Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε,στο σινο χαρα εξηγεις ποιος ειναι ο δημητρακης και ο σινοχαρας?
Ελα ντε  :2funny: πάντος σταμάτησε να γράφει με αυτόν τον κλώνο τωρα γραφει με τον άλλον  :2funny:
  Εσυ πάντος ειχες το προνόμιο να πας στο ΟΠΑ να δεις τα εκει καμάκια αλλα εσυ δεν τους πηρες στην πλάκα αντίθετα οπως καταλαβα η μιζέρια τους σε ψυχοπλάκωσε.
  Τελικά τα λόγια του Fidelio ειναι σοφά  :2funny:

Σιχαματα και κλωνοι παρεα με ενα καρο αγαμητους φτωχομπινεδες συνθετουν το μαγικο μπου...τσιπηδες ζωα και αμορφωτοι...ζηλευουν καποιους που γαμανε και κραζουν γιατι τους εχει χτυπησει η αγαμια στο κεφαλι!
Τουλαχιστον ο δημητρακης ζει στον πορνοπαραδεισο της αγιας πετρουπολης και φορτωνει ρωσιδες,ο αλλος βουκουρεστι και ανατολικα χωνει και χαλα,ο γκλοκ καμακωνει αβερτα ροδο και ταξιδευει στα σλαβιδια,εγω εχω γραψει τι κανω ειτε επιτυχιες ειτε αποτυχιες..εχω βαλει φωτο εχω δωσει πληροφοριες...
το πουλο τωρα ζωα...μονο φυλης να πατε και καντε οικονομιες να πηδησετε τιποτε στα μπουρδελα γιατι κανονικη γκομενα δε σας κοιταξε ποτε!

Εσεις τα αγαμητα ΖΩΑ καλυτερα που δε πατε εξωτερικο θα μας ρεζιλευατε!
Ολα τα τέρατα της φύσεως και συχαμένοι εχουν μαζευτει εδω μέσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Παντος για να γελάς με την κατάντια τους καλό είναι θα σου πρότινα να πας Μολδαβία στο ΟΠΑ για ενα τριήμερο να πεθανεις στα  :2funny: :2funny: :2funny:
 

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
3.974
Like
339
Πόντοι
36
σαν την θαλλασα την ελληνικη ακομα και με μποφορια τεζα δηναμηη  δεν υπαρχει πουθενα !!! υι να κλαση η μαυρη θαλλασα και η αζοφικη και αρχιδια μεντολες  !!!! και τα κορδονια τεζα στον αστερα σιμεραα   :tits2: :tits2: :tits2: κριση σου λεει μετααα :jerking: :jerking: :jerking: α ρε ελλαδαρα και ηλιοσ τεζα ακουσα και κατι σπασιμπα σιμερις ορεααα!!!  μαγκες μετατην φραπεδια την ελληνικη βλεποντας την θαλλασα  kai skeftontas Orea ta pragmata ta politika ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΒΑΓΓΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕς ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:  FOYL MNHMONIARAA με ενα διπιτο και μια μπιρα πιπα στην καντινα  :rockon: :rockon: :rockon: ηρθε η ο ΟΡΑ του σκιστη χιστη ελληναρα με βαγγεελα τεζα τα μπουρδελλααα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: αφτο μας σιμφερει συντροφοι!!!! μονΟ ετσι θα γινουν ολλες πουτανεςςς :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ΒΑΓΓΕΕΛΛΑΑΑΑΑΑ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑς ΚΟΜΑΤΑΡΑΣ ΓΑΜΙΚΟΥΛΑς ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΖΑΑΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ  :fuck1: :fuck1: :fuck1: ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑΑΑ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ΒΑΓΓΕΛΑ ΤΕΖΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ Η ΠΟΥΣΤΑΡΔΕΛΑ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ολες πουτανες στα προτα δυο χρονια με βαγγελα !!!!! ολεεεεεεε ειμαστε ΜΟΥΝΙΑΚΟΜΝΕΙΜΟΝΙΑΚΟΙ!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ΖΗΤΟ ΒΑΓΓΕΛΑ!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ΑΦΟΥ Ο ΜΕΓΓΑΣ ΤΣΑΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΤΑΓΑς ΕΙΣ ΤΟΥς ΜΟΥΝΙΓΑΜΙΣΤΕς ΕΘΝΙΚΟΧΟΣΤΕς !!!! προτεινο ΒΑΓΓΕΛΑΑ  ΟΛΛΕς ΠΟΥΤΑΝΕς ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΡΑ!!! ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΓΑΜΙΣΗ ΜΙΣΟ ΕΥΡΟ ΣΤΟ ΚΟΛΟΝΑΚΙΙΙ :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:  ΟΛΛΕς ΠΟΥΤΑΝΕςςς ΒΑΓΕΕΛΑΑΑ!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
3.974
Like
339
Πόντοι
36
αντιγραφουν αυτον  :grin:

usainbolt_2300716b.jpg
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Μηνύματα
4.921
Like
258
Πόντοι
36
Kατι τελευταίο: Δημητρακης και Σινοχαρας ηταν κολληταρια παλια και μετα τα σπασανε? Σωστά?
Δημητράκης και Σινοχάρας δεν ήταν ποτε κολλητάρια! Όταν ξεκίνησε ο Σίνοχάρας να ποστάρει εμπειρίες και φωτογραφίες του με Ουκρανίδες ο Δημητράκης έπεσε πάνω του να τον αμφισβητήσει και να τον παρουσιάσει ως τον Έλληνα που μας κάνει ρεζίλι στο εξωτερικό! Ο Σινοχάρας από την άλλη έδινε ελπίδες σε μεγάλης ηλικίας και μη εμφανίσιμους άντρες πως μπορούν να  :knockinb: με τα ελάχιστα έτσι έγινε ηγέτης για κάποιους! Στην αντίπερα όχθη η "ομάδα" Δημητράκη που αμφισβητεί όσους πάνε για λίγες μέρες(ή μόνιμα) και "ξεπουτσιάζονται"  στο ανατολικό Μπλόκ τα τελευταία χρόνια που όλα έχουν αλλάξει!
Η διαμάχη είναι χαοτική!! Υπάρχει χάσμα ιδεολογίας!! Δεν γεφυρώνεται!!

Και το τελευταίο του θρέντ που θα σου φανεί παράξενο είναι πως δεν μπορείς να φανταστείς τι έχει ακούσει ο Νταβαριτς από τον Δημητράκη! Τι φωτογραφίες προσπάθησε να του βγάλει, τι βρισίδι του έχει σύρει επι χρόνια.... Αλλά ο Ντάβαριτς είναι ψυχάρα!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon:
 
D

dude901123

Επισκέπτης
Δημητράκης και Σινοχάρας δεν ήταν ποτε κολλητάρια! Όταν ξεκίνησε ο Σίνοχάρας να ποστάρει εμπειρίες και φωτογραφίες του με Ουκρανίδες ο Δημητράκης έπεσε πάνω του να τον αμφισβητήσει και να τον παρουσιάσει ως τον Έλληνα που μας κάνει ρεζίλι στο εξωτερικό! Ο Σινοχάρας από την άλλη έδινε ελπίδες σε μεγάλης ηλικίας και μη εμφανίσιμους άντρες πως μπορούν να  :knockinb: με τα ελάχιστα έτσι έγινε ηγέτης για κάποιους! Στην αντίπερα όχθη η "ομάδα" Δημητράκη που αμφισβητεί όσους πάνε για λίγες μέρες(ή μόνιμα) και "ξεπουτσιάζονται"  στο ανατολικό Μπλόκ τα τελευταία χρόνια που όλα έχουν αλλάξει!
Η διαμάχη είναι χαοτική!! Υπάρχει χάσμα ιδεολογίας!! Δεν γεφυρώνεται!!

Και το τελευταίο του θρέντ που θα σου φανεί παράξενο είναι πως δεν μπορείς να φανταστείς τι έχει ακούσει ο Νταβαριτς από τον Δημητράκη! Τι φωτογραφίες προσπάθησε να του βγάλει, τι βρισίδι του έχει σύρει επι χρόνια.... Αλλά ο Ντάβαριτς είναι ψυχάρα!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Ο Πεπονάκις είναι η κότα που νομίζει πως είναι ο κόκορας στο κοτέτσι (όπου κοτέτσι γράψε Bourdela.com και οπουδήποτε άνθρωποι προσπαθούν να χτίσουν profile στο δίκτυο). Έχει χαθεί μέσα στο δαίδαλο το μυαλού του και ζει έχοντας έναν και μόνο αποκλειστικό σκοπό. Να αποδείξει πως αυτός είναι σπουδαίος. Και όπως συνήθως συμβαίνει επειδή αυτό που θέλει να κάνει δεν εφάπτεται με την πραγματικότητα, όταν κάποιος τολμάει να αναφέρει πως έκανε κάτι.. πως πήγε, βγήκε, πήδηξε κάπου στην πρώην USSR γίνεται στόχος του. Γιατί στο δαίδαλο του μυαλού του αυτός γίνεται ανταγωνιστής στο κοτέτσι του. Σε ένα κοτέτσι όπου οι κόκορες χωρίζονται σε αυτούς που τον αναγνωρίζουν ως σπουδαίο - προφανώς γιατί βαριούνται να μαλώνουν μαζί του ή έχουν διάφορα προβλήματα - και σε αυτούς που προσπαθούν να έχουν μια επαφή με τη λογική και του τη λένε. Το πρόβλημα για εμένα δεν είναι ο Γαριδάκις29. Το πρόβλημα είναι πως για ελάχιστα πράγματα οι moderator αμέσως mutaroun κάποιον ή τον banaroun και εδώ ανέβηκαν φωτογραφίες με πρόσωπο, απειλήθηκαν άνθρωποι και γενικά υπήρξαν διαμάχες που ξέφυγαν αλλοιώνοντας το σκοπό του χώρου και αυτοί αφήνουν τον ηλίθιο να γαμάει όλα τα forum προσπαθώντας να κάνει το προσωπικό του παιχνίδι. Ίσως γιατί ανεβάζει τη δημοσιότητα? Ίσως γιατί γνώρισε κάποιους από αυτούς? Το μόνο σίγουρο είναι πως τελικά μερικοί που πάνε σε αυτά τα μέρη και έχουν πραγματικές εμπειρίες αντί να γράφουν, γράφουμε τις εμπειρίες μας μαλώνουμε μεταξύ μας, ως επί το πλείστον εξ'αιτίας του, και συντασσόμαστε σε στρατόπεδα φίλων και εχθρών του Πεπόνια. Σε ταξίδι μου μάλιστα άκουσα καθαρά από γνωστό συμπαίχτη να αναφέρει πως δεν ξαναέγραψε τα τελευταία χρόνια επειδή δεν αντέχει και δεν είναι στη φιλοσοφία του να αποκρούει προσωπικές επιθέσεις και να τον εκθέτουν ανεβάζοντας προσωπικές πληροφορίες προκειμένου να αποδειξει πως είναι.. τι? Μεγαλύτερος γαμιάς? Ποιος ξέρει.. στο δαίδαλο του μυαλού του μόνο ιατρική απάντηση μπορεί να δωθεί και η φαρμακολογία είναι πιθανον η μόνη λύση.
Καλή σας μέρα.. παίρνω την Πολωνή (την 50άρα κατά Χάρη) που ήρθε χθες και πάμε Χαλκιδική για μπάνιο. bb
 
Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Μηνύματα
228
Like
2
Πόντοι
1
Καλα βαλε παλι εσυ τη φοτο σου εδω μεσα να γελασουμε και ασε τα πολλα πολλα,μαζι με το μπουλη και εσυ εισαστε οι σουπερ γαμιαδες του ανατολικου μπλοκ   :grin:,μου αρεσει που ο γλοκ παιρνει συμβουλες απο σενα πως θα γαμησει  :headbang: :headbang: :headbang:
αχτύπητο δίδυμο τυπε :2funny: ο μπούλης με τον αγάμητο του φόρουμ :2funny: :2funny: :2funny:
 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Μηνύματα
4.921
Like
258
Πόντοι
36
Σιχαματα και κλωνοι παρεα με ενα καρο αγαμητους φτωχομπινεδες συνθετουν το μαγικο μπου...τσιπηδες ζωα και αμορφωτοι...ζηλευουν καποιους που γαμανε και κραζουν γιατι τους εχει χτυπησει η αγαμια στο κεφαλι!
 

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Μηνύματα
1.606
Like
0
Πόντοι
16
αχτύπητο δίδυμο τυπε :2funny: ο μπούλης με τον αγάμητο του φόρουμ :2funny: :2funny: :2funny:?
Τι να κανουμε φιλε εμεις οι αγαμητοι ζηλευουμε εσας τους ομορφαντρες ζαμπλουτους που τρεχετε σε 50 χωρες να γαμησετε
 
Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Μηνύματα
228
Like
2
Πόντοι
1
Τι να κανουμε φιλε εμεις οι αγαμητοι ζηλευουμε εσας τους ομορφαντρες ζαμπλουτους που τρεχετε σε 50 χωρες να γαμησετε
ομορφάντρας και ζάμπλουτος είναι μόνο η μήτσους τυπε :effemine:
 

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Μηνύματα
4.758
Like
6
Πόντοι
16
ελλασδαρα ξιμπνισα  λεμε ΑΝΙΞΑ ΣΚΑΙΠ ΤΣΑΚΚΚ ιρινα μολδαβι που μετακονισε ιταλια ρωμα με χεσε !!! γιατι ειαμι αελλαδισταν διακοπες και δεν τος τοπα να ερθει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μου και τα νεα τα μολδαβικα 23 λεει πιγε το ευρο  πανε για κραχ εκει ετοιμαζουν τα μπαγκαζια να την κανουν απο την χωρα ολοι οι επαρχια που χει μεινει  :2funny: :2funny: :2funny:  :orchestra: :orchestra: ξιμπνισα και βλεπο θαλλλασα κουδουνισα εχτες στο τουρκολιμανο τεζα κοσμος και μουνιι  :orchestra: καλικαιρι ρεεε εδωω τεζαα ακομααα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  οικονομοπουλος στο γραμοσφονο τεζαααα διναμη ο πυτσιρικας ΜΑΓΚΙΤΕς Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΑΜΑ ΕΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΑΑ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΙΝΣΙΜΑ [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=Dy9apW-di38[/video] [/video]
 

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Μηνύματα
4.758
Like
6
Πόντοι
16
εδω μεσα τοσα χρονια μονο 2 αντρεσ παντελονατους βρικα!!! ο εννας ειταν ο ορεινος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ορεινη πιροβολαρχια λεμε   :2funny: :2funny: :2funny: αλλα παντελονατος ΣΤΗΝ ΜΑΝΟΥΡΑ ΔΙΝΑΜΗ ΑΝΤΡΙΚΙΑ με αποψη και αντρικη αντιμετοπιση ΟΥΤΕ ΚΛΟΝΟΥς ΚΑΛΜΑΤΑ ΣΕ ΜΟΝΤΕΡΑΤΟΡΕς και ξεφτιλικια πρακτικες αδερφιστικες !! ο αλλος ειταν το ζοντανο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: διναμη ο μιτσαρας και με ονοματεπονιμο και την πουτσα του φατσα κααρτα στο διαδικτιο!!! ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ!! ρεεεε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ΟΤΑΝ ΜΑΝΟΥΡΙΑΣΤΙΚΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ γιατι ο βλακας ο μοντερατορας τον εβαλε γιατι οπος εγραψα βαριοταν το πεδακι να ασχολητε με το σαιτ και ηθελε να παιζι το πθλι του βλεποντας τσοντες μαζι με τον αλλο μοντερατορα που επεζε το παιχνιδι του  :jerking: :jerking: :jerking: και φορτοναν τον μιτσο λεγιντασ του απιστευτες μαλακιες  :idiot: :idiot: που ο μιτσις σαν αγαθος που ειναι της πιστευε του σκισα τα ραματα μεσα θα τον εχονα  παρακαλαγα να βρουν φοτογραφιες μου!!!  :2funny: :2funny: :2funny: ΟΤΑΝ ΚΑΠΙΟς ΒΕΒΕΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΕΛΑΛΙΣΕ ΜΟΛΙς ΠΙΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΧΤΗΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ  :2funny: :2funny: :2funny: ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ ΤΙ ΠΕΖΕΙ !!!! τον επιασα το μιτσαρα και ο μιτσαρας ΑΝΟΤΕΡΟς ΚΑΙ ΜΑΓΚΑς !! χορις κακιες και μαλακιες ξαναγινε αδερφος οπος ειταν και προ ΜΑΛΑΚΙΑς ΜΟΝΤ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  ΟΤΙ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ!!! αυτα για την ιστορια !!!! τα παντελονια τα φορανε αντρες!! ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΙ ΟΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑΝ!!! οπος επισης οταν κανουν λαθος δεν κανουν  σαν της αδερφες που φορανε φουστες!!  :pipa2: :pipa2:  γιατι ειπαρχουν αδερφες στον κοσμο τουτο τον παλιο ΠΟΥ Φ0ΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ!!! ενο αλοι αντρακλες φορανε κατι φουτστανια  ιφ σεν λοραν λεμε  κοτες λιρατεςς :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αυτα επι προσοπικον κτλ!!!!
 

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Μηνύματα
4.758
Like
6
Πόντοι
16
σας ειπα το σαιτ φτεοι!!!  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: υα γραψα 1000 φορες οι τυποι εδω ειναι τελιος μα τελιος :idiot: :idiot:  :jerking: :jerking: :jerking: :zfuck: :zfuck: :erection: :erection: :gay: :gay: :gay:    εχουν μια ινερνατικη φερραρι στα χερια τους και δεν ξερουν πος να βαλουν ααπο την προτη τη δευτερα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  και οταν κεγετε το μοτερ λενε οτι φτεη η φερραρι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  μονο οι αποδιμοι ελληνες που διαβαζουν καθε μερα γιατι το σαιτ ειανι σιμειο αναφορας για τους αποδιμους αν ειχαν τον στιχιοδει σεβαζμο στα αυτονοητα  :idiot: :idiot: :idiot: θα γραφαν νον στοπ οπος παλια!! τεσ πα στα αρχιδια μου λεβαντες  :2funny: :2funny:  παο για φραπεδια και μπανιο κιριακη βαγγελα και δεν μας ξαναειδατε δτο μπουρδελα τους ανατολικους ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΗΞΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣΑΙΤ ΚΑΙΝΟΥΓΕΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΨΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΙΝΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!  ΑΠΟΡΙΕς ΚΑΙ ΕΡΒΤΗΣΕΙς ΜΕΧΡΙ ΨΙΦΗΣΗ ΒΑΓΓΕΛΑ!!!!!!  ΟΛΕς ΠΟΥΤΑΝΕςςς ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΒΑΓΓΕΛΑΑΑΑΑ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΠΟΥς Ο ΒΑΤΡΑΧΟς ΠΕΡΙΚΑΛΟ Ι ΛΟΒΕΕ ΓΚΡΙςςςςς
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο Πεπονάκις είναι η κότα που νομίζει πως είναι ο κόκορας στο κοτέτσι (όπου κοτέτσι γράψε Bourdela.com και οπουδήποτε άνθρωποι προσπαθούν να χτίσουν profile στο δίκτυο). Έχει χαθεί μέσα στο δαίδαλο το μυαλού του και ζει έχοντας έναν και μόνο αποκλειστικό σκοπό. Να αποδείξει πως αυτός είναι σπουδαίος. Και όπως συνήθως συμβαίνει επειδή αυτό που θέλει να κάνει δεν εφάπτεται με την πραγματικότητα, όταν κάποιος τολμάει να αναφέρει πως έκανε κάτι.. πως πήγε, βγήκε, πήδηξε κάπου στην πρώην USSR γίνεται στόχος του. Γιατί στο δαίδαλο του μυαλού του αυτός γίνεται ανταγωνιστής στο κοτέτσι του. Σε ένα κοτέτσι όπου οι κόκορες χωρίζονται σε αυτούς που τον αναγνωρίζουν ως σπουδαίο - προφανώς γιατί βαριούνται να μαλώνουν μαζί του ή έχουν διάφορα προβλήματα - και σε αυτούς που προσπαθούν να έχουν μια επαφή με τη λογική και του τη λένε. Το πρόβλημα για εμένα δεν είναι ο Γαριδάκις29. Το πρόβλημα είναι πως για ελάχιστα πράγματα οι moderator αμέσως mutaroun κάποιον ή τον banaroun και εδώ ανέβηκαν φωτογραφίες με πρόσωπο, απειλήθηκαν άνθρωποι και γενικά υπήρξαν διαμάχες που ξέφυγαν αλλοιώνοντας το σκοπό του χώρου και αυτοί αφήνουν τον ηλίθιο να γαμάει όλα τα forum προσπαθώντας να κάνει το προσωπικό του παιχνίδι. Ίσως γιατί ανεβάζει τη δημοσιότητα? Ίσως γιατί γνώρισε κάποιους από αυτούς? Το μόνο σίγουρο είναι πως τελικά μερικοί που πάνε σε αυτά τα μέρη και έχουν πραγματικές εμπειρίες αντί να γράφουν, γράφουμε τις εμπειρίες μας μαλώνουμε μεταξύ μας, ως επί το πλείστον εξ'αιτίας του, και συντασσόμαστε σε στρατόπεδα φίλων και εχθρών του Πεπόνια. Σε ταξίδι μου μάλιστα άκουσα καθαρά από γνωστό συμπαίχτη να αναφέρει πως δεν ξαναέγραψε τα τελευταία χρόνια επειδή δεν αντέχει και δεν είναι στη φιλοσοφία του να αποκρούει προσωπικές επιθέσεις και να τον εκθέτουν ανεβάζοντας προσωπικές πληροφορίες προκειμένου να αποδειξει πως είναι.. τι? Μεγαλύτερος γαμιάς? Ποιος ξέρει.. στο δαίδαλο του μυαλού του μόνο ιατρική απάντηση μπορεί να δωθεί και η φαρμακολογία είναι πιθανον η μόνη λύση.
Καλή σας μέρα.. παίρνω την Πολωνή (την 50άρα κατά Χάρη) που ήρθε χθες και πάμε Χαλκιδική για μπάνιο. bb
Εσυ εισαι οτι πιο γελοίο  :2funny:τουλαχιστον αυτος ειχε και καποια λεφτα πριν την κριση και ναι πηγαινε και πληρωνε (20 φορες περισσοτερα απ'οσα γραφει βεβαια αυτο δεν εχει σημασια)και γάμαγε κοπελες μεχρι 25 ετων.Εσυ κατι γριες κυνηγας  :2funny:και μας γραφεις και ενα σωρό ψεματα  :2funny:και κρυβεσαι να μην σε βρουνε  :2funny:.
  Δεν ξερω εμενα στην εποχη μου (τη δεκαετια του '80) με τα τέρατα γελάγαμε  :2funny: τωρα δεν ξερω τι γινεται γιατι εχω φυγει χρονια απο Ελλάδα αλλα αυτο ειναι κατάντια εναν αναπηρο αντι να τον λυπουντε να τον θεωρουν ηγέτη  :2funny: :2funny: :2funny:
 

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Μηνύματα
1.061
Like
47
Πόντοι
16
εδω μεσα τοσα χρονια μονο 2 αντρεσ παντελονατους βρικα!!! ο εννας ειταν ο ορεινος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ορεινη πιροβολαρχια λεμε   :2funny: :2funny: :2funny: αλλα παντελονατος ΣΤΗΝ ΜΑΝΟΥΡΑ ΔΙΝΑΜΗ ΑΝΤΡΙΚΙΑ με αποψη και αντρικη αντιμετοπιση ΟΥΤΕ ΚΛΟΝΟΥς ΚΑΛΜΑΤΑ ΣΕ ΜΟΝΤΕΡΑΤΟΡΕς και ξεφτιλικια πρακτικες αδερφιστικες !! ο αλλος ειταν το ζοντανο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: διναμη ο μιτσαρας και με ονοματεπονιμο και την πουτσα του φατσα κααρτα στο διαδικτιο!!! ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ!! ρεεεε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ΟΤΑΝ ΜΑΝΟΥΡΙΑΣΤΙΚΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ γιατι ο βλακας ο μοντερατορας τον εβαλε γιατι οπος εγραψα βαριοταν το πεδακι να ασχολητε με το σαιτ και ηθελε να παιζι το πθλι του βλεποντας τσοντες μαζι με τον αλλο μοντερατορα που επεζε το παιχνιδι του  :jerking: :jerking: :jerking: και φορτοναν τον μιτσο λεγιντασ του απιστευτες μαλακιες  :idiot: :idiot: που ο μιτσις σαν αγαθος που ειναι της πιστευε του σκισα τα ραματα μεσα θα τον εχονα  παρακαλαγα να βρουν φοτογραφιες μου!!!  :2funny: :2funny: :2funny: ΟΤΑΝ ΚΑΠΙΟς ΒΕΒΕΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΕΛΑΛΙΣΕ ΜΟΛΙς ΠΙΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΧΤΗΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ  :2funny: :2funny: :2funny: ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ ΤΙ ΠΕΖΕΙ !!!! τον επιασα το μιτσαρα και ο μιτσαρας ΑΝΟΤΕΡΟς ΚΑΙ ΜΑΓΚΑς !! χορις κακιες και μαλακιες ξαναγινε αδερφος οπος ειταν και προ ΜΑΛΑΚΙΑς ΜΟΝΤ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  ΟΤΙ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ!!! αυτα για την ιστορια !!!! τα παντελονια τα φορανε αντρες!! ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΙ ΟΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑΝ!!! οπος επισης οταν κανουν λαθος δεν κανουν  σαν της αδερφες που φορανε φουστες!!  :pipa2: :pipa2:  γιατι ειπαρχουν αδερφες στον κοσμο τουτο τον παλιο ΠΟΥ Φ0ΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ!!! ενο αλοι αντρακλες φορανε κατι φουτστανια  ιφ σεν λοραν λεμε  κοτες λιρατεςς :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αυτα επι προσοπικον κτλ!!!!
Σήμερα έχουν διαυγεια και συνειρμό αυτά που γράφεις. *P  Ήπιες καθαρό πράμα  :2funny:
 

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Μηνύματα
1.061
Like
47
Πόντοι
16
Εσυ εισαι οτι πιο γελοίο  :2funny:τουλαχιστον αυτος ειχε και καποια λεφτα πριν την κριση και ναι πηγαινε και πληρωνε (20 φορες περισσοτερα απ'οσα γραφει βεβαια αυτο δεν εχει σημασια)και γάμαγε κοπελες μεχρι 25 ετων.Εσυ κατι γριες κυνηγας  :2funny:και μας γραφεις και ενα σωρό ψεματα  :2funny:και κρυβεσαι να μην σε βρουνε  :2funny:.
  Δεν ξερω εμενα στην εποχη μου (τη δεκαετια του '80) με τα τέρατα γελάγαμε  :2funny: τωρα δεν ξερω τι γινεται γιατι εχω φυγει χρονια απο Ελλάδα αλλα αυτο ειναι κατάντια εναν αναπηρο αντι να τον λυπουντε να τον θεωρουν ηγέτη  :2funny: :2funny: :2funny:
Τα μάθαμε και τα δικά σου με τις γριές στην οδησσό  :2funny: :2funny: :2funny: όταν πληρώνεις το αντιτιμο της κάθε εκδιδομένης αντί να γαμάς τις κανείς καμάκι :2funny: :2funny: :2funny:
 

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Μηνύματα
1.061
Like
47
Πόντοι
16
Εσυ εισαι οτι πιο γελοίο  :2funny:τουλαχιστον αυτος ειχε και καποια λεφτα πριν την κριση και ναι πηγαινε και πληρωνε (20 φορες περισσοτερα απ'οσα γραφει βεβαια αυτο δεν εχει σημασια)και γάμαγε κοπελες μεχρι 25 ετων.Εσυ κατι γριες κυνηγας  :2funny:και μας γραφεις και ενα σωρό ψεματα  :2funny:και κρυβεσαι να μην σε βρουνε  :2funny:.
  Δεν ξερω εμενα στην εποχη μου (τη δεκαετια του '80) με τα τέρατα γελάγαμε  :2funny: τωρα δεν ξερω τι γινεται γιατι εχω φυγει χρονια απο Ελλάδα αλλα αυτο ειναι κατάντια εναν αναπηρο αντι να τον λυπουντε να τον θεωρουν ηγέτη  :2funny: :2funny: :2funny:
Απορώ με σένα πάντως  :think: εφόσον είσαι ο ορισμός της απόλυτης ξεφτίλας για ποιο λόγο κράζεις τους άλλους που είναι πολύ καλύτεροι από εσένα  :think: :think: :think:
 

Συνημμένα

  • Παρουσίαση-ΞΕΦΤΙΛΑ-.jpg
    Παρουσίαση-ΞΕΦΤΙΛΑ-.jpg
    29,9 KB · Εμφανίσεις: 51

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Απορώ με σένα πάντως  :think: εφόσον είσαι ο ορισμός της απόλυτης ξεφτίλας για ποιο λόγο κράζεις τους άλλους που είναι πολύ καλύτεροι από εσένα  :think: :think: :think:
Ναι τους ειδα τους καλήτερους  :2funny: ευτυχώς που υπαρχουν οι φωτογραφίες και βλέπουμε τα χάλια του συχάματος και ολων των μεγάλων καμακιών της Μολδαβίας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Για να τους εκτιμάς παει να πει οτι κ'εσυ εισαι ενα τέρας της φύσεως  :2funny: εγω γελάω με την κατάντια τους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom