Νέα

Όλγα Φαρμάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cm615et
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 380K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Αυτος που την πηρε πρωτος μπορει να το βαλει περηφανα στο βιογραφικο του.

Ειναι τιτλος τιμης.

Αν την κωλογαμησε κιολας παει καρφι για Medal of Honor

sitl

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αυτος που την πηρε πρωτος μπορει να το βαλει περηφανα στο βιογραφικο του.

Ειναι τιτλος τιμης.

Αν την κωλογαμησε κιολας παει καρφι για Medal of Honor

Άτυχος είναι!
Τη γάμησε πριν τις πλαστικές, με το βυζί πλάκα και τα στραβά δόντια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Να ρωτήσω κάτι και εγώ....και το έχω έγνοια...

να ψήφισε το Ολγάκι Θάνο η Αντρέα?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Σιγά το κατόρθωμα ρε παιδιά να έχει γαμήσει κάποιος μία επώνυμη ΠΡΙΝ να γίνει επώνυμη!
Και σιγά να μην είναι ένας! Δεκάδες ή εκατοντάδες θα αντιστοιχούν σε καθεμία.

Εμένα ένας γνωστός μου, μεγάλος άνθρωπος πια στα 62 και σοβαρός που δε λέει μαλακίες, μου έλεγε πως πριν 35 χρόνια είχε ένα φεγγάρι γκόμενα κάποια που μετά ένα χρόνο βγήκε Στάρ Ελλάς. Την παίρνει λοιπόν τηλέφωνο ο άνθρωπος για να την συγχαρεί (μήπως ξαναπιάσουμε και κανένα κονέ θα σκεφτόταν!) και η μαλακισμένη η κότα έκανε πως δεν τον θυμώταν! Και τί της είπες εσύ ρε του λέω. Τίποτα μου λέει κώλωσα και το έκλεισα. Εμ έπρεπε να της πεις "μωρή μαλακισμένη όταν σε γαμούσα ήταν καλά τώρα που μεγαλοπιάστηκες κάνεις πως δεν μας ξέρεις!" του λέω. Έτσι έπρεπε μου λέει αλλά μετά το σκέφτηκα κι εγώ.

Το δίδαγμα της ιστορίας είναι πως ΠΡΙΝ να γίνουν επώνυμες είναι εύκολο να τις έχεις πηδήσει και εναπόκειται στην τύχη του καθενός και την ενασχόλησή του με τα γκομενικά.
ΜΕΤΑ όμως τα πράγματα αλλάζουν! Οι στόχοι είναι πια υψηλοί. Οι μεγάλη ταρίφα είναι το ευκολώτερο. Αν είσαι πολύ ψώνιο (=μαλάκας!) και τα διαθέτεις με πέντε χιλιαρικάκια παίρνεις Π/Σ/Κ την κορυφαία αυτή τη στιγμή! (Μία είναι η κορυφαία, δεν είναι η εν λόγω, ξανθιά είναι)

Ακόμα χειρότερα όμως οι περισσότερες ψωνίζονται τόσο άσχημα που δεν καταδέχονται να σε κοιτάξουν αν δεν έχεις κόττερο, σπίτι στην Εκάλη, το Καβούρι ή το Παλαιό Ψυχικό και εξοχικό στη Μύκονο!

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
http://[URL unfurl="true"]www.tomilotk.gr/images/gallery/content/category_297/content_17217/f2.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.tomilotk.gr/images/gallery/content/category_297/content_17217/f1.jpg[/img[/URL]]

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
αυτη δεν ειναι ωραια ρε μουνιτζα
βαλε καμια κοκολετσα

supersafe2005

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
http://[URL unfurl="true"]www.tomilotk.gr/images/gallery/content/category_297/content_17217/f2.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.tomilotk.gr/images/gallery/content/category_297/content_17217/f1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Α παπαπα... και ξεκινησε και η Σαρακοστη των Χριστουγεννων (συμφωνα με την εγκυρη διαφημιση του Jumbo!! :2funny:) και κολαστηκαμε πρωι πρωι, μεσημεριατικα, αποψε..... :o :2funny: :banghead:

I love brunettes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
μήπως την τράκαρες εσύ που είχε πρόβλημα με τη μπέμπα της??

Ola9

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Αυτη εχει δέιξει μουνάκι???  :think:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Συνημμένα

• olgafarmaki24.jpg
    olgafarmaki24.jpg
    32,4 KB · Εμφανίσεις: 43

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Κι αυτή το προσπάθησε λίγο... :rolleyes:

www.fimes.gr/2009/11/olga-farmaki/][size=15pt]Η Όλγα Φαρμάκη δεν θα ξανακάνει γυμνή φωτογράφηση[/size][/url]

Δυστυχώς για το αντρικό κοινό, η sexy Όλγα Φαρμάκη δεν θα ξαναποζάρει γυμνή στα σαλόνια των αντρικών περιοδικών. Το «πρώην κορίτσι» του Θέμου Αναστασιάδη αποφάσισε να βάλει τέλος στις γυμνές φωτογραφίσεις.

Η Όλγα Φαρμάκη σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε σε μεσημεριανή εκπομπή, δήλωσε πως από εδώ και στο εξής θα κάνει μόνο αισθησιακές φωτογραφίσεις και όχι γυμνές. Άντε κανένα γυμνό ώμο να δείξει δηλαδή, τίποτα άλλο.

Ένας από τους λόγους που η sexy Όλγα Φαρμάκη δεν θέλει να ξαναδείξει τα κάλλη και το καλλίγραμμο κορμί της στο αρσενικό φύλο είναι ο αγαπημένος σύντροφος της. Η Όλγα έχει μακροχόνια σχέση τα τελευταία δυόμιση χρόνια.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μην στεναχωριέσαι Νίντζα!Την έχει ξανακάνει και παλιότερα αυτή την δήλωση αλλά τελικά... :tits2:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Μην στεναχωριέσαι Νίντζα!Την έχει ξανακάνει και παλιότερα αυτή την δήλωση αλλά τελικά... :tits2:

Ναι ρε τύπε, απλά τη βάζω για να γελάμε.
Μέχρι και στο άρθρο υπήρχε σχόλιο ακριβώς μετά το κομμάτι που πόσταρα.

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Ένας από τους λόγους που η sexy Όλγα Φαρμάκη δεν θέλει να ξαναδείξει τα κάλλη και το καλλίγραμμο κορμί της στο αρσενικό φύλο είναι ο αγαπημένος σύντροφος της. Η Όλγα έχει μακροχόνια σχέση τα τελευταία δυόμιση χρόνια.

atm-machine.jpg

Επισκέπτης
www.fimes.gr/2009/11/olga-farmaki/][size=15pt]Η Όλγα Φαρμάκη δεν θα ξανακάνει γυμνή φωτογράφηση[/size][/url]

Δυστυχώς για το αντρικό κοινό, η sexy Όλγα Φαρμάκη δεν θα ξαναποζάρει γυμνή στα σαλόνια των αντρικών περιοδικών. Το «πρώην κορίτσι» του Θέμου Αναστασιάδη αποφάσισε να βάλει τέλος στις γυμνές φωτογραφίσεις.

Η Όλγα Φαρμάκη σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε σε μεσημεριανή εκπομπή, δήλωσε πως από εδώ και στο εξής θα κάνει μόνο αισθησιακές φωτογραφίσεις και όχι γυμνές. Άντε κανένα γυμνό ώμο να δείξει δηλαδή, τίποτα άλλο.

τα κονόμησε και τώρα θα το παίξει πιστή σύντροφος!!! :2funny: :2funny: :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Stories

Νέο!

Stories