Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
μεγαλι αποκαλιπσι
ο γοδχαρι ινε κλονος του σχινοχαρα  :grin:
το λεειο ιδιος οτι του εφτιακσε το προφιλ ο χοντροσ
γουσταρο
κσιλο κσιλο κσιλο

[quote author=Godharry link=action=profile;u=141565 date=1420669615]
δεν εχω κλωνουσ ο σινοαρασ μουεκανε το προφαιλ,
[/quote]

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
μαλλον σημερα δεν εχει γκομενες,τους προσφεραν αλλοι 20 γριβνα περισοτερα και εμειναν αλλου το βραδι η σου τις πηρε ο αλλοσ γαμιας της ουκρανιας και σου αφησε εσενα το μωρο χαχαχαχ.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
αποκαλυφτηκες παλι ψευταρε,ολα τα μυνηνατα σου καποτε σωστα γραφεις καποτε ανορθωγραφα.μια ζωη πουστης,ανικανος μου ειπε η μισελινα χαχαχα.περιμενω τον διμιτρακι να βαλει στα ρωσικα και μεταφραση τι μας ειπε  ενα απο τα κοριτσακια του σινοχαρα χαχαχαχ,ακου τις γαμαει 3-4,θα γελασουμε πολυ οταν βαλει ο μιτσος τιν συνομιλια μας με τιν κοπελα.οχι γαυρος,βαζελος λαγος εισαι χαχχαχαχα

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
σε ενα απο τα μυνηματα του φιδεμπορα εδω κατηγορουσε τον εαυτο του,τον δασκαλο ιωσιφ,τον ρολογα νομιζω και ειπε για τον νεο δηλαδη εμενα τοτε παραξενο που δεν τον ειπε ακομα ψευτη ο διμιτρακις.ισως επιδει αυτος με ειδε και λαιβ οτι δεν λεω ψεματα και παπαριες?εμεινε στην ντισκο ο διμητρακις να γελασουμε με την μεταφραση για τον μεγαλο εραστη των αθωων,απλων κοριτσιων.καλυτερα θα γελασουμε οταν την γαμησω αγρια τιν συγκεκριμενη,δυστηχως δεν ξερω να βαζω φοτο ουτε να στελνω.κριμα το κοριτσακι να μην το πηδηξω και μεινει με την εμπειρια οτι οι ελληνες ειναι ανικανοι.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
χαθηκε και ο παπαρας και ο σαινης τυχαιο?

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
πο ρε πουστι μου φαγοθικατε με τον ανθροπο
αλλα αν καπιοσ εχι καλο στον εγκεφαλο πιστεβει οτι θελι να πιστεπσει
μετα απο ολα αυτα που γραφεις αν συναντιθιτε πος θα τον αντικρισισ ρε βοιδι?
αν ισε τοσο ιλιθιος που πιστεβεις οτι ειμαι ο σινοχαρας
μπραβο πιρες βραβιο

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
θα τον αντικρισω,μαζι μου δεν εχει προβλημα οτι γραφω,ουτε και εγω ειχα προβλημα οταν ο διμητρακις με σχολιασε αρνητικα στην οδυσσο.ο διμητρακις μου εγραφε και αρνητικα σαν αντρας,χωρις κλωνους και μιλα ισια.δεν ειναι πουστης να κρυβεται.οταν γραφεις σαν ανυρωπος με την φοτο σου και το ονομα σου να συστηθεις σαν τετειο σε αντιμετωπιζω.οταν θες κλωνους να κρυβεσαι η θες να πουλας τρελλα,συγχαριτηρια βρηκες τον καταλληλο,γουσταρω την φαση.δεν εισται αντρες,θελεται να το παιξεται και βαλκανιοι μαγκες και να παρετε τις γκομενες απο τουρκους,ιταλους,ισπανους.οι ουκρανοι ειναι αντρες και αρεσει σε αυτες που τις σπαζουν απο το ξυλο.με αυτους τα βαζω τοσα χρονια,εσας δεν σας υπολογιζω σαν και σενα ψευδομαγγες,κλωνουσ.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
τοσο σε ανυσυχει πως θα τον αντιμετωπισω?αν οπως λες δεν εισαι αυτος πες πειος εισαι και αρχισε να ανυσυχεις εσενα πως θα σε αντιμετωπισω.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ριξε σταχτη στα ματια ολων,ο μιτσος ειναι γατα κλωνε απο παλλια σε πηρε χαμπαρι

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
τοσο σε ανυσυχει πως θα τον αντιμετωπισω?αν οπως λες δεν εισαι αυτος πες πειος εισαι και αρχισε να ανυσυχεις εσενα πως θα σε αντιμετωπισω.
αντε βρε βλακα μας σκοτισαις τα αρχιδια
κομπλεξικε
γουσταρο να γραφο ανωνυμα
γουστο μου και καπελω μου γι αθτο ινε ανονιμο φορουμ
δικια σου επιλογει ινε να βαλισ φατσα και ονοματεπονιμο εδο δικια μου ινε να ιμε ανονιμοσ
γουσταρο να σας κοροϊδευο ολουσ εσασ τουσ βλακαισ που πατε και τροτε τα λεφτα σασ σε πουτανεσ εκτοσ χορας σασ
ανικανει να γαμησετε ελλινιδα η κυπραια
οκει ιχε πλακα ποθ πιστεβεσ οτι ιμε ο σινοχαρας
αλα εσθ εχισ βλακια στον εγκεφαλο!!!!! μου σκοτισεσ τα παπαρια στα πμ!!!!!
αλλα αν σε ιχε πραγματι φιλο αυτοσ....τουτε καλος μαλακασ ινε κε του λογου του
καλα να παθι το ζοο ε το ζοο

εισαι επικινδινος ψιχολογικα σαν ανθροποσ
να πας να το κιτακσεις

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
απαντηση απο μαγγα ελληνα χαχαχαχαχ.ο αληθηνος φιλος δεν κανει κλωνους να κατηγορα αυτον που τον υπερασπιζεται και εμπιστευτηκε ρε ζωο.σε στριμωξς,καταλαβες ειμαι ψυχακιας και δεν θες να παιξεις.σου ειπα θα σε βρω.παντα λεω σε μικρους που ξερω ποτε μην τα βαλεται με καπειον,δεν ξερεται ποσο τρελος μπορει να ειναι.μπορει να χαμογελω,κανω πλακες,,ειμαι καλο παιδι και το δειχνο,αλλα οταν καπειος με πιεσει η δοκιμασει τα ορια μου θα τον φαω.δενμπορεις να μπεις στο μυαλο ανθρωπων σαν εμενα,το πρωσωπο τοθ καλου παιδιου σε ξεγελα καμια φορα.δοκιμασε αν θες ποσο σκληρος ειμαι,θα χασεις πασα ιδεα.καποτε,καπου,καπιοι πηγαν να με δοκιμασουν,στο μυαλο μου παντα ομως ηταν εσεις ολοι θα φυγεται,θα ληγησεται αλλα εγω θα ειμαι εδω.οσο με πιεζουν και με κολουνε γουσταρω.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
αν ημουνα νορμαλ ρε ηλιθιε θα μπορουσα να κανω τετεια διαγνωση για σενα χαχαχαχ,νομιζεις το κρατος εχει λεφτα να συντηρα ολους τους τρελους?καποιοι ειναι ελευθεροι.θες να σου επαναλαβω 80 φορες τιν διαγνωση?εχω χρονο.απαντα στα πμ που εστειλα.μονο τρελος θα καταφερνε να κανει τιν διαγνωση του ψυχολογικου σου πορτρετου.τι εκανες?εμπαινες στον ιωσιφ παλλια και στον διμιτρακι?τωρα  εμπλεξες στα αληθεια λολιτα χαχαχαχαχ.ακομα γουσταρεις να παιζουμε?

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
αντε βρε βλακα μας σκοτισαις τα αρχιδια
κομπλεξικε
γουσταρο να γραφο ανωνυμα
γουστο μου και καπελω μου γι αθτο ινε ανονιμο φορουμ
δικια σου επιλογει ινε να βαλισ φατσα και ονοματεπονιμο εδο δικια μου ινε να ιμε ανονιμοσ
γουσταρο να σας κοροϊδευο ολουσ εσασ τουσ βλακαισ που πατε και τροτε τα λεφτα σασ σε πουτανεσ εκτοσ χορας σασ
ανικανει να γαμησετε ελλινιδα η κυπραια
οκει ιχε πλακα ποθ πιστεβεσ οτι ιμε ο σινοχαρας
αλα εσθ εχισ βλακια στον εγκεφαλο!!!!! μου σκοτισεσ τα παπαρια στα πμ!!!!!
αλλα αν σε ιχε πραγματι φιλο αυτοσ....τουτε καλος μαλακασ ινε κε του λογου του
καλα να παθι το ζοο ε το ζοο

εισαι επικινδινος ψιχολογικα σαν ανθροποσ
να πας να το κιτακσεις

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
αν εχεισ καμια καλη ελληνιδα στην οικογενεια φερτην να την γνωρισω,αν εισαι ουκρανια θα τις δινω και 300 γριβνα την μερα να μεινει μαζι μου χαχαχαχ,απαντα που θα σε βρω ουκρανια.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
διπωλικη πρωσωπικοτητα και συνδρομο δραμα κουιν τελειο,γουσταρω,χυνω χαχαχαχαχ.τωρα φιλε που σου αρεσει να κολας σε ολους κανε μια διαγνωση για μενα.νομιζω δεν θα ξερεις απο τι θα πονα ο κολος σου απο το ξυλο η το γαμισι.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ακομα δεν τελειωσα μαζι σου αλλα επιδει δεν απαντασ τα πμ να σε καληνυχτισω!

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Μια φορά, τα διάφορα κράτη διοργάνωσαν έναν διαγωνισμό, για να αναδείξουν την καλύτερη κατασκοπευτική υπηρεσία!
Η αποστολή;
Να βρουν ένα κουνέλι στο δάσος της Βουλώνης!
Πάει λοιπόν πρώτη το FBI για την Αμερική, βάζει λέιζερ, πράκτορες ... αλλά κουνέλι πουθενά!
Πάει κι η αγγλική αστυνομία, βάζει σύρματα, αστυνομικούς με άλογα, πάλι τίποτα! Κουνέλι πουθενά!
Πάει κι η ελληνική αστυνομία μέσα και βγαίνει με μια αρκούδα με μαυρισμένο μάτι!
Την βάζουν την αρκούδα μπροστά στην κριτική επιτροπή, την κλοτσάει ένας αστυνομικός να μιλήσει, οπότε λέει η αρκούδα:
- Εντάξει, εντάξει, εγώ είμαι το κουνέλι! Όχι άλλο ξύλο, ομολογώ!

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
εδω ειμαι στην εστησα να σου πω ενα καλο

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Μια φορά, τα διάφορα κράτη διοργάνωσαν έναν διαγωνισμό, για να αναδείξουν την καλύτερη κατασκοπευτική υπηρεσία!
Η αποστολή;
Να βρουν ένα κουνέλι στο δάσος της Βουλώνης!
Πάει λοιπόν πρώτη το FBI για την Αμερική, βάζει λέιζερ, πράκτορες ... αλλά κουνέλι πουθενά!
Πάει κι η αγγλική αστυνομία, βάζει σύρματα, αστυνομικούς με άλογα, πάλι τίποτα! Κουνέλι πουθενά!
Πάει κι η κυπριακή αστυνομία μέσα και βγαίνει με μια αρκούδα με μαυρισμένο μάτι!
Την βάζουν την αρκούδα μπροστά στην κριτική επιτροπή, την κλοτσάει ένας αστυνομικός να μιλήσει, οπότε λέει η αρκούδα:
- Εντάξει, εντάξει, εγώ είμαι το κουνέλι! Όχι άλλο ξύλο, ομολογώ!

ομολογω ειμαι αφτος ποθ θες να ιμε
σιμερα ο σινοχαρας
αβριο πιος θες να ειμαι
ο γιατροσ ιπε να σου λεμε ναι

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
εκανε μια γυναικα εγχειρηση και ειχε μεταθανατια εμπειρια.ο θεος τις ειπε ακομα δεν ηρθε η ωρα σου,εχεις 40 χρονια και 5 μηνες.αφου συνηλθε αποφασισε να παρατινη την παραμονη της νοσοκομειο,λεει αφου εχω αλλα 40 χρονια ασ κανω μια πλαστικη,πρωσωπου,μποτοξ στα χειλη,εφερε κομοτρια νεα μαλλια,εφερε οδοντικο νεα δοντια,μολις βγηκε απο το νοσοκομειο την πατησε ασθενοφορο και πεθανε.το ειχε παραπονο,λεει μου ειπε 40 χρονια εχω ακομα ο θεος να τον ρωτησω τι εγινε?απλα λεει ο θεος δεν σε αναγνωρισα χαχαχαχ.καλα μαλα ανεκδοτα θα λεμε εδω?

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom