Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
:2funny:

Ἐντὰξει - ἐντάξει. Πάντως ἡ τοποθέτησὶς σας τῶν Ἑλλήνων εἰς τὴν ἰδίαν κατηγορίαν μετὰ τῶν Ρωσο- Ούκρανοειδῶν Ἀσιατῶν ἀποτελεὶ διανοητικὸν ἀκροβατισμόν.

Όντως. Οι Έλληνες είναι πιο γυφταριό.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Μολις το διαβασα και το παραθετω εδω να ακουσω γνωμες απο τους δασκαλους.

Διαμαρτυρία Ουκρανίδων ιερόδουλων με όπλο το ποδόσφαιρο.

Η Ουκρανία κινείται από τώρα σε ρυθμούς Euro 2012 και οι Ουκρανίδες ιερόδουλες βρήκαν έναν πρωτότυπο τρόπο για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην ανάπτυξη της βιομηχανίας του σεξ στη χώρα και την εκμετάλλευσή τους.

Με βασικό σύνθημα "Η Ουκρανία δεν είναι οίκος ανοχής" τα μέλη του φεμινιστικού συλλόγου με την ονομασία "FEMEN" αψήφησαν το κρύο και ημίγυμνες έπαιξαν ποδόσφαιρο σε δρόμο της Ουκρανίας προκειμένου να τραβήξουν τα βλέμματα της κοινής γνώμης. Στόχος τους η ευαισθητοποίηση του απλού κόσμου αλλά κυρίως των πολιτικών της χώρας στα προβλήματα των ιερόδουλων η αξιοπρέπεια των οποίων καταρακώνεται καθημερινά.

Η FEMEN έχει έντονη δράση στην Ουκρανία και στο παρελθόν έχει απασχολήσει με τις προκλητικές, κάποιες φορές, εκδηλώσεις της. Παρ'όλα αυτά, όπως τονίζουν στο σχετικό ρεπορτάζ οι ίδιες οι πρωταγωνίστριες, εάν δεν προκαλέσουν δεν γίνεται κατανοητή η σοβαρότητα των αιτημάτων τους.

Η "ροζ επανάσταση" της Ουκρανίας

Συνημμένα

• oukranides.jpg
    oukranides.jpg
    18,9 KB · Εμφανίσεις: 31

Επισκέπτης
Χεχε ωραία τα κορίτσια τέτοιες φεμινίστριες θέλουμε.. :thumbsup:

Η Ουκρανία κινείται από τώρα σε ρυθμούς Euro 2012 και οι Ουκρανίδες ιερόδουλες βρήκαν έναν πρωτότυπο τρόπο για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην ανάπτυξη της βιομηχανίας του σεξ στη χώρα και την εκμετάλλευσή τους.

Με βασικό σύνθημα "Η Ουκρανία δεν είναι οίκος ανοχής" τα μέλη του φεμινιστικού συλλόγου με την ονομασία "FEMEN" αψήφησαν το κρύο και ημίγυμνες έπαιξαν ποδόσφαιρο σε δρόμο της Ουκρανίας προκειμένου να τραβήξουν τα βλέμματα της κοινής γνώμης. Στόχος τους η ευαισθητοποίηση του απλού κόσμου αλλά κυρίως των πολιτικών της χώρας στα προβλήματα των ιερόδουλων η αξιοπρέπεια των οποίων καταρακώνεται καθημερινά.

Η FEMEN έχει έντονη δράση στην Ουκρανία και στο παρελθόν έχει απασχολήσει με τις προκλητικές, κάποιες φορές, εκδηλώσεις της. Παρ'όλα αυτά, όπως τονίζουν στο σχετικό ρεπορτάζ οι ίδιες οι πρωταγωνίστριες, εάν δεν προκαλέσουν δεν γίνεται κατανοητή η σοβαρότητα των αιτημάτων τους.

Επισκέπτης

Σεβαστοί φίλοι, αγαπητά μου παιδιά,
Κατ’αρχάς να ευχαριστήσω τους φίλους, από τον χώρο τούτο, που παρεβρέθησαν στην εκδήλωση της Φιλομουνικής Εταιρίας στην Στοά του Ηλίου και ανέχθησαν επί μίαν και πλέον ώραν τις ακατάσχετες ασυναρτησίες μου κατα την παρελθούσα Πέμπτην.
Κατά δεύτερον όπως όλα τα πράγματα έχουν μίαν αρχήν και ένα τέλος διότι αλλέως  δεν θα υφίσταντο, έτσι  και η τελευταία γραφή μου εδώ θα πραγματοποιηθεί την 13η Ιανουαρίου 2010 ημέρα Πρωτοχρονιάς κατά το Πατρώον ημερολόγιον. Επομένως έχουμε περίπου έναν μήνα στην διαθεσίν μας να συζητήσουμε ότι τυχόν σας απασχολεί και μπορεί ίσως να το γνωρίζω. Σπανίως διαβάζω τα άλλα θέματα, δεν έχω τον χρόνον, διαβάζω όμως την αρχική σελίδα και εκεί βλέπω τα «καλλιτεχνικά» ψευδώνυμα  που χρησιμοποιούν ορισμένοι για την αφεντιά τους: υπουργός. Πρόεδρος, γαμιάς, ναύαρχος κλπ.κλπ. φυσικά όλα αυτα και δεν ανταποκρίνονται εις την πραγματικότητα παρά είναι ευσεβείς πόθοι των κατόχων τους. Ο υπολογιστής δεν είναι παρά έναν μέσον. Κλεισμένος εις την καμαράν του κάποιος και παριστάνοντας τον υπουργόν, τον πρόεδρον τον γαμια και γιατί όχι τον δάσκαλον, δεν επιτυγχάνει τίποτα παρά να ζει εις τον κόσμον του φανταστικού. Αυτό όμως έρχεται σε αντίθεσιν πλήρην με την επιθυμίαν μου της πραγματώσεως των ονείρων σας δια της ανακαλύψεως του πραγματικού σας εαυτού.

Καί έρχομαι εις το θέμα μας:  προ εικοσιπενταετίας παρηκολούθησα εις τον καινεματόγραφο «Χαλάσκα» το βουκολικόν δράμα «Οι βλάχοι επιμένουν Ελληνικά».
Σε μίαν ρομαντική σκηνή της ταινίας σε μια στάνη , ενώ συνουσιάζεται η ηθοποιός του ρεαλιστικού κινηματογράφου με τον Χαύλο Παρανικόλα, ήταν ο τύπος με τις μουστάκες, συνομοτικώς του λέγει:  «Να μην του μάθουνε στου χουριό, να τηρήσουμε τα προυσχήματα!»
Ε λοιπόν αυτό θυμήθηκα όταν είδα τα βιντεάκια που δημοσιεύσατε σήμερον, μ’αυτές τις ψωλιέγκες κρατώντας ταμπέλες αναγράφουσες δεν είναι η ουκρανία μπορντέλο και τα τοιαύτα. Όντως δεν είναι τόσο μπορντέλο όσο είναι το Γκρετσικιστάν παρά ταύτα δεν παύει να είναι μπουρδέλο. Ήτοι μη ευνομούμενον κράτος. Προ καιρού όταν συζητούσαμε δια ήρωας, βρέθηκε κάποιος εξυπνάκιας και μου είπε ιδιαιτέρως:
«Μα καλά γιατί έγραψες ο Νικήτας Σταματελόπουλος και δεν έγραψες Νικηταράς ο Τουρκοφάγος, πας να τον μειώσεις όπως τα κουμούνια?».
Αυτές οι σελίδες έχουν ρόλον αφυπνιστικόν, δεν διαβάζονται όπως το Μίκυ Μάου, δεν τις διαβάζουμε και μετά αλλάζουμε θέμα πάμε στον τραβεστί τάδε να δούμε τι έγραψε, πάμε να αυνανιστούμε, πάμε να κοιμηθούμε κλπ. Επιτηδες το έκαμα μπας και βρεθεί κάποιος και ανοιξει μίαν  εγκυκλοπαίδεια και μάθει ποιος ήτο ο ήρωας αυτός διότι εγώ μπορεί να γράφω ότι θέλω, μπορεί να γράφω μπαρούφες, μπορεί να γράφω ψέματα. 
Κι επανερχόμενος: εις το σημείον του Κιέβου λοιπόν που’ταν αυτές οι καριόλες, αυτά τα καραπουταναριά του κερατά και διαδήλωναν την...μούνα τους εκεί πολλάκις διαδηλώνουν αμίλητοι ήρωες που χάσανε τα μάτια τους, τα χέρια τους και τα ποδάρια τους πυροσβέστες, νοσοκόμοι, φαντάροι σε διατεταγμένη υπηρεσία στο Τσερνομπίλ   για να καλύψουν τον ραδιενεργό αντιδραστήρα  και παίρνουνε σύνταξη 300 ρούβλια τον μήνα κι είναι καθηλωμένοι σε μια σκουριασμένη αναπηρική πολυθρόνα για όλη τους την ζωή με καρκίνο, που ναι οι δημοσιογράφοι, που’ναι τα κανάλια να δείξουνε το δράμα αυτών των ανθρώπων? Αλλά ξέχασα αυτοί δεν έχουνε κώλο και μουνί να δείξουνε αλλά είχανε αρχίδια και αυτό είναι το τέλος ανθρώπων μ’αρχίδια ζητιάνοι σ’ένα κράτος όπου κυβερνούν αρχίδια , όπως πέθανε τυφλός και ζητιάνος έξω από την Ευαγγελιστρια στον πειραιά ο Νικηταράς ο Τουρκοφάγος !

Φιλικά

Ιωσήφ Μπλάσκος.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
και λακωνικώς....εδώ ο κόσμος χάνεται και το μουνί χτενίζεται......

ήθελε και δικαιολογία...και βρήκε πάλι το μουνί...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

vagos71

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Κατά δεύτερον όπως όλα τα πράγματα έχουν μίαν αρχήν και ένα τέλος διότι αλλέως  δεν θα υφίσταντο, έτσι  και η τελευταία γραφή μου εδώ θα πραγματοποιηθεί την 13η Ιανουαρίου 2010 ημέρα Πρωτοχρονιάς κατά το Πατρώον ημερολόγιον. Επομένως έχουμε περίπου έναν μήνα στην διαθεσίν μας να συζητήσουμε ότι τυχόν σας απασχολεί και μπορεί ίσως να το γνωρίζω.

Συντροφε Ιωσηφ εχω την εντυπωση οτι για να ειναι συνακολουθα τα γραπτα με τα εργα σου. Ωφειλεις να αλλαξεις γνωμη οσον αφορα  την αυλαια που θες να ριξεις στο θρεντ σου.
Βεβαια απο εδω εχει παρελασει ολο το αντιπροσωπευτικο δειγμα της νεοελληνικης κοινωνιας, ειτε ως επισκεπτες ,ειτε σαν μελη με καταθεση της προσωπικης τους αποψης (μαλακιας,εξυπναδας,σοφιας,ρουφιανιας,ζηλιας,κακομοιριας,καλοσυνης κ.α.)

Το γεγονος οτι αυτοβουλος δημιουργησες αυτο το θρεντ και εγινες ο πομπος σε καποιους ανθρωπους, σε καθιστα  υπευθυνο,ηθικα, στο αντικτυπο που θα εχουν τα λεγομενα σου σε αυτα τα ατομα.

Ανεξαρτητου χαβαλε και πουτσοκουβεντας και ανεξαρτητος του αρχικου σου κινητρου  καταγραφης και εναποθεσης της προσωπικης σου αυτοβιογραφιας εν ηδη δημοσιου διαθηκης (λογου των διαφορων σου με τα <<μπουμπουκια>> της πολης σου),
ηρθες σε επαφη με ατομα τα οποια δεν θα σου δινοταν η ευκαιρεια να μιλησεις ποτε.

Εδωσες και σου εδωσαν και αυτοι.Βρηκες το βημα να πεις και να αναπτυξεις τις αποψεις σου και γενικα να εθιστεις ,οπως εχεις γραψει,μεσω του υπολογιστη σου σε μια μεγαλη παρεα, αγνωστη σου μεχρι προτυνως αλλα με ενα κοινο σημειο ,το μουνι.

Δεν εχω ταξιδεψει οσο εσυ ,συμφωνα με τα λεγομενα σου, αλλα εχω βρεθει και εγω για δουλειες στην ακρη του κοσμου και οταν καποιες φορες μου εχει τυχει στην ακρη του πουθενα να ακουσω ελληνικη ομιλια εχω γυρισει το κεφαλι μου και εψαχνα σαν μαλακας να εντοπισω απο που ηρθε η φωνη για να βρω τον ελληνα!!!!

ημουν πολυ ευτυχισμενος που θα μιλαγα με ελληνα ακομα και αν αυτος θα ηταν ο μεγαλυτρεος κωλοτουμπας που υπαρχει στο θρεντ σου,ο Trikardos η οπως αλλιως μεταλλαχτηκε στην πορεια.

Ακομα και να ηξερα οτι ηταν αυτος παλι θα ετρεχα με πραγματικη χαρα να τον βρω να μιλησουμε και να πιουμε σαν 2 ελληνες στην ακρη του πουθενα.

Ιωσηφ το προβλημα μας,κατα την ταπεινη μου γνωμη, σαν ρατσα δεν ειναι οτι βγαζουμε τα ματια μας ο ενας του αλλου αλλα οτι δεν εξωτερικευουμε τα συναισθηματα μας και ντρεπομαστε να ζητησουμε βοηθεια για κατι που δεν ξερουμε  με αποτελεσμα να υποθετουμε διαφορα σεναρια ο ενας για τον αλλον και να χανομαστε μεσα στα σκοτεινα καναλια του μυαλου και της φαντασιας μας.επακολουθο της ολης καταστασης ειναι να γεννηθει ο κλασικος ο μαλακας ξερολας ο ελληνας.η κατασταση αυτη ειναι τελειως πλασματικη σε σχεση με την πραγματικη ψυχοσυνθεση του νεοελληνα.
μαλακες δεν ειμαστε.Απλα μαλακες  μας ΕκανΑν.δεν μιλαω για ξενα κεντρα και σεναρια συνομοσιας που θελουν να μας καταστρεψουν,δεν τα χρειαζομαστε αυτα ,τα καταφερνουμε και μονοι μας.
μιλαω για την οικογενεια μας ,για την γειτονια μας , για την δουλεια μας.Απο την ωρα που γεννιομαστε αρχιζουν οι κλικες μεταξυ των μελων της ευρυτερης οικογενειας του στυλ <<να σου πω τι εκανε η ξαδελφη σου>>,<< τι ειπε για εσενα ο θειος σου>>,<<πως ντυθηκε ετσι η αδελφη του>> και τετοιες καφροσυνες.
ποτε κανενας δεν εχει τα αρχιδια να πει οτι εγω ειμαι ετσι και δεν γουσταρω εσενα και εσενα για αυτο και αυτο τον λογο.να καθισει μαζι τους να το κουβεντιασουν και να βγαλουν τα εσοψυχα τους και να ζητησει συγνωμη ο ενας απο τον αλλον.
Συγνωμη!!!!
Αλλο ενα μεγα θεμα το οποιο εχει θεωρηθει ως το μεγιστη αδυναμια!!
Απο μεγαλειωδη πραξη καταντησε αδυναμια!!!
Τελος παντων αυτο που διακρινω ειναι οτι ουσιαστικα εμεις οι νεοελληνες πνιγομαστε μεσα σε μια κουταλια νερου και νομιζουμε οτι ο διπλανος μας συνεχεια μας κοιτα με μισο ματι και θελει να μας παρει την βολη μας.
η γνωμη μου ειναι οτι ο νεοελληνας και εξυπναδα και ψυχη και καλοσυνη και φιλοτιμο εχει, απλα ντρεπεται να εξωτερικευσει τα συναισθηματα του.
εγω στα αρχιδια μου θα το κανω και ας με παρουν και για αδελφη και για μαλακα.
η παρακμη μας οφειλεται στο γεγονος οτι μας πνιγουν τα συναισθηματα μας και γινομαστε καραγκιοζιδες στην οικογενεια ,φιλους,γνωστους και συνεργατες μας.

Επειδη πλατιαζω την συζητηση ,σε θετω προ των ευθυνων σου να βρεις ενα τροπο να συνεχισεις και μετα το νεο ετος την επικοινωνια με οποιον θελει να ανταλλαξει αποψεις και ιδεες μαζι σου και με τους αλλους συνδετημονες.
Το να την κανεις με ελαφρια πηδηματακια οταν ειναι τα δυσκολα δεν ειναι στο χαρακτηρα και στο ΗΘΟς ενος δασκαλου ο οποιος θελει να ειναι συνακολουθως με τον εαυτο του.

ΥΓ. συγνωμη για τα ορθογραφικα και συντακτικα μου λαθη και ελπιζω να εγινα κατανοητος ωσ προς το  σκεπτικο μου.

Επισκέπτης
Κατά δεύτερον όπως όλα τα πράγματα έχουν μίαν αρχήν και ένα τέλος διότι αλλέως  δεν θα υφίσταντο, έτσι  και η τελευταία γραφή μου εδώ θα πραγματοποιηθεί την 13η Ιανουαρίου 2010 ημέρα Πρωτοχρονιάς κατά το Πατρώον ημερολόγιον. Επομένως έχουμε περίπου έναν μήνα στην διαθεσίν μας να συζητήσουμε ότι τυχόν σας απασχολεί και μπορεί ίσως να το γνωρίζω.

Συντροφε Ιωσηφ εχω την εντυπωση οτι για να ειναι συνακολουθα τα γραπτα με τα εργα σου. Ωφειλεις να αλλαξεις γνωμη οσον αφορα  την αυλαια που θες να ριξεις στο θρεντ σου.
Βεβαια απο εδω εχει παρελασει ολο το αντιπροσωπευτικο δειγμα της νεοελληνικης κοινωνιας, ειτε ως επισκεπτες ,ειτε σαν μελη με καταθεση της προσωπικης τους αποψης (μαλακιας,εξυπναδας,σοφιας,ρουφιανιας,ζηλιας,κακομοιριας,καλοσυνης κ.α.)

Το γεγονος οτι αυτοβουλος δημιουργησες αυτο το θρεντ και εγινες ο πομπος σε καποιους ανθρωπους, σε καθιστα  υπευθυνο,ηθικα, στο αντικτυπο που θα εχουν τα λεγομενα σου σε αυτα τα ατομα.

Ανεξαρτητου χαβαλε και πουτσοκουβεντας και ανεξαρτητος του αρχικου σου κινητρου  καταγραφης και εναποθεσης της προσωπικης σου αυτοβιογραφιας εν ηδη δημοσιου διαθηκης (λογου των διαφορων σου με τα <<μπουμπουκια>> της πολης σου),
ηρθες σε επαφη με ατομα τα οποια δεν θα σου δινοταν η ευκαιρεια να μιλησεις ποτε.

Εδωσες και σου εδωσαν και αυτοι.Βρηκες το βημα να πεις και να αναπτυξεις τις αποψεις σου και γενικα να εθιστεις ,οπως εχεις γραψει,μεσω του υπολογιστη σου σε μια μεγαλη παρεα, αγνωστη σου μεχρι προτυνως αλλα με ενα κοινο σημειο ,το μουνι.

Δεν εχω ταξιδεψει οσο εσυ ,συμφωνα με τα λεγομενα σου, αλλα εχω βρεθει και εγω για δουλειες στην ακρη του κοσμου και οταν καποιες φορες μου εχει τυχει στην ακρη του πουθενα να ακουσω ελληνικη ομιλια εχω γυρισει το κεφαλι μου και εψαχνα σαν μαλακας να εντοπισω απο που ηρθε η φωνη για να βρω τον ελληνα!!!!

ημουν πολυ ευτυχισμενος που θα μιλαγα με ελληνα ακομα και αν αυτος θα ηταν ο μεγαλυτρεος κωλοτουμπας που υπαρχει στο θρεντ σου,ο Trikardos η οπως αλλιως μεταλλαχτηκε στην πορεια.

Ακομα και να ηξερα οτι ηταν αυτος παλι θα ετρεχα με πραγματικη χαρα να τον βρω να μιλησουμε και να πιουμε σαν 2 ελληνες στην ακρη του πουθενα.

Ιωσηφ το προβλημα μας,κατα την ταπεινη μου γνωμη, σαν ρατσα δεν ειναι οτι βγαζουμε τα ματια μας ο ενας του αλλου αλλα οτι δεν εξωτερικευουμε τα συναισθηματα μας και ντρεπομαστε να ζητησουμε βοηθεια για κατι που δεν ξερουμε  με αποτελεσμα να υποθετουμε διαφορα σεναρια ο ενας για τον αλλον και να χανομαστε μεσα στα σκοτεινα καναλια του μυαλου και της φαντασιας μας.επακολουθο της ολης καταστασης ειναι να γεννηθει ο κλασικος ο μαλακας ξερολας ο ελληνας.η κατασταση αυτη ειναι τελειως πλασματικη σε σχεση με την πραγματικη ψυχοσυνθεση του νεοελληνα.
μαλακες δεν ειμαστε.Απλα μαλακες  μας ΕκανΑν.δεν μιλαω για ξενα κεντρα και σεναρια συνομοσιας που θελουν να μας καταστρεψουν,δεν τα χρειαζομαστε αυτα ,τα καταφερνουμε και μονοι μας.
μιλαω για την οικογενεια μας ,για την γειτονια μας , για την δουλεια μας.Απο την ωρα που γεννιομαστε αρχιζουν οι κλικες μεταξυ των μελων της ευρυτερης οικογενειας του στυλ <<να σου πω τι εκανε η ξαδελφη σου>>,<< τι ειπε για εσενα ο θειος σου>>,<<πως ντυθηκε ετσι η αδελφη του>> και τετοιες καφροσυνες.
ποτε κανενας δεν εχει τα αρχιδια να πει οτι εγω ειμαι ετσι και δεν γουσταρω εσενα και εσενα για αυτο και αυτο τον λογο.να καθισει μαζι τους να το κουβεντιασουν και να βγαλουν τα εσοψυχα τους και να ζητησει συγνωμη ο ενας απο τον αλλον.
Συγνωμη!!!!
Αλλο ενα μεγα θεμα το οποιο εχει θεωρηθει ως το μεγιστη αδυναμια!!
Απο μεγαλειωδη πραξη καταντησε αδυναμια!!!
Τελος παντων αυτο που διακρινω ειναι οτι ουσιαστικα εμεις οι νεοελληνες πνιγομαστε μεσα σε μια κουταλια νερου και νομιζουμε οτι ο διπλανος μας συνεχεια μας κοιτα με μισο ματι και θελει να μας παρει την βολη μας.
η γνωμη μου ειναι οτι ο νεοελληνας και εξυπναδα και ψυχη και καλοσυνη και φιλοτιμο εχει, απλα ντρεπεται να εξωτερικευσει τα συναισθηματα του.
εγω στα αρχιδια μου θα το κανω και ας με παρουν και για αδελφη και για μαλακα.
η παρακμη μας οφειλεται στο γεγονος οτι μας πνιγουν τα συναισθηματα μας και γινομαστε καραγκιοζιδες στην οικογενεια ,φιλους,γνωστους και συνεργατες μας.

Επειδη πλατιαζω την συζητηση ,σε θετω προ των ευθυνων σου να βρεις ενα τροπο να συνεχισεις και μετα το νεο ετος την επικοινωνια με οποιον θελει να ανταλλαξει αποψεις και ιδεες μαζι σου και με τους αλλους συνδετημονες.
Το να την κανεις με ελαφρια πηδηματακια οταν ειναι τα δυσκολα δεν ειναι στο χαρακτηρα και στο ΗΘΟς ενος δασκαλου ο οποιος θελει να ειναι συνακολουθως με τον εαυτο του.

ΥΓ. συγνωμη για τα ορθογραφικα και συντακτικα μου λαθη και ελπιζω να εγινα κατανοητος ωσ προς το  σκεπτικο μου.

Αγαπητέ φίλε,
επειδή γεννήθηκα με κάποιο ίσως τάλαντο στην γραφίδα, δεν μου προκαλεί εντύπωσιν όταν βρίσκονται διάφοροι αφελείς αναγνώστες και πιστεύουν τις αερολογίες μου, αποκυήματα της αχαλίνωτης φαντασίας μου . Εάν όντως υπήρχε κάτι αξιόλογον και ισχυρόν στην ζωή μου δεν θα καθόμουν να χάνω την ώρα μου ως ιντερνετικός τζουτζές με μάλλον αξιοθρύνιτους αναγνώστας.
Γράφει ο ποιητής:

«δειλοί μοιραίοι κι άδολοι αντάμα
προσμένουν ίσως κάποιο θάμα!»

Όσο πιο γηραιά είναι μια κοινωνία, όσο πιο παλιά ξανά-ανακατευτήκανε τα τραπουλόχαρτα της ζωής, συνήθως από κάποιον πόλεμο μέχρις εσχάτων, τόσο πιο δύσκολον είναι για το άτομο να πραγματοποιήσει τους σκοπούς του διότι στο αναμεταξύ έχουν σχηματισθεί κυβερνήσεις, φατρίες, οικογένειες, επιχειρήσεις, κόμματα, το κατεστημένον δηλαδή, τα οποία αρπάζουν την πίττα για τους δικούς των ανθρώπους  και φροντίζουν να την έχουν αρπαγμένη. Η κοινωνία του Γκρετσικιστάν, πρόκειται περί αστείου. Οι άρχοντες είναι όλοι οι  απόγονοι των κωλοσφουγγαρίων του παλατιού που ενεδύθησαν αριστερούς και δεξιούς μανδύας και ανέλαβον συλλογικώς το έργον της προδοσίας. Αλλά τι σχέσιν μπορεί να έχουν οι κοινωνικές, εθνικές , ψυχιατρικές παρατηρήσεις μου με το με το μουνί?
Οι βάρβαροι έχουν εισαγάγει έναν νεολογισμόν στην γλώσσαν των, το «ολίστικ». Το παίρνουν κι ορισμένοι εγχώριοι αγράμματοι χαλβάδες και το μεταφράζουν!!!!! σε ολιστικός-ή-όν , το συν-ολικόν δηλαδή σε πραγματικά ελληνικά. Ήτοι η αντιμετώπισις κάποιου θέματος, προβλήματος υγείας, οικονομικό, αγαμίας πρέπει να γίνεται συνολικά, απ’όλες τις πλευρές ώστε η κάθε μικρή συνεισφορά στην κάθε πλεύρα να μετατρέπεται στο τέλος σε μίαν ισχυρά συνισταμένη η οποία δύναται να επιλύσει το πρόβλημα αυτό καθ’αυτό και όχι τα συμτώματα. Η αγαμία στην ελλάδα δεν είναι καθ'αυτό πρόβλημα παρά σύμπτωμα άλλων προβλημάτων: του εθνικού ξεπεσμού, από κοσμοκράτωρες καταντήσαμε γραικοί, της εθνικής αλλοιώσεως , οι προδότες πάνηδες που κυβερνούν κουβάλησαν στην χώρα εκκατομμύρια μαυριδερών μουσουλμάνων για να τους καλαφατάνε και του δηλητηρίου που ονμάζεται μαρξισμός,κομμουνισμός ή απλά μαλακεία διότι κουβαλήσανε το καρκίνωμα του φεμινισμού ή πώς σηκωθήκανε τ’αγγούρια να γαυγίσουνε τον μανάβη. Το τρίτο είναι και διεθνές φαινόμενον διότι το δηλητήριον της μαλακείας  δάγκωσε όλες τις χώρες. Πολλές φορές το έχω αναφέρει ότι κάποιος ίσως έχει την δυνατότητα να βρεί κάποια αξιοπρεπή γκόμενα,  γυναίκα στην Ουκρανία φτάνει να είναι από χωριό. Γιατί;
Διότι όλα εκεί μείνανε αναλλοίωτα για εκατό χρόνια, οι άνθρωποι κολλήγοι ήσαν κολλήγοι και έμειναν επί κομμουνισμού αλλά στα κολχόζ. Και περιέργως παρ’όλον που το δηλητήριον του φεμινισμού καλλιεργείτο στις κομμουνιστικές παραφυάδες, στα χωριά δεν θέριεψε διότι η κοινωνία ήτο πάρα πολύ κλειστή και τα ταξίδια και οι επικοινωνίες απαγορευμένες διότι κάποιος έπρεπε να δουλέψει στα χωραφάκια και οι θεωρητικοί των μαρξιστικών μαλακειών τα χεράκια τους με δουλείτσα δεν τα λερώνανε παρά σχεδιάζανε τα νέα πενταετή προγράμματα για το καλόν της ανθρωπότητος στα γραφεία των στα παλάτια του τσάρου στις πόλεις.. . Έχετε δει ποτέ την πρωτοποριακή ταινία του Gregory Gregoriu «Ευταξία». Είναι εκείνος ο τύπος με τις μουστάκες δεν θυμάμαι πώς τον λένε αλλά κλασσική φάτσα κάφρου, ξυπνάει το πρωί σκουντά μια γριά,  της λέει «καφέ!» αυτή συκώνεται , του τον ψένει και του τον φέρνει αμίλητη σ’έναν δίσκο σαν τσολιάς, ούτε μα, ούτε μου, ούτε που πας κλπ, Σεβασμός...Συνήντησα κάποτε κάποτε στην Αθήνα μια ουκρανίδα, σου-ξου μου-ξου, μου είπε ότι εδούλευε ιατρός σε κάποια κλινική μεταμοσχεύσεως μαλλιών . Αυτή είχε ένα κοριτσάκι κι είχε βρει έναν στρουμπουλό μαλάκα στην δύσμοιρη πατρίδα μας, μάλλον με λεφτα απ’ότι ηννόησα. Η κλασσική ιστορία αυτές οι πουτάνες πάνε γαμιούνται δεξιά-αριστερά και μετά βρίσκουν έναν μαλάκα να τους μεγαλώνει το παιδί, άλλος γαμάει κι άλλος κανει την νταντά. «Ά μου λέει, εγώ στο σπίτι δεν πληρώνω τίποτα όλα τα πληρώνει αυτός, ο μαλάκας διάβαζε, φώτα, νερό, ψώνια, τα δίδακτρα του παιδιού και τα δικά μου λεφτά τα βάνου στην τράπεζα !!!.»  Πλήρωνε μαλάκα !!!!
Ε λοιπόν τέτοιες περιπτώσεις όταν άρχισα να γράφω πριν κανα χρόνο πρεπει να μου γράψανε καμια εικοσαριά, αυτό στην αρχή διότι τους έκραξα άσχημα μπας και βάνανε μυαλό και μετα φοβηθήκανε να γράψουν άλλοι. Και επανέρχομαι στην συνολική αντιμετώπιση του προβλήματος και τι σχέση έχει το μουνί με την πολιτική διακυβέρνηση. Για πείτε μου υπάρχει άνθρωπος που δεν θα ανεχότανε αυτές τις απαξιωτικές συμπεριφορές , να τον κυβερνά μια καριόλα με το μουνί της και δεν θα τις άστραφτε δυο ξεγυρισμένα χαστούκια αλλά θα ανεχότανε στην μακροκοινωνία να τον κυβερνά ένας ξεφωναγμένος πούστης που το μόνο αληθινό που είχε εκδώσει ήταν ο πάτος του, ο χοντρούλης ανηψιός ενός πανομπαρά πλουσίων  κυρίων, ο καθυστερημένος εγγονός ενός απατεώνος κομματάρχου ή η Δώρα με τα δέκα επίθετα κι όλοι αυτοι πλαισιωμένοι από τον τον εθνικό εργολάβο, τον εθνικό λαθρέμπορο τον εθνικό προμηθευτή και τον υιόν του εθνικού εκμαυλιστού ,οι οποίοι είναι παντός καιρού πηγαίνουν με όλα τα καθεστώτα και κυβερνήσεις . Θέλω να πω ότι κάποιος όταν έχει αρχίδια τα’χει και μέσα στο σπίτι του και στον δρόμο.
Διάβαζα κάτι απίστευτα πράματα, έχω το’να, έχω τ’άλλο, έχω έτσι, γιουβέτσι και στο τέλος «ένα τηλέφωνο ρε παιδιά !». Ρε κι εκατό τηλέφωνα να σου δώσουν το πρόβλημα δεν είναι τα τηλέφωνα αλλά ο ίδιος ο εαυτός που πρέπει ν’αλλάξει. Αλλά για ν’αλλάξει χρειάζεται θέλησις .

Παρομοιάζω την όλη κατάστασιν εδώ με κάποιον ο οποίος προσέρχεται σε έναν φυσιοθεραπευτή και χρησιμοποιώ αυτό το παράδειγμα διότι αυτοί όντως οι ικανοι χρησιμοποιούν συν-ολικές θεραπείες εν αντιθέση με τους ιατρούς και του λέει το προβλημά του, αυχενικό ξέρω-γω απώλεια κινητικότητος μετά απο τραυματισμό κλπ. Ο φυσιοθεραπευτής του λέει: πρέπει να κάνεις τόσα λέιζερ, τόσα παραφινόλουτρα, τόσα βάρη,  τόσες ηλεκτροθεραπείες, τόσα μασάζ κλπ. Το καθ’ένα από μόνον του δεν κάνει σπουδαία πράματα αλλά όλα μαζί συναρθροιζόμενα φέρνουν την ίαση.
Ε λοιπόν τι υποστηρίζω εγώ: ότι η αγαμία δεν είναι το πρόβλημα αλλά το σύμπτωμα και το πρόβλημα είναι ότι οι άνδρες στην χώρα μας σταμάτησαν να έχουν αρχίδια κι όπου να’ναι θα βγάλουν μουνί. Κι η θεραπεία δεν έρχεται με λόγια αλλά με έργα και δεν είναι μερική αλλά συνολική. Ποιός θα ήθελε να βρεί την μεγαλύτερη μουνάρα της ουκρανίας και να μην έχει λεφτά και να’ναι καταδικασμένος να τρώει πασατέμπο στα παγκάκια για όλη του την ζωή; Ή να’χει λεφτά και να του πρήζει κάθε μέρα τους αδένας, θέλω τούτο, θέλω τ’άλλο θέλω αεροπλάνο...
Ή να’χει μουνί, να΄χει και λεφτά αλλά να’ναι καθυστερημένος και να παρακαλεί τον κάθε πορνόγερο ή τον κάθε λαθρέμπορο που’χει έναν πορνοσταθμο να του κόβει τις φάσεις όπου  πετάει τις κοτσάνες αβέρτα σαν τον βεζύρη του Γκρετσικιστάν???

Φιλικά

Ιωσήφ Μπλάσκος

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
θα παρω μερος στο θεμα που δημιουργηθηκε για 2 και μονο λογους.
ο ενας λογος ειναι για την εκτιμηση και το σεβασμο προς το μεγα διδασκαλο ιωσηφ.
ο δευτερος λογος διοτι εχω την χαρα να ειμαι απο τους πρωτους που εγγραφτηκαν στην σχολη του μεγα διδασκαλου ιωσηφ, και ειμαι πλεον στο σταδιο τις αποφοιτησης,και τις αποκτησης  του πτυχιου μου.(δεν ητανε και πολυ ευκολα τα μαθηματα τις σχολης μπορω).

φιλε vaggo71 αν εχεις διαβασει το θρεντ του δασκαλου θα εχεις καταλαβει, οτι ξεκινησε με πληροφοριες-συμβουλες-στρατηγικες- περι του ουκρανικου μουνιου.περιτο να σου πω οτι ο δασκαλος λογο τις γνωσης του, απο πρωτο χερι για την ζωη στην ουκρανια,εδωσε πληροφοριες αληθινες,και περα για περα αντικειμενικες.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.οπως εχουν πει πολλοι αλλοι για καποιες αλλες χωρες.ο δασκαλος ηταν παντα αντικειμενικος,και ορισμενες φορες προστατευτικος,με καποιους υποψηφιους γαμιαδες,που νομιζαν οτι οι γκομενες στην ουκρανια,τοσα χρονια αυτους εψαχναν. αυτο εδω εκανε πολλους να αμφισβητησουν-βρισουν-κοροιδεψουν το δασκαλο, η γνωστη μαλακια των ελληνων που νομιζουν οτι ολα τα ξερουν,και στο τελος τρωνε την πουτσα τους και ησυχαζουν.

ο δασκαλος αφου ακουσε την μαλακια του καθενος,την κλαψομουνιαση του καθε ουκρανοπληκτου,
την θεωρια του καθενος που δεν πατησε ποτε το ποδι του στην ουκρανια,και την μονη ουκρανιδα που ειχε δει, ητανε στο στριπτιτζαδικο τις γειτονιας του,αποφασισε να μας κανει μια πιο γενικη ενημερωση για την ουκρανια.
μια γεωπολιτικη-οικονομικοι-πολιτισμικοι-μουνοπολιτικη ενημερωση για την ουκρανια,και τον ουκρανικο λαο,και ιδιαιτερα για τις ουκρανιδες γυναικες,που υπηρχει και το πιο εντονο ενδιαφερων.
πιστευω οτι ο δασκαλος μας εκανε μια πολυ καλη ενημερωση,αληθινη-αντικειμενικη-και προπαντων αναλυτικοτατη σε ολους τους τομεις.
να ξερεις και ειμαι σιγουρος σε αυτο,οτι πολλοι μα παρα πολλοι,διαβαζουν τα κειμενα του δασκαλου,και ενημερωνοντε για οτι εχει σχεση με την ουκρανια,ασχετα αν δεν γραφουν πολλοι.
επισης ειμαι σιγουρος οτι πολλοι σωθηκαν απο καποια ουκρανεζα,που ηταν ετοιμη να τους κατασπαραξη,αλλα και πολλοι γλιτωσαν απο ενα ασκοπο ταξιδι στην ουκρανιαμπου δεν θα ηξερε κανενας τι θα τους τυχαινε.
σε πολλες περιπτωσεις και για πολλους ο δασκαλος λειτουργησε σαν απο μηχανης θεος,και σωθηκαν πολλοι.(πιστευω οτι αν ανοιχτη ενα βιβλιο ευχαριστηριων προς το δασκαλο θα γραψουν πολλοι).αυτα περι μαθηματων-σχολης και δασκαλου.

ο δασκαλος λογο τις πολυσχηματικης του προσωπικοτητας,και λογο του οτι ταυτιστικε με καποιους μαθητες του,(σε ολες τις αιθουσες πανεπιστημιων συμβαινει αυτο)ανοιχτηκε και σε καποια αλλα πραγματα, που μπορει να τα χαρακτηρισουμε πιο προσωπικα,αλλα αυτο νομιζω οτι το εκανε για να μας δωσει οσο πιο πιστα γινετε,την εικονα τις ουκρανιας,και να καταλαβουμε τι γινετε εκει περα και πως ζει ο κοσμος.
ο δασκαλος μιλησε για την καθημερινοτητα του στην ουκρανια,τον τροπο ζωης του,αλλα και τα τυχον προβληματα που ειχε κατα καιρους,για να μας δωσει οσο πιο ακριβη εικονα γινοτανε.
ο δασκαλος μεσα απο τα γραπτα που εδινε και καποιους χρησμους,η σε καποιες ερωτησεις μαθητων απαντουσε με χρησμους.λειτουργουσε σαν την πυθια κατα καποιο τροπο.ομολογο οτι και εμενα πολλες φορες η απαντησεις του,με δυσκολεψαν να τις κατανοησω και τις ξαναδιαβα και 2-3 φορες ωστε να καταλαβω τι γινετε.

φιλε καλα θα κανεις αν δεν εχεις μελετηση ολο το θρεντ, να το μελετησεις,και θα παρεις ολες τις απαντησεις στα ερωτηματα που εχεις.
ο δασκαλος πιστευω οτι θα συνεχιζει να διδασκει και το νεο ετος,απλα ειναι σε καποια φαση τωρα που πιστεω οτι κανει εναν απολογισμο του εργου του,και σκεφτετε αν θα πρεπει να συνεχισει.
πιστευω οτι ο δασκαλος θα παρει την σωστη αποφαση και θα συνεχισει να διδασκει.

alekos543

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλα Χριστούγεννα, χρονιά πολλά με υγειά σε όλους τους φίλους του φορουμ.

Αν και δεν συμμετείχα ενεργά στο θεμα σου Ιωσηφ, εντούτοις το παρακολουθούσα και το παρακολουθώ χωρις να εχω χασει ουτε ενα απο τα ποστ σου.
Δεν σου κρυβω οτι στην αρχη ένιωσα εκπλήξει που έναν χώρο σαν και αυτον(οχι οτι εχει τιποτα κακο το σαιτ ισα ισα) βρέθηκε να γράφει ενας γνώστης των πραγμάτων της χωρας μας,της ιστοριας της οπως πραγματικα συνεβει και οχι οπως μας την παρουσιαζουν τα πληρωμένα ανθρωπάκια της δημοσιογραφίας και της πολιτικης, εναν ανθρωπο που θα μας βοηθουσε να δουμε το δασος και οχι το δεντρο.

Μετα λύπης ομως διαβασα πριν λιγες μερες οτι σκοπευεις να σταματησεις να γραφεις...
Ενας πολυ δικος μου ανθρωπος ,που πλεον δεν βρίσκεται στη ζωη μου, ειχε καποτε
"ειναι σιγουρο οτι δεν μπορεις να τους σωσεις ολους, ομως και εναν αν καταφερεις να βοηθήσης ειναι κατι..."

Ετσι λοιπον φιλε Ιωσηφ θα ηθελα να σου ζητησω να ξανασκεφτεις την αποφαση σου...
Μερικες φορες εστω και ο ενας εχει μεγαλη αξια γιατι μπορει ισως να σωσει τους πολλους.

Τελος προσθετω τα παρακατω links που δινουν μια ενδιαφερουσα διασταση για το που βρισκομαστε και πως φτασαμε ως εδω.Ειδικά το δεύτερο αν ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΟ νομιζω οτι αξιζει να το διαβασει καποιος.

Καλα Χριστούγεννα, Χρονια πολλα και παλι σε ολους.

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε αλεκο μηπως μπερδευτηκες φιλε;εγω βλεπω τιτλο οτι εχει για ουκρανιδες μουναρες.και εσυ λες για την πατριδα μας;καλα χριστουγεννα και σε σενα φιλε μου.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Καλά Χριστούγεννα στους Ουκρανόπληκτους συμμαθητές και στον απόδημο ελληνισμό της Ουκρανίας και ιδιαιτερως στο σεβαστό μας διδάσκαλο

Επισκέπτης
Καλα Χριστούγεννα, χρονιά πολλά με υγειά σε όλους τους φίλους του φορουμ.

Αν και δεν συμμετείχα ενεργά στο θεμα σου Ιωσηφ, εντούτοις το παρακολουθούσα και το παρακολουθώ χωρις να εχω χασει ουτε ενα απο τα ποστ σου.
Δεν σου κρυβω οτι στην αρχη ένιωσα εκπλήξει που έναν χώρο σαν και αυτον(οχι οτι εχει τιποτα κακο το σαιτ ισα ισα) βρέθηκε να γράφει ενας γνώστης των πραγμάτων της χωρας μας,της ιστοριας της οπως πραγματικα συνεβει και οχι οπως μας την παρουσιαζουν τα πληρωμένα ανθρωπάκια της δημοσιογραφίας και της πολιτικης, εναν ανθρωπο που θα μας βοηθουσε να δουμε το δασος και οχι το δεντρο.

Μετα λύπης ομως διαβασα πριν λιγες μερες οτι σκοπευεις να σταματησεις να γραφεις...
Ενας πολυ δικος μου ανθρωπος ,που πλεον δεν βρίσκεται στη ζωη μου, ειχε καποτε
"ειναι σιγουρο οτι δεν μπορεις να τους σωσεις ολους, ομως και εναν αν καταφερεις να βοηθήσης ειναι κατι..."

Ετσι λοιπον φιλε Ιωσηφ θα ηθελα να σου ζητησω να ξανασκεφτεις την αποφαση σου...
Μερικες φορες εστω και ο ενας εχει μεγαλη αξια γιατι μπορει ισως να σωσει τους πολλους.

Τελος προσθετω τα παρακατω links που δινουν μια ενδιαφερουσα διασταση για το που βρισκομαστε και πως φτασαμε ως εδω.Ειδικά το δεύτερο αν ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΟ νομιζω οτι αξιζει να το διαβασει καποιος.

Καλα Χριστούγεννα, Χρονια πολλα και παλι σε ολους.
Σεβαστοί φίλοι, κατ’αρχάς,
αν και ολίγον προώρως, έχομε μέρες μπροστά μέχρι την 7η Ιανουαρίου, να ευχηθώ εις άπαντας καλά Χριστούγεννα ! Σωματική υγείαν και ψυχική θέλησιν διότι όταν υπάρχουν αυτά τα δύο, όλα τ’άλλα έρχονται...

Τώρα αγαπητέ  σχετικώς με την οικονομικη καταστασιν της χώρας, που σχολιάζουν τα λινκ σου η αληθινή αλήθεια, έχει ως εξής:

Το Γκρετσικιστάν θα έπρεπε να είχε δηλώσει φαλιμέντο εδώ και δεκαπέντε χρόνια. Όμως δεν πρόκειται να το διαβάσεις πουθενά. Οι καταπληκτικοί άνθρωποι που κυβερνούν το χαλιφάτο,αρχής γενομένης από τον γελοίο Mecho Tachii υπέγραψαν μυστικές συνθήκες οι οποίες γραφαν λίγο-πολύ ότι δεν πρόκειται να εφαρμόζονται οι νόμοι της χώρας για τους παρανόμους αλλοδαπούς, με άλλα λόγια μπάτε σκύλοι αλέστε. Τις ίδιες συνθήκες,  περίφημα νον πέιπερ που λενε οι πορνο σταθμοι, υπέγραψαν και οι επόμενοι του ΣΑ.ΠΙΟΚ. και οι μεθεπόμενοι κλπ.
Το αντάλαγμα ήτο ότι αυτοί πήρανε νέα δάνεια, όχι ακριβώς υπάρχουν αρμοδιώτεροι επί των τραπεζικών εργασιών αλλά κανουν γαργάρες, με τα οποία πλήρωσαν τον εαυτόν τους και εξαργύρωσαν εσάς. Ήτοι άλλον τον κανανε δημοσιο υπάλληλο, άλλου του δώσανε σύνταξη, άλλον μονιμο φαντάρο κλπ. Επειδή η χώρα ηδη έχει γίνει το μεγαλύτερον μπουρδέλο διεθνώς, δεν υπάρχει λόγος οι ξενοι σωτήρες να χανουν χρήματα πλέον, ο σκοπός σχεδόν επετευχθη και τραβάν την μπρίζα.

Επόμενον: διάβαζα τις ψαροφυλλάδες σχετικώς με  τον θάνατο του εθνικού ομοφυλοφίλου και εθνικού εκμαυλιστού, Κροκοδείλια δάκρυα... Εσυναγωνίζοντο τους ποταμούς σπέρματος που’χαν χυθεί στον πάτο του. Είχα έναν μαθητήν όχι ιδιαιτέρως ευφυήν. Τον είδα προ 15ετίας, εσυζητουσαμε, «Α λέει τι έξυπνος είναι ο Dinοpoulos, πήγε στον Καβλάκι και του λέει Καβλάκι έχω μια ιδέα για’να νέο περιοδικό που θα σαρώσει, θα βάνου την ιδέα θα βάνεις τα μηχανήματα και θα βγάνουμε το περιοδικό κι έβγαλε το Κλακ» Λέω απο μέσα μου , τι βλήτο είναι αυτό το παιδί, βλήμα ήταν, βλήμα παρέμεινε, τι να κανει ο δάσκαλος... Ο άλλος είχε κάνει τον πάτο του γερο-πάνου σαν τα παλια πενηντάδραχμα και ο άλλος νόμιζε ότι του βγανε το περιοδικό διότι είχε μεγαλοφυείς ιδέες...Και  να  μετά οι φωτογραφίες με τις γκόμενες και να τα πούρα και να οι τζάγκουαρ αλλά το βράδυ με τον...πάνο. Και δεν μιλάω για εκλεκτούς υπουργούς και βολευτάς και των δύο μεγάλων κομμάτων που βολευτήκανε και υποργευτήκανε με μοναδικό ταλέντο ότι τον καλαφατίζαν...Ειλικρινώς έχω πάει σε σαράντα χώρες στην ζωή μου, τέτοια βρωμια σαν κι αυτή του Γκρετσικιστάν μετά το 1974 δεν είδα πουθενά. Η Ουκρανία, που’ναι ένα μπουρδέλο, μπροστά σ’αυτήν την ταλαίπωρη χώρα, είναι πρότυπον ηθικής.
Επόμενον:  σχετικώς με την ειλλημένη μου απόφασιν να σταματήσω να γράφω εδώ:
Κατ’αρχάς δεν είμαι του τύπου «βαράτε με κι ας κλαίω», ά τι μας κανεις, που πας σε παρακαλούμε, σε παρακαλούμε και στο τέλος θα πω ά εντάξει αφου το θελετε τι να κανουμε υπακούω. Του πάνου τα εννιάμερα...
Όλα τα πράγματα έχουν μια αρχή κι ένα τέλος παραταύτα η ουσία των πραγμάτων ξαναξεκινά ως κάτι άλλο. Εδώ νομίζω ότι επέδειξα ότι ίσως κάτι μπορεί να γνωρίζω...Απο ‘δω και πέρα δεν είναι δυνατόν να πούμε τα πάντα, από τουτο το μέσον όπου ο καθ’ένας μπορεί να μπει και να το διαβάσει κι από κάτω στο επόμενο θέμα ξέρω-γω «τραβεστίς- Τάδε, ελάτε να με γαμήσετε» Και για να’μαι ειλικρινής οι άνθρωποι αυτοί αξιοπρεπώς ποτέ δεν με έχουν ενοχλήσει, στα bourdela καλώς ίσως είναι, εγώ τι ζητώ? Τι ζητάει η αλεπού στο παζάρι, δικό μου είναι το πταίξιμο. Θα ήθελα να σας μάθω πολλά, κυρίως  πράγματα πρακτικής φύσεως αλλά δεν γίνεται διότι δεν ξέρω ποιος μπαίνει  και ποιος βγαίνει στην σελίδα και πόσο  σοβαρός είναι. Αίφνης αστείον παράδειγμα, με ρώταγε κάποιος που μπήκε μια φορά, πώς γίνεται να αγοράσει κάποιο αξιόλογο ακίνητο στην Ουκρανία. Μα δεν λέγονται αυτά τα πράματα απ’το ιντερνέτι. Πολλές φορες  μου έγραψαν ιδιαιτέρως ευγενικά διάφοροι να βγούμε,  να κάνουμε, να ράνουμε, να πάμε για καφέ, δεν παρέστην διότι αυτοί, άντε να το μαθει η γυναίκα τους ή να γελάνε στην δουλειά τους, εγώ θα εκτεθώ σοβαρώς. Κια για να’μαι ειλικρινής δεν βγαίνω. Όποιος χριστιανός έχει κάτι σοβαρό να μου πει, όχι σαχλαμαρίτσες, έχω το... βιβλιοχαρτοπωλείον κι έρχεται ιδιαιτέρως και μου το λέει.
Βρεθήκανε και κάνα δυό που μου γράψανε, να πάμε μαζί λέει στα μπουρδέλα.  Ε-  εντάξει παιδική αφέλεια ου γαρ είδασιν τι ποιούσιν...
Σχετικώς με  την φιλοπατρεία εγώ όταν ήμουνα παιδί έμαθα να χαιρετώ την σημαία δια το τι αντιπροσώπευε και δεν είναι κουρελόπανο όπως είπε εκείνο το κουμουνιστικό αλάνι. Ο πατριωτισμός για όποιον μένει στην παραμεθόριο και στα ξένα δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη διότι αλλιώς θα μας κάνουν μια χαψιά οι εχθροί.  Εδήλωνε ο καθυστερημένος χαλιφης του Γκρετσικιστάν ότι μικρόςλέει είχε κάνει μετανάστης κι υπέφερε! Ά το τσαμένο! Πόσο είχε υποφέρει στο Γκελσίνκι όταν έκανε μπασταρδάκια ο πατέρας του για να τα πληρώνει το Γκρετσικανικόν κράτος. Ήταν ρατσίστικα λεει τ’αλλα παιδάκια στην τάξιν, του τραβάγανε τα μαλλιά του γιατί ήταν μακρυά κι υπέφερε...

Χρόνια Σας Πολλά

Ιωσήφ Μπλάσκος

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
δηλαδή ντινόπουλος και καβλάκης ήταν εραστές? επιστημονικης φαντασίας η δούλευες τότε
σε κανένα απο αυτούς οποτε η πληροφορία κρίνεται ως ασφαλής?

Επισκέπτης
δηλαδή ντινόπουλος και καβλάκης ήταν εραστές? επιστημονικης φαντασίας η δούλευες τότε
σε κανένα απο αυτούς οποτε η πληροφορία κρίνεται ως ασφαλής?

Κατ'αρχάς Χρόνια Πολλά
Κατα δεύτερον: Μα καλά ρε Κάζα σε καμια σπηλια σε είχανε δεμένο μέσα τα τελευταία είκοσι χρόνια?
Κατι δεν θα ξέρω για να το γράφω, αλλά μονον εγώ το ήξερα????
Σε λίγο θα μου γράψεις ότι ο κ. Rarioti έγινε υπουργός όχι γιατί καλαφάταγε τον εθνικόν ομοφυλόφυλον αλλά διότι ήτο καλός συγκεντρωσιάρχης, άκου λέξη που σκαρφίστηκαν στο ΣΑ.ΠΙΟΚ.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
πρώτη φορά ακούω αυτάς τας φήμας...εξάλλου ούτε γυναίκα δε θα γούσταρε το ραριότη ....

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
η τα βγάνει ο κακός κόσμος η έχεις και συ τις πληροφορίες σου από μυστικές υπηρεσίες...διότι
εγώ ο έρμος γνωρίζω από ιδίαν δημόσια πληροφοόρηση γνωρίζω ο έρμος ότι ο ντινόπουλος έκανε κλακ με τον Τρεζάγκι το γιό αυτού
που είχε το περιοδικό άντρα και ουδόλως τον καβλάκη...μιλάμε για την εποχή εκείνη προ 22 ετών

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
τέλος πάντων κακοήθειες...τι μαθαίνω έχει φάει το χιόνι με το κουτάλι?

Επισκέπτης
τέλος πάντων κακοήθειες...τι μαθαίνω έχει φάει το χιόνι με το κουτάλι?
Κοιτα αμα σε απασχολει το ζητημα θα ζητησω την γνωμη του φανατικου αναγνωστη αλλα τεμπελη για να γραψει ΝΝ. Θα θυμαται κι αυτός αλλα 99% είμαι σίγουρος για το περιοδικό ότι ειχε σχεσιν. Για το αλλο δεν το συζητώ ειναι διεσταυρωμενο πολλαπλως...
ελυωσε σχεδον σήμεριςτωρα περιμενω την αλλη να τελειωσει για να βγουμε οξω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom