taxidiaris
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 20
- Like
- 306
- Πόντοι
- 5.785
καβλα σκετη ειναι.......
Όπως το λες.Άχρωμη άοσμη άγευστη
ωραια γυναικα αλλα πασχει απο το γυναικειο συνδρομο μου <<αρεσουν οι γεροι γιατι δεν εφαγα ακομα πουτσο και γαμησι οπως πρεπει>>.
Εγω πιστευω το αντιθετο..ωραια γυναικα αλλα πασχει απο το γυναικειο συνδρομο μου <<αρεσουν οι γεροι γιατι δεν εφαγα ακομα πουτσο και γαμησι οπως πρεπει>>.
μας δουλευεις; με γερο ητανε παντρεμενη 10 χρονια και σε γερο πηγε κατευθειαν.Εγω πιστευω το αντιθετο..
Εχει χορτασει απο νεανικο κρεας και αραζει πλεον
στη σιγουρια του γερου..
Οπου σιγουρια..βαλε οτι θες..
Πριν μιλαω..οτν ηταν νεα..μας δουλευεις; με γερο ητανε παντρεμενη 10 χρονια και σε γερο πηγε κατευθειαν.
εκτος αν αυτοι οι γεροι ειναι κρυφοαδερφες και η ολγα με κανενα στραπον τους βγαζει τα γουστα.
πες μας κατι , πες μας κάτιΜάγκες την έχω γνωρίσει και την Όλγα και τον Μίνω και την αδελφή του Μίνου την Μαργαρίτα.
Δεν μπορώ να σας πω από που γιατί θα καρφωθώ.
Όπως και πολλούς άλλους επώνυμους.
Κωδικος 1 και βουρ στον πιο κοντινο οφθαλμιατρο.Αν δυσκολευεσαι οικονομικα πληρωνω εγω...θα κανω το παν να σε σωσω!Αυτη η μπαζολα δεν εχει χωρο σε αυτο το φορουμ
πες μας κατι , πες μας κάτι
δεν μπορω να στειλωΈχω το email της στη βουλή.
Αν θέλεις στο δίνω να της γράψεις mail εκ μέρους της κλινικής μας ...
Η ΑΠΟΛΥΤΗ Υπουργος Τουρισμου...δεν το πιστευω ακομα που δεν καθεται αυτο το σωμα στην συγκεκριμενη καρεκλα....μαλλον καπου τα χαλασανε με τον Κυριακο....Ολγα λεω και κλαιω...ΚΥΡΙΑΚΟ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΙΣΩ!!!!
Σοβαρά ε;Πάντως δεν της φαίνεται ότι είναι ψωνιο.Παπαριές.
Εγώ που την γνώρισα έχασα κάθε ιδέα.
Μεγάλη ΨΩΝΑΡΑ ...
Μεχρι να με ξενερωσει απο κοντα θα με φτιαχνει απο μακρυα...μακαρι να την γνωρισω και ας απογοητευθω.Παπαριές.
Εγώ που την γνώρισα έχασα κάθε ιδέα.
Μεγάλη ΨΩΝΑΡΑ ...