Νέα

Όλγα Κεφαλογιάννη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kati magiko7777777777
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 270K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.985
Πόντοι
9.297
και η θεση του θηματος:

Μάλιστα, από την πλευρά του συζύγου αναφέρονται και μάρτυρες οι οποίοι επιβεβαιώνουν, όπως λέγεται, τη βίαιη συμπεριφορά της υπουργού Τουρισμού.

νευρακια ε;

πως μπορει να του ζηταει λεφτα; ο μισθος της βοτλευτου και μαλιστα υπουργου δεν φτανει;
ΠΟΤΕ δεν φτάνουν τα λεφτά σε άνθρωπο που εμαθε να ζει στην χλιδή και στα φώτα της δημοσιότητας.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.985
Πόντοι
9.297

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.777
Πόντοι
456
H σύζυγος έχει πολλά να δώσει αλλά αν δεν τα δινει λόγω πολιτικών και κοσμικών υποχρεώσεων τότε ο σύζυγός θα τον χώσει σε κάποια του περιβάλλοντος του.
Έτυχε να είναι μικρή ,θερμοαιμη και εμφανισιμη η γραμματέας...η φωτιά βρήκε αέρα...και όλα έγιναν πρωτοσέλιδα .
Τώρα θα τον ξηλώσει στις διατροφές.
Ενώ με αυτά τα λεφτά θα μπορούσε στα μουλωχτά να πηδάει πολλές. Που αν είναι μουνάκιας σαν άντρας, σίγουρα θα το έκανε και αυτό.
Είναι επίσης αυτό που λέω εγώ σαν παντρεμένος με παρανομίες πολλές:
Χώστον μεγάλε όπου μπορείς, αλλά μην συνάπτεις δεσμούς, σχέσεις, υποχρεώσεις.
Α! και όσο πιο μακριά μπορείς από φιλικό, επαγγελματικό, οικογενειακό κύκλο.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
Τώρα θα τον ξηλώσει στις διατροφές.
Ενώ με αυτά τα λεφτά θα μπορούσε στα μουλωχτά να πηδάει πολλές. Που αν είναι μουνάκιας σαν άντρας, σίγουρα θα το έκανε και αυτό.
Είναι επίσης αυτό που λέω εγώ σαν παντρεμένος με παρανομίες πολλές:
Χώστον μεγάλε όπου μπορείς, αλλά μην συνάπτεις δεσμούς, σχέσεις, υποχρεώσεις.
Α! και όσο πιο μακριά μπορείς από φιλικό, επαγγελματικό, οικογενειακό κύκλο.
Δεν καταλαβαίνουν από τέτοια αυτοί.Εγώ δεν πιστεύω ότι έχει γίνει κάτι με την γραμματέα του.Είναι καλλιτχνικός φλώρος αυτός απόσο γνωρίζω, που σημαίνει θέλει 2-3 βοηθούς πάντα γύρω του αυτός , να του κάνουν διάφορες καθημερινές δουλειές γιατί είναι άσχετος.Αφορμή βρήκε αυτή να τον ξεφορτωθεί.Από γνωστούς στην πολιτική μου είχαν πει για την συγκεκριμένη προς 10ετίας φαντάσου, όταν ήταν με τον προηγούμενο άντρα της ότι ήταν μεγάλη σκύλα.Το έπαιζε ντίβα και γκόμενα και μάλιστα σε μια πολιτική εκδήλωση που την είχαν πετύχει είχε απαιτήσει (δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς έχουν περάσει 10 χρόνια και) από αυτόν που την συνόδευε (όχι ο άντρας της ή κάποιος σεκιουριτάς ή κάποιος από το κόμμα) σε απαξιωτικό στυλάκι τράβα φέρε μου ποτό και τέτοια και ότι ήθελε συνέχεια να την περιτριγυρίζουν άντρας και να την κάνουν όλο κολακευτικά σχόλια.

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.777
Πόντοι
456
Δεν καταλαβαίνουν από τέτοια αυτοί.Εγώ δεν πιστεύω ότι έχει γίνει κάτι με την γραμματέα του.Είναι καλλιτχνικός φλώρος αυτός απόσο γνωρίζω, που σημαίνει θέλει 2-3 βοηθούς πάντα γύρω του αυτός , να του κάνουν διάφορες καθημερινές δουλειές γιατί είναι άσχετος.Αφορμή βρήκε αυτή να τον ξεφορτωθεί.Από γνωστούς στην πολιτική μου είχαν πει για την συγκεκριμένη προς 10ετίας φαντάσου, όταν ήταν με τον προηγούμενο άντρα της ότι ήταν μεγάλη σκύλα.Το έπαιζε ντίβα και γκόμενα και μάλιστα σε μια πολιτική εκδήλωση που την είχαν πετύχει είχε απαιτήσει (δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς έχουν περάσει 10 χρόνια και) από αυτόν που την συνόδευε (όχι ο άντρας της ή κάποιος σεκιουριτάς ή κάποιος από το κόμμα) σε απαξιωτικό στυλάκι τράβα φέρε μου ποτό και τέτοια και ότι ήθελε συνέχεια να την περιτριγυρίζουν άντρας και να την κάνουν όλο κολακευτικά σχόλια.
Άρπα την τώρα μαντάμ. Όλα τα κανάλια επάνω σου κι εσύ άρχισες την κλάψα σήμερα το πρωί.

• Ουάου
Αντιδράσεις: satov1

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
Άρπα την τώρα μαντάμ. Όλα τα κανάλια επάνω σου κι εσύ άρχισες την κλάψα σήμερα το πρωί.
Καλά εσύ πιστεύεις ότι νιώθει;ρε οι πολιτικοί είναι χειρότεροι και από τους ηθοποιούς.Οι ηθοποιοί υποκρίνονται στη σκηνή και μετά στην καθημερινότητά τους είναι ο εαυτός τους.Οι πολιτικοί ζήτημα αν είναι αληθινοί στο ίδιο τους το σπίτι.Κλαίει τώρα και το παίζει θύμα σαν το Καραμανλή στα Τέμπη.Έλα τώρα.

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.777
Πόντοι
456
Καλά εσύ πιστεύεις ότι νιώθει;ρε οι πολιτικοί είναι χειρότεροι και από τους ηθοποιούς.Οι ηθοποιοί υποκρίνονται στη σκηνή και μετά στην καθημερινότητά τους είναι ο εαυτός τους.Οι πολιτικοί ζήτημα αν είναι αληθινοί στο ίδιο τους το σπίτι.Κλαίει τώρα και το παίζει θύμα σαν το Καραμανλή στα Τέμπη.Έλα τώρα.
Έχεις το δίκιο σου

• Ουάου

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.985
Πόντοι
9.297
  • Χαχα

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.839
Πόντοι
9.931
...Ο Μίνως Μάτσας ισχυρίζεται ότι δεχόταν βίαιες επιθέσεις από την Όλγα Κεφαλογιάννη και κατά την περίοδο της καραντίνας. Πιο συγκεκριμένα, στα τέλη Απριλίου του 2020, δέχτηκε σωματική επίθεση από την πρώην σύζυγό του. Μάλιστα, από αυτό το επεισόδιο φαίνεται να υπάρχουν οπτικά ντοκουμέντα καθώς και μαρτυρίες που θα κατατεθούν στην ελληνική δικαιοσύνη.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη φέρεται να του ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά της και σύμφωνα με τον συνθέτη, η ίδια του έλεγε ότι δεν μπορεί να ελέγξει το θυμό και τη ζήλια της...

Θα εχει ενδιαφέρον αυτο το διαζύγιο, παρτε ποπ-κορν και αράξτε στον καναπέ να το απολαύσετε:grin::cheesy:

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.985
Πόντοι
9.297
Φαντάσου τι επιλεκτα στελεχη του αδελφατου έχει για παρέες...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

...Ο Μίνως Μάτσας ισχυρίζεται ότι δεχόταν βίαιες επιθέσεις από την Όλγα Κεφαλογιάννη και κατά την περίοδο της καραντίνας. Πιο συγκεκριμένα, στα τέλη Απριλίου του 2020, δέχτηκε σωματική επίθεση από την πρώην σύζυγό του. Μάλιστα, από αυτό το επεισόδιο φαίνεται να υπάρχουν οπτικά ντοκουμέντα καθώς και μαρτυρίες που θα κατατεθούν στην ελληνική δικαιοσύνη.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη φέρεται να του ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά της και σύμφωνα με τον συνθέτη, η ίδια του έλεγε ότι δεν μπορεί να ελέγξει το θυμό και τη ζήλια της...

Θα εχει ενδιαφέρον αυτος το διαζύγιο, παρτε ποπ-κορν και αράξτε στον καναπέ να το απολαύσετε:grin::cheesy:
Αν δεν ντρέπεται να τρώει ξύλο θα ντραπω εγώ για αυτόν;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.839
Πόντοι
9.931

Γιατι μωρη ζητας αποκλειστική κηδεμονία; Τι ειναι ο Ματσας κανας φτωχος η κανα ρεμαλι της κοινωνίας:angry:

Μου αρεσει που το κομμα της ψήφισε και το νομο για την συνκηδεμονία.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.098
Πόντοι
6.056

Γιατι μωρη ζητας αποκλειστική κηδεμονία; Τι ειναι ο Ματσας κανας φτωχος η κανα ρεμαλι της κοινωνίας:angry:

Μου αρεσει που το κομμα της ψήφισε και το νομο για την συνκηδεμονία.
Nα δουμε τι θα κανει με τα επαγγελματικα ταξιδια και τις υποχρεωσεις που πρεπει να απουσιαζει συνεχως:coffee::coffee::confused::confused::confused:

• Like

FAT BASTARD

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
825
Πόντοι
81
Ενα βρωμερό φεμιναζιδι είναι. Δεν ψηφίζουμε ποτέ γυναίκες σε εκλογές. Έχουν πολλά κόμπλεξ και οταν βρεθούν σε θέσεις εξουσίας, τα βγάζουν πάνω στους άντρες. Δείτε τι γίνεται στην δικαιοσύνη, που το 85% είναι γυναίκες. Ο φεμινοναζισμος πάει σύννεφο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom