Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
καμια σχεση ρωσια με ουκρανια.ακομα και στην επαρχια ουκρανια στα ιτερνετ γνωριζεις τις ιδιες πουτανες που καλοκαιρι ειναι κιεβο-οδυσσο,ολες εκει απο την επαρχια ειναι οχι απο κιεβο.κρασνοταρ μπορεις να γνωρισεις νορμαλ κοπελες του 7-8 χωρις να εχεις τον ανταγωνισμο απο τους καυκασιους εκει,οι ουκρανοι ειναι κλασης ανωτεροι τους εμφανισηακα.ουκρανια γνωριζεις 6-8 μονο στα πρακτορεια γαμου!κοπελες του 4-5 και πολλες αλλες αθλιοτερες εχουν την νοοτροπια ειμασται οι πιο ομορφες στον κοσμο και ο ξενος πρεπει να πληρωνει για ολα.σερβια γνωριζεις 8-9 επιπεδου νορμαλ κοπελες,ουκρανια αυτο ειναι αδυνατον.για τον ντερτι ειπα την γνωμη μου για το παιχνιδι του και της αμφιβολιες μου,να μην επαναλαμβανω.θα δειξει οταν παω κρασνοταρ χαχαχχαπροηγειτε τωρα οδυσσος και μετα λισαβωνα δεκεβρη η γεναρι.πονταρω σε αλλες πολεις σαμαρα,ουφα,ροστοβ,νιζνι νοβγοραντ γιατι μιλω καθε μερα κυπρο με αυτους και ρωτω ποσα ειναι οι μισθοι εκει,τωρα και με το ρουβλι 80 εισαι βασιλιας και παιζεις εκει με ποιοτηκοτερες κοπελες απο ουκρανια.το ξαναειπα στην κυπρο εχουμε καλυτερες απο ουκρανιδες,δυσκολα να δω καμια να μου αρεσει σε σχεση με τις κοπελες που βλεπω κυπρο απο ουφα,καζαν,αρχαγγελσκ,περμ,σαμαρ.δηλ ταταρες,μπασκιρια και ουραλια.δεν συγρινονται εμφανισιακα με τις ουκρανιδες,προτιμω μια ελληνιδα απο ουκρανιδα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
παλι φασαριες κιεβο με νεκρους,τραυματιες.οι φασιστες εριχναν χειροβομβιδες στους αστυνομικους.δεν εχω χρονο αυριο να διαβασω τι γινεται.προχτες πηγε  26 το γριβνα χτεσ παλι 24 οπως 3 μηνες τωρα.ασε να δουμε τωρα με τις φασαριες τι θα γινει

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
kman  μαλον δεν ξερεις με ποιον μιλας χαχαχαχ.ξερω την μοσχα καλυτερα απο την λευκωσια,απο το 1987-1988 παω οταν ειμουν παιδακι χαχαχαχαχ.κρασνοταρ δεν εχω παει,ξερωντας τι παιζει στης μεγαλες πολεις και τι μισθους παιρνουν θα ειναι καλυτερα  οπως λεει και ο διμητρακις να παιξω με νορμαλ κοπελες σε αλλες πολεις οπως σαμαρα,ουφα,περμ ουραλια δηλαδη,ροστοβ,κρασνοταρ.εκει μεχρι 700 δολαρια παιρνουν.απο αυτη την αποψη,με πουτανεςθα παιξω για να γαμησω σιγουρα.με ενδιαφερει πιο πολυ να κανω γνωριμιες με καμια νορμαλ,καλη κοπελιτσα που μοσχα και πετρουπολη,οπως και ουκρανια δεν μπορω να γνωρισω σαν τουριστας 2 εβδομαδες.μαλλον για λαθος ατομο μιλας.το αντιθετο ο διμιτρακις υποστηριζε ουκρανια οτι ειμαι σκληρος με τις γκομενες και δεν εχω γλυκητητα μαζι τους.με ειδε να ριχνω και χαστουκι σε μια που με θυμωσε χαχαχαχ
Ποιά 700 μισθό? :2funny: στην πολη του Κρασνοντάρ μπορεί στις παραεξω πολεις αντε να παρνουν 15.000 ρουβλια και να ειναι και ευχαριστημένοι  :2funny:
  Μαλακία να πας εκει...σε σχεση με βόρεια Ρωσσία οι αντρες καμακωνουν συνεχεια και με θράσος.Εκτος αυτου εχει ολες της φυλές του κόσμου στο Κκρασνοντάρ  :2funny: απο Ρωσσοπόντιους μέχρι Καλμίκους θα βρεις  :2funny:.
  Οι τιμες δεν ειναι φτηνες π.χ. ενα κιλο ντοματες εχει πανω κατω οσο και στην Αγία Πετρούπολη ας μπορουν να της φυτεψουν στην αυλή χωρις θερμοκήπεια.
  Εσυ πας πιο πολυ για τουρισμο και αν κατσει κατι το γαμάς οποτε δεν θα περασεις ασχημα....αν ομως πας καθαρα για να  :knockinb: σε  λάθος πολη πας.

Α ρε Χάρη.. Που πήγαν οι αναλύσεις περί 18χρονων, 19χρονων μωρών από Αγία Πετρούπολη και Μόσχα μόνο? Και εσύ θα πας στην επαρχία να γνωρίσεις γυναίκες χωρίς δόντια, σιχαμένες, 30αρες, 40αρες? Που είσαι ρε Πεπόνια.. που κρύβεσαι? Σε καμιά εκλογική λίστα του κόμματος των ηλιθίων? Που είναι εκείνες οι κορυφαίες αναλύσεις σου σχετικά με τις σαβούρες της επαρχίας? Εκεί που πάνε μόνο οι πιρφόροι και οι καημένοι?
Τώρα λοιπόν που μετά από 2,3 χρόνια όλοι λέμε τα ίδια ήρθε η στιγμή να σοβαρευτούμε και να κόψουμε τις ηλιθιότητες. Ανήλικα μοντέλα πανεπιστημίου από τη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη δεν θα βρει ο πορνοτουρίστας που πάει εκεί για 1,2 βδομάδες χωρίς να μιλάει ρώσικα ή τα μιλάει σπαστά. Όμως αν έχει μια μέση εμφάνιση, καλούς τρόπους, κόβει λίγο το μυαλό του και έχει μια μέθοδο που την ακολουθεί και του ανοίγει κάποια πόδια έχει καλές πιθανότητες να βρει next door κορίτσια και μάλιστα αρκετά. Αν μάλιστα το μυαλό του κόβει λίγο παραπάνω μπορεί να ξεσκιστεί να γαμάει. Σίγουρα λιγότερος ανταγωνισμός, πιο παρθένο έδαφος και καλύτερες πιθανότητες έχει όταν πηγαίνει επαρχία σε σχέση με μεγάλες πόλεις και πρωτεύουσες (Κίεβο, Οδησσός, Μόσχα, Αγ. Πετρούπολη κ.α.) όπου χόρτασαν να βλέπουν πορνοτουρίστες από όλη την Ευρασία εδώ και 10-15 χρόνια.
Χάρη καλή επιτυχία σου εύχομαι στο ταξίδι σου, ελπίζω να σκεφτείς ξανά ότι δεν φταίει ο γυαλός αλλιώς θα καταντήσεις και εσύ σε κανένα κοντέινερ να βγάζεις βιντεάκια με γάτες και σκύλους και να παρακαλάς να γίνεις ο πιτσαδόρος του Λεβέντη.
Ασε ειδαμε τους φίλους σου στη Μολδαβία τι γκομενάκια βγάζουνε  :2funny:Κατι σούργελα σαν κ'εσας ουτε θα γυρισουν να σας κοιτάξουν :2funny: εδω δεν γυρίζουν να σας κοιτάξουν στη Μολδαβία που πεινάνε! :2funny:
  Δεν μπορω να φανταστώ αυτόύς του μεγάλους γαμιάδες,αυτά τα καμάκια  :2funny:στην Αγία Πετρούπολη  ή τη Μόσχα:2funny: οι γκόμενες θα ξετρελαθούνε μαζί τους  :2funny:θα τους την πέφτουν απο μόνες τους  :2funny:

Συνημμένα

• kamakia19a.jpg
    kamakia19a.jpg
    97,6 KB · Εμφανίσεις: 28
  • image (1)a.jpg
    image (1)a.jpg
    112,5 KB · Εμφανίσεις: 25

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εγραψα στο γκουκολ how much is the salary in it companies in ukraine.αποια περιεργεια επιδει μια φιλη ειναι νεα ιορκη τωρα που δουλευει σε εταιρια.οι μισθοι ειναι οπως σας ξαναεγραψα,χαμηλοτερος 500 μεχρι 4000 δολαρια,σε ολες τις μεγαλες πολεις.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
εγραψα στο γκουκολ how much is the salary in it companies in ukraine.αποια περιεργεια επιδει μια φιλη ειναι νεα ιορκη τωρα που δουλευει σε εταιρια.οι μισθοι ειναι οπως σας ξαναεγραψα,χαμηλοτερος 500 μεχρι 4000 δολαρια,σε ολες τις μεγαλες πολεις.

259.96 $

Kiev,Ukraine

σιγα μην παιρνουν και 15χιλιαδες δολλαρια το μηνα  :2funny: :2funny: :2funny:

σταματα να γραφεις φιδιες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
ω πορνοκαλημερες απο το βροχερο κιεβο...προβλημα....

Βγηκα με 2 γκομενες εδω σκορ 0 ....ο φιλος μου που ειναι ωραιο παιδι  με μια αλλη κι αυτος σκορ 0... :headbang: ολες 7αρακια ...μιλαγαμε βαιμπερ,fb κλπ με αυτες καιρο....η μια θελει σχεση, η αλλη δε μιλαγε γρι αγγλικα η αλλη δεν ερχοταν διαμερισμα ,μια που ηρθε δεν τον εφαγε κ επινε σαμπανιες χτες....κλπ κλπ Να μην σας τα πολυλογω αν ειναι να χαλαμε σε εστιατορια καφεδες κλπ εξοδα και στο τελος να μην πηδαμε στην ουκρανια...τι να πω ..χαλασε;πρεπει να στραφουμε σε καθαρα προφεσιοναλς,σαλονς κλπ..εστω και σεμιπρο!
Καθε βοηθεια δεκτη γιατι δεν εχω ξανασχοληθει με πουτανες- σαλον εδω...!
Συνεχιζουμε δυναμικα !

Μονο τα καμακια της μολδοβλαχιας γαμανε 5 σε 2 μερες...τσαμπε!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ω πορνοκαλημερες απο το βροχερο κιεβο...προβλημα....

Βγηκα με 2 γκομενες εδω σκορ 0 ....ο φιλος μου που ειναι ωραιο παιδι  με μια αλλη κι αυτος σκορ 0... :headbang: ολες 7αρακια ...μιλαγαμε βαιμπερ,fb κλπ με αυτες καιρο....η μια θελει σχεση, η αλλη δε μιλαγε γρι αγγλικα η αλλη δεν ερχοταν διαμερισμα ,μια που ηρθε δεν τον εφαγε κ επινε σαμπανιες χτες....κλπ κλπ Να μην σας τα πολυλογω αν ειναι να χαλαμε σε εστιατορια καφεδες κλπ εξοδα και στο τελος να μην πηδαμε στην ουκρανια...τι να πω ..χαλασε;πρεπει να στραφουμε σε καθαρα προφεσιοναλς,σαλονς κλπ..εστω και σεμιπρο!
Καθε βοηθεια δεκτη γιατι δεν εχω ξανασχοληθει με πουτανες- σαλον εδω...!
Συνεχιζουμε δυναμικα !

Μονο τα καμακια της μολδοβλαχιας γαμανε 5 σε 2 μερες...τσαμπε!

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
οι μισθοι ειναι οπως σας ξαναεγραψα,χαμηλοτερος 500 μεχρι 4000 δολαρια,σε ολες τις μεγαλες πολεις.
Είναι προφανές οτι δεν έχεις ιδέα από μισθούς στην Ουκρανία! Χαρακτηριστικά θα σου πω οτι:

• [li]O συνταξιουχος γιατρός αμοίβεται 100 USD το μηνα,[/li]
    [li]O πρωτοδιόριστος δημόσιος υπάλληλος / αστυνομικός / πυροσβέστης παίρνει 120-150 USD το μηνα,[/li]
    [li]H κοπελίτσα που εργαζεται ως ταμίας σε σουπερ μαρκετ θα είναι ευχαριστημένη αν της δίνουν 120 USD (και φυσικά εργαζεται 10+ ωρες τη μερα),[/li]
    [li]Οι εργατες στα εργοστασια (μιλάμε για πίκρα) αμοίβονται με 200 USD και εργαζονται σε συνθήκες που οι περισσότεροι από εμας δεν θα αντεχαμε ουτε 1 μήνα.[/li]

Ναι, σαφώς και υπάρχουν μερικοί που αμοίβονται 500-600 USD, αλλα μιλάμε για εξαιρετικά βυσματικές θέσεις σε μεγάλες πολυεθνικές επιχειρήσεις, πολύ-γλωσσους, πολυ-πτυχιούχους (αποκλειστικά) ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ πανεπιστημίων σε μεγαλες εταιρειες κλπ. Οι μισθοί 4000 USD στην Ουκρανία όπως εγραψες εσύ, είναι επιστημονική φαντασία, εκτός κι αν μιλάς για υπουργικές & πολύ υψηλές θέσεις στην Κυβέρνηση. Το 90% του πληθυσμού δεν αμοίβεται πάνω από 150-200 USD ούτε στα ονειρα τους. Σκέψου τώρα, οτι οι μισθοί που λαμβάνουν είναι σε Γκριβνατς! Λαμβανοντας υπ' όψη οτι τα τελευταία 3-4 χρόνια η αξία του γκριβνατ έναντι USD / EUR υποβιβάστηκε στο υποτετραπλάσιο (το 2012 ίσχυε 1 EUR = 8 γκριβνατ! Για πανε δες σήμερα την αναλογία) και οτι η αγοραστική αξία των προΛιόντων συνεχώς αυξάνεται, η πραγματική δύναμη του μισθού τους είναι για γέλια.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
η γνωμη μου φιλε ειναι οτι και αυτες ειναι πουτανες απλα επιδει δεν προτεινατε λεφτα για γαμηση εμειναν μονο στα φαγητα και τις σαμπανιες.αν απο μαμπα της βρηκατε οτι και να γραφουν για γαμους,σχεσεις ειναι μαλακιες.οι περισοτερες δεν απαντανε καν απο αυτες που ταχα θελουν σχεση εκτος αν παρουν μυνημα οτι θα φανε καλα χαχαχαχ.ετσι θα γινεται καθε μερα,δεν θα σε αφηνουν λεπτο μονο να τρωνε να πινουν μονο αυτες.χρονια τα ειχα αυτα με χρι που αρχισα τα χαστουκια χαχαχαχ.δως τους κλωτσια στον κολο η μιλα καθαρα.η σε γαμω και συνεχιζουμε την μασα η προτεινε λεφτα.εμενα ετσι μου εκαναν 2  κιεβο πριν 4 χρονια,δεν καθονταν οσπου και προτεινα λεφτα.το μαμπα ειναι μαλακια και ολες βιζιτες σε κατηγοριες χαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Είναι προφανές οτι δεν έχεις ιδέα από μισθούς στην Ουκρανία. Χαρακτηριστικά θα σου πω οτι εχει συνατξιουχους που περνουν 100 USD το μηνα, ο πρωτοδιόριστος δημόσιος υπάλληλος / αστυνομικός / πυροσβέστης παίρνει 150 USD και μια μέση κοπελίτσα σε ταμείο σουπερ μαρκετ θα είναι αυχαριστημένη αν της δίνουν 120 USD και να εργαζεται 10 ωρες τη μερα. Οι εργατες στα εργοστασια (μιλάμε για πίκρα) αμοίβονται με 200 και εργαζονται σε συνθήκες που οι περισσότεροι από εμας δεν θα αντεχαμε ουτε 1 μήνα. Ναι, σαφώς και υπάρχουν μερικοί που αμοίβονται 500-600 USD, αλλα μιλάμε για εξαιρετικά βυσματικές θέσεις σε επιχειρήσεις, πολύ-γλωσσους, πολυ-πτυχιούχους ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ πανεπιστημίων σε μεγαλες εταιρειες κλπ. Μισθοί 4000 USD στην Ουκρανία όπως εγραψες εσύ, είναι επιστημονική φαντασία, εκτός κι αν μιλάς για πολύ υψηλές κυβερνητικές & υπουργικές θέσεις. Το 90% του πληθυσμού δεν αμοίβεται πάνω από 150-200 USD ούτε στα ονειρα τους.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
δεν μιλαω για κοπελες που δουλευουν σε σουπερμαρκετ και σταθμους τρενων αλλα σε εταιριαις ιτ.ξερεις τετειες?εχεις κοντακτε να σου στειλω ονοματα να δεις πως ζουνε με 150 που λες?αντρες και γυναικες παντρεμενες για να μην λες για σπονσορες.βλεπω και κυπρο χιλιαδες ουκρανους.εμας δεν θελουν βιζες και μαλακιες.τα εγραψα χιλιαδες φορες για φιλες που κλαψουριζουν για τα 1000 που παιρνουν χαχαχαχ.ακομα και ουκρανος που δουλευε στηετεν εταιρια της τρελης μου επαιρναι 1000 το 2009 που δουλευε εκει.να βρω καπου και στο αντιμαιταν το γρουπ που μια κλεγοταν τα 1800 τισ τα εκαναν 1200 και δεν παιρνα.της εγραφαν οι αλλοι εχει τετειους μισθους?εγω παιρνω 80 δολαρια ελεγε ενα παιδι.του εγραψα και εγω για μισθους και αλλοι ουκρανοι μου το επιβεβαιωσαν.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
θα σου δωσω και ενα ρωσικο σαιτ να δεις το εγραψα και στο νυχτερο που διαβαζει ρωσικα παλαιοταιρα να δεις τους μισθους και τα ονοματα αν θες των εταιριων για επαληθευση.ασε τους συνταξιουχους,τωσα επαιρνε και ο γκορπατσοβ συνταξη χαχαχαχ

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
δεν μιλαω για κοπελες που δουλευουν σε σουπερμαρκετ και σταθμους τρενων αλλα σε εταιριαις ιτ.ξερεις τετειες?
Λοιπόν, για να μην λες ανοησίες για μισθούς 4000 USD στην Ουκρανία. Ο μέσος Ουκρανός/Ουκρανή αμοίβονται από την εργασία τους 150-200 USD το μήνα και αισθάνονται εξαιρετικά τυχεροι που μπορουν να αμοίβονται εστω και με αυτά (είναι σαν κάποιος στην Ελλάδα να έχει μισθό 1200-1500 EUR). Σου είπα πριν οτι για παράδειγμα:

• [li]O συνταξιουχος γιατρός αμοίβεται 100 USD το μηνα,[/li]
    [li]O πρωτοδιόριστος δημόσιος υπάλληλος / αστυνομικός / πυροσβέστης παίρνει 120-150 USD το μηνα,[/li]
    [li]H κοπελίτσα που εργαζεται ως ταμίας σε σουπερ μαρκετ θα είναι ευχαριστημένη αν της δίνουν 120 USD (και φυσικά εργαζεται 10+ ωρες τη μερα),[/li]
    [li]Οι εργατες στα εργοστασια (μιλάμε για πίκρα) αμοίβονται με 200 USD και εργαζονται σε συνθήκες που οι περισσότεροι από εμας δεν θα αντεχαμε ουτε 1 μήνα.[/li]

Τι δεν καταλαβαίνεις?

Εγω δεν αντλώ τα στοιχεία μου από sites και πληροφορίες τρίτων και "φίλων" που ταχα μου είπαν οτι τους είπε καποιος άλλος. Εγω σου μιλώ για πραγματικά νούμερα που ισχύουν και για προσωπική εμπειρία. Σου μιλώ όπως τα είδα εγω ο ίδιος. Και σου είπα μάλιστα, οτι από το 2012 και μετά (που ίσχυε 1 EUR = 8 γκριβνατς) σήμερα η αξία του Ουκρανικού νομίσματος να έχει σχεδόν υποτετραπλασιαστεί με τις αξίες των προιόντων στα ράφια του σουπερ μαρκετ συνεχώς να ανεβαίνουν. Για πανε ζήσε εσύ εκεί, είτε Κίεβο είτε επαρχία δεν εχει σημασία κι έλα πες μου αν είναι ευκολο να περασει ο μήνας με 150-200 USD (με την αγοραστική ισχύ του μισθού συνεχώς να πέφτει) κι αν δεις πολλούς να αμοιβονται με 4000 USD!

...και ΜΑΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να κανεις παραθεση κειμενου στις απαντησεις σου.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
απο περιεργια ξεκινησα να μελετω για αυτες τις εταιριες,απορουσα πως κανουν την ζωη αυτη διαφοροι γνωστοι,μεχρι πριν 4 χρονια δεν ειχα ιδεα απο τετειες εταιρειες.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μιλησα  με μια κοπελα που δουλευει σε σουπερμαρκετ παιρνει 1800 γρ. δηλ ποσα 80 δολαρια?στις ναυτιλιακες εταιρειες οδυσσο μου ειπε φιλος μου τωρα οι κοπελες παιρνουν απο 400-700 δολαρια αλλα της εχει δηλωμενες 80 δολαρια,τα αλλα τα παιρνουν μαυρα κατω απο το τραπεζι.

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
μιλησα  με μια κοπελα που δουλευει σε σουπερμαρκετ παιρνει 1800 γρ. δηλ ποσα 80 δολαρια?στις ναυτιλιακες εταιρειες οδυσσο μου ειπε φιλος μου τωρα οι κοπελες παιρνουν απο 400-700 δολαρια αλλα της εχει δηλωμενες 80 δολαρια,τα αλλα τα παιρνουν μαυρα κατω απο το τραπεζι.
Συνεχίζεις να λες ανοησίες και πράγματα που δεν ισχύουν! Τα γραφεις επειδή τα άκουσες καπου ή σου τα είπε καποιος. Δεν τα ειδες εσυ ο ίδιος.

Ο μισθός 80-100 USD μιας κοπελιτσας που εργαζεται σε σουπερ μαρκετ ειναι ρεαλιστικός, όπως εγραψα και πριν (λαμβανοντας υπ όψη οτι η αγοραστική τους αξία πεφτει μερα με τη μερα). Τα 400-700 δολαρια (ταχα τις εχει δηλωμενες 80 δολαρια) ειναι επιστημονική φαντασία. Μαθε οτι όσο παιρνουν τόσο δηλώνονται - δεν εχουν εκει το φορολογικό σύστημα που ισχυει στην Ελλαδα ουτε ακολουθούν τις δικες μας αλχημείες. Για να παρει καποιος σε ναυτιλιακή (λες κι εχουν προηγμένο ναυτιλιακό κλάδο, αλλά λεμε τώρα) ή σε καποια μεγαλη πολυεθνική εταιρεία μισθούς ταξης 700 USD, θα πρεπει να εχει αποφοιτήσει απο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ πανεπιστήμιο (το τονίζω ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ και όχι Ουκρανικό ή Ρωσσικό τα οποία στην Ευρωπη δεν εχουν ΚΑΜΙΑ αξία) και ίσως να εχει και μεταπτυχιακό.

Με λίγα λόγια, είσαι μεγας φιδεμπορας και λες ΦΙΔΙΑ! ...ή αυτές που σου τα λενε σε mamba / facebook κλπ, σου πουλανε μεγαλα παραμύθια (για να ανεβασουν το βιζιτο-κασε τους) κι εσύ τα χαφτεις. Είμαι περίεργος να δω πως θα δικαιολογήσεις τους δήθεν μισθούς των 4000 USD που www.bourdela.com/forum/index.php?topic=45007.msg6497700#msg6497700]εγραψες[/url] πριν.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οι Ουκρανές που έρχονται ως βιζιτες CT σε Ελλαδα, Ιταλία, Ευρωπη γενικότερα και αμοίβονται με 200 EUR την ώρα για να πηδηχτούν (από τα οποία οι ίδιες κρατούν τα 100 EUR και τα υπόλοιπα τα κρατάει το γραφείο) και συναντούν (κατ' ελάχιστο) 6-7 πελάτες την ημέρα, κερδίζουν σε ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ όσο θα κερδιζαν στη χώρα τους δουλευοντας ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ από το πρωί μεχρι το βραδυ στοιβαζοντας προιόντα στα ραφια του σουπερ μαρκετ. Εσεις τι λέτε? Θα καθίσουν να πηξουν στο χωριό τους ή θα έρθουν καμια δεκαριά μερες στην Ελλαδα να βγάλουν όσα δεν θα έβγαζαν σε 5-6 χρόνια στην Ουκρανία? ...και συν τοις άλλοις, κατα την διάρκεια των ταξειδιών τους ανα την Ευρώπη για CT, μπορούν να εντοπίσουν τον κατάλληλο αγαπούλη, να του ανοίξουν τα πόδια "τζάμπα" (λέμε τώρα) και πιθανότατα ακάποτα για να τις ερωτευτεί και να μπορέσουν να εχουν ελπίδες να τις παρει (γάμος / αρραβώνας κλπ) από την μιζέρια της Ουκρανίας.

Η Ελλάδα του σήμερα, η Ελλάδα της κρίσης και των μνημονίων, η Ελλάδα με τους μειωμένους μισθούς και τις πετσοκομμένες συντάξεις, ειναι ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ από την ζωή στην Ουκρανία. Όποιος αμφιβάλει, ας παει να δει πως ζουνε, τα σπίτια τους, τις γειτονιές τους, τα πορτοφόλια τους και μετα ας σκεφτεί ΓΙΑΤΙ πηδιούνται οι Ουκρανές για ψίχουλα.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Η Ελλάδα του σήμερα, η Ελλάδα της κρίσης και των μνημονίων, η Ελλάδα με τους μειωμένους μισθούς και τις πετσοκομμένες συντάξεις, ειναι ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ από την ζωή στην Ουκρανία. Όποιος αμφιβάλει, ας παει να δει πως ζουνε, τα σπίτια τους, τις γειτονιές τους, τα πορτοφόλια τους και μετα ας σκεφτεί ΓΙΑΤΙ πηδιούνται οι Ουκρανές για ψίχουλα.

Τυπε ετσι δεν ειναι φανταζομαι και σε συγκριση με οποιαδηποτε αλλη χωρα του πρωην Ανατολικου μπλοκ? Η εξαθλιωση που περασαν τοσα χρονια δυσκολα αντισταθμιζεται, πρεπει να θελει χρονια ακομα και αν...

Εγω παντως αναρωτιεμαι (χωρις να εχω παει φυσικα, απλα με τη λογικη) ποση φιλοσοφια κ σκεψη μπορει να θελει το γαμησι στην Ουκρανια? Νταξει, περα απο τα θεματα ασφαλειας, που να κυκλοφορεις, σε ποιους να μιλας κλπ, για να μην καταληξεις κ στο χωμα απο καναν μαφιοζο-wannabe. Δλδ, οταν μιλαμε για γκομενες που δεν εχουν δευτερο βρακι να βαλουν και μενουν σε τρωγλες, αμα σκασει κ τους την πεσει καποιος που τον εχει τον τροπο του (για τα εκει δεδομενα τουλαχιστον) κ μετραει κ λιγο εμφανισιακα δε θα του κανουν τσιμπουκια σαν να μην υπαρχει αυριο? Η λογικη τουλαχιστον αυτο λεει... Φανταζομαι φυσικα οτι κ εκει θα υπαρχουν οι τσουλαρες αντιστοιχες με τις δικες μας που γαμιουνται για ενα πιατο φακες.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Συνεχίζεις να λες ανοησίες και πράγματα που δεν ισχύουν! Τα γραφεις επειδή τα άκουσες καπου ή σου τα είπε καποιος. Δεν τα ειδες εσυ ο ίδιος.

Ο μισθός 80-100 USD μιας κοπελιτσας που εργαζεται σε σουπερ μαρκετ ειναι ρεαλιστικός, όπως εγραψα και πριν (λαμβανοντας υπ όψη οτι η αγοραστική τους αξία πεφτει μερα με τη μερα). Τα 400-700 δολαρια (ταχα τις εχει δηλωμενες 80 δολαρια) ειναι επιστημονική φαντασία. Μαθε οτι όσο παιρνουν τόσο δηλώνονται - δεν εχουν εκει το φορολογικό σύστημα που ισχυει στην Ελλαδα ουτε ακολουθούν τις δικες μας αλχημείες. Για να παρει καποιος σε ναυτιλιακή (λες κι εχουν προηγμένο ναυτιλιακό κλάδο, αλλά λεμε τώρα) ή σε καποια μεγαλη πολυεθνική εταιρεία μισθούς ταξης 700 USD, θα πρεπει να εχει αποφοιτήσει απο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ πανεπιστήμιο (το τονίζω ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ και όχι Ουκρανικό ή Ρωσσικό τα οποία στην Ευρωπη δεν εχουν ΚΑΜΙΑ αξία) και ίσως να εχει και μεταπτυχιακό.

Με λίγα λόγια, είσαι μεγας φιδεμπορας και λες ΦΙΔΙΑ! ...ή αυτές που σου τα λενε σε mamba / facebook κλπ, σου πουλανε μεγαλα παραμύθια (για να ανεβασουν το βιζιτο-κασε τους) κι εσύ τα χαφτεις. Είμαι περίεργος να δω πως θα δικαιολογήσεις τους δήθεν μισθούς των 4000 USD που www.bourdela.com/forum/index.php?topic=45007.msg6497700#msg6497700]εγραψες[/url] πριν.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οι Ουκρανές που έρχονται ως βιζιτες CT σε Ελλαδα, Ιταλία, Ευρωπη γενικότερα και αμοίβονται με 200 EUR την ώρα για να πηδηχτούν (από τα οποία οι ίδιες κρατούν τα 100 EUR και τα υπόλοιπα τα κρατάει το γραφείο) και συναντούν (κατ' ελάχιστο) 6-7 πελάτες την ημέρα, κερδίζουν σε ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ όσο θα κερδιζαν στη χώρα τους δουλευοντας ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ από το πρωί μεχρι το βραδυ στοιβαζοντας προιόντα στα ραφια του σουπερ μαρκετ. Εσεις τι λέτε? Θα καθίσουν να πηξουν στο χωριό τους ή θα έρθουν καμια δεκαριά μερες στην Ελλαδα να βγάλουν όσα δεν θα έβγαζαν σε 5-6 χρόνια στην Ουκρανία? ...και συν τοις άλλοις, κατα την διάρκεια των ταξειδιών τους ανα την Ευρώπη για CT, μπορούν να εντοπίσουν τον κατάλληλο αγαπούλη, να του ανοίξουν τα πόδια "τζάμπα" (λέμε τώρα) και πιθανότατα ακάποτα για να τις ερωτευτεί και να μπορέσουν να εχουν ελπίδες να τις παρει (γάμος / αρραβώνας κλπ) από την μιζέρια της Ουκρανίας.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
δεν μιλω με κοπελες μαμπα αλλα με ανθρωπους που μιλω και ξερω χρονια.με φιλο που μιλω απο σκαυπ καθε μερα με ναυτιλιακη εταιρια μιλουσα πριν λιγο,τον ρωτησα για τους μισθους των ναυτιλιακων.τι ευρωπαικα πανεπιστημια και μαλακιες μιλας χαχαχαχ.εχω γνωστους μοσχα,πετρουπολη,κιεβο που σπουδασαν σε κορυφαια εκει πανεπιστημια που δουλευουν σε τετειες εταιριες τωρα.αλλη φιλη απο πετρουπολη που ειναι κυπρο με καλη δουλεια πετρουπολη σπουδασε μπιζνες ατμινιστρειτορ πετρουπολη σε ενα απο τα καλυτερα πανεπιστημια που γνωριζει ο διμητρακις,τοσοι απο αλλες χωρες πανε εκει αυτοι τι θελουν ευρωπαικα?ο γαμπρος μου σε ναυτιλιακες εταιριες δουλευει κυπρο και σε γερμανικη και ινδικη ηταν.πλεον δεν τον στελνουν ουκρανια να κανει επιθεωρηση αφου εχουν ουκρανους σπουδασμενους οδυσσο που στελνουν εκει για δουλειες.ο μισθος του γαμπρου μου ειναι 5000 χιλιαδες ευρο και καθε μηνα που παει επιθεωρησεις σε ολο τον κοσμο παιρνει και εξτρα.οι συναδελφοι του ουκρανοι δεν παιρνουν λιγοτερα και μενουν κυπρο,γιατι δεν πηραν υπαλληλους σπουδασμενους ναυτιλιακα αγγλια η ρουμανια?οτι εισαι φιδεμπωρος φενεται που πιστευεις οτι θα εφευγαν απο ουκρανια να ζησουν ελλαδα χαχαχαχ.ουτε με τους αμερικανους που γνωριζουν στα πρακτορεια γαμου δεν φευγουν θα φυγουν για τους μουσατους μπατιρηδες στην ελλαδα,χαχαχαχ μας διασκεδασες και συ σημερα.τωρα κυπρο ειναι μια γνωστη 42 απο χερσον.δουλευει παφο κανοντας βιζιτες,εχει πελατες παλιους οταν δουλευε σε καμπαρε. απορω γιατι ερχεται εδω 3 μηνες,οδυσσο αν παει παλι θα βγαζει λεφτα δεν δινουν πλεον οι κυπριοι 100-200 ευρο,εχουμε με 10-20 εδω.εκτος απο βιζιτες δεν νομιζω να επαιξες  η ειδες νορμαλ κοσμο εκει.

Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
σοστοσ ο πορνοσ!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom