Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
οποτε μπορει  να δωσει αξιοπιστες πληροφοριες κι οχι τα φιδια που γραφαν ι αλλοι ελπιζω,,, :S
μονο ο σχινοχαρας και ο νυκτερος μπορουν να δωσουν πληροφοριες σε οποιους ενδιαφερεστε
οι υπολοιποι λενε παπαριες.

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
μονο ο σχινοχαρας και ο νυκτερος μπορουν να δωσουν πληροφοριες σε οποιους ενδιαφερεστε
οι υπολοιποι λενε παπαριες.
σχινοχαρας πιος ειναι?
οι τελευταιοι που υποστηριξε και  ο νυκτερος,που ανεφερες, λεγαν μονο μαλ,,ιες και ανακοντα στορις παντως,,, :grin:
ελπιζω να μην αρχισει κ λεει κι ο κυπραιος τετοιες αρλουμπες... :tickedoff:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
σχινοχαρας πιος ειναι?
οι τελευταιοι που υποστηριξε και  ο νυκτερος,που ανεφερες, λεγαν μονο μαλ,,ιες και ανακοντα στορις παντως,,, :grin:
ελπιζω να μην αρχισει κ λεει κι ο κυπραιος τετοιες αρλουμπες... :tickedoff:
ο σχινο ειναι λιγο χοντρουλης αλλα ξερει τα παντα για τις πουτανες της ουκρανιας.
τον νυχτερο οσο τον ειχα παρακουληθησει ελεγε σωστα πραγματα,καποια στιγμη σταματησε να δινει
πληροφοριες ομως.απο εκει και περα δεν εχω παρακουληθησει ποιους σιγονταρησε..Απο εκει και περα
να εισαι σιγουρος οτι τα περισσοτερα που θα ακουσεις ειναι φιδια.Το μονο που ισχυει ειναι οτι
χωρις γνωση της γλωσσας δεν θα καταφερεις και πολλα.Θα γαμησεις,αλλα με πολλα περισσοτερα απο
οτι θα εδινες αν μπορουσες να συνεννοηθεις.

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
ο σχινο ειναι λιγο χοντρουλης αλλα ξερει τα παντα για τις πουτανες της ουκρανιας.
τον νυχτερο οσο τον ειχα παρακουληθησει ελεγε σωστα πραγματα,καποια στιγμη σταματησε να δινει
πληροφοριες ομως.απο εκει και περα δεν εχω παρακουληθησει ποιους σιγονταρησε..Απο εκει και περα
να εισαι σιγουρος οτι τα περισσοτερα που θα ακουσεις ειναι φιδια.Το μονο που ισχυει ειναι οτι
χωρις γνωση της γλωσσας δεν θα καταφερεις και πολλα.Θα γαμησεις,αλλα με πολλα περισσοτερα απο
οτι θα εδινες αν μπορουσες να συνεννοηθεις.
καλα τα λες ,αλλα αυτοι λεγαν πως πηγαν ,βαλανε κ φωτοραφιες που φαινετε οτι ιεναι ευσωμος κι μεγαλος σε χρονια ο ενας κι απο στυλ κλαφτα,
και με τα προσοντα αυτα γαμησανε τις εστεμενες κ δη σε οντεσα,χωρις λεφτα κι αλλα τετοια φιδια απο δω μεχρι την κριμαια,,,
ο σχινοχαρας ιατι δεν γραφει εφοσον ξερει τοσα πολλα?αν κι εγω κραταω μικρο καλαθι για τους παντογνωστες,,, ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
καλα τα λες ,αλλα αυτοι λεγαν πως πηγαν ,βαλανε κ φωτοραφιες που φαινετε οτι ιεναι ευσωμος κι μεγαλος σε χρονια ο ενας κι απο στυλ κλαφτα,
και με τα προσοντα αυτα γαμησανε τις εστεμενες κ δη σε οντεσα,χωρις λεφτα κι αλλα τετοια φιδια απο δω μεχρι την κριμαια,,,
ο σχινοχαρας ιατι δεν γραφει εφοσον ξερει τοσα πολλα?αν κι εγω κραταω μικρο καλαθι για τους παντογνωστες,,, ;)
Χωρις λεφτα δεν γαμαει κανεις απο οσους γραφουν εδω.Μπουρδες λενε αν τα λενε.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
καλισπερα παιδια,φιλε μαστερ 21 γνωριζω πιστευω απταιστοσ τα ροσικα.ειμαι 34 και επισκεπτομαι εδω και 25-27 χρονια τιν μοσχα,κιεβο,πετρουπολι,οδυσσο,λογο οτι οικογενειακα ειχαμαι δουλειεσ εκει και χιλιαδεσ κυπριοι σπουδασαν εκει οποσ σχεδον ολα τα μελοι τισ οικογενειασ μου.δεν εχω δικαιομα να το παιχω ιδικοσ και ουκρανολογοσ γιατι ειναι ιεροσυλια προσ τον μεγα δασκαλο ιοσιφ,οσοι τον ακουσατε,μιραστικατε τισ γνοσεισ και εμπειρειεσ και τα παθυματα του,ζισατε ιδιεσ εμπειρεισ στιν ουκρανια δεν χρειαζεσται κανεναν.απλα εχω τιν καλη διαθεσι οταν με το καλο αποφασισεται να ταχιδευσεται ουκρανια να σας συναντισω και να σας βοηθυσω χορις καμια υποχρεοσι,αντιθετος με χαρα.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
δεν ειμαι μονο φιλος του διμιτρακι τον οπειον ειχα τιν τιμη να συναντισω,αλλα με ολουσ τους ελλινες που γνωρισα στιν οδυσσο οποσ με μεγαλος πουτανιερο αλλανταλλον.προσωπικα εχω γκομενακια αλλα μου αρεσει να ασχολουμαι και με βιζιτουλες.περισοτερα για οδεσσα,αργοτερα.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Καλως Ηρθες στην παρεα κυπριε και ευγε για τις καλες σου προθεσεις . Τετοια ατομα σαν εσενα τα χρειαζομαστε στο σαιτ

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ευχαριστω φιλε νυχτερε,εχω γραπσει τορα για ενα φιλο που ζιτα πλιροφοριεσ για μοσχα,εχω ειδι γραπσει για λιθουανια,σερβια.αργοτερα αρκετεσ πλιροφοριεσ για τον φιλο στιν μπρατισλαβα.

Επισκέπτης
δεν ειμαι μονο φιλος του διμιτρακι τον οπειον ειχα τιν τιμη να συναντισω,αλλα με ολουσ τους ελλινες που γνωρισα στιν οδυσσο οποσ με μεγαλος πουτανιερο αλλανταλλον.προσωπικα εχω γκομενακια αλλα μου αρεσει να ασχολουμαι και με βιζιτουλες.περισοτερα για οδεσσα,αργοτερα.
αυτος εισαι μαζι με τον πορνομεταναστη στο βιντεο τυπε μου? θα ερθουμε 3 ελληνες το πασχα θα εισαι εκει ?    

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ναι,εγω ειμαι,πλακα σε ενα φιλο χρυσαυγιτη που μενει οδεσσα.δυστυχοσ πασχα εχω οικογενειακες υποχρεοωσεις στιν κυπρο.πασχα ολοι πανε στα χορια τουσ η φευγουν απο τιν πολη.μαιος ειναι  καλιτερη εποχη.για διαμονι,κοπελες και οτι θελεται ολα κανονιζονται.εγραπσα για κιεβο πλιροφοριεσ αν ενδιαφερεσται και για εκει,οδεσσα αργοτερα.σαβατοκυριακο παιρνο το πρωινο μου,οι κινεζουλεσ και οι βιετναμ καθαριστριες εχουνε off,τις ψαρευω απο τιν στασι του λεοφορειου με 10-20 ευρο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ναι,εγω ειμαι,πλακα σε ενα φιλο χρυσαυγιτη που μενει οδεσσα.δυστυχοσ πασχα εχω οικογενειακες υποχρεοωσεις στιν κυπρο.πασχα ολοι πανε στα χορια τουσ η φευγουν απο τιν πολη.μαιος ειναι  καλιτερη εποχη.για διαμονι,κοπελες και οτι θελεται ολα κανονιζονται.εγραπσα για κιεβο πλιροφοριεσ αν ενδιαφερεσται και για εκει,οδεσσα αργοτερα.σαβατοκυριακο παιρνο το πρωινο μου,οι κινεζουλεσ και οι βιετναμ καθαριστριες εχουνε off,τις ψαρευω απο τιν στασι του λεοφορειου με 10-20 ευρο.
Ειχε πολυ  :2funny: του που μπηκες με το Εβρα'ι'κο καπελακι στο Ελληνικο  :2funny: αλλα δεν ψαρωσε τον ειχανε προηδοποιησει.
αυτος εισαι μαζι με τον πορνομεταναστη στο βιντεο τυπε μου? θα ερθουμε 3 ελληνες το πασχα θα εισαι εκει ?    
Αν προσεξες το βιντεακι εχουν αλλαξει τους υποτιτλους και ειναι προσβλητικο.Ποιος αλλος απο τον Σκυλοχάλια αν ειναι ακομα ζωντανος ή καποιον απο τους φιλους του μπορει να το εχει κανει?  :2funny: Δειχνει πόσο κομπλεξικο και αηδιαστικο ειναι το Σύχαμα και ολοι οι Πιρφοροι.
 Προς τους Μοντερατορ:Γιατι δεν μπαναρετε τον κλωνο του Συχάματος?και δεν σβινετε αυτα που εχει γραψει?Το βιντεακι δεν ειναι προσβλητικο? :think:
  Δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι ο Σκυλοχάρας γιατι πιθανον να εχει ψωφισει γιατι δεν γραφει πια με κανενα απο τους κλωνους του εδω και μερες  :think:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Δημητρακη τι τραγουδια ειναι αυτα που ακουγονται στο βιντεο; Μπορεις να ποσταρεις youtube link?

Επισκέπτης
καλισπερα παιδια,φιλε μαστερ 21 γνωριζω πιστευω απταιστοσ τα ροσικα.ειμαι 34 και επισκεπτομαι εδω και 25-27 χρονια τιν μοσχα,κιεβο,πετρουπολι,οδυσσο,λογο οτι οικογενειακα ειχαμαι δουλειεσ εκει και χιλιαδεσ κυπριοι σπουδασαν εκει οποσ σχεδον ολα τα μελοι τισ οικογενειασ μου.δεν εχω δικαιομα να το παιχω ιδικοσ και ουκρανολογοσ γιατι ειναι ιεροσυλια προσ τον μεγα δασκαλο ιοσιφ,οσοι τον ακουσατε,μιραστικατε τισ γνοσεισ και εμπειρειεσ και τα παθυματα του,ζισατε ιδιεσ εμπειρεισ στιν ουκρανια δεν χρειαζεσται κανεναν.απλα εχω τιν καλη διαθεσι οταν με το καλο αποφασισεται να ταχιδευσεται ουκρανια να σας συναντισω και να σας βοηθυσω χορις καμια υποχρεοσι,αντιθετος με χαρα.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εχεις μεγαλο ταλεντοο!!!!!! αλλα γαμισετον τον μαλακα !!! δεν αξιζει!!!! μια παρεα ειμαστε !!! χαλαροστε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: μου παν τα πνεθματα του βουνου οτι θα σοβαρευτη :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εχεις μεγαλο ταλεντοο!!!!!! αλλα γαμισετον τον μαλακα !!! δεν αξιζει!!!! μια παρεα ειμαστε !!! χαλαροστε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: μου παν τα πνεθματα του βουνου οτι θα σοβαρευτη :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Εχεις σκεφτει τι θα παθεις αν βρω τη φωτογραφια σου? :2funny:Πιθανοτατα να την εχω βρει ηδη  :2funny: :think:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Εχεις σκεφτει τι θα παθεις αν βρω τη φωτογραφια σου? :2funny:Πιθανοτατα να την εχω βρει ηδη  :2funny: :think:
εχο 5 μαντρες με αμελετητα για κλασιμο παρε φορα απο τα τουρκοβουνια μιναρα!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  βαλε βαλε φοτο !!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom