kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
καμια σχεση ρωσια με ουκρανια.ακομα και στην επαρχια ουκρανια στα ιτερνετ γνωριζεις τις ιδιες πουτανες που καλοκαιρι ειναι κιεβο-οδυσσο,ολες εκει απο την επαρχια ειναι οχι απο κιεβο.κρασνοταρ μπορεις να γνωρισεις νορμαλ κοπελες του 7-8 χωρις να εχεις τον ανταγωνισμο απο τους καυκασιους εκει,οι ουκρανοι ειναι κλασης ανωτεροι τους εμφανισηακα.ουκρανια γνωριζεις 6-8 μονο στα πρακτορεια γαμου!κοπελες του 4-5 και πολλες αλλες αθλιοτερες εχουν την νοοτροπια ειμασται οι πιο ομορφες στον κοσμο και ο ξενος πρεπει να πληρωνει για ολα.σερβια γνωριζεις 8-9 επιπεδου νορμαλ κοπελες,ουκρανια αυτο ειναι αδυνατον.για τον ντερτι ειπα την γνωμη μου για το παιχνιδι του και της αμφιβολιες μου,να μην επαναλαμβανω.θα δειξει οταν παω κρασνοταρ χαχαχχαπροηγειτε τωρα οδυσσος και μετα λισαβωνα δεκεβρη η γεναρι.πονταρω σε αλλες πολεις σαμαρα,ουφα,ροστοβ,νιζνι νοβγοραντ γιατι μιλω καθε μερα κυπρο με αυτους και ρωτω ποσα ειναι οι μισθοι εκει,τωρα και με το ρουβλι 80 εισαι βασιλιας και παιζεις εκει με ποιοτηκοτερες κοπελες απο ουκρανια.το ξαναειπα στην κυπρο εχουμε καλυτερες απο ουκρανιδες,δυσκολα να δω καμια να μου αρεσει σε σχεση με τις κοπελες που βλεπω κυπρο απο ουφα,καζαν,αρχαγγελσκ,περμ,σαμαρ.δηλ ταταρες,μπασκιρια και ουραλια.δεν συγρινονται εμφανισιακα με τις ουκρανιδες,προτιμω μια ελληνιδα απο ουκρανιδα