Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

synoptik

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Οκ φίλε Kman2 .διαφωνώ παντός ότι είναι πολυ χαμηλό το επίπεδο . Οποίος έλληνας παει εκει θα ζαλιστει απο τις γκομενες που θα δει.  Αν παει σε κάποιο κλαμπ τους θα πάθει σοκ απο τον τροπο που διασκεδάζουν και χορεύουν . Θα νομίζει ότι γίνονται όργια . ....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν ξέρω αν έχεις πάει Κίεβο,δυτική Ουκρανία ή Ρωσία αλλά εκεί η ποιότητα των γυναικών είναι πολύ ανώτερη από Ντονμπάς.Θα έλεγα οτι το Ντονέτσκ είναι χειρότερο ακόμα και από το Ντνιπροπετρόφσκ που γενικά έχει πολύ μέτριες γκόμενες.Ο μέσος όρος στο Ντονέτσκ είναι κοντές με απλά σλαβικά χαρακτηριστικά και μεγάλες μύτες.Οι πιο πολλές είναι μελαχρινές.Ολες βέβαια φοράνε στιλέτα ακόμα και δεκαπεντάποντα.Το κλασσικό στυλ Ντονέτσκ είναι κολλητό παντελόνι,στιλέτο,βαμένα μαύρα μαλλιά.Ενα 50% έχει αυτό το στυλ τις αναγνωρίζεις και στο Κίεβο από αυτό.Επίσης είναι πιο συντηρητικές από ό,τι στη δυτική Ουκρανία αν και πολύ απλές γενικά.

Mars1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια οσοι συναγωνιστες εχουν κανει συντομα ταξιδι να δωσουν περαιτερω πληροφοριες για τιμες σε εισητιρια και ξενοδοχεια...ευχαριστω πολυ!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στο τελευταίο ταξίδι απέφυγα τις πίπες της Aerosvit και είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος.Λοιπόν υπάρχει μια ελληνική εταιρία η Sky wings η οποία πετάει Αθήνα-Κίεβο και Αθήνα-Λβωφ.Αθήνα-Κίεβο πάει 3 φορές την εβδομάδα.Το εισιτήριο έρχεται στα130 ευρώ.Επίσης ένα αλλο φοβερό πλεονέκτημα πέραν του οικονομικού και του οτι αποφεύγεις την αναξιοπιστία της Aerosvit(μου έχουν ακυρώσει άπειρες πτήσεις πρόσφατο γαμήσι έφαγα τον Ιούνιο όπου μου κόστισαν 300 ευρώ οι αρχιδιές τους να ακυρώσουν την πτήση επιστροφής μια μέρα πριν την αναχώρηση) η Sky Wings πετάει από το αεροδρόμιο Guliani του Κιέβου(το παλιό αεροδρόμιο) οπότε αποφεύγεις όλη την ταλαιπωρία και τους κλεφταράδες που κυκλοφορούν στο Boryspil(αμέτρητοι απατεώνες περιμένουν τους δυτικούς τουρίστες να τους μαδήσουν έχω γράψει για το πώς μου φάγανε 400 ευρώ).
Είναι φοβερή φάση η Sky wings πραγματικά γλιτώνεις ένα πολύ μεγάλο βάσανο.Ομως εισιτήρια πουλάει αποκλειστικά ο Μουζενίδης δε συνεργάζονται με κανένα άλλο πρακτορείο.Και καλυ.τερα κατά τη γνώμη μου στο Μουζενίδη γιατίέχει γραφεία στο Κίεβο και τη Ρωσία οπότε και παπαριά να γίνει μπορεί να καθαρίσει έχεις κάποιον δεν είσαι μετέωρος.
Αλλη καλή επιλογή είναι η turkish airlines για όποιον δε σιχαίνεται τις τουρκικές αρχιδιές και δεν ενοχλείται από την αναμονή για τη δεύτερη πτήση στην Ιστανμπούλ.
Επίσης να αναφέρω οτι στην Κρεσάτικ(κεντρικό δρόμο του Κιέβου) παρατήρησα κλεφτρόνια ενώ μερικοί Ουκρανοί έχουν αρχίσει να χαπακώνονται(βασικά μάλλον για να αυξάνουν την επήρρεις του αλκοόλ που εκεί είναι ο βασιλιάς).

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
kman πολυ καλη επιλογη..απιστευτα φθηνη 130 ευρω πανε ελα ουκρανια κιεβο και λβωβ θεωρο ειναι απιστευτα καλα..βεβαια θα πεταει με παλια αεροπλανα αλλα λογικα θα ειναι νορμαλ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ναι,πετάει με κάτι Boeing της προηγούμενης γενιάς αλλά λένε οτι θα αγοράσουν καινούργια.Μια χαρά πάνε με λίγους επιβάτες.Τους εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο με ελληνικό πλήρωμα από τους κάφρους της Aerosvit.Νιώθεις ασφάλεια.
Το site είναι αυτό.Ομως online δε σε αφήνει το σύστημα να αγοράσεις πρέπει να πας μέσω Μουζενίδη.130 ευρώ κοστίζει μόνο να πας.

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
πολυ ωραια..οποτε αμεσως αμεσως το συνολικο κοστος μειωνεται σημαντικοτατα...και πιστευω αν εισαι εμπειρος παικτης και δεν μπορει να σε κλεψει ταξι απο και προς το αεροδρομιο και γενικα και μεσα στην πολη στης μετακινησεις θα πεσει και αλλα το κοστος νομιζω..επισης πολυ σημαντικο αυτο που λες για το παλιο αεροδρομιο..ουτε χρονος αναμονης ουτε μαλακιες στο δρομο απο απατεωνες βρωμιαρηδες ουκρανους που πανε να σε ψαρωσουν με χιλιους δυο τροπους και να σου φανε τα φραγκα..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ναι,έτσι είναι.Το ταξί για το Guliani κοστίζει 100 γκρίβνια(10 ευρώ) για τον ξένο ενώ το ταξί για το Boryspil έρχεται στα 200 γκρίβνια(20 ευρώ) και φοβάμαι οτι τώρα είναι παραπάνω.Δεν αποκλείεται να ζητάνε και 300 γκρίβνια από άσχετους.Και σου πρήζουν τα αρχίδια όλοι αυτοί οι ταξιτζήδες σε ακολουθούνε παντού.Αυτό που δε μου άρεσε στο Κίεβο ήταν η συγκέντρωση από κλεφτρόνια.Νομίζω θέλει τώρα λίγο παραπάνω προσοχή.Εμένα με έχουν ψαχουλέψει κάμποσες φορές για το πορτοφόλι αλλά έπιασαν τα αρχίδια μου( μερικές φορές στην κυριολεξία).Τέλος πάντων πιστεύω οτι ο ξένος που επισκέπτεται την Ουκρανία πρώτη φορά πρέπει να πάει οπωσδήποτε Κίεβο είναι πιο κοσμοπολίτικη πόλη και επαρχία δεν κάνεις πρακτικά τίποτα χωρίς ρωσικά.Κίεβο κουτσά στραβά μιλάνε λίγο αγγλικά και η νοοτροπία είναι μεταξύ δυτικής και ανατολικής Ουκρανίας(όχι τόσο σοβιετικοί όσο στην ανατολική).
Η οικονομία του Κιέβου μου φάνηκε πεσμένη σε σχέση με πέρσι πάλι είδα μισοτελειωμένες οικοδομές όπως πρόπερσι με την κρίση και τα αμάξια πολυτελείας ήταν λιγότερα.Οι Ουκρανέζες υποσιτισμένες.Η όλη κατάσταση μου θύμισε Ουκρανία του 2006.Εχουν πάει 5 χρόνια πίσω.

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
οντως θελει πολυ προσοχη πιστευω απο κλεφτρονια..δηλαδη απλοχερια στο δρομο για να σου κλεψουν το πορτοφολι..πρεπει να το εχεις καπου και να το κρατας σφιχτα..για τις τιμες και για τους απατεωνες απο ταξιτζηδες μεχρι κλεφτρονια και γενικα για την ουκρανια φοβαμαι μην αλλαξουν δραματικα χειτοτερα τα πραγματα απο το euro 2012 που θα γινει ουκρανια πολωνια..κοιτα να δεις σε ποιες χωρες ε?..οσο φανταζομαι ορδες απο λυσσασμενους αγαμητους μεχρι αηδιας ελληνες ιταλους αγγλους σκανδιναβους..πιστευω θα κανουν μεγαλη ζημια που ισως ειναι μη αναστρεψιμη..ολοι αυτοι θα ειναι οι χαρα των παντως ειδους κλεφτων απο ταξι μεχρι κλεφτρονια ξενοδοχεια και ολα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
:pipa2:Επίσης είχα ψιλοψαρώσει και με τα ΑΤΜ όταν έκανα μια ανάληψη και όταν γύρισα στυν Ελλάδα διαπίστωσα οτι έγινε και δεύτερη ανάληψη και άδειασε η κάρτα.Ευτυχώς είχα πολύ λίγα λεφτά μέσα.Γενικά μερικά από τα ΑΤΜ στο κέντρο είναι σίγουρα παγιδευμένα.Καλύτερα να χρησιμοποιεί κανείς μόνο προπληρωμένες κάρτες.Τα λεφτά τα μοιράζω σε διάφορα σημεία ώστε αν με κλέψουν αυτά που έχω στο ξενοδοχείο να φτάσουν.
Κίεβο βρίσκεις παρτούζες με 200 ευρώ όλη νύχτα και οι γκόμενες κάνουν πολλά γούστα με διαπραγμάτευση.Γενικά το Κίεβο έχει πολλές επιλογές καμάκι στην Κρεσάτικ,κλαμπ,γκόμενες από μάμπα,σπονσοραριζόμενες,semipro έχει τα πάντα.Αλλά πρέπει να ξοδεύεις.Μόνο για να είσαι εκεί θες 100 ευρώ τη μέρα,το ραντεβού έρχεται στα 50 ευρώ,το ταξί δεν πάει κάτω από 8 ευρώ κτλ.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
kman milas oukranika?
pes kamia sexouliara frasi re file na pw se mia fili oukraneza pou exw

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ακριβες μου φαινονται ρε συ kman οι τιμες..στο ταξι ιδιως..ενταξει στα αλλα και παλι σχετικο ειναι που θα την βγαλεις..και τι επιπεδου γκομενα θα ειναι για να ξοδεψεις τα ανιστοιχα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ναι,οι πούστηδες οι ταρίφες την είδαν οτι πρέπει να πληρώνονται και αυτοί σε δολλάρια όπως τα ξενοδοχεία οπότε η υποτίμηση του 2008 δεν τους επηρρέασε.Απλά ζητούν τα διπλά γκρίβνια από τότε.Μπορεί να σου πάρουν χοντρά ποσά για γελοίες διαδρομές αλλά τι να κάνεις δεν υπάρχει εναλλακτική.Φαντάσου να παρνεις ταξί για να βρεις τη γκόμενα ταξί για το κλαμπ μετά ταξί για το σπίτι και ύστερα να πληρώνεις το ταξί της γκόμενας να γυρίσει σπίτι της.Σου έρχεται ο κούκος αηδόνι.Φυσικά μερικές semipro από το μάμπα έχουν τους ταρίφες με τους οποίους συνεργάζονται οπότε μερικά από αυτά που τάχα ζητάνε για ταξί καταλήγουν στις τσέπες τους.

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε γυναίκα φίλαθλο της Ντιναμό Κιέβου να χορεύει γυμνή στις εξέδρες στο ματς με την Στόουκ. Δείτε το στιγμιότυπο!

:rockon:

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
τρελλα γουστα εχει το κιεβο,ολοι το λενε
εγω την πατησα πηγα επαρχια δεν τρεχει καστανο..
οποιος ενδιαφερετε να παμε μαζι σε κανα μηνα,απο 2000εκαστος
νοικιαζουμε σπιτι κ αμαξι,κ παιζουμε μπαλλα,κι οτι κατσει
υγ.μεχρι 35ετων δεκτοι
κ 100 κιλα το πολυ!!! :2funny: :2funny: :2funny:
μην ειμαστε κ γραφικοι!!!

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
στο κιεβο πολυ καλα ξενοδοχεια ποια ειναι?να μην εχεις προβλημα με τις κοπελες3 και αν ξερει καποιος διαμερισματα με τις μερες που νοικιαζουν.ευχαριστω

Anathematismenos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2010
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
16
στο κιεβο πολυ καλα ξενοδοχεια ποια ειναι?να μην εχεις προβλημα με τις κοπελες3 και αν ξερει καποιος διαμερισματα με τις μερες που νοικιαζουν.ευχαριστω

Φιλε υπαρχουν 2-3 ξενοδοχεια ποταμοπλοια τα οποια μεσα εχουν στριπτιντζαδικα.Πριν καμια 10αρια μηνες ειχα μεινει στο 1 δε θυμαμαι ονομα,επερνα το ασανσερ πηγαινα στο υπογειο οπου ηταν το μαγαζι διαλεγα και μετα ξανα πανω ;)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κίεβο τα καλά ξενοδοχεία είναι πανάκριβα και δε συμφέρουν ενώ με 80-100 ευρώ την ημέρα μένεις σε ξενοδοχείο κομμουνιστικής εποχής(π.χ. Hotel Ukraina,hotel Kreshatik) όπου για να βάλεις γκόμενα μέσα πρέπει να λαδώσεις τον πορτιέρη.Με 60-80 ευρώ την ημέρα βρίσκεις άνετα διαμέρισμα στο κέντρο κοντά στην Κρεσάτικ τα ξενοδοχεία δε συμφέρουν με τίποτα.

Εδώ χαρακτηριστικές Ουκρανέζες(έτσι είναι στα κλαμπ) που τραγουδούν το τραγούδι Καλημέρα.Εδώ κινούνται στο Κίεβο.Γενικά οι Ουκρανέζες έχουν συνέχεια αυτό το ύφος σα να είναι καυλωμένες ειδικά τη νύχτα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γεια σας Κύριε Καθηγητά και μέλη της σχολής

Κατώπιν αναγνώσεως των όλων των προηγουμένων σελίδων(χρειάστηκε ενας μήνας), αν και η σχολή ειναι σε νάρκη όπως παρατηρώ και ελπίζω να ξαναζήσει τις θρυλικές της εποχές, θα ήθελα να καταθέσω και τα δικά μου διαπιστευτήρια και νομίζω πως μπορώ να κάνω αιτηση για μετεπτυχιακό στην Ουκρανολογία και να προσφέρω το κατι τις μου εις την επιστήμη...!

Μεχρι τις αρχες του περασμενου καλοκαιριού ήτο η Ουκρανία για εμένα μια πρώην Σοβιετική Δημοκρατία και είχα καποιες γενικές γνώσεις γεωγραφίας και ιστόριας και βέβαια γνώριζα κάτι λίγα για την πορτοκαλί επανάσταση, το δίδυμο Γιανούκοβιτς-Γιούτσενκο και τις περίφημες αοιδούς Rouslana Tina Karol Svetlana Loboda!
Με κατι τέτοιες παπαρολογίες γνώρισα τότε στο Ξενοδοχείο του κολητου μου μια Ουκρανίδα τύπου Α+ μοντελικών διαστάσεων που ήταν απεσταλμένη απο το ταξιδιωτικό γραφείο που δούλευε στο Κιεβο!Δεν μου έκατσε με τη πρώτη αν και έτοιμη γκόμενα αλλά η "συνεύρεσής" μας συνέπεσε με την ημέρα γεννεθλίων αμφωτέρων καθώς και της τελευταίας μέρας στο νησί οπώτε το σκηνικό ήταν γοητευτικό και ιδιαίτερο ή κοινως αξέχαστο γαμήσι!!!

Μέχρι εδώ όλα καλά αλλά εγώ επειδή α)δεν χώρτασα β) η γκόμενα ήταν απιστευτη γ)φαινόταν οτι γούσταρε, ειπα να κρατήσουμε επαφή καινα εμβαθύνουμε τη σχέση μας!Η τύπισα  ήταν 26 και είχε προλάβει να παντρευτεί να χωρίσει και να κάνει και ένα κουτσούβελο!Ο άντρας της πρέπει να τα είχε χοντρά καθώς όπως διατινόταν η ίδια την συντηρούσε και ήταν 10 χρόνια μεγαλύτερος αλλα με το διαζύγιο και 3 δίκες δεν της άφησε ούτε στρινγκάκι! Δεν ξέρω με το παιδί τι έγινε  αν δηλαδι το μεγαλώνει η ίδια αλλα έλεγε οτι ο Ουκρανικός νόμος είναι καθολικά υπέρ του άντρα σε τέτοιες περιπτώσεις(εδώ θέλω σχολιασμό απο τους γνωρίζοντες)! Τώρα πάντως ζει δεύτερη εφηβεία!Ετσι λοιπόν εχοντας λύσει το πρόβλημα μινιμουμ χορηγιών(φαγητό,εξόδους,εκδρομές) και πιθανώς ενα 10% συμπάθεια προς το προσωπό μου(πούτσο μου)  ξαναέρχεται στο νησι το Σεπτεμβριο!
Ενώ η ενδιάμεση επικοινονία ήταν θερμή και ονειρευόμουν τρελά γαμήσια έφερε μαζι και μια πουροφίλη και στις 7 μερες που έμεινε μου έκατσε μονο τις τρεις εναλάξ χωρίς την πρώτη και την τελευταία ενώ ήταν λες και γαμούσα πτώμα! Νεκρή ακούνητη και μουγκή....Τραγικα όλα αυτά αλλα εγώ ως αφελής ανήρ πρόλαβα να δαγκώσω τη λαμαρίνα και να την καψουρευτώ! Αφού έφηγε μου ζήτησε συγνώμη και μου είπε πως όλα έγιναν συνηδειτά και πως πράγματι είμαι στον σωστό δρόμο να την κερδίσω(αλλαζα και την επαγγελματική μου κατασταση προς το πολύ καλύτερο)! Την φάση την είχα κόψει αλλα εγώ εκεί σαν πρεζάκι του Μουνιού! Τωρα κατόπιν αναγνώσεως των άνωθεν ολιγόντων εξήγώ την συμπερηφορά της και επιστημονικώς!!! Αυτή πάντος μετα ήταν  πάντα πάνω απο 'μενα στα γραφόμενα μεταξι μας και το επομενο βήμα θα ήταν να πάω Κίεβο το περασμένο Δεκεμβριο αλλα δεν το επέτραψαν επαγγελματικοί μου λόγοι!
Ετσι φτάνουμε στο σημείο που η τύπισα έκανε το μεγα σφάλμα αν ποτέ ήθελε κάτι απο εμένα(πούτσο+μονιμη κατοικία στον Παραδεισο+χρήμα). Αρχές του έτους πήρε 4 φίλες να πανε Τουρκία παρα τις αρνητικές προτροπές μου!Όταν γύρισε μου είπε πως την διώξαν απο τη δουλεια και μου ζήτησε να έρθει για να ξεφύγει απο τα προβληματά της! Και εδώ μάλλον θα ακούσω πολλά αλλά η απαντησή μου ήταν η εξής: ¨If u have Greek boyfriend and u respect him u never go to Turkey" διότι υπάρχει και κάτι που ονομάζεται ψυχή και μάλιστα Ελληνική). Με αυτό λοιπόν το τυχαίο γεγονός την έχασα(την γλύτωσα)!
Η σχέση μου όμως με την χώρα δεν τελειώνει όμως το αντίθετο μάλλον! Ο θεός αγαπά τον κατεργάρη αλλά και τον νοικοκύρη και ρέφαρα το σνόμπ της...Όπως έχεται πει δασκαλε στις γυναικοπαρέες του Κιέβου πρέπει να συζητούνται ολα ετσι ο "φακελός" μου πρέπει να ήταν θετικός στην παρέα της...
Οταν ήρθαν οι φίλες της διακοπές αυτό το καλοκαίρι μου πάσσαραν μια άλλη ομοεθνή τους απο Κίεβο που έκανε μόνη της διακοπές στο ξενοδοχείο τους!
Η νέα κορασίς(A τύπου) είναι το αντίθετο της πρώτης μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου (99,99% πιθανότης)! Είναι απο αυτές που λέτε σπίτι-δουλειά-σπίτι και δεν τις βρίσκεις στα κλαμπ (0,001 πιθανότις υπάρξεως)!
Το ραντεβού μας με την καινούρια ειναι σε ένα μηνα! Εύχομαι να μην κούρασα και για τους φανατικούς του θρέντ ελπίζω το ανάγνωσμα να ήταν ευχάριστο και άκρως καλοκαιρινό εν μέσω γενικής μιζέριας εις την χώρα μας και πιθανώς σε κάποιους να ειναι μια πριγραφή μιας παρόμοιας κατάστασης που βίωσαν η πιθανώς να βιώσουν!
Παρακαλώ τους πρεσβυτέρους της σχολής εις νουθετείαν εάν χρήζει, προς  βαθύτεραν γνώση της συμπεριφοράς των Ουκρανίδων!

Με σεβασμό
Αγόρι του Αιγαίου

(Προτροπή προς όλους τους συμπατριώτες για την αποφυγή εξαγωγής καιφαλαίων στο εξωτερικό, Η Ρόδος και του χρόνου θα είναι γεμάτη Ρωσίδες και Ουκρανίδες! Ελάτε και καμακώστε, μην αφήνουμε τους Αλλοδαπούς να κάνουν τσάμπα πάρτι για κάτι που εμέις πληρώνουμε ακριβά) 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom