Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
συμφωνω οτι αυτος που εβαλε φοτο με το παιδακι ειναι ανςμαλοσ
τελικα το να γραφις στα μπουρδελα ινε μια μορφι κσεσπασματοσ
εχι μεγαλι πλακα.....κανισ τιν πλακα σου και τσιμπαναι οι αρωστοι
κε ι πιο μεγαλι πλακα ινε οτι βλεπετε φαντασματα του χοντρου παντου
να κανοθμε ενα επιτραπαιζιο πιος ινε ο κλονοσ του χοντρου
σινδρομο μανοκαταθληπτικις καταδιοξισ απο τον χοντρο εχετε :2funny: :2funny: :2funny:

καλα δεν φοβασε αν σε βρι ο ψοντρος κατσι επανο σου και σε κοντινι αλλους 20 ποντους  :2funny: :2funny:

αρκετα γελασα κι αποπσε  :2funny: :2funny: :2funny:

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
μουνια ειναι ολοι κρθβονται απο κλωνους,οπου θελετε θα σας συναντησω πρωσωπικα,πολυ θα χαρω.
ετσι μαζι σοθ ιμε
γιατι βρε δεν ροτας τους διαχιριστες να δεις απο που γραφι ο καθενας εεεεεε;;;;;
με αφτα που λες χαρι τυ κανι ο διμιτρακις που ασχολιτε μαζι του
:)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
πρωσωπικα τζαμπα μου ερχονται χαχαχα.αν θεσ βιζιτες τωρα απο 400-600 γριβνα 20-30 ευρο.γω παντα εχω καπεια γκομενα,βεβαια τα επιπεδα που νομιζεται  ολοι οτι βρισκεισ μονο οι ουκρανοι της εχουν,οι νορμαλ ενοω ουκρανοι που εχουν καπειο καλο εισοδημα.επιδει νομιζω με αμφιζβητεις φιλε,απλα θα σου πω οτι αν παω αυριο ουκρανια με σκοπο να γαμησω 10 βιζιτεσ 500 γριβνα σε 2 μερες,εχω το μπατζετ να το κανω.τετειας κατηγοριες γκομενες τις εχω και τζαμπα.μπορειο απλος τουριστας να εχει τισ γκομεναρες που εχουν οι ουκρανοι?ασφαλως οχι,βιζιτες ολοι βρισκουν.ιδικα το μπατζετ του ελληνα δεν μπορει να συναγωνιστει τον ντοπιο νορμαλ ουκρανο,κιεβο,οδυσσο που ξερω.την ιδια γνωμη εχει και φιλος μου που καθε μηνα ειναι ουκρανια ελληνας με πολυ μεγαλο μπατζετ.παντα εχει γκομενες ο φιλος,αλλα οχι τις πρωτης κατηγοριας που εχουν οι ουκρανοι,απλες κοπελες με χαμηλο μισθο 30-35 ηλικια,μερικες χωρισμενες με παιδια.τα αλλα που πιστευεται και οτι ερθεις να το παιξεις οδυσσο βαλκανιος καουμποις,εδω ανοιξαν δεκαετιες τα ματια τους και ειδαν εκατομυρια ξενους χαχαχα.το 90 ο θειος μου κιεβο τις σπονσαρε τοτε με κοσμηματα και διαμαντια απο σιερα λεονε χαχαχα.τωρα ειναι  72 ο θειος με γκομενα μονιμη 38 απο κιεβο και ζει μαζι της αφρικη η λονδινο,ουκρανια εφυγε πριν 7 χρονια που ζουσε εκει απο 1987.μεγαλη απατη ο θειος να μην σου πω ποσα μας εφαγε οικογενοιακα.εδω φιλε νορμαλ κοπελα και ομορφη οπως θελουμε να εχουμε ειναι δυσκολο,μονο απο το κατω ραφι εχεις επιλογες,κατι ξερει ο χαζοχαρης τοσα χρονια που παιζει μπαλα εκει.σπονσορινκ,χρημα is the king.με τα λεφτα μου γαμω και την κυρα μου λενε κυπρο,ελπιζω να απαντησα στις αποριες σου.

Δηλαδή λες οτι γαμάς τζάμπα?Ούτε στα εστιατόρια τις πας ούτε δώρα αγοράζεις?Μόνο με τη μαλαπέρδα?

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
εγω δεν μιλω με κλωνους μαγγα,εισαι μουνακι σιγουρα,στειλε πμ αφου δεν εισαι ο σινο πειος εισαι και θα ερθω να σε γαμησω στο ξυλο.εχεις αρχιδια δημοσια να πεις?αν μιλησες με τους κυπριους σιγουρα οχι γιατι ξερεις τι θα σε κανω.ψευτομαγγα οταν θα σε λιωσω στο ξυλο θα εχω μαρτυρες,γερασιμε την εβαψες.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ενοειτε ρε οτι παμε να φαμε χαχαχα,δεν ειμαι γυφτος.δωρακια δεν ζητανε ποτε,απο μονος τους περνω.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
γαμα την πολωνια ελα εσυ ουκρανια και ασε τα ολα σε μενα χαχαχαχ.θεσ βιζιτες θα εχεις,θες νορμαλ τσαμπα κατι θα βρουμε αν ειναι καλος ο καιρος.τελευτεα μερα γνωρισα μια κοπελα αξιολογη οταν παω θα την φαω.λογο καιρου δεν ειχε ψυχη στον δρομο,καφε,το βραδι ειχα την ποντικομουρα χαχαχαχ

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
:badair:
εγω δεν μιλω με κλωνους μαγγα,εισαι μουνακι σιγουρα,στειλε πμ αφου δεν εισαι ο σινο πειος εισαι και θα ερθω να σε γαμησω στο ξυλο.εχεις αρχιδια δημοσια να πεις?αν μιλησες με τους κυπριους σιγουρα οχι γιατι ξερεις τι θα σε κανω.ψευτομαγγα οταν θα σε λιωσω στο ξυλο θα εχω μαρτυρες,γερασιμε την εβαψες.
:badair: εκλασα πανο μου
μακαρι να ιμουν ο χοντροσ αυτες τις μερες εκι που ινε  :2funny: :2funny:

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
καφε,το βραδι ειχα την ποντικομουρα χαχαχαχ
μονο τετιες μπορις να εχισ
αντε αρκετα εκανα πσιχοθεραπια σε βαρος σου
δεν σε κσαναπιραζο για λιγο κερο  :2funny:
απο αβριο αλλον

ο αλλαν ο δευτεροσ χοντρος γιατι δεν ανεβαζι φοτο;;; κανι απεργια ο χοντρος 1 και δεν στελνι πια στο χοντρο 2;;;

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ο διμιτρακις δεν ασχολειτε μαζι του ουτε εχει κλωνουσ.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
μονο τετιες μπορις να εχισ
αντε αρκετα εκανα πσιχοθεραπια σε βαρος σου
δεν σε κσαναπιραζο για λιγο κερο  :2funny:
απο αβριο αλλον

ο αλλαν ο δευτεροσ χοντρος γιατι δεν ανεβαζι φοτο;;; κανι απεργια ο χοντρος 1 και δεν στελνι πια στο χοντρο 2;;;

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ευχαριστω για το τραγουδι.επιδει δεν ξερω να βαζω βιντεο βρες μου σε παρακαλω το αγαπημενο μου τραγουδι,αγαπησα ενα σχολειο που μεμαθε να σας γαμω,οταν βρεθουμε απο κοντα θα σου μαθω τους στιχους ολους με συνοδεια κλοτσιων.

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
ευχαριστω για το τραγουδι.επιδει δεν ξερω να βαζω βιντεο βρες μου σε παρακαλω το αγαπημενο μου τραγουδι,αγαπησα ενα σχολειο που μεμαθε να σας γαμω,οταν βρεθουμε απο κοντα θα σου μαθω τους στιχους ολους με συνοδεια κλοτσιων.
αφοθ ιπες με κσερις ιμε ο σινοχαρας  :2funny:
τορα με ροτας παλι ποιοσ ιμε;;;; :2funny: :2funny: :2funny:
αντι να γαμαο τις ουκρανεσ στιν οδισσο ασχολουμε με εσενα
εισαι.......κσυραφι σκετο  :2funny: :2funny: :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
διαβασεσ το πμ που εστειλα?θες να το γραψω δημοσια?

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
διαβασεσ το πμ που εστειλα?θες να το γραψω δημοσια?
αφοθ ιπες με κσερις ιμε ο σινοχαρας  2funny
τορα με ροτας παλι ποιοσ ιμε;;;; 2funny 2funny 2funny
εισαι.......κσυραφι σκετο  2funny 2funny 2funny

τι τα θεσ τα πμ.....ιμαστε γνοστι κε φιλι κε ιμε ο ανθροποσ σου :2funny: :2funny:

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
αφοθ ιπες με κσερις ιμε ο σινοχαρας  2funny
τορα με ροτας παλι ποιοσ ιμε;;;; 2funny 2funny 2funny
εισαι.......κσυραφι σκετο  2funny 2funny 2funny

τι τα θεσ τα πμ.....ιμαστε γνοστι κε φιλι κε ιμε ο ανθροποσ σου :2funny: :2funny:
παισ μοθ το σινδομο που ιπεσ οτι εχ εγο ο σινοχαρας αλλι μια φορα  :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
εχεις συνδρομο δειλιασις,μοτιωσης και εισαι μια κρυφη αδερφη.βεβαια ποτε δεν παραδεχεσαι και εισαι χεστης.παντα ψευτης,σε καλεσα να βρεθουμε αλλα οπως παντα λαγουδακι,ζαιτζικ θα σε ξετρυπωσω.

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
εχεις συνδρομο δειλιασις,μοτιωσης και εισαι μια κρυφη αδερφη.βεβαια ποτε δεν παραδεχεσαι και εισαι χεστης.παντα ψευτης,σε καλεσα να βρεθουμε αλλα οπως παντα λαγουδακι,ζαιτζικ θα σε ξετρυπωσω.
χαχαχαχα  πολι γουσταρο να σας δο να δερνεστε με τον χοντρο

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
καλα ποτε γαμας?εδω και 3 ωρες γραφεις και στελνεις πμ.μυθος ησουν και τελειωσες,μαλλον με την γκομενα σου την βγαζεις και σημερα το λαπτοπ χαχαχαχ η κανεις μπειμπι σιτινκ  της κοπελας με το παιδι,αυτην ειπαμε φυλαξε την για μενα ,ξερεις ,φετιχ.χαθηκε και ο διμιτρακις σημερα να γραψει τιποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom