Νέα

Όλγα Φαρμάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cm615et
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 383K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
μην επιμενεις,εγω δεν την επαιρνα..........δεν μπορω.μη με ζοριζεις

(αν δεν κανεις πλακα)καλα τα λεει ο ντεκερ.εχει ενα ψωνιστικο στυλακι που μου την δινει απιστευτα πολυ....χαστουκια θελω να της δωσω οχι να την γαμησω

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
(αν δεν κανεις πλακα)καλα τα λεει ο ντεκερ.εχει ενα ψωνιστικο στυλακι που μου την δινει απιστευτα πολυ....χαστουκια θελω να της δωσω οχι να την γαμησω
οχι ρε φιλε anal,εκανα πλακα.ειναι δυνατον?εγω θελω να την δερνω κ να την π...........

Επισκέπτης
Ρε παικτη,αμα το "συστημα" οπως λες δε βρισκει καλυτερη ελληνιδα,αυτη θα πουλησει.
Γιατι πες μου ποσες ελληνιδες ξερεις καλυτερες απο τη φαρμακη(μη ρωτησω ποσες εχεις πηδηξει...)

μαλλον η χηρα με τα πεντε ορφανα του φαινεται πιο ομορφη απο τη Φαρμακη  :rolleyes:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Αντε δειτε καμια Τσεχα καμια ουγγαρεζα κλπ.........ρε..........
Ασχολειστε με το μπαζο..................

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Προς το Λαιον.....Μη ρωτήσεις ...είμαι παλιός και επομένως αλλιώς...."παλιό καμάκι" φίλε μου....τώρα αν το ελληνικό σύστημα έχει καλύτερες...όχι δεν έχει ...για αυτό κοιτάξτε και τίποτα παιδιά από άλλες χώρες

Για το φίλο αβατάρ....φίλε αν σου κάτσει ... ναι αν....και ύστερα ξυπνήσαμε....θα στο πώ αλλιώς
άν ήταν να επενδύσω κάποια χρήματα ένα βράδυ για να φάω κάποια μπαμ και κάτω δεν θα ήταν ένα πενταράκι σα την αγρινιωτοπούλα...αλλα ένα καραμπινάτο 10...Με λίγα λόγια ...δε ξέρεις τη διαφορά του 5 από το 10...τα υπόλοιπα είναι χωρατά τα οποία απευθύνονται σε νηστικούς....ελπίζω ότι δεν είσαι

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.340
Πόντοι
8.645
Προς το Λαιον.....Μη ρωτήσεις ...είμαι παλιός και επομένως αλλιώς...."παλιό καμάκι" φίλε μου....τώρα αν το ελληνικό σύστημα έχει καλύτερες...όχι δεν έχει ...για αυτό κοιτάξτε και τίποτα παιδιά από άλλες χώρες

Αρα συμφωνουμε οτι για τα ελληνικα δεδομενα ειναι μουναρα.Τελος.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Αρα συμφωνουμε οτι για τα ελληνικα δεδομενα ειναι μουναρα.Τελος.

Δλδ αμα αυτη ειναι μουναρα ολες οι Ανατολικες μουναρες που ειναι στη χωρα μας για τα δεδομενα της Ελλαδα ειναι ολες θεες και πανω...............

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485
Δλδ αμα αυτη ειναι μουναρα ολες οι Ανατολικες μουναρες που ειναι στη χωρα μας για τα δεδομενα της Ελλαδα ειναι ολες θεες και πανω...............

οκ πείτε με σαβουρογάμη εμένα μ αρέσει!

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
οκ πείτε με σαβουρογάμη εμένα μ αρέσει!

κοιτα δεν μπορεις να πεις οτι ειναι ασχημη.θα εισαι μαλακας αν το πεις αυτο.αλλα ειπα,εχει ενα στυλακι που για μενα την κανει αντισεξουαλ τελειος

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μα ειναι κ κοντη??

ενα πραγμα μ αρεσε σ αυτη τη κοπελα.. τα ποδια της που φαινονται μακρυα λογω υψους... κ ειναι κοντηηη???

αν μπορουσε να εφτιαχνε κ το υψος με πλαστικη θα το κανε αραγε? (κακιααα αλλα δεν αντεχα να μην ξανατοποθετηθω *P )

κοιτα δεν μπορεις να πεις οτι ειναι ασχημη.θα εισαι μαλακας αν το πεις αυτο.αλλα ειπα,εχει ενα στυλακι που για μενα την κανει αντισεξουαλ τελειος

εγω παλι κ πολυ ειλικρινα πιστευω οτι αν τη δουμε αβαφτη κ πριν τη πλαστικη στη μυτουλα θα τρομαξουμε...
:2funny: :2funny:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16

Ειναι μπαζο οπως ειναι φυσικο............εχει γαμηθει στις πλαστικες..παντου....κανει και μακιγιαζ με το κιλο και παλι τιποτα.

iord

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
5.775
:)

Συνημμένα

• olga_farmaki11.jpg
    olga_farmaki11.jpg
    38 KB · Εμφανίσεις: 53

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
Και με συντηρητικά είναι ΘΕΑ :boobies:

xaotikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Πλαστική ξεπλαστική το κωλαράκι είναι θεικό οπότε δεν με χαλούσε καθόλου η όλγα....

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Σωστος.

Σε οποιους δεν αρεσει, αν τους καθησει, ας φυγουνε.....
ενταξει man ασχημη δεν ειναι αλλα να σου πω κατι αυτο που λες οτι αν σου καθησει να φυγουμε δεν παει ετσι!!
λιγο πολυ ο ffanatic εχει δικιο! και γω απ αυτες τι γκομενες καμια φορα ξενερωνω με ολα τα παρακατω που λεει!πολυ πλαστικουρα μακιγιαζ κλπ κλπ!
πολυ δηθεν! υπαρχουνε και ασημες γκομενες οι οποιες ειναι πολυ πιο ωραιες και φυσικες!
Ειναι μπαζο οπως ειναι φυσικο............εχει γαμηθει στις πλαστικες..παντου....κανει και μακιγιαζ με το κιλο και παλι τιποτα.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485
Εμένα πλαστική ξεπλαστική μ αρέσει!!!

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
η κοπελα απο κοντα ειναι μουναρα,πολλυ γυναικαρα(περσυνη συναντηση σε επαγγελματικη εκθεση). ουτε κοκαλιαρα οπως αλλα μοντελλα.δε ξερω αν ειναι φτιαχμενη με πλαστικες κλπ που λενε,δε προσεξα κατι. ειναι πολυ εντυπωσιακη και χαμογελαστη και σε χειραψια μαζι της ο καθε αντρας χανει τη λιαλια του... ( η πλειοψηφια τουλαχιστον)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom