You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Όλγα Ντάλλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Manimal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 57
- Εμφανίσεις 31K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 194514
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2019
- Like
- 839
- Πόντοι
- 81
Καυλαρααα!!!είναι τρομερή μούνα η μικρή
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.021
- Πόντοι
- 456
Μεγάλη κάβλα.
Τα λέγαμε από πέρυσι που συμμετείχε στο gntm για τη συγκεκριμένη. Φοβερή μουνάρα η μικρή. Σε κάθε επεισόδιο που την έβλεπες σου 'σηκωνόταν το ηθικό'. Ειδικά στις πρώτες audition που είχε σκάσει με το ολόσωμο πόσο καύλα ήταν. Ακόμα το θυμάμαι...
Διαγραμμένο μέλος 194514
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2019
- Like
- 839
- Πόντοι
- 81
Δεν υπαρχει αυτος ο πατος!!!Τα λέγαμε από πέρυσι που συμμετείχε στο gntm για τη συγκεκριμένη. Φοβερή μουνάρα η μικρή. Σε κάθε επεισόδιο που την έβλεπες σου 'σηκωνόταν το ηθικό'. Ειδικά στις πρώτες audition που είχε σκάσει με το ολόσωμο πόσο καύλα ήταν. Ακόμα το θυμάμαι...
givrgaras95
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2023
- Like
- 1.020
- Πόντοι
- 96
ποιος ειναι ο μαυρος?μπορει να ειναι τιποτα τραπερ η ποδοσφεριστης"Γουστάρει τον αράπη τον μαύρο..."
(Τελος ο Τσίπριος..)
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.262
- Πόντοι
- 5.006
ποιος ειναι ο μαυρος?μπορει να ειναι τιποτα τραπερ η ποδοσφεριστης
μονδελο ειναι..ηταν μαζι στο ριαλιτι...
τους εχει παρει με την σειρα το ολγακι....ουτε ο μπρατης θα της γλιτωσει στο τελος...
Gigifiogkos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2023
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.352
- Πόντοι
- 2.596
αυτο θα πει κορμαρα!!
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.834
- Πόντοι
- 9.931
Επιτελους ενα κανονικό μοντελο χωρις 35 φίλτρα!
@Kompotis
Υπάρχει ήδη νήμα Κομπόταρε...
Αυτό έλειπε να μην την είχαμε βρει πιο παλιά τα κυνηγόσκυλα του bou . Είχε μπει gntm πριν κάποια χρόνια. Μιλάμε φοβερό άλογο με καταγωγή από τη Γερμανία. Ήταν και στον Ολυμπιακό κολυμβήτρια ( εξού και το καύλα σώμα που χει). Αν τρελάθηκες μαζί της δες και τα δικά μου ποστ που χα ανεβάσει τότε στο νήμα με κάποιες φωτο και βίντεο από το παιχνίδι. Τρελό κόλλημα τότε με το μωρό!
Όλγα Ντάλλα - bourdela.com forum
Κολυμβήτρια του ΟΣΦΠ,συμμετέχει στο gntm 4,για εμένα όπως και για άλλους το φαβορί για να βγει νικήτρια
www.bourdela.com
Αυτό έλειπε να μην την είχαμε βρει πιο παλιά τα κυνηγόσκυλα του bou . Είχε μπει gntm πριν κάποια χρόνια. Μιλάμε φοβερό άλογο με καταγωγή από τη Γερμανία. Ήταν και στον Ολυμπιακό κολυμβήτρια ( εξού και το καύλα σώμα που χει). Αν τρελάθηκες μαζί της δες και τα δικά μου ποστ που χα ανεβάσει τότε στο νήμα με κάποιες φωτο και βίντεο από το παιχνίδι. Τρελό κόλλημα τότε με το μωρό!
Kompotis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2023
- Like
- 10.890
- Πόντοι
- 2.256
Το πάτησα αλλά δεν το έβγαλε ρε συ@Kompotis
Όλγα Ντάλλα - bourdela.com forum
Κολυμβήτρια του ΟΣΦΠ,συμμετέχει στο gntm 4,για εμένα όπως και για άλλους το φαβορί για να βγει νικήτριαwww.bourdela.com
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.884
- Πόντοι
- 1.346
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις