Δάσκαλε τα σεβη μου,
Επειδή σπάνια με τα γραφόμενα σου μπορεί να διαφωνήσει κανείς όποτε θεωρούμε ότι μας παρέχεται μια τέτοια ευκαιρία να μας επιτρέψεις να έχουμε ένα γόνιμο αντίλογο. Αντιγράφω λιγάκι από ένα παραπάνω κείμενό σου
7. Γενικώς στην Ουκρανία οι γυναίκες γουστάρουν
α. νεότητα
β. σωματική ρώμη
γ. λεφτά
Άμα δεν έχεις τίποτα απ τα τρία πήρες το τριτο...
Η απορία μου έγγυται στο εξής:
Μόνο στην Ουκρανία;
Δηλ. εάν πας στην Αλβανία ή στην Αμερική ,στην Αυστρία ή στο Καμερούν ή στο τσιμπουκιστάν οι γυναίκες θα σκίσουν τα μπλουζάκια τους για ένα γέρο φιλάσθενο και μπατίρη…….
Δεν έχω καταλάβει γιατί ειδικά οι Ουκρανίδες και όχι οι «γυναίκες» γενικώς;
Οι ίδιοι εμείς που τις λέμε πουτάνες και όλα τα τοιαύτα παντρευόμαστε κατά βάσει μια από δαύτες και ένα κάποιος πει το οτιδήποτε για το τσουλί μας είμαστε έτοιμοι να μετοικήσουμε στον Κορυδαλλό για αρκετό χρονικό διάστημα! Αντριλίκι το λέμε και τσαμπουκά ( και λούτσες μπλε προσθέτω εγώ)
Οι γυναίκες σαφώς πιο πρακτικές από εμάς λένε το γνωστό. «την πήρε και την λούστηκε»
Για να μην το μακρύνω. Πιστεύω ότι η γυναίκα ταγμένη από την φύση να φέρει σε πέρας ένα αναπαραγωγικό κύκλο θα ψάξει να βρει και δημιουργήσει τις συνθήκες ασφάλειας και με τον «κατάλληλο» (εκεί νομίζουμε ότι μπαίνουμε δυναμικά εμείς-τόσο μαλάκες είμαστε) για να φέρει σε πέρας την αποστολή της.
Εάν δεν τα καταφέρει θα κάνει ένα παιδί με τον πρώτο τυχάρπαστο και μετά θα έχει το κοινωνικό άλλοθι ότι «ατύχησε στο γάμο της» και θα ψάξει χωρίς το άγχος του χρόνου για τον επίσης «κατάλληλο»που θα της το μεγαλώσει
Αυτό αποτελεί και το νέο μοντέλο Δυτικής-Μεταβιομηχανικής οικογένειας
Δυστυχώς εμείς απλά είμαστε μια χώρο- χρονική μεταβλητή και τίποτα περισσότερο.
Κοιτάξτε και οποιοδήποτε ντοκιμαντέρ για την φύση και τα ζώα (που όσο και να θέλουμε να παραγνωρίσουμε είμαστε και εμείς μέλη αυτού του βασιλείου)
10cc σπέρματος-κοινωνική αποδοχή ότι επιτέλους δεν είναι πουτάνα (ειδέ γάμος)-και ο λατρευτός κουβαλητής που τελικά θα φύγει πρώτος από την ζωή και θα τα γράψει όλα σε αυτήν κλπ, κλπ κλπ και που αυτή θα τα γράψει (πλειστάκις) στην εκκλησία για να διασφαλίσει τον παράδεισο και να αφεθούν οι πουτανιές της ΑΜΗΝ
Αλλά ρε δάσκαλε αυτό το:
Υπάρχουν και διαφορες τραγικες περιπτωσεις ανθρωπων 40-50 ετών που μεινανε μαγκουφηδες
Τι το ήθελες πανάθεμα.(ΛΟΛ +1 εγώ)
Είπαμε έχεις το προνόμιο να μιλάς τέλεια την θεία Ελληνική γλώσσα αλλά καμιά φορά τα σκάγια βρίσκουν πολύ στόχο έστω και εάν τελειώνει ακόμα ένας Αύγουστος χωρίς τον μεγάλο έρωτα που θα έφερνε η γοργόνα από τα μεσοπέλαγα .Εγώ πάντως ήμουν έτοιμος για την απάντηση. ΝΑΙ ζει ο Βασιλιάς Αλέξανδρος
Καλό Σ/Β σε όλους
πολυ ωριμο και σοβαρο post απο τον φιλο,
που βρισκει πολλους αποδεκτες σε αυτο το φορουμ ;)