H ποιότητα της ζωης σου εξαρτάται απο τα λεφτά σου.Αν έχεις 300-400 Ευρώ χαρτζιλίκι και μένεις με τους γονείς σου ΚΑΤΣΕ ΕΛΛΑΔΑ!Αν πας με αυτα τα λεφτα Μολδαβία θα καταντίσεις να δινεις 150 Ευρώ ενοίκιο και να καθεσαι στο ΟΠΑ να παιζεις τάβλι με τον Παναγιώταρο
.Πες μου πως θα ζουσες με αυτά τα λεφτά?Αναγκαστικά θα πηγαινες με το λεωφορειο και θα γαμαγε
Μεταξουργειο και μερικες φορες Φυλής....αν ομως εχεις 700-1000 Ευρώ το μήνα ειναι μαλακια να μένεις Ελλάδα πας Ουκρανία γιατι με 700-1000 παλι την ιδια ζωη θα κανεις απλος θα μπορεις να αγωρασεις κανενα καλητερο ρουχο και να εχεις ενα μηχανακι ή ενα παπάκι....αν παλι εχεις 2.000 το μηνα πας Αγια Πετρούπολη σε πανεμορφη πολη με πολλές ανέσεις....αν εχεις 3.500 και πανω πας Μόσχα
απλα πράγματα
Η συμπεριφορά μιας κοπέλας αλλάζει απο ανθρωπο σε ανθρωπο.Αν εισαι ξενος και δεν μιλάς τη γλώσσα μπορει να σου κάνει τη φιγούρα της λέγοντας σου ψέματα.Μπορει να βγαλει φωτογραφια διπλα σε ενα καλο αμαξι και να σου πει οτι ειναι δικό της
.Το κακο ειναι οτι δεν ξερεις τι γλωσσα και με το μεταφραστη οπως ειπες βγαινει ενα τρελλό αποτέλεσμα
Αν εχεις διαβασει τι εχω γραψει εχω πει οτι το πρωτο που σε ρωτανε ειναι τι δουλεια κανεις?Εκει πρεπει να εχεις ετοιμη μια ιστορια που να ειναι αληθοφανής.Για το αμάξι μπορεις να της πεις οτι θέλεις ή καλητερα να την αρχίσεις να της λες για τη δουλειά που θα της πεις οτι κάνεις και να πας εκει τη συζητηση.Το προβλημα με τους ξενους ειναι οτι αυτες νομιζουν οτι οι ξενοι που ερχονται ειναι σαν αυτους της Δυναστίας
και των Αμερικάνικων εργων
με τα εκατομμύρια
Αν βρεις 3-4 γκόμενες μπορεις να δοκιμάσεις να πας σε μια πολη της Ουκρανίας,παντος μην πιστευεις οτι ολες αυτες που θα πας γ'αυτες θα γινουν ειναι μαζι σου και θα γινουν γκομενες σου πολλες μπορει να μην σε συναντισουν κιόλας οχι επειδη θα φταις εσυ αλλα επειδη ετσι ειναι η ψυχολογία τους.