You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Όλα όσα θέλετε να μάθετε για Βουλγαρία (όχι βίζιτες) Γενικές πληροφορίες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dpk69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 111
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
bakis13
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 1
Ανοιγω το θεμα για ολους εκεινους που θελουν να ρωτησουν κατι εκτος απο βιζιτες κλπ για Βουλγαρια!
Η Βουλγαρια εκτος απο βιζιτες και σκι τι αλλο μπορει να προσφερει στους Ελληνες ???
Gamaomanoules2
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Sneak peek into the future..Η Βουλγαρια εκτος απο βιζιτες και σκι τι αλλο μπορει να προσφερει στους Ελληνες ???
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Η Βουλγαρια εκτος απο βιζιτες και σκι τι αλλο μπορει να προσφερει στους Ελληνες ???
ELA MOU ???????????
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Ανοιγω το θεμα για ολους εκεινους που θελουν να ρωτησουν κατι εκτος απο βιζιτες κλπ για Βουλγαρια!
Λες να υπαρχει κανενας φυσιολάτρης μεσα στα μπορντελα???????
Φιλε μου εδω τους ενδειαφερουν οι βιζιτες και μονον και αν υπαρχει περιπτωση να τις εχουν δωρεαν ακομα καλύτερα.
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
ok μη μας πεις για βιζιτες πες μας για τα στριπ κ τα μπουρδελακια της βουλγαριας!
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 666
- Πόντοι
- 4.255
Mου φαινεται φιλε μου,αδικα ανοιξες αυτο το Θεμα!!!!
dpk69
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 121
- Πόντοι
- 1
Ναι ! Για οτι θελετε και γνωριζω ευχαριστως να απαντησω!Έχεις γνώσεις δηλαδή και μπορούμε να σε ρωτάμε?
dpk69
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 121
- Πόντοι
- 1
Φιλε αλαν δεν αναφερομαι σε φυσιολατρεις αλλα ερωτησεις οπως παλια που μπορω να μεινω? Που μπορω να αλλαξω χρηματα? πως παω Σοφια?Λες να υπαρχει κανενας φυσιολάτρης μεσα στα μπορντελα???????
Φιλε μου εδω τους ενδειαφερουν οι βιζιτες και μονον και αν υπαρχει περιπτωση να τις εχουν δωρεαν ακομα καλύτερα.
Οσον αφορα τις βιζιτες εσυ εχεις δωσει αναλυτικα πληροφοριες!
dpk69
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 121
- Πόντοι
- 1
τοσα πολλα που δεν μπορεις να φαντασθεις! Εξαρταται τι σε ενδιαφερειΗ Βουλγαρια εκτος απο βιζιτες και σκι τι αλλο μπορει να προσφερει στους Ελληνες ???
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.921
- Πόντοι
- 9.297
εγω ακουσα το 2006 για μισθους σε ελληνες 2000Ε αλλα τωρα παλΙ ακουσα κατι για 350Εse kamia eteria pou na ftiaxnei dromous boreis na mou vreis douleia?exw driatritika micanimata k kanw anatinakseis,i se kana latomio...
dpk69
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 121
- Πόντοι
- 1
Οι μισθοι σε Ελληνες εξαρτωνται απο την εταιρεια Υπαρχουν Τραπεζες που δινουν και 10.000 σε στελεχη τους επησις η Globul-Cosmote κλπ αν ομως αναφερεσαι σε απλους εργατες τοτε ναι 350 ειναι και πολλα!Αν ψαχνετε να βρειτε δουλεια στην Βουλγαρια βρειτε καλυτερα μια Ελληνικη εταιρεια που θελει ναρθει Βουλγαρια.Επησις σημαντικο ειναι να μιλατε την γλωσσα η τουλαχιστον Αγγλικα!εγω ακουσα το 2006 για μισθους σε ελληνες 2000Ε αλλα τωρα παλΙ ακουσα κατι για 350Ε
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
παρων επισης για να απαντησω τυχον αποριες
πες μας λιγα λόγια για σενα,
Πως και μας προέκυψες εσυ;;;;;;;; να σε γνωρισουμε.......αν θελης μας ενημερώνης.
Να ρε σύ φίλε, αν θέλεις να βοηθήσεις να μας μάθεις μερικές χρήσιμες φράσεις!παρων επισης για να απαντησω τυχον αποριες
Πχ πως θα πεί στα βουλγάρικα
Πεινάω λίγο ψωμάκι!
η
Ελινιντα τρβιεστι στη Σόφια με μεγκάλη πουκια!!
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
σχεδον κατα τυχη θα ελεγα ,εψαχνα στο google για αλλο θεμα και μου τραβηξε το ενδιαφερον το site , οποτε λεω μπηκα που μπηκα(αφου ειδα φως) ισως μπορω να καλυψω και αποριες κανενος
ρε φιλε μου δεν καταλαβες, εισαι εδω Σόφια μονιμα;; ή απλα εχεις -γνωριζης θεματα οπότε να τα μοιραστης μαζί μας.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις