Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
εκανε μια γυναικα εγχειρηση και ειχε μεταθανατια εμπειρια.ο θεος τις ειπε ακομα δεν ηρθε η ωρα σου,εχεις 40 χρονια και 5 μηνες.αφου συνηλθε αποφασισε να παρατινη την παραμονη της νοσοκομειο,λεει αφου εχω αλλα 40 χρονια ασ κανω μια πλαστικη,πρωσωπου,μποτοξ στα χειλη,εφερε κομοτρια νεα μαλλια,εφερε οδοντικο νεα δοντια,μολις βγηκε απο το νοσοκομειο την πατησε ασθενοφορο και πεθανε.το ειχε παραπονο,λεει μου ειπε 40 χρονια εχω ακομα ο θεος να τον ρωτησω τι εγινε?απλα λεει ο θεος δεν σε αναγνωρισα χαχαχαχ.καλα μαλα ανεκδοτα θα λεμε εδω?
ακοθ φιλε εγοπροσοπικα δεν ξερο κανεναν σασ
γοθσταρο ομοσ ιντριγκες και να τσακονεστε
αφοθ τσιμπατε σπαο τιν πλακα μου οταν βαριεμε και δεν εχ γκομενα καθε 5-6 μινες
εσυ τσιμπας με το κοντος
ο αλλος με τα κατσικια
και πιο πολι γοθσταρο ποθ τα βαζετε με τον χοντρο
μονο αφτος σασ φτεει
απο αβριο θα τα βαλο με τον κμαν2 αντε να σε αφισο κε εσενα λιγο γιατι θα παθις τιποτα
απλα με κοθρασεσ σιμερα στα πμ

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
αστα αυτα.βαλε το αχ κουνελακι εσενα που σου αρεσει να βαζεις βιντεο,μαθεμε πως να κατεβαζω απο ytupe βιντεο εδω.

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
χαχαχα οραιο  το βιντεο.ασε υσηχο τον βαλκανιο γκομενιαρη κμαν,εχει πλακα.ελπιζω να ερθει καποτε ουκρανια να γελασουμε.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Το αντιθετο κανεις δεν πιστευει πια τα ψέματα του Σιχάματος. :2funny:

ΕΔΩ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΟΛΑ:

Ξεχασες να γραψεις το αλλο που μου ειπες,που σου εδωσε το τηλεφωνο μιας γκομενας απο αυτες που υποτιθεται οτι  :knockinb: με 400 Γκρίβνια για ολη τη μέρα και αυτη σου ζήτησε 700 Γκρίβνια για μια ώρα!
  Τον ειδες λες 2-3 φορες ε,και πως και ηταν χωρις της γκομενες του?Τυχαιο ηταν και της τρεις φορες να μην της εχει μαζι του.Το λογικο ειναι αν αφου τον υποψιαζομαστε οτι μας κορο'ι'δευει να της φερει εκει να της δειξει σε όλους  :think:.Τι δηλαδη της έκρυβε να μην του της πάρουνε? :think:
 Ο Γρηγοράκης κολλητός του ειναι ενα σουβλάκι θα τον κέρασε και θα ειπε οτι του ειπε να πει.Εδω ομως υπαρχει και ενα αλλο ερωτημα  :think: Πως ο Γρηγοράκης δεν πηδηξε καμία απ'αυτες?Ηταν τρεις γκομενες με λεφτα.Πως και δεν του καθισε καμια με λεφτά ή μηπως οι Ουκρανές ειναι ηθικες? :2funny:και δεν κερατώνουνε? :2funny:Για να συγκρίνετε ο Αλλαντάλον ειχε φερει μια τελειωμένη 35 χρονη με 2 παιδια απο την ΠΜΡ που δεν ειχε να τα'ι'σει τα παιδια της καποιος απο τους Ελληνες την πηρε .Την αλλη μερα της εδωσε 50 Ευρώ και την πήδηξε.Ο δε Γρηγοράκης μιλαει Ρωσσικα αφου σπουδάζει εκει,δεν μπορουσε να της ψησει να της  :knockinb:?ή στο κατω κατω να τους δωσει κ'αυτος λεφτα? :think:Μηπως μας κορο'ι'δευουνε  :jerking: :jerking: :jerking:Η γνωμη μου ειναι οτι ο Σινοχάρας πηγε σε κανα σαλόν πηρε μια γκομενα την καθε φορα για μια ωρα και της εδωσε και 200-300 Γκρίβνια για να τη φωτογραφίσει.Ολες οι φωτο δεν ειναι αναγνωρισημες χωρις προσωπο ειναι οι φωτογραφιες.
  Ας βγαλει ο αναγνωστης τα συμπερασματα  απο μονος του απ'ολα αυτα :think:.

Καταρχην αυτες οι φωτογραφιες που εχεις βαλει μπορει να ειναι και δεκαετίας  :2funny: τωρα το Σίχαμα εχει χοντρίνει παρα πολυ  :2funny: να μια προσφατη φωτογραφία του :2funny:Ειναι σα βόδι καμια σχλεση με της φωτο που μας βάζεις  :2funny:
 Και αφου ειχε τρεις γκομενες οπως λεει γιατι καθοταν μόνος του στο Ελληνικό?Και γιατι στο κατω κατω δεν της εφερε να της δειξει στον κόσμο? :2funny:Μόνο φωτογραφιες εδειχνε :2funny:.
 Εσυ Κωστάκη καταλαβαινω γιατι τον υποστηρίζεις,εχετε εργσσιακή σχέση και το κυριότερο το Πιπώνης το Σίχαμα εχω μαθει οτι σου κανει κατι τσιμπουκάκια :2funny:Απορώ δεν εχετε βαρεθει να ξεφτιλιζεστε?Εχετε εναν αναπηρο που δεν μπορει να περπατισει και πατε να μας τον κανετε ηγέτη?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Η φωτογραφιες ειναι δικες μου και οχι του Σινοχαρα,αν θες να δεις ποτε τραβηχτηκαν κατεβαστε μια και κοιτα στης ιδιοτητες- λεπτομερειες. Θα δεις οτι ειναι πριν μια εβδομαδα. Μπορεις να δεις και αυτο  αν δεν σου φτανουν οι φωτογραφιες.Μην ποσταρει και καμια φωτογραφια καποιος αμεσως αρχιζεις της παπαργιες, αυτα που κανεις εσυ με τους φιλους σου μην τα φορτωνεις στους αλλους.Μια ρωσικη παροιμια λεει ο πουστης πουστηδες βλεπει παντου γιατι  πουστηδες σκεφτεται  

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φατε ματια ψαρια.εγω δεν ειδα ακομα γκομενες μονο φοτογραφιες και κοπελες απο το σκαυπ.οσο για το αν ειναι απλες κοπελιτσες εγω αμφιβαλω,απο τισ φοτο που εβαλε ο αλλαν και ο σαινις να κανουν πλακομουνια,βιζιτες κανονικες ειναι.τυχαιο οτι σε μενα οταν πηγα να την προσεγγισω μου ειπε καθαρα θες βιζιτα,ιντιμ βτρετσι 700 γριβνα,καθε αλλο παρα απλες κοπελες ειναι και σιγουρα δεν περιμεναν τον σινοχαρα να τις ανακαλυψει και να τις μυησει στο επαγγελμα χαχαχα,σε αυτο να το αναγνωρισουμε στον σινο οτι ειναι μεγαλος κυνηγος αλλα καθε αλλο απο αθωα κοριτσακια βρισκει,την ξερουν τιν δουλεια φενεται.καμια γκομεν νορμαλ δεν μου εχει γνωρισει φιλη της ασχετα αν τισ βρηκα μονος μετα απο κοντακτε.
Αυτο το ειχα πει απο το πρωτο ξεφτιλισμα του οταν πρωτοεγραψε και εβαλε τη φωτο του με γκομενες με κρυμενα προσωπα και μετα με καποιο κλωνο της ιδιες φωτο με ανοιχτα προσωπα! :2funny:Και κατηγορουσε εμένα οτι του έσπασα τον κωδικό του ταχυδρομιου του και εκλεψα της φωτογραφιες του! :jerking: κανα 20λεπτο αφοτου ειχε βαλει της φωτο :jerking:.
 Μετα αρχισε να μας γραφει πως επαθε εμφραγμα στον υπνο του και πόσο καημένος ειναι  :jerking:.
 Καποιο διαστημα μετα απο αυτην την ξεφτίλα σταματισε να γραφει και μετα ξαναρχισε παλι με καμια δεκαρια κλωνους! :jerking:.Και ειχε και τους Μοντεράτορ μαζί οποια φώτο με σβισμένο προσωπο ανεβαινε την κατεβαζαν αμεσως.Βεβαια μετα απο λιγο τον βαρεθηκανε κ'αυτοι :2funny:.
 Μονος του γελιοποιητε ελεγε οτι θα εχει περιπτερο στη Μόσχα στην εκθεση στο Крокус центр μετα δεν ξαναειπε γ'αυτο  :2funny:.
 Το μεγαλητερο ξεφτιλισμα του ηταν ο γάμος που πηγε στη Μόσχα του φίλου του του μεγιστάνα  :2funny:Εκει πιά  :2funny: όλο υο σάιτ  μόνο οι κλωνοι του έμειναν να τον υποστιρίζουν  :2funny:.Να η φώτο απο τα γλέντια του γάμου του φιλου του του Ρώσσου ολιγάρχη  :2funny:.Για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νέοι  :2funny:Εγώ έριξα πολυ  :2funny: οταν της ειδα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:κοιταχτε πλουτο κοιταξτε χλιδή  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Τωρα σχετικα με το Γρηγοράκη υποψιαζομαι πως του κάνει τσιμπούκι ο Σκυλοχάρας οπως κανει τσιμπουκάκια και στον Κωστάκη τον Νύχτερο  :2funny: (αυτο μου το εχουνε πει άτομα στη Νέα Σμύρνη).
 Ενα αλλο που θελω να συμπληρωσω ειναι οτι ο Σκυλοχάλιας ειναι εντελως Σπαγγοραμένος  :2funny:αυτο μου το ειπαν ατομα στην Οδησσο,σκεφτεται να ξοδεψει και το 1 Γκριβνα ακόμα :2funny:.

Συνημμένα

• gamos skylohara.jpg
    gamos skylohara.jpg
    127,6 KB · Εμφανίσεις: 58

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Λετε παπαριες ο Σχινο ειναι πολυ καλυτερος  απο πολους Πυρφορους εδω μεσα και μας εχει πασαρει,  συστηση, πρωτεινε  πολλες φορες  και εχω προσωπικη εμπειρια οποτε  αφηστε τις παπαριες..............

Δεν ξερω γιατι ο Πορνομεταναστης τρωγετε μαζι του τοσο πολυ αλα εχει αδικο.......

Ο Σχινο ξεσκιζετε με τις ντεβουσκες και σεις ξεκατινιαζεστε χωρις λογο και αιτια δεν σας καταλαβαίνω... sorry.
Δεν καταλαβα μονο γιατι χρησιμοποιεις πληθυντικο  :think:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
χαχαχα οραιο  το βιντεο.ασε υσηχο τον βαλκανιο γκομενιαρη κμαν,εχει πλακα.ελπιζω να ερθει καποτε ουκρανια να γελασουμε.
Κουμπάρε μην ψαρώνεις με τους κλώνους !Είναι η περίοδος των κλωνομαχιών τώρα!Κάθε χρόνο τέτοια εποχή γίναται η κλωνοποίηση!Ο ΚΛΩΝΟΣ είναι ανίκητος  στα λόγια και σε ευθύα αντιπαράθεση!Ποτέ δεν θα βγάλεις άκρη!
Νομίζουν ότι το φόρουμ είναι ανώνυμο αλλά το κάθε Nick που εμφανίζεται έχει τον δικό του χαρακτήρα και δημιουργεί προηγούμενο!Ο κλώνος σε ένα τέτοιου είδους σάιτ είναι απόπειρα να γίνεις δύο φορές ανώνυμος ή περισσότερες!Αρχίζω να πιστέυω πως αυτό είναι μεγαλύτερη ανωμαλία και απο τα χεσίματα τα κατουρήματα και τις κτηνοβασίες....

Κατά τα άλλα μετά απο μια χαλαρή περίοδο ανεβαίνω Ανατολική Ευρώπη σε 4 χώρες σε 25 μέρες!Αν ψήνεται κάποιος για Λβιβ να μου στείλει πμ!!!

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ο αλλος ισχυριζεται δεν ειναι ο σινοχαρας αλλα αλλος που κανει πλακα,τον αλλα θα τον πλακωσω,με τον σινοχαρα δεν εχω προβλημα χαχαχαχ.δεν  ειναι ο σινοχαρας λεει αλλα βαζει φοτο του με παιδακια και δικες του.παραξενο,εγω δεν εχω φεισπουκ,κοντακτε δεν εχω στουσ φιλουσ τον σινοχαρα,δεν ξερω να βαζω φοτο,ουτε προφαιλ να κανω,οθτε να στελνω φοτο,αυτο το ξερει ο σινοχαρας,ειμαι ασχετοσ με αυτα.ποσο αροστος ειναι να κανει πλακα ανωνυμα με ολοθς και να βαζει φοτο με παιδια στα μπουρδελα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ο αλλος ισχυριζεται δεν ειναι ο σινοχαρας αλλα αλλος που κανει πλακα,τον αλλα θα τον πλακωσω,με τον σινοχαρα δεν εχω προβλημα χαχαχαχ.δεν  ειναι ο σινοχαρας λεει αλλα βαζει φοτο του με παιδακια και δικες του.παραξενο,εγω δεν εχω φεισπουκ,κοντακτε δεν εχω στουσ φιλουσ τον σινοχαρα,δεν ξερω να βαζω φοτο,ουτε προφαιλ να κανω,οθτε να στελνω φοτο,αυτο το ξερει ο σινοχαρας,ειμαι ασχετοσ με αυτα.ποσο αροστος ειναι να κανει πλακα ανωνυμα με ολοθς και να βαζει φοτο με παιδια στα μπουρδελα.
Ποιός άλλος?Αφου μου ειπες οτι ο Σκυλοχάρας παραδεχτηκε οτι ειναι ο Νικος Παπάρας και ειπε οτι δεν θα ξαναγραψει  :jerking: για σενα.Και μετα αρχισε και εγραφε χειροτερα!Η πλακα ειναι οτι το Σίχαμα εχει τασεις Μαζοχισμού  :2funny: του αρεσει να τον πηδάνε και να υποφερει.Γιατι με τσιγκλαει?Καθε φορα που με τσιγκλάει τον κανω Ρόμπα  :2funny:.Οι αλλοι οι ψευτες της Μολδαβιας υστερα που αποκαλυψα πόσο ρεζιλιδες ειναι  :2funny: και οτι ειναι μόνο για  :2funny: ή για κλάματα εχουνε μαζευτει αν ειδες.Δεν γραφουνε αυτα τα τερατωση πραγματα που γραφανε! :2funny:.
  Αυτους ειναι καλο να τους παιρνεις στην πλακα  :2funny:.Αν ομως τα συχάματα σηκωνουνε κεφαλι εννοειται οτι πρέπει να τα πατάς σαν σκουλικια  :2funny:.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
x

Συνημμένα

• lifeone.jpg
    lifeone.jpg
    241,9 KB · Εμφανίσεις: 43

Roben_twn_mudiwn

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Αντί να ασχολούμαστε με μουνιά ασχολούμαστε με τον χαζοχαρη και τον σινοχαρα... τι να πω

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
προτινω να σβησουν οι υπευθυνοι ολα οσα γραφτηκαν μετα τον δασκαλο ιωσιφ,κουραστηκαμε ολοι με τισ μαλακιες μας χαχααχ.ελπιζω να γνωρισω καμια φορα τον δασκαλο αλλα μην κανει το λαθος να μου γνωρισει την κορη του ιεραποστολου γιατι ειναι το στιλ μου χαχαχα.καλυνηχτα σε ολουσ.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
φιλε σινοχαρα αν διαβαζεις στειλε μυνημα η βαλε με στο σκαυπ να μιλησουμε επηγον!

Roben_twn_mudiwn

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ειναι κοντος ειναι χαζος ειναι τρελος με μεγαλη καρδια !!! ποιος ειναι?

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom