Νέα

Όλγα Φαρμάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cm615et
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 380K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
ε να κατι τετοια λες και δε σου δινουμε βαση σα σελεμπριτυ πορνορεπορτερ...ΧΡΟΝΙΑ ειναι με τον αγκλουπα λεμε  :headbang:

Η δική μου πληροφορία αναφερόταν στην εποχή που μόλις είχε φύγει από το Θέμο και τότε ήταν πολύ στην επικαιρότητα με φωτογραφήσεις σε πάμπολα περιοδικά, διαφημίσεις κλπ.
Μετά άρχισε όντως να χάνεται κάπως. Ίσως να πέτυχε την καλή. (Μπράβο της να το κατάφερε)
Εσύ τώρα ξέρεις πόσο καιρό είναι με τον τύπο; Φίλος σου είναι;

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Ρε σεις...αυτες οι μοντέλες..(πχ η Φαρμάκη), που δεν έχουν εκπομπή  ας πουμε στη τηλεόραση, τι σκατά κάνουν κάθε μέρα?
Ολο φωτογραφήσεις και πασαρέλες?

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
653
Πόντοι
96
Η δική μου πληροφορία αναφερόταν στην εποχή που μόλις είχε φύγει από το Θέμο και τότε ήταν πολύ στην επικαιρότητα με φωτογραφήσεις σε πάμπολα περιοδικά, διαφημίσεις κλπ.
Μετά άρχισε όντως να χάνεται κάπως. Ίσως να πέτυχε την καλή. (Μπράβο της να το κατάφερε)
Εσύ τώρα ξέρεις πόσο καιρό είναι με τον τύπο; Φίλος σου είναι;
προ Θέμου νομίζω...  ;)

Ρε σεις...αυτες οι μοντέλες..(πχ η Φαρμάκη), που δεν έχουν εκπομπή  ας πουμε στη τηλεόραση, τι σκατά κάνουν κάθε μέρα?
Ολο φωτογραφήσεις και πασαρέλες?
φωτογραφήσεις, πασαρέλα, διαφημίσεις, ράδιο, τι-βι, σόου, πάνε σε κλαμπ και τους τα σκάνε, βίντεοκλιπ..κλπ κλπ

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
δεν υπαρχει μοντελο, τραγουδιστρια, ηθοποιος που να θελει να ειναι στο προσκηνιο και μην εχει κανει βιζιτα, οι περισοοτερες εχουν σχεσεις βιτρινα, ακομα και χορευτριες σε υποτιθεται σοβαρους δασκαλους κανουν και μαλιστα με προτροπη των ιδιων

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
653
Πόντοι
96
δεν υπαρχει μοντελο, τραγουδιστρια, ηθοποιος που να θελει να ειναι στο προσκηνιο και μην εχει κανει βιζιτα, οι περισοοτερες εχουν σχεσεις βιτρινα, ακομα και χορευτριες σε υποτιθεται σοβαρους δασκαλους κανουν και μαλιστα με προτροπη των ιδιων
χειροπιαστά έχεις να μας πεις κάτι ??? (έστω και με Π.Μ.)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
προ Θέμου νομίζω...  ;)

Μόλις μετά λέμε! Όταν είχε πάρει από την εκπομπή ότι ήταν να πάρει είχε αυξήσει όσο μπορούσε την αναγνωρισιμότητά της για το μόντελινγκ και όποια άλλη δραστηριότητα. Στο τοπ της καριέρας της.

Τώρα αν μετά βρήκε τον ένα μαλάκα να της τα σκάει πολύ καλά κάνει. Γιατί να εκτίθεται και να αναλώνεται με πολλούς μαλάκες;

Οπότε απλά ίσως να άργησες...  

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
653
Πόντοι
96
εχω, και τα ποσα που ακουγονται για τις φτασμενες ειναι πολυ παραπανω, σορι αλλα δεν το στελνω με τιποτα!
ρε φίλε για ονόματα ποσά κλπ...ξέρω κι εγώ.. το θέμα είναι αν έχεις  :fuck1: κάτι και ξέρεις..

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
653
Πόντοι
96
Μόλις μετά λέμε! Όταν είχε πάρει από την εκπομπή ότι ήταν να πάρει είχε αυξήσει όσο μπορούσε την αναγνωρισιμότητά της για το μόντελινγκ και όποια άλλη δραστηριότητα. Στο τοπ της καριέρας της.

Τώρα αν μετά βρήκε τον ένα μαλάκα να της τα σκάει πολύ καλά κάνει. Γιατί να εκτίθεται και να αναλώνεται με πολλούς μαλάκες;

Οπότε απλά ίσως να άργησες...  
προ Θέμου τον είχε τον μαλάκα..!!!!  ;)

εγώ δεν έχω καράβια..  :grin:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Ρε παιδιά πάτε καλά ρε? Εδώ μου ήρθαν 135 ευρώ τέλη κυκλοφορίας γαμω την πουτάνα μου! Μόλις! Τωρα ανοιξα το φάκελο! 110 πληρωσα πέρυσι!  :headbang: :headbang:
Τι έγινε ρε παιδια?

Μετά μου λέτε για βίζιτες σε μοντελες? Ρε Μεταξουργείο απο αύριο ρεεεεεε!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ρε παιδιά πάτε καλά ρε? Εδώ μου ήρθαν 135 ευρώ τέλη κυκλοφορίας γαμω την πουτάνα μου! Μόλις! Τωρα ανοιξα το φάκελο! 110 πληρωσα πέρυσι!  :headbang: :headbang:
Τι έγινε ρε παιδια?

Μετά μου λέτε για βίζιτες σε μοντελες? Ρε Μεταξουργείο απο αύριο ρεεεεεε!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Μην συγχύζεσαι αγαπητέ.Εαν είχατε και σεις μια καλοσχηματισμένη χαράδρα ανάμεσα στα μπούτια σας πολλοί μνηστήρες θα υπήρχαν για να σας διευκολύνουν με τα τέλη κυκλοφορίας και όχι μόνο  :grin:

thanos89

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
122
Πόντοι
6
Παιδιά τα ίδια λέγαμε πριν λίγο καιρό και στο τόπικ της Σουλιώτη. Ηρεμήστε, αρκετές από αυτές είναι βίζιτες αλλά όχι όλες και σίγουρα όχι αυτές που νομίζετε.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Παιδιά τα ίδια λέγαμε πριν λίγο καιρό και στο τόπικ της Σουλιώτη. Ηρεμήστε, αρκετές από αυτές είναι βίζιτες αλλά όχι όλες και σίγουρα όχι αυτές που νομίζετε.
ΟΛΕΣ!!!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
[size=20pt]Φωνάρα όχι μαλακίες!!![/size]

Συνημμένα

• olga2.png