Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εισαι τυχερος φιλε,πρωλαβε αλλος και τους πηρε αυτοκινητο.ελπιζω να μην μενουν και αυτες σε σπιτια με 3 οικογενειες γιατι θα σου ζητησουν σπιτι εσενα χαχαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
κυπριος φιλος μου οδυσσο νικιασε ενα καινουργιο διαμερισμα σε ενα παιδι απο τσεχια που δουλευει σε πρεσβεια,για ολο τον χρονο με 25-30 ευρο την μερα.

fremar

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λες?βρηκανε αλλον πριν?χαχαχχχαχαχαχαχαχαχαχαχ...Μα μιλαω απο Mamba με καποιες...και αλλες ειναι και μετριας ομορφιας..οχι μοντελα κτλ..που μπορει να ειναι και μουφα και να ειναι απο πισω γραφεια...αλλα μου εχει κανει εντυπωση γιατι ξερω πανω κατω απο αυτα που εχω διαβασει και απο εδω και απο ειδησεις οτι δεν ειναι και οι πιο ευρωστοι οικονομικα...και ολες εχουνε καινουργια αυτοκινητα...

fremar

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
και η συννενοηση γινεται με τις περισσοτερες με google translation..κοινως γελαει ο κοσμος..αλλα γραφεις και αλλα μεταφραζει....αλλα ισχυει οτι αμα δεν ξερεις την γλωσσα καθολου ειναι πολυ δυσκολο και πρεπει να τα σκασεις χοντρα...αυτο βλεπω μεχρι στιγμης μετα απο 1 μηνα στο mamba

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Επειδη μιλαω τελευταια με αρκετες ουκρανες απο το ιντερνετ. Ολες μα ολες και δεν μιλαω για κιεβο πλευρα αλλα απο Kherson η απο nikolaev το πρωτο πραμα που ρωτανε ειναι τι δουλεια κανω η τι αμαξι οδηγω.
Είσαι εντελώς λάθος, βαδίζεις με τον εντελώς λάθος τρόπο. Γυναίκα (οποιασδήποτε εθνικότητας - μην το περιορίζεις στην Ουκρανία) με την οποία συνομιλείς μεσω ιντερνετ και σε ρωτάει "τι δουλεια κανεις" και "τι αμαξι οδηγεις", αξίζει ΜΙΑ και μόνο απάντηση:

[size=30pt]Είμαι άνεργος και οδηγώ ένα παλιό ποδήλατο[/size]
(απαντησε ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι ακόμη κι αν είσαι παμπλουτος και οδηγείς Lamborghini)

Γυναίκα που ενω δεν έχει δευτερο βρακί να φορέσει προτιμάει να επενδύει στο τελευταίο Iphone ή να "μετράει" τον γαμιά της από το τι αυτοκίνητο οδηγεί, δεν αξίζει να ασχοληθείς μαζί της. Στην περίπτωση που το χιουμοριστικό σχόλιο σου την εκνευρίσει, ή σε βρίσει ή σου πει κάτι ασχημο θα απαντήσεις ΑΚΡΙΒΩΣ (και ΜΟΝΟ έτσι) ως εξής:

[size=30pt]Δεν σε γαμάω όσο κι αν με παρακαλάς.
Η τελευταία γυναίκα να ήσουν, δεν σε γαμάω[/size]

(Είναι δοκιμασμένο, πιάνει πάντα και αποτελεί το χειρότερο πραγμα που μπορείς να πεις σε μια γυναίκα. Το να της πεις "δεν σε γαμάω όσο κι αν με παρακαλάς" είναι για μία γυναίκα η χειρότερη βρισιά, είναι πολύ πιο χειρότερο από το να την πεις "πουτανα", "τσούλα" κλπ)

Με λίγα λόγια, ΜΗΝ χανεις τον καιρό σου με γυναίκες που δεν ξερουν καν τι θελουν και δεν είναι σίγουρες καν αν θελουν να γαμηθούν ή αν απλά παιζουν και σπανε πλάκα μαζί σου. Αντιθέτως, ΕΑΝ ή ΟΤΑΝ εντοπίσεις καποια που δεν σε ρωτήσει τι αμαξι οδηγείς και τι δουλειά κάνεις, να ξέρεις οτι σε γουσταρει τρελα και μεσα στο μυαλό της ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ να σου κατσει. Αυτή η γυναίκα, και θα γαμηθεί μαζί σου σαν τρελή και σεν θα σε στεναχωρήσει.

δεν ειναι και οι πιο ευρωστοι οικονομικα...και ολες εχουνε καινουργια αυτοκινητα...
Το εχω εξηγήσει λίγε σελίδες πιο πριν. Οσο ένας λαός είναι υποαναπτυκτος εμφανίζονται φαινόμενα γυφτο-καγκουριάς. Το είχαμε και στην Ελλάδα παλιότερα αυτό. Δεν εχει εξαλειφθεί ακόμη, αλλα εχει βελτιωθεί. Τι εννοώ φαινόμενα φαινόμενα "γυφτο-καγκουριάς"? Μόλις πέσουν λίγα λεφτα στα χέρια τους, 10, 15, 20 χιλιάρικα EUR, αγοράζουν αυτοκίνητο διότι ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι θα "μετρανε" κοινωνικά. Αντί λοιπόν να αγοράσουν (ή να συμπληρώσουν) ένα καλύτερο διαμέρισμα για να μην ζουνε σε τρώγλες των 30-35 τετραγωνικών μέτρων, τα ρίχνουν όλα σε ΠουλΜουρ (Πουλάω Μούρη).

...και τρως πρόλογο από τετοιες κοπελίτσες αντί να τους δώσεις τη μήτρα στα χέρια? Κρίμα ρε φίλος! Πρεπει να το χειριστείς όπως σου εξηγησα πιο πανω. Εν ολίγοις, είναι στο χέρι σου με ποιές θα ασχοληθείς. Με αυτές που σπάνε πλάκα μαζί σου ή με αυτές που σε γουσταρουν για να γαμηθούν? Κατάλαβες?

fremar

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εχεις απολυτο δικιο και σε ευχαριστω για την συμβουλη..κοιτα..η λογικη μου για την ουκρανια ητανε κατι βιντεακια που ειδα στο ιντερνετ κυριως για περιοχες οπως το Kherson η το nikolaev που γινονται κατι ταξιδια απο γραφεια για γνωριμιες κτλ..φυσικα δεν προκειται να το κανω αυτο..απλα με την λογικη αυτη υπεθεσα οτι σε αυτες τις 2 περιοχες για να πηγαινουν τα γραφεια αρα και υπαρχει και πληθωρα γυναικων που θα θελανε να αλλαξουν την ζωη τους η εστω να δοκιμασουν..ελλαδα μενω και απλα θα μπορουσα να ταξιδεψω αμα γνωριζα καποια που να αξιζε ο κοπος..οσον αφορα τις απαντησεις που μου ειπες να δινω θα το δοκιμασω ..ετσι και αλλιως δεν εχω να χασω κατι..μονο να κερδισω.  :)

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
εχεις απολυτο δικιο και σε ευχαριστω για την συμβουλη..κοιτα..η λογικη μου για την ουκρανια ητανε κατι βιντεακια που ειδα στο ιντερνετ κυριως για περιοχες οπως το Kherson η το nikolaev που γινονται κατι ταξιδια απο γραφεια για γνωριμιες κτλ..φυσικα δεν προκειται να το κανω αυτο..απλα με την λογικη αυτη υπεθεσα οτι σε αυτες τις 2 περιοχες για να πηγαινουν τα γραφεια αρα και υπαρχει και πληθωρα γυναικων που θα θελανε να αλλαξουν την ζωη τους η εστω να δοκιμασουν..ελλαδα μενω και απλα θα μπορουσα να ταξιδεψω αμα γνωριζα καποια που να αξιζε ο κοπος..οσον αφορα τις απαντησεις που μου ειπες να δινω θα το δοκιμασω ..ετσι και αλλιως δεν εχω να χασω κατι..μονο να κερδισω.  :)
Συγκεντρώσουυυυ. Βαδίζεις σε λάθος μονοπάτι, ή για να το πω πιο σωστά βαδίζεις με λάθος βηματισμό. Αν δεν αλλάξεις φιλοσοφία προσέγγισης, τακτική κι αν δεν αποφασίσεις εσύ ο ίδιος να εχεις καποιες "σταθερες" δεν προκειται να εντυπωσιάσεις κάποια (είτε Ουκρανή είτε οτιδήποτα άλλο - η γυναικεία ψυχολογία είναι ίδια) για να γαμήσεις, ούτε να σου δωθεί σαν γκόμενα για το κάτι πιο μόνιμο.

Οσο η γυναίκα την οποία διεκδικείς θεωρεί οτι εχει το πανω χέρι και επιβαλει τους κανόνες (η γυναίκα τους επιβάλει, αλλα δεν χρειάζεται να καταλάβει οτι το ξερουμε) δεν προκειται να γαμήσεις ποτέ! Όσο θα σε θαυμάζει και θα της "επιβληθείς", όσο θα θέλει να σε "κατακτήσει" και όσο θα προσπαθεί να ικανοποιήσει το ένστικτο της για αυτοεπιβεβαίωση, θα είναι δική σου.

Συμβουλή: Ευχομαι να φας τα μούτρα σου, να σε κοροιδέψουν, να σε πληγώσουν. Αν δεν παθεις, δεν θα μάθεις. Κι όταν (μετα από αρκετά στραπατσαρίσματα) μαθεις πως "παίζεται" το παιχνίδι, θα μπορείς να εχεις δικιά σου όποια θες. Καλό βόλι!

fremar

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εχεις δικιο..τα μουτρα μου τα εχω φαει...33 ειμαι και τα τελευταια χρονια τα στραπατσα ητανε απανωτα....και δουλεμα εφαγα..και εκλαψα για κοπελα και ολα..για ελληνιδες μιλαω..ειναι απλα η πρωτη φορα που το τολμω να προσεγγισω καποια απο αλλη χωρα εστω ιντερνετικα οποτε μαλλον ειμαι και εντελως αγουρος η ασχετως με το ολο θεμα...θα ακολουθησω τις συμβουλες σου..σε ευχαριστω πολυ και παλι.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.832
Πόντοι
216
Συμβουλή: Ευχομαι να φας τα μούτρα σου, να σε κοροιδέψουν, να σε πληγώσουν. Αν δεν παθεις, δεν θα μάθεις. Κι όταν (μετα από αρκετά στραπατσαρίσματα) μαθεις πως "παίζεται" το παιχνίδι, θα μπορείς να εχεις δικιά σου όποια θες. Καλό βόλι!

Ο τυπάς είναι απελπισμένος ... για να φτάσει να ψάχνεται Ουκρανία για νύφες ... Καλά κάνει και ρωτάει η Ουκρανή για λεφτά ... Πούτσα βρίσκει και εκεί ... Αν δεν ήταν η απληστία που έχουν και η έλλειψη χρημάτων σιγά μην ασχολιόταν κάποια Ουκρανή με κάποιο που δεν γαμάει στην χώρα του ...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η Ουκρανία είναι το βασίλειο του σπονσορά.Αμα τα σπρώχνεις μπορείς να γαμάς όσες θέλεις.Ακόμα και 20 χρόνια μικρότερες και σε παρτούζες και ό,τι θες μέσα.Είναι ο απόλυτος παράδεισος.Αρκεί να μην επηρρεαστεί κανείς από τη μιζέρια του περιβάλλοντος.Π.χ. έμενα σε ένα άθλιο σπίτι με δυο γκόμενες στη Μαριούπολη που κυκλοφορούσαν συνέχεια με το στρινγκ.Κάποια στιγμή σου τη δίνει η μιζέρια αλλά τα οφέλη που αποκομίζεις αντισταθμιστικά είναι τεράστια.Τα αγαθά κόποις κτώνται.Ουκρανία θέλει θυσίες είναι άγρια χώρα χωρίς ανέσεις.Αλλά προσφέρει μοναδικές εμπειρίες.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.832
Πόντοι
216
Είσαι εντελώς λάθος, βαδίζεις με τον εντελώς λάθος τρόπο. Γυναίκα (οποιασδήποτε εθνικότητας - μην το περιορίζεις στην Ουκρανία) με την οποία συνομιλείς μεσω ιντερνετ και σε ρωτάει "τι δουλεια κανεις" και "τι αμαξι οδηγεις", αξίζει ΜΙΑ και μόνο απάντηση:

[size=20pt]Είμαι άνεργος και οδηγώ ένα παλιό ποδήλατο[/size]

Αν το πεις αυτό σε Ουκρανή .. δε νομίζω να την ξαναδείς χαχα  :grin: :grin:

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1

Αν το πεις αυτό σε Ουκρανή .. δε νομίζω να την ξαναδείς χαχα  :grin: :grin:
Αυτή που θα φύγει, δεν ήταν καν "εκεί"! Αυτή που θα το ακούσει και θα χαμογελάσει (εκτιμώντας το χιόμορ & έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού της οτι είσαι παιχνιδιάρικο αρσενικό) θα σου κατσει, θα σου κανει καλό γαμήσι και θα σου το κανει και τζαμπα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ο τυπάς είναι απελπισμένος ... για να φτάσει να ψάχνεται Ουκρανία για νύφες ... Καλά κάνει και ρωτάει η Ουκρανή για λεφτά ... Πούτσα βρίσκει και εκεί ... Αν δεν ήταν η απληστία που έχουν και η έλλειψη χρημάτων σιγά μην ασχολιόταν κάποια Ουκρανή με κάποιο που δεν γαμάει στην χώρα του ...

:2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πες μας δυο λόγια τύπε, επειδή μπορεί να κρύβει μεγάλη αλήθεια η φράση σου.Μικρα καθημερινα πραγματακια, όχι τίποτα σπουδαίο ή κατι σχετικό με το μπουρδελο-κατι χαρακτήρα του νήματος.

Για παραδειγμα...

• [li]Στην Ουκρανία, το πολεοδομικό / οικιστικό status που εχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα, απλά δεν ισχύει! Στο σπίτι μου στην Ελλάδα, στην γειτονιά μου εχω 6 (!!!) σούπερ μαρκετ, 10 ψιλικατζήδικα, 10 περίπτερα, 2 συνεργεία αυτοκινήτων, 3 πρατήρια άρτου, 5 καφετέριες, 4 στασεις αστικων λεωφορείων κλπ κλπ κλπ σε απόσταση ΜΟΛΙΣ 100-150 μέτρων από την κεντρική είσοδο του σπιτιού. Στην Ουκρανία μπορεί καποιος να περπατησει 2-3 km για να παει στο πιο κοντινό σουπερμαρκετ κι αλλο τόσο να γυρίσει φορτωμένος με τα ψώνια. Αυτό που εμείς λέμε "θα πεταχτώ μεχρι κατω στο περίπτερο" εκεί απλά δεν υφίσταται![/li]

[li]Οι οικοδομές (Κίεβο πχ διότι στην επαρχία μιλάμε για μονοκατοικίες όπως τα χωριά) δεν εχουν την μορφή που όλοι ξερουμε με πυλωτες parking ή τα καταστηματα στο ισόγειο και κατοικίες ή γραφεία στους ορόφους. Στην Ουκρανία, οι οικοδομές είναι αποκλειστικά προς κατοικηση και είναι εντελώς άχαρα γκρίζα τσιμεντένια μπλοκ Σοβιετικού τύπου, χωρίς μπαλκόνια, χωρίς βεράντες, χωρίς "χαρακτήρα". Η κάθε οικοδομή, μπορεί να απέχει από την επόμενη 100, 200 μετρα ή ακόμη και παραπανω. Δεν υπάρχει η έννοια (στις οικιστικές γειτονιές) του δρόμου αυτοκινήτων και του πεζοδρομίου. Υπάρχει ένας τρισάθλιος δρόμος που οδηγεί από και προς την οικοδομή και το παρκιγκ γίνεται όπου βρει ο καθένας στις αλάνες μεταξύ των οικοδομών.[/li]

[li]Όποιος δεν εχει δοκιμάσει να χρησιμοποιήσει Ουκρανικό κωλόχαρτο, δεν εχει ιδέα τι σημαίνει γυαλόχαρτο τυλιγμένο σε ρολλό :grin:[/li]

[li]Οτιδήποτε στην τηλεόραση είναι μεταγλωτισμένο. Ουτε καν υπότιτλοι! Είναι εξαιρετικά γελοίο να βλέπεις Χολυγουντιανές ταινίες και να ακούς τον Αλ Πατσίνο ή την Γουίνεθ Παλτροου να μιλάνε Ρωσικα. Πολλοί δε από τους Ουκρανούς (δεν αστειέομαι) εχουν την εντύπωση οτι αυτή είναι και η κανονική γλώσσα την οποία μιλάνε οι ηθοποιοί[/li]

[li]Ο τρόπος που οδηγούν είναι μια εμπειρία αξέχαστη. Ίσως όχι σαν τον τρόπο που οδηγούν στην Ινδία, αλλά το ρίσκο είναι εξίσου υψηλό. Η οδηγική παιδεία απλά δεν υπάρχει. Τα 11 στα 10 ταξί (πειρατικά όλα) έχουν σπασμενα / ραγισμένα παρμπρίζ τα οποία δεν αλλάζουν για γούρι. Και κάτι ακόμη που μου έκανε εντύπωση! 4 χρόνια στην Ουκρανία, δεν είδα δικυκλιστές περισσότερες από 2-3 φορές συνολικά! Ναι, ξερω ακούγεται απίστευτο αλλα είναι σαν να εχουν μαλώσει με τις μοτοσυκλετες. ΟΚ, τον χειμώνα κάνει πουτσόκρυο, αλλά ούτε το καλοκαίρι είδα να κυκλοφορούν![/li]

[li]Η εννοια του "θα παραγγείλω delivery" απλά δεν υφίσταται! Αν ζητήσετε να παραγγείλετε πίτσα (τώρα άρχισαν να ανοίγουν τετοιου είδους επιχειρήσεις) ο πιτσαδόρος θα έρθει μετα από 2-3 ώρες (σου το λένε οτι θα αργησουν τόσο) και θα χρειαστεί να οδηγήσει από την άλλη άκρη της πόλης για να ερθεί... με ΙΧ αυτοκίνητο (είπαμε, μηχανακια & μοτοσυκλετες δεν υπάρχουν)![/li]

[li]Το 90% των νέων αγοριών και κοριτσιών (ηλικίες 15-25 ας πούμε) όταν "βγαίνουν έξω" κυκλοφορούν (χειμώνα καλοκαίρι) με ένα μπουκαλι μπύρα (πίβο) στο χέρι. Λυπηρό θέαμα (μου θύμησε τα σχολικά χρόνια που δείγμα "μαγκιάς" ήταν το τσιγάρο), αλλα τι να πει κανείς όταν η κουλτούρα τους είναι το πιοτό... [/li]

κλπ κλπ κλπ

Πάντως σε σχέση με τη γειτονική Πολωνία είναι μέρα με τη νύχτα , αν είναι έτσι.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Γυναίκα που ενω δεν έχει δευτερο βρακί να φορέσει προτιμάει να επενδύει στο τελευταίο Iphone ή να "μετράει" τον γαμιά της από το τι αυτοκίνητο οδηγεί, δεν αξίζει να ασχοληθείς μαζί της. Στην περίπτωση που το χιουμοριστικό σχόλιο σου την εκνευρίσει, ή σε βρίσει ή σου πει κάτι ασχημο θα απαντήσεις ΑΚΡΙΒΩΣ (και ΜΟΝΟ έτσι) ως εξής:

[size=30pt]Δεν σε γαμάω όσο κι αν με παρακαλάς.
Η τελευταία γυναίκα να ήσουν, δεν σε γαμάω[/size]

(Είναι δοκιμασμένο, πιάνει πάντα και αποτελεί το χειρότερο πραγμα που μπορείς να πεις σε μια γυναίκα. Το να της πεις "δεν σε γαμάω όσο κι αν με παρακαλάς" είναι για μία γυναίκα η χειρότερη βρισιά, είναι πολύ πιο χειρότερο από το να την πεις "πουτανα", "τσούλα" κλπ)

Με λίγα λόγια, ΜΗΝ χανεις τον καιρό σου με γυναίκες που δεν ξερουν καν τι θελουν και δεν είναι σίγουρες καν αν θελουν να γαμηθούν ή αν απλά παιζουν και σπανε πλάκα μαζί σου. Αντιθέτως, ΕΑΝ ή ΟΤΑΝ εντοπίσεις καποια που δεν σε ρωτήσει τι αμαξι οδηγείς και τι δουλειά κάνεις, να ξέρεις οτι σε γουσταρει τρελα και μεσα στο μυαλό της ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ να σου κατσει. Αυτή η γυναίκα, και θα γαμηθεί μαζί σου σαν τρελή και σεν θα σε στεναχωρήσει.

Το εχω εξηγήσει λίγε σελίδες πιο πριν. Οσο ένας λαός είναι υποαναπτυκτος εμφανίζονται φαινόμενα γυφτο-καγκουριάς. Το είχαμε και στην Ελλάδα παλιότερα αυτό. Δεν εχει εξαλειφθεί ακόμη, αλλα εχει βελτιωθεί. Τι εννοώ φαινόμενα φαινόμενα "γυφτο-καγκουριάς"? Μόλις πέσουν λίγα λεφτα στα χέρια τους, 10, 15, 20 χιλιάρικα EUR, αγοράζουν αυτοκίνητο διότι ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι θα "μετρανε" κοινωνικά. Αντί λοιπόν να αγοράσουν (ή να συμπληρώσουν) ένα καλύτερο διαμέρισμα για να μην ζουνε σε τρώγλες των 30-35 τετραγωνικών μέτρων, τα ρίχνουν όλα σε ΠουλΜουρ (Πουλάω Μούρη).

...και τρως πρόλογο από τετοιες κοπελίτσες αντί να τους δώσεις τη μήτρα στα χέρια? Κρίμα ρε φίλος! Πρεπει να το χειριστείς όπως σου εξηγησα πιο πανω. Εν ολίγοις, είναι στο χέρι σου με ποιές θα ασχοληθείς. Με αυτές που σπάνε πλάκα μαζί σου ή με αυτές που σε γουσταρουν για να γαμηθούν? Κατάλαβες?

τυπε εισαι σκληρος χυστης  :rockon: :rockon: :rockon:  :kneel: :kneel: :kneel: :rockon: :rockon:

εγω ενω ειχα μερσεντα απαξιωνα μια ελλεηνιδα και την πηγαινα βολτα με 50αρακι  :orchestra: :orchestra: :orchestra:  :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• 1.JPG
    1.JPG
    129,6 KB · Εμφανίσεις: 46
  • 2.JPG
    2.JPG
    117,4 KB · Εμφανίσεις: 24

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αν δεν ήσουν άσχετος, θα ήξερες οτι τοίχοι χρειάζονται μόνωση, επειδή η ποιότητα κατασκευής των οικοδομών σε Ουκρανια (και Ρωσία) είναι άθλια! Εχουν και σε άλλες χωρες κρύο, αλλα δεν κρεμανε κουρελούδες και χαλιά στους τοίχους πια!

Eμ. Στον Καναδά ή στη Σουηδία έχεις δει να κρεμάνε χαλιά στον τοίχο? :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Αυτό το ντεκόρ Ελλάδα μόνο σε τσαντήρι σε γυφτο-φαβέλα θα έβλεπες  :grin: :grin:

Μήπως είναι το σπίτι από τουρκο-γυφτο-ουκρανό ??  :grin:

τυπε , μπορει ο Δημητρακης να βαρεθηκε τα λουσα στο εξωτερικο και να εγινε σκηνιτης  :orchestra:  :grin:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
638
εχεις δικιο..τα μουτρα μου τα εχω φαει...33 ειμαι και τα τελευταια χρονια τα στραπατσα ητανε απανωτα....και δουλεμα εφαγα..και εκλαψα για κοπελα και ολα..για ελληνιδες μιλαω..ειναι απλα η πρωτη φορα που το τολμω να προσεγγισω καποια απο αλλη χωρα εστω ιντερνετικα οποτε μαλλον ειμαι και εντελως αγουρος η ασχετως με το ολο θεμα...θα ακολουθησω τις συμβουλες σου..σε ευχαριστω πολυ και παλι.
ποσο χρονων ειναι οι γκομενες που χτυπας;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom