Νέα

Όλγα Κεφαλογιάννη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kati magiko7777777777
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 275K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Απορώ τι βρήκε στον παππού, αφού λεφτά έχει.
Και είναι και βάζελος.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
:tits:

Συνημμένα

• C1E07EC2110044F527286BA9829D684B.jpg
    C1E07EC2110044F527286BA9829D684B.jpg
    103,6 KB · Εμφανίσεις: 84

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
euro_okefalogianni.JPG

Kαλή Αρχή...............  ......... με βήμα και  :tits:, ταχύ...........................

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Ρε μαλακες δεν την ειχα ξαναδει αυτη.....ουτε καν. Ετσι ειναι? :cool2:
Δαγκωτο ΝΔ απο δω και περα. Δεδομενου οτι παντα εχω σοβαρη κριτικη σκεψη σαν πολιτης...
Υπουργαρα μου!  :tits:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
απείρως καλύτερη από την

Συνημμένα

• _KONSTANTOPOULOU_Zoe.jpg
    _KONSTANTOPOULOU_Zoe.jpg
    4,8 KB · Εμφανίσεις: 50

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Α ρε Τσιπρα δεν με ακους....και σου πα ρε μαλακα...βαλε την Μπαστα ή την Τζουλια στο ψηφοδελτιο. Οριστε τωρα.....μας εσβησε η ΝΔ με το μωρο.....αααααα αλεξη μου εγω θα σε εγκαταλειψω. Ολα κι ολα. Και αυτη η ασπρουλιαρα η...πως την ειπαν οι απο πανω....μα τι χαλι ειναι αυτο? Τσκ τσκ τσκ....

MAKROPOUTSOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Ρε μαλακες δεν την ειχα ξαναδει αυτη.....ουτε καν. Ετσι ειναι? :cool2:
Δαγκωτο ΝΔ απο δω και περα. Δεδομενου οτι παντα εχω σοβαρη κριτικη σκεψη σαν πολιτης...
Υπουργαρα μου!  :tits:
[/δεν σε βρίσκω ενημερωμένο, αλλά και δεν σε παρεξηγώ... που να βαλεις με το μυαλο σου οτι εκει μεσα στην βουλη αναμεσα στα εδρανα και στα ραμολιμέντα κρύβονται τέτοιοι πειρασμοί! :tits2:]

boobookies

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Like
17.290
Πόντοι
2.256
-Eλα Ολγα, κολτσίδα του' χες γίνει του Αντώνη, ανταμείφθηκες!
-Τι έγινε?
-Ελα σε έκανε Υπουργό Τουρισμού*
*Η σημαντικότερη Υπουργός όταν η χώρα δέχεται 12 εκ τουρίστες το χρόνο.Απλως εμείς δεν το καταλαβαίνουμε

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
375
Πόντοι
2.277
Τι κανόνια  :tits: είναι αυτά!!! Παίζει από την καύλα στην ορκωμοσία αντί οι πίσω να έχουν το χέρι στον ώμο του μπροστινού τους, να τους έσμπρωχναν με την πούτσα τους  :2funny:.

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.527
Πόντοι
6.835
Παραθέτω την άποψή μου 2 μήνες πριν ....

Έχει ολοκληρωμένες σπουδές γύρω από τα Νομικά
Από εργασιακή εμπειρία γράφει διάφορα στο προσωπικό της website, στο βιογραφικό της.
Για το πόσο πετυχήμένη ήταν στο χώρο της αφήστε με να αμφιβάλλω γιατί πιστεύω ότι τον σημαντικότερο ρόλο θα είχαν παίξει οι ισχυρές οικογενειακές διασυνδέσεις της.
Αλλά επειδή δεν θέλω να είμαι κακεντρεχής, ας πούμε "καλή τη πίστη" ότι γύρω από τα Νομικά είχε διανύσει καάποια "χιλίόμετρα" επαγγελματικής πορείας.

Ανρωτιέμαι όμως, το 2004 Ειδική Συνεργάτης του Πρωθυπουργού???
Και τώρα Τομεάρχης Τουρισμού και ίσως και με το αντίστοιχο "officio" σύντομα?

Από που προκύπτει η συγκεκριμένη "εξειδίκευσή" της. Που είναι τα αποδεικτικά της εμπειρίας και της βαθιάς γνώσης του αντικειμένου????

Δεν θέλω να την "μειώσω" , γιατί μπορεί να διαθέτει καλές προθέσεις, ιδέες και οργανωτικές δυνατότητες, αλλά είναι ίσως ένα ακόμα χαρακτηριστικό παράδειγμα ανεπάγγελτου πολιτικού, με φιλοδοξία να μας κυβερνήσει χωρίς να έχει διοικήσει ούτε ένα περιπτερο τουλάχιστον

ΥΓ: όσον αφορά τη θεματολογία του thread δεν είναι άσχημη γυναίκα, γοητευτική θα έλεγα

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ποια επαγγελματικη πορεια ρε φιλε:;;;

η δεξια φωφη γενημματα ειναι

με πολυ παραπανω χρημα και με κολητο τον βαρδη

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Ρε όρνια του κέρατά, αυτή λύσαξε να πάρει το υπουργείο τουρισμου καλά καί σώνει. Τι είναι ? Μα δικηγόρος. Το κατ εξοχήν επάγγελμα του 80% των Ελλήνων . Ολοι δικηγόροι . Για αυτό πάμε κατά διαόλου.
Χάθηκε ένας βαρβάτος τουριστικός πράκτορας ή ένας μεγαλοιδιοκτήτης αλυσίδας ξενοδοχείων να αναλάβει αυτό το υπουργείο? Αυτή τα τουριστικά που στο διάολο τα έμαθε ? Γενήθηκε απέναντι από κανένα ξενοδοχείο καί πήρε την ..........φώτηση? Καί πιό πριν πάλι ΓΓ ΕΟΤ είχαν βάλει μιά ξεσταχιασμένη κολογρια. καί πάλι δικηγόρο. Άει σιχτίρ . Με τους δικηγόρους. SERAPIS.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Ρε όρνια του κέρατά, αυτή λύσαξε να πάρει το υπουργείο τουρισμου καλά καί σώνει. Τι είναι ? Μα δικηγόρος. Το κατ εξοχήν επάγγελμα του 80% των Ελλήνων . Ολοι δικηγόροι . Για αυτό πάμε κατά διαόλου.
Χάθηκε ένας βαρβάτος τουριστικός πράκτορας ή ένας μεγαλοιδιοκτήτης αλυσίδας ξενοδοχείων να αναλάβει αυτό το υπουργείο? Αυτή τα τουριστικά που στο διάολο τα έμαθε ? Γενήθηκε απέναντι από κανένα ξενοδοχείο καί πήρε την ..........φώτηση? Καί πιό πριν πάλι ΓΓ ΕΟΤ είχαν βάλει μιά ξεσταχιασμένη κολογρια. καί πάλι δικηγόρο. Άει σιχτίρ . Με τους δικηγόρους. SERAPIS.

ειθισται τα κοματοσκυλα ικανα και αχρηστα να προωθουνται...

εδω βγαλανε τον φραγκο που σε 1 μηνα εκανε 2 ασκησεις ετοιμοτητας και οι αξιωματικοι ελεγαν επιτελους ξεσκουριασαμε και νιωθουμε επιτελους στρατιωτες, για να βαλουν ...ποιον;;;;

τον κυφηνα παναγιωτοπουλο...και οποιος ειναι ανω των 30 θα θυμαται πολυ καλα οτι ο εν λογω κυριος σαν δημοσιογραφος ηταν κατι σε στεφανος χιος αλλα σε πιο light μορφη..

Εξαλλου η εκπομπη του με τον λεβεντη και τις πιτσες εχει μεινει στην ιστορια..

απλα αυτο το κοπροσκυλο παντρευτηκε ματσο γυναιακα και προωθηθηκε..οπως και ο ρουσοπουλος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom