The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.314
- Πόντοι
- 25.467
να μην έχω μουνι ρε πουστη τι χάνω
Γιατί δεν φτιάχνετε ένα. Με ένα δεκαρικάκι θα σας το φτιάξουν καλύτερο από της Φαρμάκως.
να μην έχω μουνι ρε πουστη τι χάνω
βυζιά?μαλλιά?ταυτότητες?διαβατήρια?Γιατί δεν φτιάχνετε ένα. Με ένα δεκαρικάκι θα σας το φτιάξουν καλύτερο από της Φαρμάκως.
ξυπνατε ρε ηλιθιοι ανθρωποι, δεν ξερετε να εκτιματε τα λεφτα?
Ξερετε πως εσεις για να βγαλετε 800 ευρω πρεπει να κανετε υπερωριες , να δεχεστε το αφεντικο σας βριζει την μανα και να σας ταπεινωνει για να σας ριξει το ηθικο..
Και εσεις θα δωσετε 800 ευρω για μια ξετσιπωτη που το παιζει θεα ?
Ελατε να σας παω μια βολτα σε κανα στουντιο των 30-40 ευρω να σας βρω πολυ ποιο ομορφες...
βυζιά?μαλλιά?ταυτότητες?διαβατήρια?
άντε καμια βόλτα στο Μετάξι να ξεχαρμαιάσεις με κανα 10ευρώ και άσε τη Φαρμάκη και λοιπές υπέρμουνες !!!τετοιος μαλακας που εισαι βεβαιως και θα τα εδινες...
ρε μεγάλε εσύ..αν είναι έτσι μη πάρεις φερράρι (αν τα'χεις..λέμε τώρα) πάρε Ντε Σε Βό !!!!ξυπνατε ρε ηλιθιοι ανθρωποι, δεν ξερετε να εκτιματε τα λεφτα?
Ξερετε πως εσεις για να βγαλετε 800 ευρω πρεπει να κανετε υπερωριες , να δεχεστε το αφεντικο σας βριζει την μανα και να σας ταπεινωνει για να σας ριξει το ηθικο..
Και εσεις θα δωσετε 800 ευρω για μια ξετσιπωτη που το παιζει θεα ?
Ελατε να σας παω μια βολτα σε κανα στουντιο των 30-40 ευρω να σας βρω πολυ ποιο ομορφες...
συγκρινουμε τα ασυγκρητα...ρε μεγάλε εσύ..αν είναι έτσι μη πάρεις φερράρι (αν τα'χεις..λέμε τώρα) πάρε Ντε Σε Βό !!!!
προφανως το μουνι για σενα ειναι πολυ μακρια...άντε καμια βόλτα στο Μετάξι να ξεχαρμαιάσεις με κανα 10ευρώ και άσε τη Φαρμάκη και λοιπές υπέρμουνες !!!
τι διαφορα εχει ρε φιλε? Χρυσομουνα ειναι?άντε καμια βόλτα στο Μετάξι να ξεχαρμαιάσεις με κανα 10ευρώ και άσε τη Φαρμάκη και λοιπές υπέρμουνες !!!
σε παρακαλω...το μουνι της φαρμακη ειναι αλλιως...τι διαφορα εχει ρε φιλε? Χρυσομουνα ειναι?
το ολγάκι είναι φίνο!! την ξεμούνιαζα!!τι διαφορα εχει ρε φιλε? Χρυσομουνα ειναι?
τι διαφορα εχει ρε φιλε? Χρυσομουνα ειναι?
Αγιε κοίτα τι χάνουμε ρε!!800€ για ένα βράδυ ή για 4ωρο
χαλαρά τα έδινα
αλλά δεν έχω τα κονέ ....
αν κάποιος έχει τα κονέ παίρνει 200€ δικά του ...
δεν ειπα τιποτα εγω,ας κανει ο καθενας οτι γουσταρει,τι με ενδιαφερει εμενα? Τα λεφτα μου χαλαει?Τι σας κάνει να πιστεύετε πως δύνασθαι να νουθετήσετε κάποιον που έχει την Α΄ ή Β΄ φαντασίωση;
Τι σας κάνει να πιστεύετε πως δύνασθαι να νουθετήσετε κάποιον που έχει την Α΄ ή Β΄ φαντασίωση;
δεν πρόκειται περί φαντασιώσεως ....
απλά κάποιοι πιτσιρικάδες που διαβάζουν τα περί 500-800-1000 σκέπτονται με τα δικά τους δεδομένα .... και λένε με τα 1000 π.χ. πάω 20 φορές σε στούντιο, 50 φυλής
ή 100 μετάξι .......
σκέπτονται το ... επιούσιο γαμήσι , το καθημερινό για το ξεκάβλωμα
και ότι αν δώσουν τα 1000 μετά μπορεί να μην ξεκαβλωσουν για ένα μήνα .....
ο 40ρης που έχει γυναίκα και γκόμενα και πιθανόν και 2η γκόμενα
δεν τον ενδιαφέρει το ξεκάβλωμα , έχει να γαμάει τσάμπα
και από την άλλη έχει κάποιο περίσσευμα χρημάτων να γλεντήσει κάποιες πολυτέλειες ....
στα 20 κι εγώ θα το έλεγα μαλακία να δώσεις 1000 για κάποια γνωστή,
στα 40 το βλέπω αλλιώς ....
800€ για ένα βράδυ ή για 4ωρο
χαλαρά τα έδινα
αλλά δεν έχω τα κονέ ....
αν κάποιος έχει τα κονέ παίρνει 200€ δικά του ...