allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
κατα αρχας και θα πω μετα γιατι ενα μεγαλο Respect στον ενα και μοναδικο
ατελειωτο γητευτη των Ρωσσο-Ουκρανικων κορασιδων....
Σ Χ Ι Ν Ο ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ τα σεβη μου...................
Τον εχει φαει λαχανο τον τραχανα τον δημητρακη ο σχινο.Αυτος μας βαζει μουναρεςκατα αρχας και θα πω μετα γιατι ενα μεγαλο Respect στον ενα και μοναδικο
ατελειωτο γητευτη των Ρωσσο-Ουκρανικων κορασιδων....
Σ Χ Ι Ν Ο ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ τα σεβη μου...................
Τον εχει φαει λαχανο τον τραχανα τον δημητρακη ο σχινο.Αυτος μας βαζει μουναρες
και ο δημητρακης μας βαζει γκομενες εξω απο τυροπιταδικα.![]()
Καλά τόσο χάλια ειναι το αεροδρομιο της Οδησσου?Χειροτερο και απο του Κισινιώφδεν ειμαι καλος στις πολλες λεπτομερειες απλα θα σας πω οτι με ολες τις συμφωνιες τις εκανε ο Σχινο για 400 γρ = 28,5 ευρω το 24ωρο
ενω οσες εκλεινα εγω μου ζητουσαν διπλα και 4απλα λογο αγγλικων ............
οποτε Ρωσικα και ρωσσοφονο παρεα αν δεν τα ξερετε αλιως .......
εχει κατι καρχαριες θυλικες ξηρας που μιλανε Αγγλικα μεν αλλα προσπαθουν να σε γδυσουν σε χρονο DT.
Με αυτες το μονο που θα καταφερετε ειναι να χασετε χρονο και χρημα διοτιδεν εχει ευκολα..εκτος αν το δωρο ειναι καλοο.
![]()
![]()
![]()
Χα χα χαΚαλά τόσο χάλια ειναι το αεροδρομιο της Οδησσου?Χειροτερο και απο του ΚισινιώφΤα 400 Γκριβνα το 24ωρο το πιστευω αλλα η τιμη ειναι ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΔΥΑΛΙΕΤΑΙ!Σε αλλες εποχες φυσικα και ζηταγανε πολυ περισσοτερα.Θα γραψω μια αναλυση στο αλλο Tread γιατι δεν καταρεει το Γκριβνα χτες μιλησα με Οδησσο και μου ειπανε πολλες λεπτομεριες.
Η απαντηση ειναι ΕΔΩ και δεν επιασα εγω τα ψεματα που γραφατε Επρεπε να 'μουν εκειΟ Σχινο ειναι Νο1 με περιμενε Αεροδρομιο με πριβε οδηγο αυτοκινητο και φαγητο ετοιμο
χωρις να ταλεπωρηθω καθολου..........
τα δε κοριτσια ηλικιας 19-25 ετων αστερια ηλικιακα το δε μοντελο ηταν απο πασα δικη του σε μενα
και το καλυτερο απο ολα;;;; δεν πηρε μια λογο Σχινο.....
Προσφορα του μεγαλου χορηγου ..............![]()
![]()
![]()
![]()
Σχετικα με την Αγια Πετρουπολη εισαι καμια 15αρια χρονια πισω!Τωρα δεν εχει καμια σχεση με τοτε!Ειχα βαλει και βιντεακι το καινουργιο αεροδρομιο.Η Ρωσσια και η Ανατολικη Ευρωπη εχει αλλαξει παρα πολυ.Ρωτα το Fidel να σου πει για την Πολωνια τι επιπεδο εχει η Κρακοβία!Χα χα χα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αεροδρόμιο το λες εσυ; Για να καταλαβεις..... Αν το συγκρίνεις με αυτο το αθλιο πραγμα που λεγεται αεροδρόμιο Λενινγκραντ (σε αυτο που ερχόμουν εγω/δεν ξερω αν το βελτίωσαν τωρα) ειναι σαν να συγκρίνεις το παλιο του Ελληνικου με το Χίθροου. Για τετοια χαλια μιλαμε... Τρία δωματια ολα κι ολα..... Το ενα -στενομακρο όπως μπαινεις. Εκει ειναι όλα: Τσεκ-ιν, αιθουσα αναμονης, αεροπορικες εταιρειες,εκδοτηρια, και ενα περιπτερο, χωρις να υπαρχει ουτε μια καρεκλα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εχει και άλλα δυο δωματια,ενα για τις (διεθνεις) αφιξεις και ένα για τις (διεθνεις) αναχωρησεις. Για τις τοπικες αναχωρησεις, αστα μη τα λεω...... ενα υποτυπωδες καλυβακι... χα χα χα. Οσο αφορα τις τοπικες αφιξεις..... Εκει εχει το γέλιο. πολυ γελιο..... Τωρα εχει λεωφορείο (παλια ειχε ενα τροκι που το εσερνε ενα τρακτερ !!!!) που σε παραταει σχεδον στο δρομο, και τις βαλιτσες τις παιρνεις κατευθειαν απο ενα καρο που το σερνει ενα τρακτερ, εκει εξω-σχεδον στο δρομο. Εμπας περιπτωση διπλα ακριβως αριστερα οπως βγαινεις κατασκευαζουν νεο (υπερσυγχρονο ;;;;) αεροδρόμιο. Βεβαια τι υπερσυγχρονο αεροδρομιο θα εινα αυτο, που δεν θα εχει προσβαση σε μετρό, και αμεση προσβαση σε δρομο ταχειας κυκλοφοριας, ειναι μια αλλη ιστορια.... Αυτα....
Η απαντηση ειναι ΕΔΩ και δεν επιασα εγω τα ψεματα που γραφατε Επρεπε να 'μουν εκειδεν θα τολμαγες να γραψεις τιποτα απο αυτες της φαντασιωσεις
οπως εγινε και με τη Μολδαβια ετσι γραφατε ιστοριες για αγριους και να το αποτελεσμα
η δευτερη ξανθια νομιζω ειναι η μια απο της γκομενες του Κυπριου
πολυ της μοιαζει (μπορει και να μην ειναι αυτη δεν ειμαι σιγουρος 100%) οσο για την
τελευταια με τα σγουρα μαλλια μουφα μου φενεται αν ηταν θα την ειχες βαλει μαζι σου οπως κανω εγω.Ενα πουλακι μου ειπε οτι πηδηξες μονο τη μια ξανθια και ελεγες οτι σου ζητησε 2000 Γκριβνα δανεικα αλλα και καλα δεν της τα εδωσες.Μαλλον 2000 της εδωσες για να την
.
Σχετικα με το Πριβε αυτοκινητοκαι ο Κυπριος οταν ηρθα με ενα πριβε αυτοκινητο (ταξι) ηρθε και με πηρε.Για το φα'ι' καλα σου πηρε φα'ι' στο σπιτι?Δεν μπορουσες να βγεις εξω να πας να φας?Τωρα για τον Σκυλοχάρα ρεζιλευτηκες εντελως με της
που εγραφε για το γαμο του μεγιστανα που πηγε
Σχετικα με τα 400 Γκριβνα ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΣΑ ΖΗΤΑΝΕ η οχι καθαρα επαγγελματιες και μπορεις και να της παρεις και με 350.Στο малиновский район της παιρνεις ανετα με 300 ΓκριβναΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ 2-3 ΩΡΕΣ Αυτο για να μην γραφεις
.Αυτο μου το ειπανε χτες στο σκα'ι'π 2 ατομα που μιλησα και το ιδιο μου το ειπε σημερα και η Ιεροδουλος της Οδησσου.Σχετικα με την Αγια Πετρουπολη εισαι καμια 15αρια χρονια πισω!Τωρα δεν εχει καμια σχεση με τοτε!Ειχα βαλει και βιντεακι το καινουργιο αεροδρομιο.Η Ρωσσια και η Ανατολικη Ευρωπη εχει αλλαξει παρα πολυ.Ρωτα το Fidel να σου πει για την Πολωνια τι επιπεδο εχει η Κρακοβία!
Δεν ξερωΡε μητσο εχεις προβλημα ...
Εγραψα οτι εμενα μου ζητουσαν 2πλα & 4πλα
Ο Σχινο της εκλεινε με 400 τι να κανουμε εχει ταλεντο στις συμφωνιες μην τον αμφισβητης τοσο πολυ εχεις αδικο.
Οι γκομενες του Κυπριου ηταν μπαζα καμια σχεση.
Το μοντελο δεν πηρε μια διοτι πηδηχθηκε μαζι μου εκδικητικα προς τον Σχινο διοτι την απεριψε για αλλη.
Ναι ζητησε 2000 Γρ. Δανεικα και τηςεδωσσ τα τρεια μου.
Επισηε ναι οι κοπελες που βρισκη ειναι της διπλανης πορτας
Οχι επαγγελματιες και οι κοπελες ειναι αληθινες φωτο οχι μουφα δεν εχω λογο να γραψω κατι που δεν ισχυει για ποιο λογο αλοστε::
Και για του στραβου το δικιο πηγα με 4 κοπελες και η μια ηταν εισαγωγη απο Τιρασπολ και 1 απο το Σουπερ μαρκετ που ψαρεψα - τις αλλες δυο απο πασα Σχινου .
Οσον αφορα αυτοκινητο και φαι σορρυωρε φιλε αλλα αυτος ειναι φιλοξενος ανθρωπος δεν θα του το χρεωσουμε σαν κατι κακο.
Δηλαδη για να καταλαβω εσυ δεν εισαι;; εισαι αφιλοξενος;ς;;;
Μα το Σερεμετιεβο βγανει εδω και πολλα χρονια το καλητερο αεροδρομιο της Ευρωπης ειχα γραψει σχετικα και ειχα βαλει τα σχετικα λινκ στο Thread της ΛευκορωσιαςΟσο για το Σερεμετοβο που αναφερεται τακτικα ο Δημητρακης εχει αλλαξι πολυ ( τελευταια φορα ημουν πριν μια βδομαδα ) εχει και free wifi σχεδον παντου
Η γκόμενα είναι θεα. Περασατε καλα και αυτο εχει σημασια . Στην Ρωσια να παρεις καποια με τετοιο τιτλο πρεπει να βαλεις πολυ βαθια το χερι στην τσεπη. Μπραβο σε σενα και στον Σινοχαρα .Ρε μητσο εχεις προβλημα ...
Εγραψα οτι εμενα μου ζητουσαν 2πλα & 4πλα
Ο Σχινο της εκλεινε με 400 τι να κανουμε εχει ταλεντο στις συμφωνιες μην τον αμφισβητης τοσο πολυ εχεις αδικο.
Οι γκομενες του Κυπριου ηταν μπαζα καμια σχεση.
Το μοντελο δεν πηρε μια διοτι πηδηχθηκε μαζι μου εκδικητικα προς τον Σχινο διοτι την απεριψε για αλλη.
Ναι ζητησε 2000 Γρ. Δανεικα και τηςεδωσσ τα τρεια μου.
Επισηε ναι οι κοπελες που βρισκη ειναι της διπλανης πορτας
Οχι επαγγελματιες και οι κοπελες ειναι αληθινες φωτο οχι μουφα δεν εχω λογο να γραψω κατι που δεν ισχυει για ποιο λογο αλοστε::
Και για του στραβου το δικιο πηγα με 4 κοπελες και η μια ηταν εισαγωγη απο Τιρασπολ και 1 απο το Σουπερ μαρκετ που ψαρεψα - τις αλλες δυο απο πασα Σχινου .
Οσον αφορα αυτοκινητο και φαι σορρυωρε φιλε αλλα αυτος ειναι φιλοξενος ανθρωπος δεν θα του το χρεωσουμε σαν κατι κακο.
Δηλαδη για να καταλαβω εσυ δεν εισαι;; εισαι αφιλοξενος;ς;;;
Σιγουρα εδωσε λιγοτερα απ'οσα θα δινε στη Ρωσσια παντος και στη Ρωσσια παζαρευονται παρα πολυ στο amurspb στα κλειστα Thread γραφουνε για της περισσοτερες τηλεπαρουσιαστριες πως τηςΗ γκόμενα είναι θεα. Περασατε καλα και αυτο εχει σημασια . Στην Ρωσια να παρεις καποια με τετοιο τιτλο πρεπει να βαλεις πολυ βαθια το χερι στην τσεπη. Μπραβο σε σενα και στον Σινοχαρα .