Επισκέπτης
Γιατί ρε τύπε; Επτασφράγιστο μυστικό είναι;Μην με πρήξετε ποια, ποιος. Όποιος ξέρει ξέρει. (Πολλοί ξέρουν την περίπτωση.)
Γιατί ρε τύπε; Επτασφράγιστο μυστικό είναι;Μην με πρήξετε ποια, ποιος. Όποιος ξέρει ξέρει. (Πολλοί ξέρουν την περίπτωση.)
Α! Βρήκε "λιμάνι να αράξει"!
Γιατί ρε τύπε; Επτασφράγιστο μυστικό είναι;
ε να κατι τετοια λες και δε σου δινουμε βαση σα σελεμπριτυ πορνορεπορτερ...ΧΡΟΝΙΑ ειναι με τον αγκλουπα λεμε
προ Θέμου νομίζω... ;)Η δική μου πληροφορία αναφερόταν στην εποχή που μόλις είχε φύγει από το Θέμο και τότε ήταν πολύ στην επικαιρότητα με φωτογραφήσεις σε πάμπολα περιοδικά, διαφημίσεις κλπ.
Μετά άρχισε όντως να χάνεται κάπως. Ίσως να πέτυχε την καλή. (Μπράβο της να το κατάφερε)
Εσύ τώρα ξέρεις πόσο καιρό είναι με τον τύπο; Φίλος σου είναι;
φωτογραφήσεις, πασαρέλα, διαφημίσεις, ράδιο, τι-βι, σόου, πάνε σε κλαμπ και τους τα σκάνε, βίντεοκλιπ..κλπ κλπΡε σεις...αυτες οι μοντέλες..(πχ η Φαρμάκη), που δεν έχουν εκπομπή ας πουμε στη τηλεόραση, τι σκατά κάνουν κάθε μέρα?
Ολο φωτογραφήσεις και πασαρέλες?
χειροπιαστά έχεις να μας πεις κάτι ??? (έστω και με Π.Μ.)δεν υπαρχει μοντελο, τραγουδιστρια, ηθοποιος που να θελει να ειναι στο προσκηνιο και μην εχει κανει βιζιτα, οι περισοοτερες εχουν σχεσεις βιτρινα, ακομα και χορευτριες σε υποτιθεται σοβαρους δασκαλους κανουν και μαλιστα με προτροπη των ιδιων
εχω, και τα ποσα που ακουγονται για τις φτασμενες ειναι πολυ παραπανω, σορι αλλα δεν το στελνω με τιποτα!χειροπιαστά έχεις να μας πεις κάτι ??? (έστω και με Π.Μ.)
προ Θέμου νομίζω... ;)
ρε φίλε για ονόματα ποσά κλπ...ξέρω κι εγώ.. το θέμα είναι αν έχεις κάτι και ξέρεις..εχω, και τα ποσα που ακουγονται για τις φτασμενες ειναι πολυ παραπανω, σορι αλλα δεν το στελνω με τιποτα!
προ Θέμου τον είχε τον μαλάκα..!!!! ;)Μόλις μετά λέμε! Όταν είχε πάρει από την εκπομπή ότι ήταν να πάρει είχε αυξήσει όσο μπορούσε την αναγνωρισιμότητά της για το μόντελινγκ και όποια άλλη δραστηριότητα. Στο τοπ της καριέρας της.
Τώρα αν μετά βρήκε τον ένα μαλάκα να της τα σκάει πολύ καλά κάνει. Γιατί να εκτίθεται και να αναλώνεται με πολλούς μαλάκες;
Οπότε απλά ίσως να άργησες...
σου ειπα ναιρε φίλε για ονόματα ποσά κλπ...ξέρω κι εγώ.. το θέμα είναι αν έχεις κάτι και ξέρεις..
Μην συγχύζεσαι αγαπητέ.Εαν είχατε και σεις μια καλοσχηματισμένη χαράδρα ανάμεσα στα μπούτια σας πολλοί μνηστήρες θα υπήρχαν για να σας διευκολύνουν με τα τέλη κυκλοφορίας και όχι μόνοΡε παιδιά πάτε καλά ρε? Εδώ μου ήρθαν 135 ευρώ τέλη κυκλοφορίας γαμω την πουτάνα μου! Μόλις! Τωρα ανοιξα το φάκελο! 110 πληρωσα πέρυσι!
Τι έγινε ρε παιδια?
Μετά μου λέτε για βίζιτες σε μοντελες? Ρε Μεταξουργείο απο αύριο ρεεεεεε!
ΟΛΕΣ!!!Παιδιά τα ίδια λέγαμε πριν λίγο καιρό και στο τόπικ της Σουλιώτη. Ηρεμήστε, αρκετές από αυτές είναι βίζιτες αλλά όχι όλες και σίγουρα όχι αυτές που νομίζετε.
ΟΛΕΣ!!!
[size=20pt]Φωνάρα όχι μαλακίες!!![/size]