apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
με πρωτευον μαθημα τις γραβατες τυπε?στο 4ο γενικο λυκειο τις μποκοτα πηγαινα τυπε.
2η δεσμη ημουνα τυπε.
με πρωτευον μαθημα τις γραβατες τυπε?στο 4ο γενικο λυκειο τις μποκοτα πηγαινα τυπε.
2η δεσμη ημουνα τυπε.
ναι τυπε.με πρωτευον μαθημα τις γραβατες τυπε?
ναι τυπε.
και 2ο μαθημα το τσιμεντομα.
Tυπε και εσυ αν εσπαγες το ποδι σου μπροστα στην μανα σου το ιδιο θα ελεγεςτον ηπιε ο μαμακιας
για μενα τυπε και 3 χρυσα να φερει στις επομενες ολυμπιαδες μαλακας θαναιΜια ερώτηση. Αν ο Νικολαϊδης από τα ρεπρεσάζ κατακτήσει το χάλκινο θα εξακολουθεί να είναι λούζερ, χαμένος, μαμάκιας και ανάξιος να φέρει την ελληνική σημαία, ή ήρωας που τίμησε τα ελληνικά χρώματα ?
ρε βλαμμένε έχει πάρει δυο συνεχόμενα αργυρά και τον ήπιε πόσο μαλάκας μπορείς να γίνεις ακόμα; όποιος δεν πάρει χρυσό τον πίνει......Αραγε αυριο στην τελετη ληξης ποιος θα ειναι σημαιοφορος?
Παλι αυτος που "τον ηπιε" για αλλη μια ολυμπιαδα?
Τον ανεμεναν να παρει μεταλιο γιαυτο εδιωξαν τους αλλους 3 πισω στην Ελλαδα... χαχαχα!
τύπε άλλο αν είναι μαλάκας και άλλο αν έχει φέρει μετάλλια σε ολυμπιάδα.δεν θυμάμαι πολλούς αθλητές εκτός από τους ντοπε αρσιβαρίστες να έχουν φέρει δυο συνεχόμενα αργυρά. ;)στα υπόλοιπα δεν διαφωνώ αλλα οι διακρίσεις δεν έχουν μαλακομετρηση..για μενα τυπε και 3 χρυσα να φερει στις επομενες ολυμπιαδες μαλακας θαναι
επειδη καποιος φερνει μεταλλιο δεν σημαινει οτι απαλλασεται απτην κατηγορια του μαλακα
εχουν φερει μεταλλια πολλοι μαλακες
εχουν φερει την ελληνικη σημαια και το εθνοσημο ακομα μεγαλυτεροι
ε αυτο λεω και εγω τυπετύπε άλλο αν είναι μαλάκας και άλλο αν έχει φέρει μετάλλια σε ολυμπιάδα.
περνουν τα μουντιαλ τυπε.Δεν τα κατάφεραν οι βραζιλιάνοι στο ποδόσφαιρο. Παρά την παρουσία των
Τιάγκο Σίλβα, Ζουάν, Πάτο, Μαρσέλο, Νεϊμάρ, κ.λπ. το Μεξικό τους κέρδισε στον τελικό 2-1 και πήρε το χρυσό μετάλλιο αφήνοντας στους βραζιλιάνους το ασημένιο.
Αυτό ήταν το τρίτο ασημένιο μετάλλιο για την ποδοσφαιρική ομάδα της Βραζιλίας σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ έχει κατακτήσει και δύο χάλκινα, ποτέ όμως ένα χρυσό...
ε αυτο λεω και εγω τυπετύπε άλλο αν είναι μαλάκας και άλλο αν έχει φέρει μετάλλια σε ολυμπιάδα.
μα ρε τύπε στο διευκρίνισα ότι αυτό είναι άλλο..αλλα τα μετάλλια δεν σβήνονται όσο μαλάκας και αντιπαθητικός μπορεί να είναι κάποιος..ε αυτο λεω και εγω τυπε
δεν εχει σχεση αν καποιος ειναι καλος αθλητης με το αν ειναι αντιπαθητικος μαλακας κτλ
τουλαχιστον για μενα
καλα παει και μεγαλεξανδροςμα ρε τύπε στο διευκρίνισα ότι αυτό είναι άλλο..αλλα τα μετάλλια δεν σβήνονται όσο μαλάκας και αντιπαθητικός μπορεί να είναι κάποιος..
τυποι και ο μελισανιδης καραπουστα ηταν και τα εφερνε τα μεταλλια.ε αυτο λεω και εγω τυπε
δεν εχει σχεση αν καποιος ειναι καλος αθλητης με το αν ειναι αντιπαθητικος μαλακας κτλ
τουλαχιστον για μενα
δε νομίζω τελευταία ελπίδα ηταν ο μαλάκας αλλα έχασε...καλα παει και μεγαλεξανδρος
σε 4 χρονια παλι
κανα αλλο εχουμε για μεταλλιο τυπε?
αυριο δεν τελειωνουν οι αγωνες?
τυπε μπορει να μην ειναιτυποι και ο μελισανιδης καραπουστα ηταν και τα εφερνε τα μεταλλια.
αυτο δεν σημαινει οτι τον βγαζεις απο την κατηγορια <<πουσταρια>>
τυπε δεν εχει αλλον.καλα παει και μεγαλεξανδρος
σε 4 χρονια παλι
κανα αλλο εχουμε για μεταλλιο τυπε?
αυριο δεν τελειωνουν οι αγωνες?