pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Ναι και;;;στο ψυγείο νεκροτομείου φυλλάσσονται μέχρι να υπάρξει συμβατότητα του λήπτη με το δότη.
Λες να τα πουλήσουν;;;
Ναι και;;;στο ψυγείο νεκροτομείου φυλλάσσονται μέχρι να υπάρξει συμβατότητα του λήπτη με το δότη.
οχι.....γιατι δεν θα το βαλω στο δημοσιο να πιασει καρεκλα στο ΙΚΑ ουτε θα το εντοιχισω στο γεφυρι της αρτας για να στεριωσει.....Να το θεσω ευθεως λοιπον.
Θεωρειτε οτι το σωμα σας ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ?
Πειτε μου.
Ναι και;;;
Λες να τα πουλήσουν;;;
οχι.....γιατι δεν θα το βαλω στο δημοσιο να πιασει καρεκλα στο ΙΚΑ ουτε θα το εντοιχισω στο γεφυρι της αρτας για να στεριωσει.....
αλλα θεωρω οτι το σωμα μου ανηκει στην ανθρωποτητα της οποιας ειμαι μελος(ή στον θεο για τους τυχον πιστους που παρακολουθουν το θρεντ) και μετα τον τυχον θανατο μου μπορει να διατεθει προς οφελος παλι της ανθρωποτητας.....και ετσι ενδεχομενως να ζω και γω καπου μεσα σε εναν αλλον ανθρωπο για λιγο ακομα.....
Εφοσον θεωρεις οτι το σωμα σου ανηκει στην ανθρωποτητα και οχι σε σενα, τοτε πραγματι εισαι συνεπής με την αποψη σου. Καλυφθηκα.οχι.....γιατι δεν θα το βαλω στο δημοσιο να πιασει καρεκλα στο ΙΚΑ ουτε θα το εντοιχισω στο γεφυρι της αρτας για να στεριωσει.....
αλλα θεωρω οτι το σωμα μου ανηκει στην ανθρωποτητα της οποιας ειμαι μελος(ή στον θεο για τους τυχον πιστους που παρακολουθουν το θρεντ) και μετα τον τυχον θανατο μου μπορει να διατεθει προς οφελος παλι της ανθρωποτητας.....και ετσι ενδεχομενως να ζω και γω καπου μεσα σε εναν αλλον ανθρωπο για λιγο ακομα.....
η Ευρωπη εχει αναγκη απο οργανα φαινεται
χρωσταμε και θα πληρωσουμε σε ειδος προφανως
ψηφισα πασοκ για να μη φτασουμε σε αδιεξοδο
παραδεχομαι πως κανω μαλακιες
τελικα φτασαμε σε αδιεξοδο
δεν τους εμεινε τιποτα αλλο να παρουν απο το ψοφημι του κοσμου
οχιμα αφού σε καθυστερημένους απευθύνονται........
το παμε.
ΔΩΡΕΑ και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ είναι ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΣ.
όποιος δεν ξέρει ελληνικά ή αρνείται να μάθει υπάρχουν και νυχτερινά σχολεία.
αλλιώς μηδεν εις το πηλίκιο.
Έστω...ας τα πάρει κάποιος που χρειάζεται κ ας βγάλει κάτι ο γιατρός...από το να τα φάνε τα σκουλήκια καλύτερα!!!αααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχα
εδώ πουλήσανε ολόκληρα στρέμματα και νησιά...
στο νεφρό σου θα κολλήσουν;
σωστοςθα μας κοβουν και τις τρίχες για να φτιάχνουν περούκες ή οι τρίχες δε θεωρούνται όργανα;
περσονα συγκεντρωσου....τα μοσχευματα λαμβανονται οσο ζει βιολογικα το σωμα (ζει γιατι υποστηριζεται μηχανικα,ο εγκεφαλος ειναι νεκρος)και με ταυτοχρονες συγχρονισμενες επεμβασεις τοποθετουνται στον ληπτη αφου αφαιρεθουν απο τον δοτη.....οι χρονοι ζωης και συντηρησης ποικιλουν απο οργανο σε οργανο αλλα εν πασει περιπτωσει ειναι μεχρι καποιες ωρες.....ολα γινονται με ταχειες διαδικασιες.....δεν πεθαινεις,κλεινουν τους διακοπτες και μετα απο καμια μερα παιρνουν απο το ψυγειο την καρδια του νεκρου.....στο ψυγείο νεκροτομείου φυλλάσσονται μέχρι να υπάρξει συμβατότητα του λήπτη με το δότη.
Ως μερος του δερματος όπου φυτρωνουν, ναι.θα μας κοβουν και τις τρίχες για να φτιάχνουν περούκες ή οι τρίχες δε θεωρούνται όργανα;
Δεν θα ζητησεις να αποτεφρωθεις?Έστω...ας τα πάρει κάποιος που χρειάζεται κ ας βγάλει κάτι ο γιατρός...από το να τα φάνε τα σκουλήκια καλύτερα!!!
περσονα συγκεντρωσου....τα μοσχευματα λαμβανονται οσο ζει βιολογικα το σωμα (ζει γιατι υποστηριζεται μηχανικα,ο εγκεφαλος ειναι νεκρος)και με ταυτοχρονες συγχρονισμενες επεμβασεις τοποθετουνται στον ληπτη αφου αφαιρεθουν απο τον δοτη.....οι χρονοι ζωης και συντηρησης ποικιλουν απο οργανο σε οργανο αλλα εν πασει περιπτωσει ειναι μεχρι καποιες ωρες.....ολα γινονται με ταχειες διαδικασιες.....δεν πεθαινεις,κλεινουν τους διακοπτες και μετα απο καμια μερα παιρνουν απο το ψυγειο την καρδια του νεκρου.....
τυπε με απογοητευειςΈστω...ας τα πάρει κάποιος που χρειάζεται κ ας βγάλει κάτι ο γιατρός...από το να τα φάνε τα σκουλήκια καλύτερα!!!
παρτουζες κυριως ...κατι ρωσιδια ψιλομπαζακια.....γαμάς στάλα τελευταία;
Δεν θα ζητησεις να αποτεφρωθεις?
Είμαι σε δίλλημα: αποτέφρωση ή δωρεά οργάνων να βγάλει κ την μίζα του ο γιατρός....τυπε με απογοητευεις
περιμενα οτι εσυ θα ησουν υπερ της καυσης νεκρων
οπως και να εχειπερσονα συγκεντρωσου....τα μοσχευματα λαμβανονται οσο ζει βιολογικα το σωμα (ζει γιατι υποστηριζεται μηχανικα,ο εγκεφαλος ειναι νεκρος)και με ταυτοχρονες συγχρονισμενες επεμβασεις τοποθετουνται στον ληπτη αφου αφαιρεθουν απο τον δοτη.....οι χρονοι ζωης και συντηρησης ποικιλουν απο οργανο σε οργανο αλλα εν πασει περιπτωσει ειναι μεχρι καποιες ωρες.....ολα γινονται με ταχειες διαδικασιες.....δεν πεθαινεις,κλεινουν τους διακοπτες και μετα απο καμια μερα παιρνουν απο το ψυγειο την καρδια του νεκρου.....