Νέα

Όλγα Κεφαλογιάννη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kati magiko7777777777
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 275K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612
Εγώ θέλω τριο :2funny:
Την ολγαρα κ την ζωή του ΣΥΡΙΖΑ :huh:
Είμαι στα καλά μου :s&m_1:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
H σωσίας της Κεφαλογιάννη στο Χόλιγουντ (pics)
Δείτε την αμερικανίδα ηθοποιό,Τζίνα Καράνο που έχει παίξει στο πλευρό του Μπαντέρας.

http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2014/03/11/olga2.jpg[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.gazzetta.gr/plus/article/595034/h-sosias-tis-kefalogianni-sto-holigoynt-pics[/URL]

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Όλγα Κεφαλογιάννη: Δεν το παίζω γκόμενα

Μία συνέντευξη πολύ διαφορετική από αυτές που μας έχει συνηθίσει ως τώρα έδωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη. Η υπουργός Τουρισμού μίλησε για όλα. Για τον Ομπάμα, για τον Σταύρο Θεοδωράκη και φυσικά για την ίδια.

Η υπουργός, μιλώντας στο Δημήτρη Δανίκα και στο «Πρώτο Θέμα», ρωτήθηκε για τη συνάντησή της με τον Αμερικανό πρόεδρο. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν της την...έπεσε, εκείνη απάντησε: «Το κατέχει το σπορ. Είναι επιρρεπής», ενώ αναφέρθηκε και στο κομπλιμέντο Ομπάμα, ο οποίος της είπε όταν συστήθηκαν: «You are very beautiful».

Ως γυναίκα βέβαια η κυρία Κεφαλογιάννη πήρε το μέρος της Μισέλ Ομπάμα, λέγοντας ότι «έχει δίκιο», με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα για την πρωθυπουργό της Δανίας και τη συμπεριφορά του απέναντι στις ωραίες γυναίκες.

Σε σχόλιο του δημοσιογράφου, ο οποίος είπε: «Αποσπάς το μάξιμουμ. Χωρίς να κουνήσεις το μικρό σου δαχτυλάκι», εκθειάζοντας την εξωτερική εμφάνιση της Όλγας Κεφαλογιάννη, εκείνη απάντησε: «Δεν είμαι γκόμενα, ούτε το παίζω τέτοια. Τελεία. Προσπάθεια και πάλι προσπάθεια».

Μιλώντας για την παρουσία του συζύγου της, Μάνου Πενθερουδάκη, στις δημόσιες εμφανίσεις... ή καλύτερα την απουσία του, η υπουργός ανέφερε: «Είναι ανεξάρτητος, διακριτικός και πάντα απών από τις δημόσιες εμφανίσεις μου. Δεν γουστάρει να είναι ο κύριος της κυρίας. Κρητίκαρος με τα όλα του».

Η υπουργός σχολίασε και το θέμα με τους μισθούς των βουλευτών, λέγοντας ότι «ο Σαμαράς τα έκοψε όλα. Ούτε μισό ευρώ δεν παίρνουμε για τα υπουργικά μας καθήκοντα. Μόνο τη βουλευτική μας αποζημίωση. Χωρίς τα επιπλέον από τις επιτροπές. Κάτι λιγότερο από 4.500 ευρώ». Αμέσως μετά επέστρεψε στην εξωτερική της εμφάνιση, λέγοντας: «Με θεωρείς νάρκισσο; Κι όμως δεν είμαι. Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι».

:tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.887
Πόντοι
3.506
[size=12pt] Ο Στουρναρας βλεπει μπροστα του... τα πρωτογενη πλεονασματα...[/size]

URL]]

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.193
Πόντοι
7.195
:2funny:
για να το παίξεις γκόμενα πρέπει να έχεις και το ανάλογο ανάστημα.
ρε συ TSOLIA ο κοριτσαρος εχει "αλλα χαρισματα" !!!!!!
γιατι τον αδικεις ?????
μελετησε αναλαφρα την φωτο που ποσταρεις !!!!

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
μαλακες εαν οι αρχιδομουρηδες οι πιρφοροι ελληνες πολιτικοι δεν ειχαν κανει πραγματικοτητα το ονειρο του μπαμπα της και την βλεπατε στον δρομο θα την προσεχατε?
περαν του πλαστικου βυζομπαλου ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΙ?
εχει κατι ομορφο αυτο το πραγμα?
Μην τα γαμησουμε ολα ρε...ελεος!

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Όλγα Κεφαλογιάννη ! Ο  θυληκός Αδωνης Γεωργιάδης .Φυσικά στον πολιτικό στίβο. SERAPIS.

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ο Κινέζος που «καρφώθηκε» στην Όλγα!
velakia.jpg

:2funny: :2funny:

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
ευτυχως ο κινεζος θα την εχει γυρω στα 3 με 5 εκατοστα και δεν θα ξεφτιλιστηκε τυποι

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
ψιλοπατσαβουρα ειναι αλλα οποιος πει οτι δεν θα ηθελε να της πιασει τα βυζια ή και να τα γλυψει, ειναι ή ψευτης ή πουστης  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom