δαγκωτο..ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ...............
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Όλγα Κεφαλογιάννη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kati magiko7777777777
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 275K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Απορώ τι βρήκε στον παππού, αφού λεφτά έχει.
Και είναι και βάζελος.
Και είναι και βάζελος.
vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
Πω, πω Βυζαρα!!!
Κολαση...
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 645
- Πόντοι
- 376
Ρε μαλακες δεν την ειχα ξαναδει αυτη.....ουτε καν. Ετσι ειναι?
Δαγκωτο ΝΔ απο δω και περα. Δεδομενου οτι παντα εχω σοβαρη κριτικη σκεψη σαν πολιτης...
Υπουργαρα μου!
Δαγκωτο ΝΔ απο δω και περα. Δεδομενου οτι παντα εχω σοβαρη κριτικη σκεψη σαν πολιτης...
Υπουργαρα μου!
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 645
- Πόντοι
- 376
απείρως καλύτερη από την
Αυτη παλι ποια ειναι? Και πως ειναι ετσι? :S
Οχι ρε. Ειπαμε Κεφαλογιαννη δαγκωτο πλεον.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Αυτη παλι ποια ειναι? Και πως ειναι ετσι? :S
Οχι ρε. Ειπαμε Κεφαλογιαννη δαγκωτο πλεον.
η Κωνσταντοπούλου η συριζαία... μέχρι και εγώ δεν την γαμάω αυτήν...
vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 645
- Πόντοι
- 376
Α ρε Τσιπρα δεν με ακους....και σου πα ρε μαλακα...βαλε την Μπαστα ή την Τζουλια στο ψηφοδελτιο. Οριστε τωρα.....μας εσβησε η ΝΔ με το μωρο.....αααααα αλεξη μου εγω θα σε εγκαταλειψω. Ολα κι ολα. Και αυτη η ασπρουλιαρα η...πως την ειπαν οι απο πανω....μα τι χαλι ειναι αυτο? Τσκ τσκ τσκ....
MAKROPOUTSOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Ρε μαλακες δεν την ειχα ξαναδει αυτη.....ουτε καν. Ετσι ειναι?
Υπουργαρα μου!
[/δεν σε βρίσκω ενημερωμένο, αλλά και δεν σε παρεξηγώ... που να βαλεις με το μυαλο σου οτι εκει μεσα στην βουλη αναμεσα στα εδρανα και στα ραμολιμέντα κρύβονται τέτοιοι πειρασμοί! ]
boobookies
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2006
- Like
- 17.290
- Πόντοι
- 2.256
gismo1972
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.527
- Πόντοι
- 6.835
Παραθέτω την άποψή μου 2 μήνες πριν ....
Έχει ολοκληρωμένες σπουδές γύρω από τα Νομικά
Από εργασιακή εμπειρία γράφει διάφορα στο προσωπικό της website, στο βιογραφικό της.
Για το πόσο πετυχήμένη ήταν στο χώρο της αφήστε με να αμφιβάλλω γιατί πιστεύω ότι τον σημαντικότερο ρόλο θα είχαν παίξει οι ισχυρές οικογενειακές διασυνδέσεις της.
Αλλά επειδή δεν θέλω να είμαι κακεντρεχής, ας πούμε "καλή τη πίστη" ότι γύρω από τα Νομικά είχε διανύσει καάποια "χιλίόμετρα" επαγγελματικής πορείας.
Ανρωτιέμαι όμως, το 2004 Ειδική Συνεργάτης του Πρωθυπουργού???
Και τώρα Τομεάρχης Τουρισμού και ίσως και με το αντίστοιχο "officio" σύντομα?
Από που προκύπτει η συγκεκριμένη "εξειδίκευσή" της. Που είναι τα αποδεικτικά της εμπειρίας και της βαθιάς γνώσης του αντικειμένου????
Δεν θέλω να την "μειώσω" , γιατί μπορεί να διαθέτει καλές προθέσεις, ιδέες και οργανωτικές δυνατότητες, αλλά είναι ίσως ένα ακόμα χαρακτηριστικό παράδειγμα ανεπάγγελτου πολιτικού, με φιλοδοξία να μας κυβερνήσει χωρίς να έχει διοικήσει ούτε ένα περιπτερο τουλάχιστον
ΥΓ: όσον αφορά τη θεματολογία του thread δεν είναι άσχημη γυναίκα, γοητευτική θα έλεγα
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
ποια επαγγελματικη πορεια ρε φιλε:;;;
η δεξια φωφη γενημματα ειναι
με πολυ παραπανω χρημα και με κολητο τον βαρδη
η δεξια φωφη γενημματα ειναι
με πολυ παραπανω χρημα και με κολητο τον βαρδη
Ρε όρνια του κέρατά, αυτή λύσαξε να πάρει το υπουργείο τουρισμου καλά καί σώνει. Τι είναι ? Μα δικηγόρος. Το κατ εξοχήν επάγγελμα του 80% των Ελλήνων . Ολοι δικηγόροι . Για αυτό πάμε κατά διαόλου.
Χάθηκε ένας βαρβάτος τουριστικός πράκτορας ή ένας μεγαλοιδιοκτήτης αλυσίδας ξενοδοχείων να αναλάβει αυτό το υπουργείο? Αυτή τα τουριστικά που στο διάολο τα έμαθε ? Γενήθηκε απέναντι από κανένα ξενοδοχείο καί πήρε την ..........φώτηση? Καί πιό πριν πάλι ΓΓ ΕΟΤ είχαν βάλει μιά ξεσταχιασμένη κολογρια. καί πάλι δικηγόρο. Άει σιχτίρ . Με τους δικηγόρους. SERAPIS.
Χάθηκε ένας βαρβάτος τουριστικός πράκτορας ή ένας μεγαλοιδιοκτήτης αλυσίδας ξενοδοχείων να αναλάβει αυτό το υπουργείο? Αυτή τα τουριστικά που στο διάολο τα έμαθε ? Γενήθηκε απέναντι από κανένα ξενοδοχείο καί πήρε την ..........φώτηση? Καί πιό πριν πάλι ΓΓ ΕΟΤ είχαν βάλει μιά ξεσταχιασμένη κολογρια. καί πάλι δικηγόρο. Άει σιχτίρ . Με τους δικηγόρους. SERAPIS.
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
Ρε όρνια του κέρατά, αυτή λύσαξε να πάρει το υπουργείο τουρισμου καλά καί σώνει. Τι είναι ? Μα δικηγόρος. Το κατ εξοχήν επάγγελμα του 80% των Ελλήνων . Ολοι δικηγόροι . Για αυτό πάμε κατά διαόλου.
ειθισται τα κοματοσκυλα ικανα και αχρηστα να προωθουνται...
εδω βγαλανε τον φραγκο που σε 1 μηνα εκανε 2 ασκησεις ετοιμοτητας και οι αξιωματικοι ελεγαν επιτελους ξεσκουριασαμε και νιωθουμε επιτελους στρατιωτες, για να βαλουν ...ποιον;;;;
τον κυφηνα παναγιωτοπουλο...και οποιος ειναι ανω των 30 θα θυμαται πολυ καλα οτι ο εν λογω κυριος σαν δημοσιογραφος ηταν κατι σε στεφανος χιος αλλα σε πιο light μορφη..
Εξαλλου η εκπομπη του με τον λεβεντη και τις πιτσες εχει μεινει στην ιστορια..
απλα αυτο το κοπροσκυλο παντρευτηκε ματσο γυναιακα και προωθηθηκε..οπως και ο ρουσοπουλος
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K