Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Δάσκαλε τα σεβη μου,
Επειδή σπάνια με τα γραφόμενα σου μπορεί να διαφωνήσει κανείς όποτε θεωρούμε ότι μας παρέχεται μια τέτοια ευκαιρία να μας επιτρέψεις να έχουμε ένα γόνιμο αντίλογο. Αντιγράφω  λιγάκι από ένα παραπάνω  κείμενό σου

7. Γενικώς στην Ουκρανία οι γυναίκες γουστάρουν

α. νεότητα
β. σωματική ρώμη
γ. λεφτά

Άμα δεν έχεις τίποτα απ τα τρία πήρες το τριτο...

Η απορία μου έγγυται στο εξής:
Μόνο στην Ουκρανία;

Δηλ. εάν πας στην Αλβανία ή στην Αμερική ,στην Αυστρία ή στο Καμερούν ή  στο τσιμπουκιστάν οι γυναίκες θα σκίσουν τα μπλουζάκια τους για ένα γέρο φιλάσθενο και μπατίρη…….

Δεν έχω καταλάβει γιατί ειδικά οι Ουκρανίδες και όχι οι «γυναίκες» γενικώς;

Οι ίδιοι εμείς που τις λέμε πουτάνες και όλα τα τοιαύτα παντρευόμαστε κατά βάσει μια από δαύτες και ένα κάποιος πει το οτιδήποτε για το τσουλί μας είμαστε έτοιμοι να μετοικήσουμε στον Κορυδαλλό για αρκετό χρονικό διάστημα! Αντριλίκι το λέμε και τσαμπουκά ( και  λούτσες μπλε προσθέτω εγώ)

Οι γυναίκες σαφώς πιο πρακτικές από εμάς λένε το γνωστό. «την πήρε και την λούστηκε»

Για να μην το μακρύνω. Πιστεύω ότι η γυναίκα ταγμένη από την φύση να  φέρει σε πέρας ένα αναπαραγωγικό κύκλο θα ψάξει  να βρει και δημιουργήσει τις συνθήκες ασφάλειας και με τον «κατάλληλο» (εκεί νομίζουμε ότι μπαίνουμε δυναμικά εμείς-τόσο μαλάκες είμαστε) για να φέρει σε πέρας την αποστολή της.
Εάν δεν τα καταφέρει θα κάνει ένα παιδί με τον πρώτο τυχάρπαστο και μετά θα έχει το κοινωνικό άλλοθι ότι «ατύχησε στο γάμο της» και θα ψάξει χωρίς το άγχος του χρόνου για τον επίσης «κατάλληλο»που θα της το μεγαλώσει

Αυτό αποτελεί και το νέο μοντέλο Δυτικής-Μεταβιομηχανικής οικογένειας

Δυστυχώς εμείς απλά είμαστε μια χώρο- χρονική μεταβλητή και τίποτα περισσότερο.
Κοιτάξτε και οποιοδήποτε ντοκιμαντέρ για την φύση και τα ζώα (που όσο και να θέλουμε να παραγνωρίσουμε είμαστε και εμείς μέλη αυτού του βασιλείου)

10cc σπέρματος-κοινωνική αποδοχή ότι επιτέλους δεν είναι πουτάνα (ειδέ γάμος)-και ο λατρευτός κουβαλητής που τελικά θα φύγει πρώτος από την ζωή και θα τα γράψει όλα σε αυτήν  κλπ, κλπ κλπ και που αυτή θα τα γράψει (πλειστάκις) στην εκκλησία για να διασφαλίσει τον παράδεισο και να αφεθούν οι πουτανιές της ΑΜΗΝ

Αλλά ρε δάσκαλε αυτό το:

Υπάρχουν και διαφορες τραγικες περιπτωσεις ανθρωπων 40-50 ετών που μεινανε  μαγκουφηδες

Τι το ήθελες πανάθεμα.(ΛΟΛ +1 εγώ)

Είπαμε έχεις το προνόμιο να μιλάς τέλεια την θεία Ελληνική γλώσσα αλλά καμιά φορά τα σκάγια βρίσκουν πολύ στόχο έστω και εάν τελειώνει ακόμα ένας Αύγουστος χωρίς τον μεγάλο έρωτα που θα έφερνε η γοργόνα από τα μεσοπέλαγα .Εγώ πάντως ήμουν έτοιμος για την απάντηση. ΝΑΙ ζει ο Βασιλιάς Αλέξανδρος

Καλό Σ/Β σε όλους

πολυ ωριμο και σοβαρο post απο τον φιλο,

που βρισκει πολλους αποδεκτες σε αυτο το φορουμ ;)

cavern

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Ευχαριστώ τον φίλο tommaso.
Εγώ νόμιζα ότι θα φάω ομαδικό κράξιμο.
Όταν ποστάρεις καθρέφτες συνήθως αποκαλύπτεται μια γύμνια και αυτομάτως όλοι γίνονται ένας για αντιμετώπιση του κοινού εχθρού που χαλάει το ραχάτι. Κάτι σαν το ανοσοποιητικό σύστημα για την αντιμετώπιση ενός εισβολέα {υιοί βακτήρια κλπ)

Φίλοι ζήστε την ζωή σας χωρίς μήπως ίσως και γιατί.
Στις σχέσεις δεν υπάρχουν στρατηγικές.
Η γυναίκα είναι το τέλειο όν.

Δρα με την πρακτική το ένστικτο και την πουτανιά.
Καμία σχέση με το ανδρικό συναίσθημα και την φαντασιωσική  χίμαιρα του αρσενικού..

Άλλωστε μην ξεχνάτε.  Μια γυναίκα μας έδωσε την ζωή (που κάποιοι κάποτε θα την έλεγαν και αυτή πουτάνα ίσως) και κάποια αργά ή γρήγορα θα μας την πάρει.

Πάμε τώρα παραλία να δούμε κανα κόλο!!!!

marx

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Καμία σχέση με το ανδρικό συναίσθημα και την φαντασιωσική  χίμαιρα του αρσενικού..
Αν η πουτανια δεν ειναι στρατηγική τότε τι είναι?Λιγο αντιφατικά και θολά μου φαίνονται.Δηλ.ΣΥΡΙΖΑ

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Δάσκαλε τα σεβη μου,
Επειδή σπάνια με τα γραφόμενα σου μπορεί να διαφωνήσει κανείς όποτε θεωρούμε ότι μας παρέχεται μια τέτοια ευκαιρία να μας επιτρέψεις να έχουμε ένα γόνιμο αντίλογο. Αντιγράφω  λιγάκι από ένα παραπάνω  κείμενό σου

α. νεότητα
β. σωματική ρώμη
γ. λεφτά

Μόνο στην Ουκρανία;

Δηλ. εάν πας στην Αλβανία ή στην Αμερική ,στην Αυστρία ή στο Καμερούν ή  στο τσιμπουκιστάν οι γυναίκες θα σκίσουν τα μπλουζάκια τους για ένα γέρο φιλάσθενο και μπατίρη…….

Οι ίδιοι εμείς που τις λέμε πουτάνες και όλα τα τοιαύτα παντρευόμαστε κατά βάσει μια από δαύτες και ένα κάποιος πει το οτιδήποτε για το τσουλί μας είμαστε έτοιμοι να μετοικήσουμε στον Κορυδαλλό για αρκετό χρονικό διάστημα! Αντριλίκι το λέμε και τσαμπουκά ( και  λούτσες μπλε προσθέτω εγώ)

Οι γυναίκες σαφώς πιο πρακτικές από εμάς λένε το γνωστό. «την πήρε και την λούστηκε»

Για να μην το μακρύνω. Πιστεύω ότι η γυναίκα ταγμένη από την φύση να  φέρει σε πέρας ένα αναπαραγωγικό κύκλο θα ψάξει  να βρει και δημιουργήσει τις συνθήκες ασφάλειας και με τον «κατάλληλο» (εκεί νομίζουμε ότι μπαίνουμε δυναμικά εμείς-τόσο μαλάκες είμαστε) για να φέρει σε πέρας την αποστολή της.
Εάν δεν τα καταφέρει θα κάνει ένα παιδί με τον πρώτο τυχάρπαστο και μετά θα έχει το κοινωνικό άλλοθι ότι «ατύχησε στο γάμο της» και θα ψάξει χωρίς το άγχος του χρόνου για τον επίσης «κατάλληλο»που θα της το μεγαλώσει

Κοιτάξτε και οποιοδήποτε ντοκιμαντέρ για την φύση και τα ζώα (που όσο και να θέλουμε να παραγνωρίσουμε είμαστε και εμείς μέλη αυτού του βασιλείου)

10cc σπέρματος-κοινωνική αποδοχή ότι επιτέλους δεν είναι πουτάνα (ειδέ γάμος)-και ο λατρευτός κουβαλητής που τελικά θα φύγει πρώτος από την ζωή και θα τα γράψει όλα σε αυτήν  κλπ, κλπ κλπ και που αυτή θα τα γράψει (πλειστάκις) στην εκκλησία για να διασφαλίσει τον παράδεισο και να αφεθούν οι πουτανιές της ΑΜΗΝ

Αλλά ρε δάσκαλε αυτό το:

Υπάρχουν και διαφορες τραγικες περιπτωσεις ανθρωπων 40-50 ετών που μεινανε  μαγκουφηδες

Είπαμε έχεις το προνόμιο να μιλάς τέλεια την θεία Ελληνική γλώσσα αλλά καμιά φορά τα σκάγια βρίσκουν πολύ στόχο έστω και εάν τελειώνει ακόμα ένας Αύγουστος χωρίς τον μεγάλο έρωτα που θα έφερνε η γοργόνα από τα μεσοπέλαγα .Εγώ πάντως ήμουν έτοιμος για την απάντηση. ΝΑΙ ζει ο Βασιλιάς Αλέξανδρος

Καλό Σ/Β σε όλους
Συμφωνω με το ποστ αυτο...Το θεμα ομως δεν ειναι να γενικευουμε.αυτο ειναι ευκολο.Δηλαδη το να λεμε οτι ολες οι γυναικες ανα τον πλανητη ψαχνουν το ιδιο πραγμα ειναι πολυ σχετικο.Η βαση της ``στρατηγικης`` μπορει αν ειναι ιδια ομως η ``στρατηγικη`` της Ουκρανιδας μπορει να ειναι πολυ πιο επιθετικη η` πιο ωμη απο την αντιστοιχη μιας γκομενας απο την Σουηδια για πχ.Μαλιστα τωρα που το σκεφτομαι γιατι μια Ρωσσα η` Ουκρανιδα γιατι να μην ειναι πιο καριολα???? εδω καριολες , απαιτητικες κ τα παντα ολα εχουν γινει οι Ελλεηνιδες οι οποιες ειναι κ πατσαβουρες

cavern

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Αν η πουτανια δεν ειναι στρατηγική τότε τι είναι?Λιγο αντιφατικά και θολά μου φαίνονται.Δηλ.ΣΥΡΙΖΑ

Σαφώς και η πουτανιά ειναι μια μορφή στρατηγηκής εαν  συνοδεύεται απο μυαλο και όχι απο ένστνκτο. Εαν το βρεις αυτό σε γυναίκα και να σε θέλει και να ειναι και fuckable τοτε έχεις jack pot. Οι πάντες αυτήν ψάχνουν. Καλή τύχη αλλά πριν το πιστέψεις παγενε να μιλήσεις και με καννα προηγούμενό της και αποφασίζεις (ΛΟΛ)
Τώρα για το Συριζα.... με πλήγωσες αλλα΄θα το αντέξω
Ευχαριστώ

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Σαφώς και η πουτανιά ειναι μια μορφή στρατηγηκής εαν  συνοδεύεται απο μυαλο και όχι απο ένστνκτο. Εαν το βρεις αυτό σε γυναίκα και να σε θέλει και να ειναι και fuckable τοτε έχεις jack pot. Οι πάντες αυτήν ψάχνουν. Καλή τύχη αλλά πριν το πιστέψεις παγενε να μιλήσεις και με καννα προηγούμενό της και αποφασίζεις (ΛΟΛ)
Τώρα για το Συριζα.... με πλήγωσες αλλα΄θα το αντέξω
Ευχαριστώ
σωστος...

cavern

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Συμφωνω με το ποστ αυτο...Το θεμα ομως δεν ειναι να γενικευουμε.αυτο ειναι ευκολο.Δηλαδη το να λεμε οτι ολες οι γυναικες ανα τον πλανητη ψαχνουν το ιδιο πραγμα ειναι πολυ σχετικο.Η βαση της ``στρατηγικης`` μπορει αν ειναι ιδια ομως η ``στρατηγικη`` της Ουκρανιδας μπορει να ειναι πολυ πιο επιθετικη η` πιο ωμη απο την αντιστοιχη μιας γκομενας απο την Σουηδια για πχ.Μαλιστα τωρα που το σκεφτομαι γιατι μια Ρωσσα η` Ουκρανιδα γιατι να μην ειναι πιο καριολα???? εδω καριολες , απαιτητικες κ τα παντα ολα εχουν γινει οι Ελλεηνιδες οι οποιες ειναι κ πατσαβουρες

Το τρόλεϊ πάει Παγκράτια Κολιάτσου φίλε μου. Εάν θέλεις να πας μέσω Ξάνθης μπορείς αλλά πάλι Κολιάτσου θα καταλήξεις αναπόφευκτα

Επισκέπτης
Δάσκαλε τα σεβη μου,

α. νεότητα
β. σωματική ρώμη
γ. λεφτά

Μόνο στην Ουκρανία;

Αλλά ρε δάσκαλε αυτό το:

Καλό Σ/Β σε όλους

Σεβαστέ φίλε Cavern,
Να σε συγχαρώ διότι σπανίως συναντώ άτομα τα οποια εχουν την ικανότητα ενός αναλυτικού μυαλού ήτοι την μεταπήδησιν απο  το μερικό στο ολικο και τουμπαλιν.
Εν πάση περιπτώση το (β) πάντως διαφερει στην Ουκρανία, ποιος είναι ρωμαλέος σε μας ειναι λιγακι διαφορετικό, στην ουκρανία είναι ένας κοιλαρας μπεχλιβάνης.
Τώρα για το (α) την νεοτητα υπάρχουν και οι εξαιρεσεις του κανόνα, ή μάλλον ενας διαφορετικός κανόνας για άτομα που μεγαλωσαν απο διαφορετικες συνθηκες στην συγκεκριμένη περίπτωση από  παρουσία πατερα που διεκοπη λογω θανατου, μεταναστευσεως και,και..Προσοχή όχι χωρίς καθόλου πατρική παρουσία  διοτι το τοιούτον στην Ουκρανία ειναι πολύ συνηθες..
Ε τώρα για τους τραγικούς μαγκούφηδες σε διαβεβαιώ ότι  τα γράφω για να τα διαβαζω πρώτος εγώ και να αυτο- υπενθυιμίζω την καταστασίν μου.
Ζεί και βασιλευει και τον κόσμο κυριεύει !

Με τιμη

Ιωσήφ Μπλάσκος .

arcans60

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
δασκαλε το να εισαι μονος πιστευτω οτι ειναι επιλογη σου.
αν ηθελες μπορουσες να ειχες παντρευτη την μαγειρισα και τωρα να ετρωγες καθε μερα λουκανικα.

Επισκέπτης
Τον Δασκαλο τον εμπιστευομαι μεχρι κεραιας κ τα πραγματα εκει δεν ειναι καθολου ευκολα.Το θεμα ειναι οτι πριν αρχισω να διαβαζω εδω ειχα αλλη αποψη για τα μερη εκει...Φυσικα ο λογος ειναι τα ταξιδια μερικων που δεν γαμησαν ποτε κ ηρθνα εδω κ διεδωσαν οτι γαμησαν ολη την Ουκρανια!!! κ αγαμητοι κ ψευτες!

Κοίταξε, όταν ήμανε παιδί ήτανε πολυ της μοδός τα βαρητα. Υπήρχανε πολλα γυμναστηρια της τοτε εποχής του Κωστογλάκη, του Τρομάρα, του Μεγαρίτη, του Λουίζου κλπ. Εκεί λοιπόν συναγωνιζόμεθα ποιος θα σηκώσει πάγκο τα πιο πολλά. Ύπήρχανε ορισμένοι που αμέσως βανανε 100 κιλα στην  μπάρα και σηκωνανε αρχίδια. Τα παραταγανε και φευγανε. Το μυστικό ήτανε ν αρχίσεις σιγα-σιγά και μετα να φτάσεις 100-120-130 κιλά. Όχι μπαμ  και κάτω.
Το ίδιο προσπαθώ να σας διδαξω εδώ. Ότι το μουνί στην Ουκρανία είναι δύσκολο, αλλά όχι αδύνατον.  Ουτε νοικιαζω δωμάτια, ουτε έχω καμια ταβέρνα, ουτε έχω καμια αγκένστβα , ούτε προσπαθω να γινω δημοφιλής για τον απλούστατο λογο ότι δεν προκειται ποτέ να με δειτε. Συνεπώς μπορώ να γραφω την αλήθεια. Θελει πολύ δουλειά...     

nikolas80

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ τον φίλο tommaso.
Εγώ νόμιζα ότι θα φάω ομαδικό κράξιμο.
Όταν ποστάρεις καθρέφτες συνήθως αποκαλύπτεται μια γύμνια και αυτομάτως όλοι γίνονται ένας για αντιμετώπιση του κοινού εχθρού που χαλάει το ραχάτι. Κάτι σαν το ανοσοποιητικό σύστημα για την αντιμετώπιση ενός εισβολέα {υιοί βακτήρια κλπ)

Άλλωστε μην ξεχνάτε.  Μια γυναίκα μας έδωσε την ζωή (που κάποιοι κάποτε θα την έλεγαν και αυτή πουτάνα ίσως) και κάποια αργά ή γρήγορα θα μας την πάρει.

Πάμε τώρα παραλία να δούμε κανα κόλο!!!!

μπανιστιριζειν εστι φιλοσοφειν!

Επισκέπτης
Σεβαστοί φίλοι,

ως γνωστόν δεν απαντώ στα προσωπικά μηνύματα διότι:

α . ή  θα γραφουν ανοησίες του τυπου "δως μου κανα τηλέφωνο απο καμια ουκρανίδα" ή "θέλω να φερω καμια κοπέλα να δουλέψει στο μπαρ" κλπ
β.  ή γραφουν θεματα σοβαρωτερα τα οπια θελουν αναλυση καμιας σελίδας. Δυστυχώς δεν παιρνώ την ζωή μου ξαπλάροντας  σε ένα διαμερισμα και περιμένοντας χαρτζηλίκι, παρα δουλευω. Φανταστείτε τωρα μια σελίδα να γραφω για τον ένα στα ιδιαίτερα,  μια για τον άλλο παέι  περασε η μέρα μου. Τουλάχιστον να διαβαζουν και οι άλλοι μπας και βανουν μυαλό ή προφυλαχθουν απο των ουκρανίδων  τα  δόντια.

Εν πάση  περιπτώση  για τον φίλο που επιθυμει διαζευκτηριο  θα κανω άλλη μια εξαίρεση¨:

Αγαπητέ απο την στιγμην που  ο γαμος ετελέσθη όπως μου γραφεις στην ουκρανία απο εκει πρεπει να παρεις διαζευκτήριο απαευθυνόμενος και πάλι στο ληξιαρχείο όπου καταχωρ΄ληθηκε ο γάμος, πληρώνεις 20-30 ρουβλια και καταθετεις αίτηση διαζυγίου. Το πραμα  εκει ειναι τσακ μπαμ και τελείωσες.
Το προβλημα ειναι αλλου:
Να υποθεσω ότι καταχωρησες στην οικογενειακή σου μερίδα στον δήμο  όπου ανηκεις την συζυγό σου?
πρέπει να τους πας το  διαζευκτήριο επικυρωμένο απο το προξενείο για να την διαγράψουν. Υπευθυνο  προξενειο για την περιοχή  που μου γραφεις ότι εγινε ο γαμος είναι του Ντανιέτσκ που  ειναι  λιγο λιγοτερο μαλακες απο το κιεβον.

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Αγαπητε ιωσηφ,διαβαζω το θεμα απο την αρχη κ συμφωνω μαζι σου κ ειδικα ο τυπος ουκρανεζας που αναφερεις ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ η μελλοντικη πεθερα μου!!!
εχω κανει βλεπεις 1 γιο με την κορη της εδω μετα απο σχεση 11 χρονων,οπου
η κορη εχει τραβηξει πολλα!!!αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι η κορη
δεν εχει δυσανασχετηση ουτε με τη συμπεριφορα μου εδω κ 10 χρονια που μερικες φορες ειναι επιεικως απαραδεκτη(την εχω κανει μιση ωρα πριν παντρευτω κ ανεβαλλα το γαμο,πχ.)δεν μου εχει ζητησει ΠΟΤΕ λεφτα,προσεχει το μικρο σε βαθμο υστεριας...
την εχω παρατηση μονη στην εγκυμοσυνη κλπ κλπ
μετα απο ολα αυτα νομιζω οτι θα προχωρησω τελικα στο μυστηριο!!
παντως σε αυτο που συμφωνω ειναι οτι ειναι ΜΗΤΡΟΜΑΝΑ οπως κ οι περισσοτερες απο αυτες

Επισκέπτης
Αγαπητε ιωσηφ,διαβαζω το θεμα απο την αρχη κ συμφωνω μαζι σου κ ειδικα ο τυπος ουκρανεζας που αναφερεις ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ η μελλοντικη πεθερα μου!!!
εχω κανει βλεπεις 1 γιο με την κορη της εδω μετα απο σχεση 11 χρονων,οπου
η κορη εχει τραβηξει πολλα!!!αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι η κορη
δεν εχει δυσανασχετηση ουτε με τη συμπεριφορα μου εδω κ 10 χρονια που μερικες φορες ειναι επιεικως απαραδεκτη(την εχω κανει μιση ωρα πριν παντρευτω κ ανεβαλλα το γαμο,πχ.)δεν μου εχει ζητησει ΠΟΤΕ λεφτα,προσεχει το μικρο σε βαθμο υστεριας...
την εχω παρατηση μονη στην εγκυμοσυνη κλπ κλπ
μετα απο ολα αυτα νομιζω οτι θα προχωρησω τελικα στο μυστηριο!!
παντως σε αυτο που συμφωνω ειναι οτι ειναι ΜΗΤΡΟΜΑΝΑ οπως κ οι περισσοτερες απο αυτες

ναι όντως αυτες εχουν μανια με τα παιδια τους ιδιαίτερα τα αγόρια. γενικά ο τυπος της συμπεριφοράς σου θεωρείται φυσιολογικός στην ουκρανία. Εμπειρικά παρατηρησα ότι εάν  η κοπέλα έχει μεγαλωσει σε τετοιο είδος οικογενείας όπου ΥΠΗΡΧΕ πατερας πλην όμως ηταν μπερμπάντης είναι δεκτική σε τετοιου είδους συμπεριφορά και πιστή συζυγος. εκει που  ειναι γαμησέ τα είναι όταν δεν υπήρξε πατερας ούτε σ'αυτην αλλά ουτε και στην μανα της διοτι υπάρχουν παρα πολλες οικογενειες στην ουκρανία στις πολεις όπου για τρεις γενιές άντρας δεν υπήρξε  σταθερός σπίτι.

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
μακρυα γενικοτερα απο διαλυμενα σπιτια! φανταστειτε να μην υπαρχει αντρικη παρουσια στο σπιτι 2-3 γενιες! πως να κανεις χαιρι με αυτη τη γυναικα? αδυνατον!

Επισκέπτης
Ντροπαλέ φίλε,

όχι δικηγορικό γραφείον απο την ελλάδα ειναι τελείως άστοχον διότι¨:

α. δεν έχουν ούτε ιδέαν ούτε άδεια για  τα νομικά τεκτενόμενα της ουκρανίας
β. δεν χρειάζεται
γ. ουτε σε ουκρανο δικηγορο χρειαζεται να πας διοτι θα πεταξεις τζαμπα λεπτά και δεν θα σου κανει τιποτα παρα θα σου φαει  λεφτά.

Η ουκρανια δεν ειναι Ελλάς. τα πραγματα ειναι διαφορετικά. Ειναι απλουστατον. Θα πληρωσεις 20-30 ρουβλια κονσουλτατσια στο ληξιαρχείον και αυτοι  θα σου  πουν τι έγγραφα θελεις και  θα σου συνταξουν τα δικαιολογητικά. Το προβλημα ειναι ότι πρεπει να χεις καποιον να σου μεταφράζει διότι η πρωην συζυγος κατι μου λεει οτι δεν θα ναι τουτη την φορά  μαζί. Για άλλα ζητήματα σιγουρα γνωρίζω ότι μπορείς να κανεις πληρεξουσιο στον πρόξενο  και να σου κανει αυτός τα χαρτια,  αλλά:
α. για διαζευκτηριον δεν ειμαι σιγουρος
β. σιγουρα χρειαζεται το πασσαπορτο σου όπου οι  ουκρανοι θα πατησουν την σφραγιαδα ότι διεζεύχθης.
γ. και να μπορεί γι  αυτό  το  συγκεκριμενο να στο κανει ο πρόξενος δυστυχώς είμεθα πολιτες μιας χώρας όπου οι διπλωμασικοι υπάλληλοι  ειναι  μονον για να τα παίρνουν και  δουλεια μηδέν. Σιγα μην κατσει  κι ασχοληθει...

cavern

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Δάσκαλε ενώ συμβαίνουν κοσμο-ιστο/ε/ρικά γεγονότα βλέπω να απέχεις από την έδρα σου (διόρθωση έδρανό σου)

Σταχυολογώ.
1 Ταφή Μιχαλάκη Τζάκσον
2 Εκλογές (ηλίθιος V πανηλίθιος)
3 Θανατερή απόφαση αποχής «εξαδέλφου» που αλλάζει άρδην το πολιτικό σκηνικό (τρομάρα μας)
4 Η ζωή μας την επόμενη μέρα χωρίς  τους γίγαντες  Αντώναρο ,Μπούρα,
Κλάνει  Πάλι η Σκορδαλιά, Φόλα Κορλεόνε  και όλο τον λοιπό θίασο.
Ποιόν  να σκεφτείς και ποιόν να παραλήψεις.
Μετά από 20 χρόνια «Πάγκο» γίνανε σκόνη από τον κανένα.

Η πατρίδα τραβάει την κατηφόρα με τα αποκαΐδια από τα τζάκια τους.
Με το ζόρι να δώσουν τα κλειδιά στα ανίκανα αποπαίδια τους.
Αστική τάξη για κλάματα.
Φαντάζομαι τι μας περιμένει μετά την εθελούσια έξοδο του ευτραφούς καταθλiπτιού.
Αν και πρωθυπ. Ζητάει την ψήφο για να γίνει προθυπ.!!!!!!!
Υπάρχει παγκόσμιο προηγούμενο άραγε;;;;

Ευχαριστώ

Επισκέπτης
Δάσκαλε ενώ συμβαίνουν κοσμο-ιστο/ε/ρικά γεγονότα βλέπω να απέχεις από την έδρα σου (διόρθωση έδρανό σου)

Σταχυολογώ.
1 Ταφή Μιχαλάκη Τζάκσον
2 Εκλογές (ηλίθιος V πανηλίθιος)
3 Θανατερή απόφαση αποχής «εξαδέλφου» που αλλάζει άρδην το πολιτικό σκηνικό (τρομάρα μας)
4 Η ζωή μας την επόμενη μέρα χωρίς  τους γίγαντες  Αντώναρο ,Μπούρα,
Κλάνει  Πάλι η Σκορδαλιά, Φόλα Κορλεόνε  και όλο τον λοιπό θίασο.
Ποιόν  να σκεφτείς και ποιόν να παραλήψεις.
Μετά από 20 χρόνια «Πάγκο» γίνανε σκόνη από τον κανένα.

Η πατρίδα τραβάει την κατηφόρα με τα αποκαΐδια από τα τζάκια τους.
Με το ζόρι να δώσουν τα κλειδιά στα ανίκανα αποπαίδια τους.

Αστική τάξη για κλάματα.
Φαντάζομαι τι μας περιμένει μετά την εθελούσια έξοδο του ευτραφούς καταθλiπτιού.
Αν και πρωθυπ. Ζητάει την ψήφο για να γίνει προθυπ.!!!!!!!
Υπάρχει παγκόσμιο προηγούμενο άραγε;;;;

Ευχαριστώ

Αγαπητέ φίλε,

Κατ’αρχάς θα σε παρακαλούσα να μην μνημονεύεις άλλο τον εκλειπόντα διότι είναι η τραγική απώλεια πρόσφατος και ο πόνος βαρύς. Άσε μας σε παρακαλώ καμια δεκαρία χρόνια μπας και κλεισουν οι πληγές και το ξανασυζήτάμε. Ήτo και πολύ φιλέλλην ο μακαρίτης...
Κατά δεύτερον: Τελικώς στην χώρα μας όλα είναι πιο ευκολα απο την Ρωσσία-Ουκρανία. Ο πανηλίθιος ευρέθη, Η Αυτου Μεγαλειότης   Σταυρόπουλος Γ’...
Η ηλιθιώτης του είναι τοιαύτη ώστε έχει την εντύπωσιν ότι θα προλάβει να πάρει μερδικό πριν τιναχτεί η μπάνκα στον αέρα. Δυστυχώς η μπάνκα θα τιναχτεί πολύ σύντομα και θα τα φορτωθεί όλα αυτός. Όχι ότι θα’χει μια ιδιαίτερη σημασία διότι θα την κανει μαζί με τ’άλλα  τρωκτικά, εν πάση περιπτώση ευρισκόμεθα μπροστά εις τον τελευταίον της Βασιλικής Δυναστείας των Σταυροπουλέων. Η αυτονομία ευρίσκεται προ των πυλών, πολλοί ομιλούν για διπλή από μίαν αποστασίαν εκ του νότου. Η διάδοχος κατάστασις το Βασίλειον του Λατσικιστάν έχει ήδη προετoιμασθεί όπως και ο νέος Σωτήρ του έθνους...(από τας παλαιάς εφεδρείας)
Κατά τρίτον : ενθυμούμαι τον μακαρίτη τον θείον μου ο οποίος στις εκλογές του ’81 έκανε τον πάπιον και δεν έλαβε μέρος διότι εφοβείτο ότι υπό το βαρος των εξόδων θα έχανε το διαμερισμά του στο Σύνταγμα. Απεδείχθη ότι καλώς έκανε τον Ντόναλντ Ντακ  διότι θα έψαχνε να βρει την ψηφο του μαζί με την δική μου στην καλποδόχο εκείνη την χρονια.
Ενθυμούμαι και τον Σταυρόπουλο Γ’ ο οποίος είπε το ανεκδιήγητον «καταλαβαίνω να κανει κανεις ένα δωράκι στον εαυτόν του αλλά 500 εκκατομύρια...» Προφανώς το καταλάβαινε από τα δωράκια που έκανε ο ίδιος εις εαυτόν αλλά τα πλήρωναν οι άλλοι. Ε από τοτε άλλαξαν και τα ήθη, όχι ότι δεν κλεβανε πιο πριν αλλά απο τότε η κλεψια έγινε αυτοσκοπός. Θυμάμαι το 1989 σε γενόμενη συναντηση γνωστων όπου σκεπτόντουσαν όταν γινοτανε πρωθυπουργός ο Mecho Tachii  τι θα κλέπτανε. Το αυτό μου έτυχε και το 2003 πάλι συσκεψις για το τι θα κλεβανε απ’ότι είχανε αφήσει άκλεπτον οι άλλοι. Κι επειδή δεν είχαν αφήσει τίποτα άκλεπτον πώς θα συνεχίζανε τις κομπίνες που’χανε στήσει οι άλλοι ...

Και προ-τελευταίον: Εν ελλάδι δεν υφίσταται πλέον αστική τάξις, αυτη ανέρχεται σε ποσοστόν 1% και ολιγώτερον. Μην μπερδεύομε τους εν τη πόλη κατοικούντας αγροίκους, αυτοί δεν είναι αστοί είναι πελάται. Αστοί είναι οι έμποροι, οι βιοτέχναι, οι επαγγελματιαι, οι τεχνίται κλπ.  Αυτοί αποτελούν την εγγύησιν της δημοκρατίας διότι εάν μεταβληθεί σε τυρρανία , όπως και εμεταβλήθη, αυτοί έχουν να χάσουν. Για τον λόγον τουτο και ενόθευσε τας πόλεις ο παμπόνηρος  συνοδός πλουσίων κυριων, Ali Cara Α’. Ζητούνται νέοι Αρμόδιοι και Αριστογείτονες...

Και καταλήγω: Με τα λόγια χτίζουμε ανώγεια και κατώγια. Η μόνιμος θερινή ραστώνη αυτού του λαού συντόμως πρόκειται να διακοπεί κατά τροπον οικτρόν και όπως δείχνουν  τα πράγματα ευγενής του Οίκου των Σταυροπουλέων θα εκστομίσει το  «Η Κύπρος είναι μακρυά και δεν φτάνουν τα αεροπλάνα» μόνον που τουτη την φορά δεν θα ξανα βασιλευσει όπως ο πρώτος διδάξας Κωλομπαράρχης,  παρά θα μεταβεί εις την  οικίαν του, εις τας  ΗΠΑ να ξεκοκκαλίσει τα δωράκια του...

Με τιμή

Ιωσήφ Μπλάσκος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom