Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
μα εγώ βλέπω μαύρο μπορσαλίνο στο επίμαχο σημείο..να ήταν του προηγούμενου?
μα εγώ βλέπω μαύρο μπορσαλίνο στο επίμαχο σημείο..να ήταν του προηγούμενου?
τι να κρατήσεις...την ατίμασες ανά την υφήλιο....
βέβαια..μπορεί και να της κάνεις διαφήμιση και να μη το ξέρουμε.....
Εύγε....Τιμημένε δάσκαλε...όχι μόνο μουνάρα...αλλά και επιστήμων...
Δασκαλε αφου εκανες την επιθεωρηση τι πορισμα εβγαλες???Sε ευχαριστω Gio Stob παιδί μου,
εδώ σ'αυτήν την φωτό είμαι σε μια αποστολή στο Λουγκάνσκ σαν απεσταλμένος του Παγκοσμίου Οργανισμού Αγαμίας μπροστά στις ανοικτές πύλες μιας βαρειάς ουκρανικής βιομηχανίας λίγο πριν εισέλθω για την επιθεωρησή μου.
Δασκαλε αφου εκανες την επιθεωρηση τι πορισμα εβγαλες???
Οι ροδέλες θελανε λάδωμα...
αρχιστρατηγε σε παρακαλω αν ξερεις πες μας ....... για το τριγονο του μουνιου δνιπροπετροβσκ - ντανιεσκ - χαρκοβ ευχαριστω
ρε παιδιά βοηθήστε και εμένα που θα μείνω στο χαγιάτ (hyatt) στο Κίεβο την επόμενη εβδομάδα λόγω δουλειάς και θα πήξω στην βαρεμάρα τα απογευματόβραδα. 5 μέρες θα κάτσω, κρίμα είναι Βοηθήστεεεεεεεεε
Ναι μεν μπορείς να τα βαλεις σε τρίγωνο αλλα το Ντνιπροπετροβσκ δεν εχει σχεση με Χαρκοβ -Ντανιετσκ. αυτα πάνε μαζί με το Λουγκάνσκ ειναι Ντανμπάς. Το Ντωιπροπετρόβσκ ειναι τσεντραλναγια ουκραίνα. Από κει ηταν ο Κουτσμα γι αυτό και τους έκανε πολλα εργα. Θεωρείται πλουσια πόλη. Ειναι κεντρική ουκρανία, διαφορετική ανθρωποι στην νοοτροπια, θεωρουν τον εαυτόν τους ουκρανό, τους αρεσει που ναι δικη της χωρα η ουκρανια τωρα, μιλανε σουρζικ. Οι άνθρωποι ειναι λιγο πιο κοντοι στην κεντρική ουκρανια, πιο παιχνιδιαρηδες και πιο ξερόλες
Ντανμπάς ειναι το βιομηχανικό τμημα της ουκρανίας
Φίλε GREEKBLUE, σε καταλαβαίνω απόλυτα καθότι προ εβδομάδος πέρασα την ίδια περίοδο αναζήτησης με εσένα. Δες από τη σελίδα 395 μέχρρι εδώ κι θα πάρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι! Για οτιδήποτε άλλο, ρώτα!!!
Δάσκαλε, είμαι καλός για teaching assistant, τι λες??