Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
καλησπερα σε ολους,για τουσ φιλους που θα πανε πασχα οδυσσο αργοτερα θα εχω πληροφοριες στο θεμα οδυσσος.μπορειτε να επικεινωνησεται και πρωσοπικα.

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
καλα τα λες ,αλλα αυτοι λεγαν πως πηγαν ,βαλανε κ φωτοραφιες που φαινετε οτι ιεναι ευσωμος κι μεγαλος σε χρονια ο ενας κι απο στυλ κλαφτα,
και με τα προσοντα αυτα γαμησανε τις εστεμενες κ δη σε οντεσα,χωρις λεφτα κι αλλα τετοια φιδια απο δω μεχρι την κριμαια,,,
ο σχινοχαρας ιατι δεν γραφει εφοσον ξερει τοσα πολλα?αν κι εγω κραταω μικρο καλαθι για τους παντογνωστες,,, ;)

αμπερ αλερτ!!!!
κενουργιος μαλακας στην παρεα μας

ρε μαλακιστιρι
ο 50+ πηγε γαμησε κι εβγαλε φωτο με το μουνι που γαμησε

Ο δημητρακης δινει πληροφοριες και σωστες
μερικες ειδικα για τα μσαλον (αλλωστε μονο αυτα κσερι)

απλα μου την σπαει που ειναι αυταρεσκος και εχει ναρκισσισμο γι αυτο και του την μπαινω

εσυ πρεπει να εισαι εντελως μαλακας

εχεις κραξει τους παντες και δεν εχεις πει τιποτα

ο αιωνιος μαλακας ελληνας υπο μορφη τεντυμποι

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε βρωμερο σύχαμα τον κωβω να της εδωσε και 500 Ευρω για να την  :knockinb:!Εχω γραψει σχετικα με τα καμωματα του στη Μολδαβια  :2funny:.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
αμπερ αλερτ!!!!

ρε μαλακιστιρι

απλα μου την σπαει που ειναι αυταρεσκος και εχει ναρκισσισμο γι αυτο και του την μπαινω

τι σκατα ναρκισισμο να εχει,να ειχε μια ωραια εμφανιση να πω οκ,ενας χοντρος καραφλος ειναι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αμπερ αλερτ!!!!

ρε μαλακιστιρι

K,εμενα μου τη σπαει που εισαι ενα αηδιαστικο τέρας  :2funny: ενα συχαμα  :2funny:Ενας βρωμιαρης  :2funny: εγω οτι λεω ειναι αποδεδηγμενο εχουνε ερθει και το εχουνε επιβεβαιωσει πολλα ατομα απο το σα'ι'τ οτι δε λεω  :jerking:!
  Εσυ βγαζει κακια ρε βρωμιαρη γιατι ΑΠΟΚΑΛΥΨΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΟΥ :2funny: Για τους γαμους των Μεγιστανων  :jerking: και τα πλουτη σου  :2funny:  ενω εισαι ενα μουτζουρης.Γ'αυτο και βαζεις κλωνους γιατι ρεζιλευτηκες.
  Το πιθανοτερο ειναι τέλος σου να ειναι φριχτο  :2funny: να σου σαπισουνε τα πόδια σου που ειναι πρισμενα και να στα κωψουνε.Αλλα ακομα και τοτε θα μπαινεις μεσα στο σα'ι'τ και θα βριζεις  :2funny:.
  Ναι ειμαι χοντρος,κοντος και καραφλος.Ε,ρε ζωα φουκαραδες αγαμιτοι Πιρφοροι  :2funny: Αντε πατε μια βολτα μεχρι τον Αγιο Παντελεημονα κακομοιρηδες  :2funny:

Συνημμένα

• OLYMPUS 229a.jpg
    OLYMPUS 229a.jpg
    73 KB · Εμφανίσεις: 61

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
αμπερ αλερτ!!!!

ρε μαλακιστιρι

Μην ενοχλείς τον φίλο μας τον Ρέντ-Μίδα! Είναι καλοπροαίρετος αμφισβητητής των πάντων! Και΄μας έχει γράψει πολλά από όσα έχει ζήσει σε Ουκρανία και Αν. Ευρώπη!
Αν ψάχνεις για Μ.... μάλλον πρέπει να τον ψάξεις στον .....καθρέπτη σου...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
K,εμενα μου τη σπαει που εισαι ενα αηδιαστικο τέρας  :2funny: ενα συχαμα  :2funny:Ενας βρωμιαρης  :2funny: εγω οτι λεω ειναι αποδεδηγμενο εχουνε ερθει και το εχουνε επιβεβαιωσει πολλα ατομα απο το σα'ι'τ οτι δε λεω  :jerking:!
   Εσυ βγαζει κακια ρε βρωμιαρη γιατι ΑΠΟΚΑΛΥΨΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΟΥ :2funny: Για τους γαμους των Μεγιστανων  :jerking: και τα πλουτη σου  :2funny:  ενω εισαι ενα μουτζουρης.Γ'αυτο και βαζεις κλωνους γιατι ρεζιλευτηκες.
  Το πιθανοτερο ειναι τέλος σου να ειναι φριχτο  :2funny: να σου σαπισουνε τα πόδια σου που ειναι πρισμενα και να στα κωψουνε.Αλλα ακομα και τοτε θα μπαινεις μεσα στο σα'ι'τ και θα βριζεις  :2funny:.
   Ναι ειμαι χοντρος,κοντος και καραφλος.Ε,ρε ζωα φουκαραδες αγαμιτοι Πιρφοροι  :2funny: Αντε πατε μια βολτα μεχρι τον Αγιο Παντελεημονα κακομοιρηδες  :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon:

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
αμπερ αλερτ!!!!

ρε μαλακιστιρι

μην αρπαζεαι κ λες ασυναρτησιες
δεν ψαχνουμε τσαμπουκαδες εδω,,καποες κουβεντες γινονται ,για πληροφορηση ,αλλα να περνα κι η ωρα...
απλα,τα  χονδροειδη ψεματα κ φιδια πρεπει να επισημαινονται
εκτς αν εχεις καποιο λογο που κανεις σαν παλαβος κια γραφεις με τετοιο παθος.. ;) ;) ;)
δηλ μηπως εχεις συμετεχει κι εσυ στην παραμυθα αυτη,,,, ;) ;) ;)
υγ
ο ναρκισισμος που κολαει?
ειπα οτι γραφετε ψεματα,δεν ειπα οτι ειμαι ο ρουβας εγω...
μην μπουρδολογεις...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
απλα,τα  χονδροειδη ψεματα κ φιδια πρεπει να επισημαινονται
Χμμμ από όλους έχουν ειπωθεί υπερβολές....
Δεν ξεχνάμε τις 15 γκόμενες σε 3 εβδομάδες όλες από καμάκι πεσμένες από την γοητεία σου....

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
επειδη η ευγενεια σου δεν σε αφηνει χωρο στον εγκεφαλο για κατι επιπλεον,σου εξηγω οτι με τον διδασκαλο συμφωνουμε κατα 90%,εξ ου κι ελαβα επαινο προχτες για καποιο ποστ μου
5 πουτανες δεν γαμισα,πανω απο 15 τουλαχιστον το τελευταιο τριμηνο
ξεχασα να τις πληρωσω ομως!!!
ο διδασκαλος εχει λογο ενδιαφεροντα εν αντιθεση με τιν νταβαριτσ που ειναι λιγο σαν την αρχαια πυθεια,γραφει διασφορα ακαταληπτα,βαζει κ φωτο,κι οποιος διαβαζει βγαζει οτι ερμηνεια θελει,,παρολα αυτα,θα επιμεινω,βλεπω μια εχθροτητα κι υποτημηση του απο τον διδασκαλο.λιγο αυτο με ξενιζει,,δεν μου κολλαει στο γενικοτερο υφος του διδασκαλου,γι αυτο κι ερωτηξα εαν υπαρχει καποια κρυφη διαφορα-ερως- η απλα αντιζηλια,,
δεν ειναι τοσο παραλογο νομιζω,ουτε θιγω τον διδασκαλο η τον νταβαριτσ νομιζω κ παλι...
Sorry το τρίμηνο! Αλλά και πάλι πολλές μου φαίνονται...

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
καλησπερα φιλοι,απο ελληνες φιλους που ζουνε μαριουπολη εμαθα σημερα αρχισαν και εκει τωρα τα μιτινγ και η κατασταση ειναι επικηνδυνη.μεχρι πριν 1 εβδομαδα ηταν υσυχα εκει.με τα προβληματα και τους κινδυνους που εχει η ουκρανια προτεινω πορνοεκδρομη στιν τιφλιδα.καλο φαγητο,καλος κοσμος που ασχολειται μονο με θρυσκεια,πανεμορφη πολη,μηδεν εγληματικοτητα και ναρκωμανεις και καφενεια στιλ καπαρε που διαθετουν δωματια,οι κοπελες ολα μαζι 50-60 ευρο για μια ωρα.για τους ενδιαφερωμενους στειλτε pm για πληροφοριες.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
  :think: :think: :think: :think:
wer bist du? aber,wer bin ich :grin:
Midas onhe Zweifel  :2funny: :2funny: :2funny:!!!

Από τότε τα πετούσες τα ντανκε σεν .... :2funny:

Για πες μου τώρα γιατί μια Ουκρανίδα μετά από 2 χρόνια ψυχρότητας μου ζητάει να τη βοηθήσω να βγάλει Βίζα? Και χωρίς μάλιστα να μου λέει γιατί τι θέλει....
Κι εγώ να της λέω οκ πρωινιάτικα Κυριακής.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

Για πες μου τώρα γιατί μια Ουκρανίδα μετά από 2 χρόνια ψυχρότητας μου ζητάει να τη βοηθήσω να βγάλει Βίζα? Και χωρίς μάλιστα να μου λέει γιατί τι θέλει....
Κι εγώ να της λέω οκ πρωινιάτικα Κυριακής.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
'Ετσι είναι όλες αυτές, μόνο όταν θέλουν χάρη σου δίνουν σημασία.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
πολλες που ερχονται το καλοκαιρι κυπρο και τις κοβο αμεσωσ για βιζιτες ετσι ερχονται,βρισκουν μαλακες και τους κανουν βιζα και αγοραζουν τα εισητιρια.τωρα ερχονται με online viza δωρεαν

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Ετσι οπως πανε τα πραγματα στην Ουκρανια θα σου ζητησουν πολλες βοηθεια

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
'Ετσι είναι....
Φοβάμαι μην της βγάλω τη βίζα και χαρεί η μισή Ευρώπη.....
Σίγουρα θα χαρούνε και άλλοι. Το θέμα είναι εσύ που θα της βγάλεις βίζα να εξασφαλίσεις κάτι για τον εαυτό σου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

σε ειδε μαλακοφατσα για αυτο..συνηθως αυτες μονο απο χαζους η απελπισμενους ζητανε κατι τετοιο γιατι ξερουν οτι θα εχουν μεγαλο ποσοστο επιτυχιας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom