πρωσωπικα τζαμπα μου ερχονται χαχαχα.αν θεσ βιζιτες τωρα απο 400-600 γριβνα 20-30 ευρο.γω παντα εχω καπεια γκομενα,βεβαια τα επιπεδα που νομιζεται ολοι οτι βρισκεισ μονο οι ουκρανοι της εχουν,οι νορμαλ ενοω ουκρανοι που εχουν καπειο καλο εισοδημα.επιδει νομιζω με αμφιζβητεις φιλε,απλα θα σου πω οτι αν παω αυριο ουκρανια με σκοπο να γαμησω 10 βιζιτεσ 500 γριβνα σε 2 μερες,εχω το μπατζετ να το κανω.τετειας κατηγοριες γκομενες τις εχω και τζαμπα.μπορειο απλος τουριστας να εχει τισ γκομεναρες που εχουν οι ουκρανοι?ασφαλως οχι,βιζιτες ολοι βρισκουν.ιδικα το μπατζετ του ελληνα δεν μπορει να συναγωνιστει τον ντοπιο νορμαλ ουκρανο,κιεβο,οδυσσο που ξερω.την ιδια γνωμη εχει και φιλος μου που καθε μηνα ειναι ουκρανια ελληνας με πολυ μεγαλο μπατζετ.παντα εχει γκομενες ο φιλος,αλλα οχι τις πρωτης κατηγοριας που εχουν οι ουκρανοι,απλες κοπελες με χαμηλο μισθο 30-35 ηλικια,μερικες χωρισμενες με παιδια.τα αλλα που πιστευεται και οτι ερθεις να το παιξεις οδυσσο βαλκανιος καουμποις,εδω ανοιξαν δεκαετιες τα ματια τους και ειδαν εκατομυρια ξενους χαχαχα.το 90 ο θειος μου κιεβο τις σπονσαρε τοτε με κοσμηματα και διαμαντια απο σιερα λεονε χαχαχα.τωρα ειναι 72 ο θειος με γκομενα μονιμη 38 απο κιεβο και ζει μαζι της αφρικη η λονδινο,ουκρανια εφυγε πριν 7 χρονια που ζουσε εκει απο 1987.μεγαλη απατη ο θειος να μην σου πω ποσα μας εφαγε οικογενοιακα.εδω φιλε νορμαλ κοπελα και ομορφη οπως θελουμε να εχουμε ειναι δυσκολο,μονο απο το κατω ραφι εχεις επιλογες,κατι ξερει ο χαζοχαρης τοσα χρονια που παιζει μπαλα εκει.σπονσορινκ,χρημα is the king.με τα λεφτα μου γαμω και την κυρα μου λενε κυπρο,ελπιζω να απαντησα στις αποριες σου.