Xeiroglykanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μπάμπης γνωστότατο μπουζουκλερί στην Κηφισιά.
Sugar = πρώην Μπάμπης στην Κηφισιά.
Έχει ανεβάσει πρόγραμμα με την καύλα τσέπης την Πιερίδη, κανένα δυο άσχετους και το Ολγάκι ντι τζέι...
Yπήρχε μαγαζί που λεγόταν Μπάμπης? :o
τι εννοεις 'τσεπης'
Ιδιαίτερα μικρόσωμη. ;)
Ιδιαίτερα μικρόσωμη. ;)
άκου τον άγιο ;)δε νομιζω
άκου τον άγιο ;)
δε τη θυμαμαι τοσο ταπα. τεσπα για 39 χρονων εχει απιστευτα νεανικο σωμα (οχι απλως αδυνατο οπως αλλες).
Πόοσο είναι η Πιερίδη???
Έχω μείνει λίγο πίσω.
Από φωτό πάντως φαίνεται τρελά γυμνασμένη. Η κοιλιά της είναι υπεργαμάτη.
Πόοσο είναι η Πιερίδη???
Έχω μείνει λίγο πίσω.
Από φωτό πάντως φαίνεται τρελά γυμνασμένη. Η κοιλιά της είναι υπεργαμάτη.
με το πλασματακι αυτό ,είμασταν διπλα δίπλα στα βραβεία mad ,έτσι και βγάλει τα τακούνια και <κλάσει > (με το παρδόν )θα σηκώσει σκόνη! ;)
με το πλασματακι αυτό ,είμασταν διπλα δίπλα στα βραβεία mad ,έτσι και βγάλει τα τακούνια και <κλάσει > (με το παρδόν )θα σηκώσει σκόνη! ;)
αχα γιαυτο λενε οι συναδελφοι οτι εχεις τα κονε :oμε το πλασματακι αυτό ,είμασταν διπλα δίπλα στα βραβεία mad ,έτσι και βγάλει τα τακούνια και <κλάσει > (με το παρδόν )θα σηκώσει σκόνη! ;)
του εντεχνουτου μικροφωνου εισαι τυπε?
δε τη θυμαμαι τοσο ταπα. τεσπα για 39 χρονων εχει απιστευτα νεανικο σωμα (οχι απλως αδυνατο οπως αλλες).
*jh?)?or=ektor lopez link=topic=7153.msg3325270#msg3325270 date=1322819141]
του μικροφωνου εισαι τυπε?
θέλω δεν θέλω ,αναγκαστικά εκτός της κανονικής δουλειάς μου ;)
Ιn a few days the gorgeous singer Marianta Pieridi will begin her performances on stage of the Sugar nightclub (ex-Bambis), alongside with Νikos Apergis and and rapper TNS. Also participating one of the most beautiful models in Greece, Olga Farmaki, ruling the hottest Dj set in the city. Each of the artists adds his own new songs to the program, transforming this new nightclub to one of the must destinations for fun in Athens.
Address: Athens, Othonos 26, Kifisia
Tel. number: 210-8013926, 210-8089705