A_re_Koula
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ρε μάγκες τελικά τόσο κοντή είναι η Όλγα?
Δείτε την εδώ δίπλα στην Εύα Λάσκαρη. :-
wtf?
Σα να εχει καμπούρα ...
Ρε μάγκες τελικά τόσο κοντή είναι η Όλγα?
Δείτε την εδώ δίπλα στην Εύα Λάσκαρη. :-
wtf?
Η άλλη είναι άλογο ρε συ!Googlara "Όλγα Φαρμάκη" μπας και βρω καμια φωτο που δεν έχει μπει μέχρι στιγμής και βρήκα αυτό το link από troktiko.
Εμένα δε μου φαίνεται πειραγμένη η φωτο αλλά δεν είμαι και γνώστης σε τέτοια θέματα.
Πάντως στη φωτο είναι τάπα και δεν το περίμενα αλλά ίσως καμπουριάζει.
Η άλλη είναι άλογο ρε συ!
Τη Λάσκαρη την έχω δει πάρα πολλές φορές από κοντά και είναι νορμάλ προς ψηλή.
Δηλαδή κανείς δεν τη λέει κοντή αλλά δεν είναι και talladmirer φάση.
Η Όλγα φαίνεται λες και είναι το ανηψάκι της που πήγε να της πει τα κάλαντα, πρέπει να είναι γύρω στο 1,65 με τακούνια.
Μην τον προκαλείς τύπε!
φορανε τακουνια τυπε μου...
Βάζω και άλλες φωτό για να έχουμε καθαρότερη εικόνα σχετικά με το ύψος (εκτός από την τελευταία που μπήκε επειδή είναι αστεία)
Και η Όλγα είναι ξυπόλητη!Προσπαθείς να τον παρηγορήσεις Λου?φορανε τακουνια τυπε μου...
οχι..να τις συκοφαντισω!Και η Όλγα είναι ξυπόλητη!Προσπαθείς να τον παρηγορήσεις Λου?
http://[URL unfurl="true"]www.kalabakacity.gr/images/stories/Nyxta/Olga_Farmaki/Ol_FaSUC53794.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Βασικά ξέρει κανείς και ποιά είναι αυτή στα αριστερά?
Θυμίζει λίγο από Στικούδη σε ξανθό.
[QUOTE="A_re_Koula, post: 1455575"]
Πάντως το προσωπό της δεν αλλάζει εκφραση σα ρομποτ ειναι... Μόνο γυμνή αξίζει να τη βλέπει κανέις
[/quote]
Όντως, είναι το χαμόγελο-συρραπτικό που λένε. :2funny:
[QUOTE="loukritia!, post: 1455581"]
φορανε τακουνια τυπε μου...
[/quote]
Εσύ καλά θα κάνεις να παρακολουθείς το θέμα από την αρχή και να μη λες σαχλαμάρες.
Εδώ δε φανταζόμαστε άλλα άτομα αλλά μιλάμε με ντοκουμέντα.
Η Στικούδη είναι ρε παπαράτσι!Βασικά ξέρει κανείς και ποιά είναι αυτή στα αριστερά?
Θυμίζει λίγο από Στικούδη σε ξανθό.
Η Στικούδη είναι ρε παπαράτσι!
Με χρονομετράς μπαγάσα...κάτι θα κάνουμε! ;)βαλε καμμια ιταλιδα γατε κι ασε το μπαζο τη φαρμακη.
αντε γιατι εχεις χαλαρωσει πανω απο 1 μηνα τωρα ;) >