Επισκέπτης
Από εσένα χιλιάδες φορές καλύτερος και στα 30 όχι στα 50 φεύγα παπούλη
38 εἶναι ὁ κ. dimitrakis29
Από εσένα χιλιάδες φορές καλύτερος και στα 30 όχι στα 50 φεύγα παπούλη
38 εἶναι ὁ κ. dimitrakis29
Έκλεισε 9 χρόνια στο site!?
41-42, εκεί γύρω38 εἶναι ὁ κ. dimitrakis29
Εσυ ούτε πουτάνα δεν είσαι οκανός να βρεις ακόμα και την πουτάνα που έφερες για να δείξεις στον Χάρη για γκόμενα σου του Σινοχάρα ήταν .Διαβάζεις σε τι απαντάς? Έχεις επαφή με την πραγματικότητα? Πήρες τα χάπια σου?
Έχω αρχίσει και ανησυχώ για εσένα..
Από το πολύ κράξιμο που έχεις μαζέψει έχεις αρχίσει και εμφανίζεις παθολογικά θεματάκια.. Δυσλεξία, δυσαναγνωσία και γενικά άλλα σου λένε σε άλλα απαντάς, αλλού ταξιδεύεις.. Ποιος μίλησε για Μολδαβία? Ποιος είναι το τέρας και τι σχέση έχει αυτό με όσα γράφουμε? Ποιος σε διόρισε να μας λες ποιες γκόμενες πρέπει να γαμάμε? Ποιος μίλησε για κάποιον άλλο? Ψάχνεις αφορμή να πεις αυτό που σε βαζανίζει, το καταλαβαίνω, αλλά τοποθέτησέ το κάπου που να ταιριάζει. Έτσι δεν θα φαίνεσαι τόσο χαζός. Μήπως φοράς τη στολή και την πέφτεις σε καμιά πουτάνα για να βγείτε? Αν θέλεις να κάνουμε έρανο να πληρώσουμε κάποια πουτάνα να πάτε για καφέ για να μην νιώθεις μόνος και τριγυρνάς στα Super Market σαν το χαζό.
Επ... είπαμε είμαστε γνώστες του πρωην Ανατολικού μπλόκ, αλλά όχι και ειδήμονες. Αυτό το αφήνω για άλλους. Καλό μου παιδάκι. Επειδή έχω λύσει το "σεξουαλικο μου προβλημα" , αφήνω το μουνί να έρθει σε μένα και όχι εγώ να τρέχω πίσω απο το μουνί. Οχι δεν έχω πάει. Δίπλα στην Ρήγα έχω πάει. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο, ομως αν με 3 λέξεις θα έπρεπε να δώσω χαρακτηρισμό θα έλεγα "παμφθηνα τα πάντα". Κρατώ το οτι έγραψες Lietuva και όχι Λιθουανία. Προς τι άραγε;Έλα Lefteris !!Πες μου τώρα που εμφανίστηκες τι ξέρεις για Lietuva ?´Εχεις πάει?Τι αξίζει να δεις και να κάνεις εκει?
Έχω ήδη τα εισητήρια στις αρχές του Δεκέμβρη!Θα πάω βέβαια σε μια πιτσιρίκα που είναι κατηγορία ...NBA!!
Ψιλή, μοντελοιδής και προσωπάκι σαν λούτρινο αγαλματάκι!
Αν θες απάντισέ μου στο αντίστοιχο νήμα!
Thanks
Απευθύνομαι στους μυημένους της χώρας και του ανατολικού μπλόκ!!!!!!!!Κρατώ το οτι έγραψες Lietuva και όχι Λιθουανία. Προς τι άραγε;
Φίλε Χάρη!!! ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΛΕΩ!!!!!!ρολογα σου ξαναεγραψα μην πας θα μεινεις αγαμητος εκει και θα παθεις καταθλιψη.καλυτερα ταλλιν η ριγα για να γαμησεις σιγουρα.οι λιθουανες και λετονες ειναι οι πιο μαλακοηλιθιες στην ευρωπη.δεν ξερω γιατι τους αρεσει να κανουν τισ εξυπνες ενω ειναι τουβλα,5-6 στην κυπρο τις εβαλα στην θεση τους.νιωθουν κομπλεξ με τους ξενους,αυτο το ειδα και στην ριγα οπειον δουν τουριστα ειναι σεξ τουριστ.
Έχω ήδη τα εισητήρια στις αρχές του Δεκέμβρη!Θα πάω βέβαια σε μια πιτσιρίκα που είναι κατηγορία ...NBA!!
Ψιλή, μοντελοιδής και προσωπάκι σαν λούτρινο αγαλμα!!!!
Εσυ ούτε πουτάνα δεν είσαι οκανός να βρεις ακόμα και την πουτάνα που έφερες για να δείξεις στον Χάρη για γκόμενα σου του Σινοχάρα ήταν .
Ενας ενας γινεστε ρεντίκολο έμεινες εσύ να δούμε τα χάλια σου
Αν αυτοί ειναι του επιπέδου σου εγω τι να πω? Φυσικό ειναι αν είναι αυτό το επίπεδο σου να πηγαινεις μ'αυτούς και να τους λες και συναγωνιστέςΆσε μη μιλάς.. ανέβασε φωτογραφία από κανέναν συναγωνιστή ή απο καμιά πούτσα που είναι το φόρτε σου και άσε τους άλλους να μιλάνε για μουνιά. Έστω και έτσι πάντως χαίρομαι πως αναγνωρίζεις πως μερικοί γαμάμε και δεν κάνουμε βόλτες σε πάρκα και Super Market σαν ηλίθιοι. Ένα μήνα τριγυρνούσες σαν τον ηλίθιο σε Prinistrovia, Chisinau, Odessa.. Έχεις αφήσει εποχή.. είσαι ο ήλιθιος και μας λείπει.. ο πανηλίθιος να κάνουμε ταινία την επίσκεψή σου εκεί.
Τι να κάνω δεν ειμαι σαν τους μεγαλους γαμιάδες της Μολδαβίας Αυτα τα καμάκια μας έχουν κανει διασημους σε ολη την Ευρώπη Τιμάνε την Ελλάδαχαχαχαχαχαχα Σουργελο εντελώς ο πορνοπεπονίας σε κισινάου και οντέσα χαχαχα ένα μπάζο και μια πουτάνα φουλ στην κυταρίτιδα γαμησε
Αν αυτοί ειναι του επιπέδου σου εγω τι να πω? Φυσικό ειναι αν είναι αυτό το επίπεδο σου να πηγαινεις μ'αυτούς και να τους λες και συναγωνιστές Τι να κάνω δεν ειμαι σαν τους μεγαλους γαμιάδες της Μολδαβίας Αυτα τα καμάκια μας έχουν κανει διασημους σε ολη την Ευρώπη Τιμάνε την Ελλάδα
Αυτοί εδώ είναι οι φίλοι σου εσύ τους λες συναγωνιστές Εγω στο Facebook μου δεν εχω φωτογραφίες αγκαλιά με άντρες οπως αυτοι εδω .
Ναι στη μία φωτογραφία τον φιλάει η (καραφλή) γκόμενα
Αυτον τον κακομοιρη δεν τον ειδα γιατι πρεπει να ηταν συνέχεια στην κουζίνα για να ψήνει σουβλάκια και να πλενει πιάτα .
Εσύ είσαι ένας απ'αυτους γ'αυτό και τους υποστηρίζεις ο κάθε λογικός ανθρωπος με αυτά τα ζώα γελάει
Θα ακούσω τη συμβουλή σου και αν παναπάω θα παω μαζί του γιά καμάκι
Εγω το καταλαβα αμέσως οτι είσαι φίλος με κάποιον απ'αυτούς γ'αυτο και πηγες εκει και βρηκες ολα τα μέρη,αυτον δεν τον πολυ βλεπουν γιατι ειναι συνέχεια στην κουζίνα.Τον κράζουν δε οι υπόλοιποι Αυτό που δεν καταλαβαινω είναι γιατί όλα τα εκεί ζωντόβολα θεωρούνε τον Παναγιώταρο ηγέτη?
Αν τωρα εσένα ο σουβλατζής έχει γνώσεις που μπορεί να σου της δώσει εγω τι να πω?Μονος σου με αυτα που λες κατεβάζεις το επίπεδο σου Μετά μου λες οτι φταίω εγω που σε κράζω?
Δεν μπορω να φανταστώ αυτόν εδω να κανει καμάκι
Οσο για της εμπειρίες εγω κλείνω στις 9 Νοεμβρίου 23 χρόνια στη Ρωσσία δε νομιζω οτι καποιος που πηγε στο Κισινιώφ 2,3 ή ακόμα και 10 χρόνια και ειναι της περισσότερες ωρες της μέρας μέσα στην κουζίνα και ψηνει σουβλάκια μπορει να εχει και πολλές εμπειρίες
Εγω συναναστρεφομαι με αλλους ανθρωπους για να παίρνω γνώσεις οχι με σουβλατζίδες σε μερικές μέρες θα πάρω μέρος και μπορεί να μιλήσω κιόλας για μερικά λεπτά σε ένα οικονομικό συνέδρειο στο ξενοδοχείο Marriott που με καλέσανε.
Μηπως είσαι αυτός στη φωτογραφία?δίπλα του? αφού ειναι φίλος σου οπως μας λες .
Θα ακούσω τη συμβουλή σου και αν παναπάω θα παω μαζί του γιά καμάκι
Εγω το καταλαβα αμέσως οτι είσαι φίλος με κάποιον απ'αυτούς γ'αυτο και πηγες εκει και βρηκες ολα τα μέρη,αυτον δεν τον πολυ βλεπουν γιατι ειναι συνέχεια στην κουζίνα.Τον κράζουν δε οι υπόλοιποι Αυτό που δεν καταλαβαινω είναι γιατί όλα τα εκεί ζωντόβολα θεωρούνε τον Παναγιώταρο ηγέτη?
Αν τωρα εσένα ο σουβλατζής έχει γνώσεις που μπορεί να σου της δώσει εγω τι να πω?Μονος σου με αυτα που λες κατεβάζεις το επίπεδο σου Μετά μου λες οτι φταίω εγω που σε κράζω?
Δεν μπορω να φανταστώ αυτόν εδω να κανει καμάκι
Οσο για της εμπειρίες εγω κλείνω στις 9 Νοεμβρίου 23 χρόνια στη Ρωσσία δε νομιζω οτι καποιος που πηγε στο Κισινιώφ 2,3 ή ακόμα και 10 χρόνια και ειναι της περισσότερες ωρες της μέρας μέσα στην κουζίνα και ψηνει σουβλάκια μπορει να εχει και πολλές εμπειρίες
Εγω συναναστρεφομαι με αλλους ανθρωπους για να παίρνω γνώσεις οχι με σουβλατζίδες σε μερικές μέρες θα πάρω μέρος και μπορεί να μιλήσω κιόλας για μερικά λεπτά σε ένα οικονομικό συνέδρειο στο ξενοδοχείο Marriott που με καλέσανε.
Μηπως είσαι αυτός στη φωτογραφία?δίπλα του? αφού ειναι φίλος σου οπως μας λες .