lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
+1.000.000Ετσι οπως πανε τα πραγματα στην Ουκρανια θα σου ζητησουν πολλες βοηθεια
+1.000.000Ετσι οπως πανε τα πραγματα στην Ουκρανια θα σου ζητησουν πολλες βοηθεια
αλλα με Καναρια νησια (και Καρα'ι'βικη) αν πας να την συγκρινεις η Ελλαδα ειναι κλασεις κατωτερη
αλλα με Καναρια νησια και Καρα'ι'βικη αν πας να την συγκρινεις η Ελλαδα ειναι κλασεις κατωτερη
αλλα με Καναρια νησια και Καρα'ι'βικη αν πας να την συγκρινεις η Ελλαδα ειναι κλασεις κατωτερη
Για το τι συμβαίνει στον εαυτό σου λες?Δεν χρειάζεται να γράφεις για τη φάτσα σου την απελπισία σου και την χαζομάρα σου...σε ειδε μαλακοφατσα για αυτο..συνηθως αυτες μονο απο χαζους η απελπισμενους ζητανε κατι τετοιο γιατι ξερουν οτι θα εχουν μεγαλο ποσοστο επιτυχιας.
Πολυ στο ταξιδι το εχεις ριξει τελευταια. ΕΥΓΕ. Για να μην μπερδευομαστε καλυτερα ομως γραψε στο ρωσικο τοπικ για Μοσχα .Καθε πληροφορια ειναι πολυτιμη .Επηδή υπήρξε και μια παρεξήγηση στο παρελθόν για το τα χλιδάτα ξενοδοχεία της Μόσχας....
Δείτε τι πραγματικά συμβαίνει με ένα κεντρικό αλλά όχι Top ξενοδοχείο!
Οι φώτος είναι σημερινές---->
Χάρη αυτο το ειχα αναφερει.Απαγορευεται η εισοδος στους αντρες 16-60 τωρα απαγορευσαν την εισοδο και στις γυναικες 18-35εδω και λιγες μερες οι ουκρανοι απαγορευσαν την εισοδο σε οσους αντρες ειναι νομιζω σε ηλικια 15-60 και εχουν ρωσικα διαβατηρια.μονο σε οσους εχουν στειχεια οτι εχουν οικογενεια και συγγενεις εκει.καπου το διαβασα αλλα δεν θυμαμαι που.ακομα για τους πολιτες τις κριμαιας δεν μπορουνε να πετασουν μεσο κιεβου!καπειος αν μπορει να μας το επιβεβαιωση,εδω και μερες δεν μπαινω στο κοντακτε να βλεπω ειδησεις κουραστηκα να διαβαζω.
'Ετσι είναι....
Φοβάμαι μην της βγάλω τη βίζα και χαρεί η μισή Ευρώπη.....
Πως να αντισταθώ τώρα που μου έστειλε το παρακάτω μήνυμα----->Oχι ρε μη πας και της βγαλεις βιζα, ακου εκει τη μαλακισμενη!
Ούτε 5 Ευρώ η απαξιωμένη....5 ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΡΙΣΚΑΡΕ ΤΟ![]()
Πως να αντισταθώ τώρα που μου έστειλε το παρακάτω μήνυμα----->
"Forget about past! We have only future ;)"
![]()
![]()
![]()
Άυριο στις 16:00 θα είμαι έκει!Από Ρόδο...