You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Όλγα Κεφαλογιάννη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kati magiko7777777777
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 275K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Τελικά gianevan, ένας επαγγελματίας φωτογράφος μπορεί να κάνει δουλεία με την ΟΛΓΑ για το playboy ή το penhouse, αν σταματίσουμε να την ταίζουμε εγώ και εσύ και άλλα 10.000.000 κορόϊδα , βολεύοντας μας στο δημόσιο και αποφασίσει να κάνει κάτι στη ζωή μόνη της........Μπαμπάτσικη είπαμε ρε μάστορα, δεν είπαμε χοντρή.
Με τις βυζάρες της, τις κωλάρες της, τα πιασίματά της, μια χαρά για κρεβάτι!
Αλλά για μόντελινγκ ή για φωτογράφιση σε αντρικό πέριοδικό, δεν λέει...
Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.
καλα ξηγιεσαι!!! ;)Εγώ πάντως την ! ! !
την ΟΛΓΑ
Από αυτές της φωτογραφίας κι εγώ την Όλγα σαφέστατα.
Αυτό είναι εύκολο ρε σύ!
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
παιδιά ...αν περισσέψει κανά κόκκαλο εδώ είμαι και εγώ ....χράτσα χρούτσα,χράτσα χρούτσα ..κάτι θα βοηθήσω ! ;)
loytsos, το προσωπικό κινητό της κας ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ψάχνουμε,παιδιά ...αν περισσέψει κανά κόκκαλο εδώ είμαι και εγώ ....χράτσα χρούτσα,χράτσα χρούτσα ..κάτι θα βοηθήσω ! ;)
και μέχρι στιγμή τζίφος.
Άσε τα κόκκαλα και στρώσου στην δουλειά να το βρούμε.
Πρέπει να γυρίσει ο τροχός,
ίσως να και ο πολίτης, αυτήν την φορά........
με p.m. παρακαλώ αν το βρεις.
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
αυτο ειναι κωλος
Φαντάσουτο σαν στήθος.αυτο ειναι κωλος
Μπορώ να συνεχίσω?
Για την ενημέρωση μας?
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
τι να σου πω...Φαντάσουτο σαν στήθος.
Μπορώ να συνεχίσω?
Για την ενημέρωση μας?
Από ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΗ ο πατέρας της και η μητέρα της φρόντησαν να τις μάθουν την δουλειά του Βουλευτή, Υποργού στην Κυβέρνηση του κου Σαμαρά ή οποιουδήποτε άλλου δεν έχει σημασία.Κλασική πολιτική πάντως, από κλασική πολιτική οικογένεια,
τέκνον του κου ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ και της κας ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, της γνωστής οικογενείας.
Γεννήθηκε στις 29 Απριλίου του 1975.
Στα "χαρτιά" της όμως δείχνει λίγες μέρες μεγαλύτερη.
Λόγω του ότι δεν ήταν τυχαίοι γονείς,
και δεν ήταν δύκολο για αυτούς να κάνουν μια πλαστογραφεία.
Σιγά το ποινικό αδίκημα μωρέ, ένα κακουργηματάκι, τώρα?
Άλλωστε ποιός φτιάχνει του νόμος?
Και επειδή γράψαμε ότι όλοι οι πολίτες είναι ίσοι απέναντι στο νόμο πρέπει να το τηρούμε και όλας?
Οι γονείς της φρόντησαν, μετέπητα, το πιστοποιητικό γέννησης και η ταυτότητα της να γράφει 29 Μαρτίου, του ίδιου έτους ώστε να κερδίσει χρονία.
Πηγή:
Ο άξιος ΠΑΤΕΡΑΣ της και η ΑΞΙΑ μητέρα της, από μικρή, πριν καταλάβει την ζωή αποφάσισαν να μυήσουν το ΤΕΚΝΟ τους στην δουλειά του πολιτικού.
Βιαζόταν να δου το καμάρι τους ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ κ.τ.λ.
Μπράβο τους!!!
Αποφάισαν χωρίς αυτό για αυτό, δίνοντας του το καλύτερο παράδειγμα, για το πως να πορευτεί.
Βιαζόταν να δου το καμάρι τους ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ κ.τ.λ.
Μπράβο τους!!!
Αποφάισαν χωρίς αυτό για αυτό, δίνοντας του το καλύτερο παράδειγμα, για το πως να πορευτεί.
Συνημμένα
Γιατί να δουλέψει η "κα"; Βρήκε έτοιμο ένα "όνομα βαρύ σαν ιστορία", τα κορόιδα θα την ψηφίζουν μέχρι να πεθάνει κι αυτή, όπως ο πατέρας της που ήταν βουλευτής επί 30 χρόνια+, για να τους βολέψει. Έτσι πιστεύουν τα κορόιδα ότι τους κάνει χάρη δίνοντάς τους κάτι που έχουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν σαν Έλληνες πολίτες ενώ ταυτόχρονα εξυπηρετούνται και κάποιοι που το σύστημα δεν τους επιτρέπει να κάνουν γρήγορα τις δουλειές τους.
Αλλά είναι τέτοιο το μορφωτικό επίπεδο του λαού που τόσο καταλαβαίνει και άλλο τόσο του λέει η κουτοπονηριά του να κάνει. Λες και μόνο αυτοί είναι οι έξυπνοι και οι υπόλοιποι είναι μαλάκες. Αυτού του είδους η συμπεριφορά χαρακτηρίζει τους ανθρώπους σε πολλά μέρη της Ελλάδος κι ένα από αυτά είναι και η περιοχή που κατάγεται η βουλευτής μας.
Συμπέρασμα: όσο τους δίνουμε το δικαίωμα να μας κοστολογούν για μαλάκες και κορόιδα ολκής, τόσο πιο ακριβά θα μας πωλούν τις διευκολύνσεις καθώς και σαν λαό γενικότερα. Το όνειρο κάθε μεσάζοντα: αγόραζε φθηνά πούλα ακριβά.
Αλλά είναι τέτοιο το μορφωτικό επίπεδο του λαού που τόσο καταλαβαίνει και άλλο τόσο του λέει η κουτοπονηριά του να κάνει. Λες και μόνο αυτοί είναι οι έξυπνοι και οι υπόλοιποι είναι μαλάκες. Αυτού του είδους η συμπεριφορά χαρακτηρίζει τους ανθρώπους σε πολλά μέρη της Ελλάδος κι ένα από αυτά είναι και η περιοχή που κατάγεται η βουλευτής μας.
Συμπέρασμα: όσο τους δίνουμε το δικαίωμα να μας κοστολογούν για μαλάκες και κορόιδα ολκής, τόσο πιο ακριβά θα μας πωλούν τις διευκολύνσεις καθώς και σαν λαό γενικότερα. Το όνειρο κάθε μεσάζοντα: αγόραζε φθηνά πούλα ακριβά.
Σε κάθε περίπτωση, αν είναι ανακριβής η πρόχειρη έρευνα μου,
ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΜΗ από την κα ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ και την μετέρα της κα ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ.
Ας σου ζητήσουν αυτοί πρώτα για το χάος που έχουν φέρει την χώρα μας, και μετά ζητάς κι εσύ γι αυτά που είπες.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΥΣΤΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ,...Μπράβο τους!!!
δίοτι, χωρίς να απαλλάσονται σε καμία περίπτωση οι γονείς της κας Κεφαλογιάννη για την πράξη τους σε βαθμό κακουργήματος,
λες πέρασαν πολλά χρόνια, ο ένας εξ αυτούς δεν είναι εν ζωή, η ζωή συνεχίζεται....
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ! ! !
Μπράβο τους ! ! ! Συγχαρητήρια ! ! !
Το άξιο ΤΕΚΝΟ τους πήρε πολύ σωστά το ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ.
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Παιδιά επειδή την έχω δει από κοντά έχω να πω ότι είναι η κλασσική Μεσογειακή γυναίκα με τις μπουτάρες κ τις βυζάρες κ την όχι όμορφη αλλά πρόστυχη φάτσα...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K