Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Σημερα επινα καφε και τα λεγαμε με των Σινοχαρα . Για την συγκεκριμενη τα παιδια μου ειπαν οτι δεν πληρωσαν ουτε σεντσ . Το μπραβο ειναι για την κοπελα που εχει παρει τιτλο μις Ουκρανια . Στην Ρωσια η τιμες για κατι αναλογο ειναι της ταξης 5000 -10000 ευρω .Αν υπαρχουν τετοιες γκομενες στο Μεταξουργειο και στην Φυλης τοτε μπραβο σου και εσενα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σημερα επινα καφε και τα λεγαμε με των Σινοχαρα . Για την συγκεκριμενη τα παιδια μου ειπαν οτι δεν πληρωσαν ουτε σεντσ . Το μπραβο ειναι για την κοπελα που εχει παρει τιτλο μις Ουκρανια . Στην Ρωσια η τιμες για κατι αναλογο ειναι της ταξης 5000 -10000 ευρω .
Καταρχην νομιζω δεν ειναι Miss Ουκρανια αλλα νομιζω Miss Οδησσος.Ξερεις γιατι δεν το πιστευω?Γιατι ειναι πανεξυπνες!Θα σου πω τι εκανε μια που αν την δεις θα ελεγες τι χαζουλα που ειναι :2funny:
  Συναντιοταν με εναν Ελληνα (δε λεω ποιος ειναι γιατι δεν ειναι εδω το ζητουμενο)  η κοπελα δεν ηταν απο Οδησσο αλλα ηθελε πολυ να μεινει Οδησσο ο Ελληνας γκομενος της εφυγε και το ιδιο βραδυ η γκομενα του πηρε τηλεφωνο εναν αλλο Ελληνα που απλος ειχανε παει στη δουλεια του μαζι με το γκομενο της και δεν του ειχε καν μιλησει απλος τον ειχε δει και οταν εφυγε ο γκομενος της τον πηρε τηλεφωνο και του ζητησε να συναντιθουνε :2funny:.Θα μου πεις ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ?Πηρε το κινητο του γκομενου της και καλα οτι θελει να παιξει παιχνηδια βρηκε το τηλεφωνο που ηθελε και οταν εφυγε ο γκομενος της  πηρε τον αλλον τηλεφωνο για να συναντηθουνε.
ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΞΕΓΕΛΑΣΑΝΕ  :2funny: ΤΗΝ  :knockinb: ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΩΣΑΝΕ ΛΕΦΤΑ :2funny: Εγω της ειδα πολυ πονηρεμενες :think:και σε ψυχολογουνε πολυ γρηγορα.

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Σημερα επινα καφε και τα λεγαμε με των Σινοχαρα . Για την συγκεκριμενη τα παιδια μου ειπαν οτι δεν πληρωσαν ουτε σεντσ . Το μπραβο ειναι για την κοπελα που εχει παρει τιτλο μις Ουκρανια . Στην Ρωσια η τιμες για κατι αναλογο ειναι της ταξης 5000 -10000 ευρω .Αν υπαρχουν τετοιες γκομενες στο Μεταξουργειο και στην Φυλης τοτε μπραβο σου και εσενα
με τον μυνχαουεζεν μιλαγες ειπες φιλε? :grin:
ειχε κ τιτλο?πιστπιημενο απο το imf ?  :grin: :grin: :grin:

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Τον εχει φαει λαχανο τον τραχανα τον δημητρακη ο σχινο.Αυτος μας βαζει μουναρες
και ο δημητρακης μας βαζει γκομενες εξω απο τυροπιταδικα. :knockinb:
ποιος ειναι ο σχινο?ο ανακοντα-μπου? :grin:

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
ρε παιδια σορρυ για τα πιο πανω,τα ειρωνικα
αλλα δεν κρατιεμαι,,
μην ποσταρετε αρλουμπες
για καθε αποτελεσμα στην φυση υπαρχει κ καποιο αιτιο
αναιτια τιποτε δεν συμβαινει,, ;)
οποτε ,πιο απλα
δεν γινονται αυτα που λετε,κι ειδικα  απο 50αρηδες+ υπερβαρους ελαφρως απ οτι βλεπω τουριστες των 4-10ημερων,ουτε οντεσα ουτε πουθενα,,,
καλυτερα πεστε πηγαμε ειχαμε 5-20 φραγκα τα φαγαμε τα ηιπαμε ριξαμε κι ενα δυο γαμησια κι ηρθαμε ,να σας ουμε κ μπραβο  :dancing:
,παρα να λετε αρλουμπες,κι ανακοντες,οτι σας εκατσαν μοντελλα κλπ,για χαρην των περιττων κιλων σας,, :grin:
λιγο φρενο
σορρυ ;) ;) ;)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Ο Αλλαν και ο Σινοχαρας ειναι απο τα πιο καλα παιδια του σαιτ και δεν γραφουν λαλακιες . Δεν ντρεπονται να πουν οτι εχουν πληρωσει . Το εχουν πει πολλες φορες στο παρελθον αλλωστε . Απλα εισαι καινουργιος εδωκαι δεν τους ξερεις

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο Αλλαν και ο Σινοχαρας ειναι απο τα πιο καλα παιδια του σαιτ και δεν γραφουν λαλακιες . Δεν ντρεπονται να πουν οτι εχουν πληρωσει . Το εχουν πει πολλες φορες στο παρελθον αλλωστε . Απλα εισαι καινουργιος εδωκαι δεν τους ξερεις
Ποιος δεν γραφει μαλακιες? :2funny: Ο Σινοχάρας δεν εγραφε οτι ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΕΝΟΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΡΩΣΣΟΥ :2funny: η αληθεια ποια ηταν?Οτι ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΜΕ ΜΙΑ 40ΧΡΟΝΗ!Μετα δεν ελεγε οτι ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΛΟΥΞ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ η αληθεια ποια ηταν? ΕΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ  :2funny:Γελεγαν ολοι με της φωτο που εβαλε.Ειπε μετα οτι ειχε μαζι του μια Μοσχοβιτισα ενω ειχε φερει μια Ουκρανη  :2funny:.Μετα για της καλοκαιρινες του διακοπες  :2funny: μου ειπανε στην Κρητη τα παιδια οτι ΗΤΑΝ ΠΡΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΙΣΕΙ να παει να παρει ποτέ απο το Μπαρ :2funny: Ε, πως γαμαγε? :2funny:αφου ηταν αναπηρος :2funny: Γ'αυτο πιθανοτατα και σβιστηκε γιατι εγινε ρεζιλι!Και αν ειδες με το που σβιστηκε σταματισαν να βριζουν και ολοι οι κλωνοι του.Ηρεμισε το σα'ι'τ και ανεβηκε λιγακι καιτο επιπεδο.Γραφει και τωρα σαν γεροξουρας αλλα δεν τολμαει να βρισει.Θα σου ειπε και για τον Κυπριο που μιλαγανε και συναντησανε εκει περα? :)Για ρωτα ποιος τους εφερε σε επαφη? :) Ο Κυπριος μου ζητησε αν εχω το τηλεφωνο του Σινοχάρα εγω δεν το ειχα αλλα εγραψα με ΠΜ στο Σινοχάρα το SKYPE του Κυπριου και τους εφερα σε επαφη και συναντιθηκανε στην Οδησσο.Απο μονος μου ειχα πει στον Κυπριο οτι εχουνε πολλα κοινα με το Σινοχάρα και θα κανανε καλη παρεα.ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ  :jerking:ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΒΡΙΖΟΥΝΕ :jerking:
  Τωρα για τον Αλαν ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΠΜΡ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ.Στη ντισκο στο Μπεντέρι με τον αλλον που τα εφαγε ολα στη Μολδαβια και τωρα παιρνει τηλεφωνο για να ζητησει δανεικα για να ξαναρθει Μολδαβια ΣΠΑΓΑΝΕ ΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ  :jerking:.Ο ΑΛΑΝ πηρε μια τελειωμενη 35χρονη με 2 παιδια και την εφερε Κισινιωφ  το εχω ξαναγραψει οτι την αλλη μερα ενας Ελληνας απο τους μεγαλους γαμιαδες του Κισινιωφ της εδωσε 50 Ευρω και την  :knockinb:.ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ.ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ? :2funny:
  Δες πως ξεφτηλιστηκανε στο Thread της Μολδαβιας :2funny: Αυτο ας γινει μαθημα οποιος λεει ψεματα αργα ή γρηγορα γινεται αποκαλυπτεται  :2funny:
  Τωρα σχετικα με τα φωτομοντελα οτι παιρνουν 5000-10.000 ρουβλια για ολη τη νυχτα εχεις μεινει λιγακι πισω.Η Κορεατισα μου παιρνει 5000 ρουβλια την ωρα και δεν ειναι και κανενα φωτομοντελο.Φυσικα και στην Ουκρανια οι τιμες ειναι πολυ πιο κατω αλλα αν δεν εισαι καθολου εμφανησιμος δε νομιζω οτι θα πανε μαζι σου τσαμπαΤωρα πόσα της εδωσε ο Άλαν ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ  ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.Ειναι μυστηκο  :)

Συνημμένα

• IMG_0783a.jpg
    IMG_0783a.jpg
    165 KB · Εμφανίσεις: 39

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
SORRY μαν
οποιος γραφει οτι πηγε ουρανοκατεβατος στην οντεσα κ 50 και χρονων κ υπερβαρος και  του εκατσε εστεμενη κ δεν την πληρωσε   :grin: :grin: :grin:
γραφει ΛΑΛΑΚΙΕς,χ 3!!!  :helpplea:
νετα σκετα
δεν χωραει ερμηνειες.....
ανακοντα στορις,,, :grin:
δεν χρειαζετε να τους ξερω,
ειδα 3-4 φωτο,διαβασα κ τα παλαβα κ καταλαβα,, ;)
εσυ φαινεσαι σοβαρος,πως υποστηριζεις τετεοιες μαλ,,ιες για το νεξτε ανακοντα στορυ....?
αν πηγαινεις ουκρανια κι ειδικα οδησο ,ξερεις οτι αυτα δεν συμβαινουν,ουτε εχουν συμβει απο τον μεσοπολεμο κ μετα,, ;)
κατι γκομενακια μετρια παιζουν με χαρτζηληκακι 30-60$ την ΩΡΑ η  διωρο,κι αυτο αν σπεχαρεις κ ρουσκι γιαζικ
αλλιως με σολο ανγκλινσκι ουτε αυτο,,100φραγκα και..για 45-50αρηδες+ οπως οι αξιοτιμοι κυριοι ομιλω παντα ;)
για εστεμενες,μουναρες  κ τετοια ασε καλυτερα,,,, ;)

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Ποιος δεν γραφει μαλακιες? :2funny: Ο Σινοχάρας δεν εγραφε οτι ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΕΝΟΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΡΩΣΣΟΥ :2funny: η αληθεια ποια ηταν?Οτι ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΜΕ ΜΙΑ 40ΧΡΟΝΗ!Μετα δεν ελεγε οτι ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΛΟΥΞ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ η αληθεια ποια ηταν? ΕΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ  :2funny:Γελεγαν ολοι με της φωτο που εβαλε.Ειπε μετα οτι ειχε μαζι του μια Μοσχοβιτισα ενω ειχε φερει μια Ουκρανη  :2funny:.Μετα για της καλοκαιρινες του διακοπες 

οποτε ανακοντα με πτυχιο κ πεντιγκρι,,,

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Ποιος δεν γραφει μαλακιες? :2funny: Ο Σινοχάρας δεν εγραφε οτι ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΕΝΟΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΡΩΣΣΟΥ :2funny: η αληθεια ποια ηταν?Οτι ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΜΕ ΜΙΑ 40ΧΡΟΝΗ!Μετα δεν ελεγε οτι ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΛΟΥΞ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ η αληθεια ποια ηταν? ΕΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ  :2funny:Γελεγαν ολοι με της φωτο που εβαλε.Ειπε μετα οτι ειχε μαζι του μια Μοσχοβιτισα ενω ειχε φερει μια Ουκρανη  :2funny:.Μετα για της καλοκαιρινες του διακοπες  :2funny: μου ειπανε στην Κρητη τα παιδια οτι ΗΤΑΝ ΠΡΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΙΣΕΙ να παει να παρει ποτέ απο το Μπαρ :2funny: Ε, πως γαμαγε? :2funny:αφου ηταν αναπηρος :2funny: Γ'αυτο πιθανοτατα και σβιστηκε γιατι εγινε ρεζιλι!Και αν ειδες με το που σβιστηκε σταματισαν να βριζουν και ολοι οι κλωνοι του.Ηρεμισε το σα'ι'τ και ανεβηκε λιγακι καιτο επιπεδο.Γραφει και τωρα σαν γεροξουρας αλλα δεν τολμαει να βρισει.Θα σου ειπε και για τον Κυπριο που μιλαγανε και συναντησανε εκει περα? :)Για ρωτα ποιος τους εφερε σε επαφη? :) Ο Κυπριος μου ζητησε αν εχω το τηλεφωνο του Σινοχάρα εγω δεν το ειχα αλλα εγραψα με ΠΜ στο Σινοχάρα το SKYPE του Κυπριου και τους εφερα σε επαφη και συναντιθηκανε στην Οδησσο.Απο μονος μου ειχα πει στον Κυπριο οτι εχουνε πολλα κοινα με το Σινοχάρα και θα κανανε καλη παρεα.ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ  :jerking:ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΒΡΙΖΟΥΝΕ :jerking:
  Τωρα για τον Αλαν ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΠΜΡ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ.Στη ντισκο στο Μπεντέρι με τον αλλον που τα εφαγε ολα στη Μολδαβια και τωρα παιρνει τηλεφωνο για να ζητησει δανεικα για να ξαναρθει Μολδαβια ΣΠΑΓΑΝΕ ΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ  :jerking:.Ο ΑΛΑΝ πηρε μια τελειωμενη 35χρονη με 2 παιδια και την εφερε Κισινιωφ  το εχω ξαναγραψει οτι την αλλη μερα ενας Ελληνας απο τους μεγαλους γαμιαδες του Κισινιωφ της εδωσε 50 Ευρω και την  :knockinb:.ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ.ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ? :2funny:
  Δες πως ξεφτηλιστηκανε στο Thread της Μολδαβιας :2funny: Αυτο ας γινει μαθημα οποιος λεει ψεματα αργα ή γρηγορα γινεται αποκαλυπτεται  :2funny:
   Τωρα σχετικα με τα φωτομοντελα οτι παιρνουν 5000-10.000 ρουβλια για ολη τη νυχτα εχεις μεινει λιγακι πισω.Η Κορεατισα μου παιρνει 5000 ρουβλια την ωρα και δεν ειναι και κανενα φωτομοντελο.Φυσικα και στην Ουκρανια οι τιμες ειναι πολυ πιο κατω αλλα αν δεν εισαι καθολου εμφανησιμος δε νομιζω οτι θα πανε μαζι σου τσαμπαΤωρα πόσα της εδωσε ο Άλαν ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ  ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.Ειναι μυστηκο  :)
Εσυ εχεις δικια σου λογικη και οτι και να γραψει εδω καποιος το ανατρεπεις  ,αν θεωρεις το Ισμαιλοβο μαπα ξενοδοχειο τι να πω ? Δεν  λεω για 5000-10000 ρουβλια αλλα 5000-10000 ευρω .

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
φιλε ο δημησ29 τα λεει τραβηγμενα λιγο,εχεις δικιο,αλλα
ομως αυτοι οι δικοι σου γραφουνε φιδια με τρια κεφαλια!! :grin:
ξερω καλυτερα απο αυτους την οντεσα εχω παει 10-20 φορες,χειμωνα καλοκαιρι τη τελευταια πενταετια
και ξερω κ καμποσα ρωσσικα
αυτα που λεν ειναι ανακοντες ΑΑΑ,,,
μην το κουραζεις.. ;)
αντε κ καλυνηχτα για αποψε

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
SORRY μαν
οποιος γραφει οτι πηγε ουρανοκατεβατος στην οντεσα κ 50 και χρονων κ υπερβαρος και  του εκατσε εστεμενη κ δεν την πληρωσε   :grin: :grin: :grin:
γραφει ΛΑΛΑΚΙΕς,χ 3!!!  :helpplea:
νετα σκετα
δεν χωραει ερμηνειες.....
ανακοντα στορις,,, :grin:
δεν χρειαζετε να τους ξερω,
ειδα 3-4 φωτο,διαβασα κ τα παλαβα κ καταλαβα,, ;)
εσυ φαινεσαι σοβαρος,πως υποστηριζεις τετεοιες μαλ,,ιες για το νεξτε ανακοντα στορυ....?
αν πηγαινεις ουκρανια κι ειδικα οδησο ,ξερεις οτι αυτα δεν συμβαινουν,ουτε εχουν συμβει απο τον μεσοπολεμο κ μετα,, ;)
κατι γκομενακια μετρια παιζουν με χαρτζηληκακι 30-60$ την ΩΡΑ η  διωρο,κι αυτο αν σπεχαρεις κ ρουσκι γιαζικ
αλλιως με σολο ανγκλινσκι ουτε αυτο,,100φραγκα και..για 45-50αρηδες+ οπως οι αξιοτιμοι κυριοι ομιλω παντα ;)
για εστεμενες,μουναρες  κ τετοια ασε καλυτερα,,,, ;)
Ετσι ειναι για τους τουριστες για καποιον που εχει γεννηθει εκει λες να ειναι το ιδιο ? Οσο και απιστευτα να σου φαινονται συμβαινουν αυτα .

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
ξερω καλυτερα απο αυτους την οντεσα εχω παει 10-20 φορες,χειμωνα καλοκαιρι τη τελευταια πενταετια
μην το κουραζεις.. ;)
Ενταξει τι να σου πω εγω γεννηθηκα και μεγαλωσα Ρωσια .  :) Καληνυχτα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μην το κουραζεις.. ;)
Ειδες στη Μολδαβια τι γραφανε χρονια τωρα? :2funny:Εμενα μονο που τους εβλεπα με πιαναν  :2funny: εκει ειναι να πας να γελασεις με τους Καφρους  :2funny:.Το κακο ειναι οτι με αυτα που γραφουνε χαλανε το σα'ι'τ γιατι τα διαβαζει καποιος  :rockon: και καταλαβαινει οτι ειναι  :jerking: και δεν ξαναμπαινει στο σα'ι'τ.
Ενταξει τι να σου πω εγω γεννηθηκα και μεγαλωσα Ρωσια .  :) Καληνυχτα
Ναι αλλα εχεις φυγει καμια 20αρια χρονια.Οτι πηγες να πεις ητανε πληροφοριες 20ετιας.Και για Μοσχα και για οτιδηποτε.
  Ειναι σα να γραφω πληροφοριες για το Μπουργκας που έμενα εκει το 1992!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Ναι αλλα εχεις φυγει καμια 20αρια χρονια.Οτι πηγες να πεις ητανε πληροφοριες 20ετιας.Και για Μοσχα και για οτιδηποτε.
   Ειναι σα να γραφω πληροφοριες για το Μπουργκας που έμενα εκει το 1992!
Ναι ξεχασες να πεις οτι εχω ανεβασει προσφατες φωτογραφιες μου απο ολη την ευρωπαικη Ρωσια , ολη την Ουκρανια ,Μολδαβια,Λευκορωσια για να μην αναφερω και τα βαλκανια που δεν ειναι στο θεμα μας . Αν εισαι 20 χρονια εκει οπως λες δεν εχεις παει πουθενα .Το μονο που ειδαμε ειναι η Πετρουπολη μια - δυο αλλες ρωσικες πολεις και τωρα τελευταια Μολδαβια και μια Οδησσό . Στης πληροφορίες αναλονεσαι κυριος με το τι κανει ο ενας  ο αλλος κατι που δεν ενδιαφερει τον κοσμο .

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι ξεχασες να πεις οτι εχω ανεβασει προσφατες φωτογραφιες μου απο ολη την ευρωπαικη Ρωσια , ολη την Ουκρανια ,Μολδαβια,Λευκορωσια για να μην αναφερω και τα βαλκανια που δεν ειναι στο θεμα μας . Αν εισαι 20 χρονια εκει οπως λες δεν εχεις παει πουθενα .Το μονο που ειδαμε ειναι η Πετρουπολη μια - δυο αλλες ρωσικες πολεις και τωρα τελευταια Μολδαβια και μια Οδησσό . Στης πληροφορίες αναλονεσαι κυριος με το τι κανει ο ενας  ο αλλος κατι που δεν ενδιαφερει τον κοσμο .
Ειμαι ο φοβος και ο τρομος των Πιρφορων  :2funny: οι ψευτες πρεπει να κραζονται :2funny: Απο αυτα που εγραψα δεν διεψευσες τιποτα σχετικα με το γάμο και τα υπολοιπα ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!Ειδες στο Thread της Μολδαβιας γραφανε φιδια  :2funny: πηγα εγω και τους αποκαλυψα  :2funny: τωρα απο μονοι τους ρεζιλευτηκανε τελειως  :2funny:.
    Ειδα της προσφατες φωτογραφιες σου απο τη Μολδαβια το 1991! :2funny:Για το που εχω παει ξεχασες τη Βολογκντα (ειχα αγωρασει εκει διαμερισμα τη δεκαετια του '90),Το Ιβανοβο,Το Πετροζαβοντσκ και φυσικα το Νοβγκοροντ που νοικιαζα διαμερισμα για 2 χρονια περιπου και πηγαινα σχεδον καθε βδομαδα.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Αν εσυ επιμενεις οτι τα ειπε ολα αυτα που λες ο Σινοχαρας και ειναι ψευτης και εγινε ρεζιλι βαλε τα γραπτα του κειμενα και μην λες ψεμματα στον κοσμο
a) ο Σινοχαρας ειπε οτι θα πηγαινε σε γαμο ενος φιλου του και θα συναντουσε εκει εναν φιλο του ρωσο πλουσιο
β)αν νομιζεις οτι 150 Ευρω την ημερα για το 4στερο ξενοδοχειο ειναι της κακιας ωρας τοτε πες μας ποσο να δινουμε για να μας εχεις σε εκτιμιση
γ)ειπε οτι ηταν με γκομενα στην Μοσχα...ποτε δεν εγραψε αν ηταν Μοσχοβιτισσα
δ)Μοσχοβιτισσα ηταν η γκομενα στην Κρητη και ο Μιχαλης ...αλλα σου ειπε κι αλλα λες εσυ για τον Σινοχαρα
ε) Σβηστικε γιατι οτι ειχε να το πει το ειπε
στ) γιατι λες οτι συναντηθηκαν με τον κυπριο;;; εχουν καμια φωτογραφια τους μαζι;;; ή ετσι απλα στο ειπε ο κυπριος και τον πιστευεις;;;

Εγω μπορω να βαλω τα κειμενα που τα λεει ετσι ακριβως ο Σινοχαρας εσυ;;;;

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Ενταξει τι να σου πω εγω γεννηθηκα και μεγαλωσα Ρωσια .   :) Καληνυχτα
και τι με αυτο?
εδω γραφουν για την ελλαδα εκατονταδες γεννημενοι κ μεγαλωμενοι ελλαδα,και γραφουν μαλ..ιες κ μονο
ειναι επιχηρημα αυτο?
για την οντεσα αυτα που γραφτηκαν ειναι ΦΙΔΙΑ
σε χαρακτηρησα σοβαρο,μην με κανεις να αναθεωρησω με τετοια επειχηρηματα φιλε,,, ;)

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
αν μπανει θεμα update για τα σχολια,ημουν τον σεπτεβρη τελαυταια φορα νοτ ουκρανια,κ θα ειμαι ζαπατνα σε 15-20 μερες
γι αυτο ειμαι καθετος στα φιδια που αναφερθησαν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom