Νέα

Όλγα Φαρμάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cm615et
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 381K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Αμα γίνω χιπχοπ-ας...λες να γαμησω κανα καλό μουνι?

:rockon: :rockon: :rockon:

Ολες με το χιπ χοπ (στικουδη , φαρμακη, φουρειρα, ..)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Αμα γίνω χιπχοπ-ας...λες να γαμησω κανα καλό μουνι?

:rockon: :rockon: :rockon:

Ολες με το χιπ χοπ (στικουδη , φαρμακη, φουρειρα, ..)
Οπου φυσάει ο άνεμος πάνε τα κορίτσια.Τί να κάνουνε show-bizzzzzzz είναι αυτή μπορείς να αντιταχθείς και να αντισταθείς  :dunno:

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
654
Πόντοι
96
το χιπ-χοπ πάντα έχει τα καλύτερα μουνιά !!!  ;)
το κομματάκι, αν εξαιρέσεις την θεϊκή όλγα, είναι για τα μπάζα !!!!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
η Φουρέιρα είναι εκδιδόμενη? :grin: :2funny:

Για τη Στικούδη δεν παραξενεύτηκες πάντως! ;) ;)

Καλά αν παραξενευόσουν για την Φαρμάκη θα ήσουν πολύ αφελής.

Τελικά από τις τρεις, μόνο για την Αλβανίδα δεν υπάρχουν ενδείξεις πως είναι βίζιτα.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει και πως σίγουρα δεν είναι.

Όπως έλεγε και κάποιος γνωστός μου "Αν για κάποιον έχεις υποψίες πως είναι αδερφή, μην έχεις καμία αμφιβολία! Είναι σίγουρα!! Για όσους δεν έχεις υποψίες να έχεις αμφιβολίες για το τί είναι..."

Και για τις βίζιτες το ίδιο έχει φτάσει να ισχύει. Ξέρω εγώ κάποιες που είναι στην καθημερινή τους ζωή, "υπεράνω πάσης υποψίας" σε κάθε περίπτωση. Κι όμως... 

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Τελικά από τις τρεις, μόνο για την Αλβανίδα δεν υπάρχουν ενδείξεις πως είναι βίζιτα.

Όπως έλεγε και κάποιος γνωστός μου "Αν για κάποιον έχεις υποψίες πως είναι αδερφή, μην έχεις καμία αμφιβολία! Είναι σίγουρα!! Για όσους δεν έχεις υποψίες να έχεις αμφιβολίες για το τί είναι..."

Και για τις βίζιτες το ίδιο έχει φτάσει να ισχύει. Ξέρω εγώ κάποιες που είναι στην καθημερινή τους ζωή, "υπεράνω πάσης υποψίας" σε κάθε περίπτωση. Κι όμως... 

για πες κανα ονομα ντοκ να πιουμε τον καφε μας

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
654
Πόντοι
96

Στικούδη και Όλγα δεν είναι βίζιτες.. βάζω την υπογραφή μου..  ;) (θα είχα πουλήσει και το σπίτι μου για να τις πάρω..το έχω ψάξει)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
για πες κανα ονομα ντοκ να πιουμε τον καφε μας

Ψοφάς για κουτσομπολιό κουφαλίτσα!
Για να μην νομίζεις πως λέω πίπες με π.μ. σου λέω.
Αλλά μετά μην το ποστάρεις εσύ!! Διότι μια φορά σου είχα πει κάτι με π.μ. και το μισό το ποστάρισες.
Δεν μπορείς να συγκρητηθείς ρε μπαγάσα.
Είσαι της λογικής της "πλήρους διαφάνειας" και του "όλα στη φόρα" :grin: :grin:

Αν ήταν το δημοσιοποιούσα κι εγώ...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αλλά μετά μην το ποστάρεις εσύ!! Διότι μια φορά σου είχα πει κάτι με π.μ. και το μισό το ποστάρισες.

ελα μη λες μαλακιες τωρα και δημιουργεις μπουρδες εντυπωσεις. σιγα τη παπαρια που ειχα δημοσιοποιησει, ασχετουρα ηταν ουτε σε εθιγε καπου. αν ηξερα οτι θα σε χαλαγε δε θα εγραφα τπτ ξεκολα το μυαλο σου απο τα κακοβουλα.
και προχτες που ειπες το παραδειγμα με τον πλουσιο και τις πουτανες σου ειπα μπραβο.

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
654
Πόντοι
96

για πες και σε εμένα... μη βάζω και τσάμπα την υπογραφή μου..χχαχα :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Στικούδη και Όλγα δεν είναι βίζιτες.. βάζω την υπογραφή μου..  ;) (θα είχα πουλήσει και το σπίτι μου για να τις πάρω..το έχω ψάξει)

Μην  βάζεις ούτε υπογραφή ούτε στοίχημα, διότι θα το χάσεις!!
Και δεν χρειάζεται να πουλήσεις το σπίτι σου, αλλά να σου περισσεύουν δυο χήνες (σε ποιον πούστη περισσεύουν, οπότε μάλλον θα πρέπει να το πουλήσεις το ρημάδι τελικά! :cheesy:)
Αλλά επίσης πρέπει να βρεις την κατάλληλη "επαφή", διότι ούτε στο μπου.κομ θα μπουν οι ίδιες να διαφημιστούν, ούτε στο adoos θα βάλουν αγγελία. Δηλαδή και τα τηλέφωνά τους να σου έδινα (που δεν τα έχω) τις χαζές θα κάνανε, αν δεν σε βρίζανε κι όλας, εκτός αν τους έλεγες από ποιον σίγουρο τους πελάτη είσαι σταλμένος.

Για να είμαι απόλυτα σωστός για την Στικούδη έχω απλά ακούσει φήμες. Για την Φαρμάκη όμως μου το έχει πει κοπέλα της δουλειάς που της το είχε πει πολύ γνωστός της πελάτης που της είχε πάρει διήμερο σε επαγγελματικό ταξίδι. Δυο χιλιαρικάκια η μέρα.
Οπότε ίσως και να έχεις δίκιο. Δεν είναι "βίζιτα" η κοπέλα, συνοδός είναι. :grin: :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Για την Φαρμάκη όμως μου το έχει πει κοπέλα της δουλειάς που της το είχε πει πολύ γνωστός της πελάτης που της είχε πάρει διήμερο σε επαγγελματικό ταξίδι. Δυο χιλιαρικάκια η μέρα.
Οπότε ίσως και να έχεις δίκιο. Δεν είναι "βίζιτα" η κοπέλα, συνοδός είναι. :grin: :grin:

σοβαρεψου ρε. μου ειπε που της ειπε πως της ειπε. αν δε βαλεις το πουλι σου μη το παιζεις στανταρακι. γινανε τωρα και οι πουτανες λιρα εκατο στις πηγες  :2funny:
οχι οτι το αποκλειω, αλλα το επιχειρημα που βαζεις ειναι του κωλου.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
σοβαρεψου ρε. μου ειπε που της ειπε πως της ειπε. αν δε βαλεις το πουλι σου μη το παιζεις στανταρακι. γινανε τωρα και οι πουτανες λιρα εκατο στις πηγες  :2funny:
οχι οτι το αποκλειω, αλλα το επιχειρημα που βαζεις ειναι του κωλου.

Το πουλί μου δεν θα της το βάλω ποτέ, διότι δυο χιλιαρικάκια δεν της τα δίνω που καλύτερα να μου βγάλουν τα δόντια χωρίς αναισθησία! :grin: :grin:
Κατά τα άλλα έχεις κάποιο δίκιο για την αξιοπιστία της πηγής μου, αλλά για να είμαι εγώ αντικειμενικός την ανέφερα, οπότε ο καθένας έχει κρίση και εκτιμάει...

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
654
Πόντοι
96
Μην  βάζεις ούτε υπογραφή ούτε στοίχημα, διότι θα το χάσεις!!
Και δεν χρειάζεται να πουλήσεις το σπίτι σου, αλλά να σου περισσεύουν δυο χήνες (σε ποιον πούστη περισσεύουν, οπότε μάλλον θα πρέπει να το πουλήσεις το ρημάδι τελικά! :cheesy:)
Αλλά επίσης πρέπει να βρεις την κατάλληλη "επαφή", διότι ούτε στο μπου.κομ θα μπουν οι ίδιες να διαφημιστούν, ούτε στο adoos θα βάλουν αγγελία. Δηλαδή και τα τηλέφωνά τους να σου έδινα (που δεν τα έχω) τις χαζές θα κάνανε, αν δεν σε βρίζανε κι όλας, εκτός αν τους έλεγες από ποιον σίγουρο τους πελάτη είσαι σταλμένος.

Για να είμαι απόλυτα σωστός για την Στικούδη έχω απλά ακούσει φήμες. Για την Φαρμάκη όμως μου το έχει πει κοπέλα της δουλειάς που της το είχε πει πολύ γνωστός της πελάτης που της είχε πάρει διήμερο σε επαγγελματικό ταξίδι. Δυο χιλιαρικάκια η μέρα.
αυτή μου το είπε.. και ξέρει πολλά..  ;) ξέρεις εγώ δεν λέω μαλακίες...
επίσης για το ολγάκι έχω ακούσει από πολλούς ότι είναι το καλύτερο παιδί και ουδεμία σχέση έχει με τέτοια...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
επίσης για το ολγάκι έχω ακούσει από πολλούς ότι είναι το καλύτερο παιδί και ουδεμία σχέση έχει με τέτοια...

Και ποιος είπε πως όσες κάνουν βίζιτες είναι σκατόψυχες κατ' ανάγκην;
Υπάρχουν και καλόψυχες και σκατόψυχες, θα τολμούσα να πω και αξιοπρεπείς και αναξιοπρεπείς, όπως σε κάθε δουλειά.

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
654
Πόντοι
96
Και ποιος είπε πως όσες κάνουν βίζιτες είναι σκατόψυχες κατ' ανάγκην;
Υπάρχουν και καλόψυχες και σκατόψυχες, θα τολμούσα να πω και αξιοπρεπείς και αναξιοπρεπείς, όπως σε κάθε δουλειά.
δεν την είπα καλόψυχη ή σκατόψυχες τις άλλες... απλά το Ολγάκι είναι συνεσταλμένο και ντροπαλό, άσχετα με το τι βγάζει προς τα ΄ξω..!!!!
και τα έχει με εφοπλιστή εδώ και χρόνια...οπότε ποιος ο λόγος ?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
τα έχει με εφοπλιστή εδώ και χρόνια...οπότε ποιος ο λόγος ?

Α! Βρήκε "λιμάνι να αράξει"!
Το "ρηζόρτ" έγινε "ιδιωτική βίλλα". Μπορεί. Αν υπάρχουν λεφτά είπαμε λύνουν πολλά προβλήματα.
Αλλά για πόσο λες να κρατήσει; Εκτός αν την παντρευτεί.

Κι άλλη "υπεράνω υποψίας" παντρεύτηκε από γνωριμία που έγινε μέσω βίζιτας με μεγαλοπλούσιο, γόνο λίαν επώνυμης οικογένειας. Μόνο που δεν είναι ευτυχισμένη, διότι ο σύζυγος είναι αδερφάρα. Υπάρχουν και τιμήματα...

Μην με πρήξετε ποια, ποιος. Όποιος ξέρει ξέρει. (Πολλοί ξέρουν την περίπτωση.)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom