κ εγω αυτο επαθα χθες...κοιτα να δεις συμπτωσηκαι πολλα εκανες Θενκς
Ρε παιδια σημερα με το Ολγακι θα βγουμε
και μετα ...ΑΣΜΠΕΤΕ...αλλα χαλασε η καμερα απο το τηλεφωνο...
μπορει κανεις να βοηθησει? αμα το ηξερα οτι σας αρεσε απο πριν θα ειχα βγαλει πιο νωριςφοτοσ οταν δουλεωε ακομα η καμερα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Όλγα Φαρμάκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα cm615et
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 380K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
κ εγω αυτο επαθα χθες...κοιτα να δεις συμπτωση
Θα παρω νοκια
8 μεγαπιξελ να κανω σωστη δουλεια
κ εγω που εχω νοκια με 5 τι καταλαβα?χασατε το βιντεακι μου με την ολγαΘα παρω νοκια
χμμμμ.....το μαγειρεμα σου παει καλυτερα....Θα παρω νοκια
paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
την φανταζεστε να δουλευε σε στουντιο?? τετοια ουρα δεν θα ειχε ουτε για την συναυλια της μαντοννα!!
Θα βαζανε γκισε να μπορεισ να πληρωσεισ και τα τελη κυκλοφοριας....τοσο κοσμο θα μαζευε
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.438
- Πόντοι
- 17.885
την φανταζεστε να δουλευε σε στουντιο?? τετοια ουρα δεν θα ειχε ουτε για την συναυλια της μαντοννα!!
Θα χε πάει στο νοσοκομείο! θα τρωγε τέτοια ψωλοκαταιγίδα που δεν θα παιρνε ανάσα!
Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Συγνώμη μια ερώτηση για τους φαρμακοπαθείς...το κορίτσι είναι μέσα από το αγρίνιο η από τη παραβόλα?
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.935
- Πόντοι
- 606
μεσα απ'το αγρινιο ειναι αγαπητεΣυγνώμη μια ερώτηση για τους φαρμακοπαθείς...το κορίτσι είναι μέσα από το αγρίνιο η από τη παραβόλα?
Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
παπαστράτου όπως λέμε...όχι άγιο κωνσταντίνο? Μπράβο στο Αγρίνιο
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.438
- Πόντοι
- 17.885
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.935
- Πόντοι
- 606
σ'ενα παραδρομο της παπαστρατου ;)παπαστράτου όπως λέμε...
Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
παιδια με το συμπάθειο αλλά είσαστε βαθειά νυχτωμένοι στο θέμα "μουνάρα"...τέλος πάντων γούστα είναι αυτά....κάτι τέτοιους βρίσκει το σύστημα και σας πουλάει τη κάθε κοντή φαρμάκη και αλεξανδράτου με τα 100 σπυριά για θεα...αφού για σας είναι θεά πάω πάσο...αλλιώς ξυπνήστε
ευτυχως που το ειπες εσυ!!!!!παιδια με το συμπάθειο αλλά είσαστε βαθειά νυχτωμένοι στο θέμα "μουνάρα"...τέλος πάντων γούστα είναι αυτά....κάτι τέτοιους βρίσκει το σύστημα και σας πουλάει τη κάθε κοντή φαρμάκη και αλεξανδράτου με τα 100 σπυριά για θεα...αφού για σας είναι θεά πάω πάσο...αλλιώς ξυπνήστε
paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ευτυχως που το ειπες εσυ!!!!!
Τι μιλας ρε φιλε
Κοιτα για ποτε πηραν αερα....
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.438
- Πόντοι
- 17.885
παιδια με το συμπάθειο αλλά είσαστε βαθειά νυχτωμένοι στο θέμα "μουνάρα"...τέλος πάντων γούστα είναι αυτά....κάτι τέτοιους βρίσκει το σύστημα και σας πουλάει τη κάθε κοντή φαρμάκη και αλεξανδράτου με τα 100 σπυριά για θεα...αφού για σας είναι θεά πάω πάσο...αλλιώς ξυπνήστε
Μακάρι και γω στο τέλος να καταλήξω με μια "πατσαβούρα" σαν την Φαρμάκη
Θα το πω αλλη μια φορα... αν σου καθοταν μην την επαιρνες.
μην επιμενεις,εγω δεν την επαιρνα..........δεν μπορω.μη με ζοριζειςΘα το πω αλλη μια φορα... αν σου καθοταν μην την επαιρνες.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Ρε παικτη,αμα το "συστημα" οπως λες δε βρισκει καλυτερη ελληνιδα,αυτη θα πουλησει.
Γιατι πες μου ποσες ελληνιδες ξερεις καλυτερες απο τη φαρμακη(μη ρωτησω ποσες εχεις πηδηξει...)
μμμμμμ χαζοοο!!!Τι μιλας ρε φιλε
Κοιτα για ποτε πηραν αερα....
εγω παντως δεν θα την παρω ετσι κ αλλιως!!!
καντε παιχνιδι εσεις.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 66