Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Τελικό ρωσικό τελεσίγραφο στην 36η ουκρανική Ταξιαρχία του Perevalnoye: "Σε 30' ή αποχωρείτε ή πεθαίνετε
νταξει τωρα,,κι αυτοι οι φουκαραδες δεν φταιν τιποτα,,το λεω εγω ,πουμαι κι 101%,υπερ της ρωσιας σε ντανμπας κ κριμαια,,οχι απο εκειμερια,,ζαπατνα ,εχουν δικιο που ζηταν αυτοπροσδιορισμο,αλλο που θα παρουν τ αρχιδια μου κ θα ψοφησουν  απο την πεινα κ το κρυο αμεσα...

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
και το ανεκδοτο της μερας πριν παμε για υπνο

Ο υπουργός Εξωτερικών που βρίσκεται στην Ουκρανία μίλησε στους Έλληνες που ζουν στην Μαριούπολη και τους διαβεβαίωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται στο πλευρό τους. «Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως, ως Έλληνες πολίτες, η Ελλάδα σας έχει υπό την απόλυτη κάλυψη και προστασία της και θα αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες που έχουμε, εθνικές και ευρωπαϊκές, ώστε να έχετε αυτή την προστασία, αυτή την φροντίδα που πρέπει να έχετε, τις δύσκολες στιγμές που ζείτε.»

:jerking: :jerking: :jerking: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Είπαμε μεγάλος μαλάκας. Ούτε μια λέξη για την επαπειλούμενη κατάργηση της διδασκαλίας και ομιλίας της ελληνικής.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Νήτσο, όπως θα ξέρεις άλλωστε, το πρόβλημα στο Όμπλαστ της Οντέσσα είναι πιο πολύπλοκο ακόμα και από το του Κιέβου.
Πρώτα απ' όλα ο πληθυσμός κατά το μεγαλύτερο μέρος είναι ρωσσόφωνος καίτοι η πλειοψηφία έχει ουκρακική καταγωγή  :uglystupid:. Από την άλλη υπάρχει πληθώρα μειονοτήτων που δεν απαντάται στα άλλα όμπλαστ. Δες και από το βιντεάκι που παρέθεσες. Πρώτα από όλα υπερέχουν οι σημαίες της Οντέσσα, μετά της ΕΣΣΔ μαζί με ουκρανικές και ρωσσικές  :headbang:. Παράνοια.
Ένα είναι σίγουρο, απεχθάνονται του δυτικο-ουκρανούς (черви Польский). Σε περίπτωση ρήξης μια ένταξή της στην Ουκρανία με τη μορφή αυτόνομης δημοκρατίας τη θεωρώ πιθανότερη από την ένωση με Κριμαία ή Ρωσσία. Δεν ξέρω. Θα δούμε.
Τώρα αυτό που λες για τα σχολεία υπάρχουν μειονοτικά σχολεία στη Μαριούπολη και νομίζω στην Συμφερόπολ και αλλού. Καλώς ή κακώς υπάρχουν 150.000 ελληνόφωνοι και ο μαλάκας θα έπρεπε να πει κάτι.  Εδώ διαμαρτυρήθηκαν οι Βούλγαροι για 5.000 βουλγαρόφωνους στη Νότια Γκαγκαουζία (Ισμαηλία και ο μαλάκας λέξη. Κρίμα τα κιλά του.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Νήτσο, όπως θα ξέρεις άλλωστε, το πρόβλημα στο Όμπλαστ της Οντέσσα είναι πιο πολύπλοκο ακόμα και από το του Κιέβου.
Πρώτα απ' όλα ο πληθυσμός κατά το μεγαλύτερο μέρος είναι ρωσσόφωνος καίτοι η πλειοψηφία έχει ουκρακική καταγωγή  :uglystupid:. Από την άλλη υπάρχει πληθώρα μειονοτήτων που δεν απαντάται στα άλλα όμπλαστ. Δες και από το βιντεάκι που παρέθεσες. Πρώτα από όλα υπερέχουν οι σημαίες της Οντέσσα, μετά της ΕΣΣΔ μαζί με ουκρανικές και ρωσσικές  :headbang:. Παράνοια.
Ένα είναι σίγουρο, απεχθάνονται του δυτικο-ουκρανούς (черви Польский). Σε περίπτωση ρήξης μια ένταξή της στην Ουκρανία με τη μορφή αυτόνομης δημοκρατίας τη θεωρώ πιθανότερη από την ένωση με Κριμαία ή Ρωσσία. Δεν ξέρω. Θα δούμε.
Τώρα αυτό που λες για τα σχολεία υπάρχουν μειονοτικά σχολεία στη Μαριούπολη και νομίζω στην Συμφερόπολ και αλλού. Καλώς ή κακώς υπάρχουν 150.000 ελληνόφωνοι και ο μαλάκας θα έπρεπε να πει κάτι.  Εδώ διαμαρτυρήθηκαν οι Βούλγαροι για 5.000 βουλγαρόφωνους στη Νότια Γκαγκαουζία (Ισμαηλία και ο μαλάκας λέξη. Κρίμα τα κιλά του.
Μάκη ποτέ δεν εχω ακουσει Ουκρανικα στην Οδησσο οχι μονο δεν τα μιλανε αλλα και κανεις δεν τα καταλαβαινει.Ολα τα σχολεια ειναι Ρωσσικα.Στο νομο ζουνε ολες οι εθνοτητες Βουλγαρους πρεπει να εχει πολυ παραπανω απο 5.000.Στα συνορα με Μολδαβια ζουνε αρκετοι Μολδαβοι εχει Ρωσσους και οσο για τους Ουκρανους που λες θα ελεγα οτι πιο πολυ μοιαζουνε με Νοτιοι Ρωσσοι οπως ειναι στο Νικολαεφ και στο Ροστωφ δεν εχουνε καμια σχεση εθνολογικα με τους καθαρα Ουκρανους του Λβοφ,Ιβανο Φρανκοφ.Οι Εβραιοι στην Οδησσο ειναι περισσοτεροι απ'ολους  :2funny: πρεπει να ειναι μεγαλο ποσοστο  20% μπορει και 25% τους υπολογιζω (στη Συναγωγη μου ειπανε για 40%+ αλλα το βλεπω λιγο τραβηγμενο σαν νουμερο).Παντος ΕΒρα'ι'κα μιλανε παρα πολυ λιγοι.Οσο για τους Ελληνες της Μαριοπολης οσες φορες ειχα παει δεν μιλαγε κανενας Ελληνικα αντε να ξεραν μερικες λεξεις παντος δηλωνανε ολοι Ελληνες.Δεν αρνουνταν την καταγωγη τους.
    Την Ουκρανια τωρα ποιος θα την τα'ι'σει.Πανε να μπλεξουνε τη Ρωσσια σε ενα ασχημο παιχνηδι οι Εβροπαιοι βαλανε τη φωτια τωρα η Ρωσσια πρεπει να τη σβισει.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Είπα πουθενά ότι μιλάνε ουκρανικά οι Οδεσσίτες ?
Κατά τα άλλα ΟΚ

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
τογραψα και στο αλλο θρεντ

την ουσια την εχει πει ο δημητρ29
ΕΙΝΑΙ 2 ΧΩΡΕς,,,απλα κ ξαστερα
εγω λεω 2μιση,λογω οτι το κρημ ειναι ειδικη εριπτωση,,
τ αλλα ειναι βρουβες
καθεις να κατσει στην μερια του κ να κλεβει τους δικους του,οπως γινεται κ στην ευρωπη,,ο καθεις με τα προβατα τα δικα του  :grin: :grin: :grin:
υγ οπως γινοταν Ευρωπη,,τωρα τους κλεβει ολους η ντοιτσε μπανκ..

pa1oalto

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Έδω μιλαγανε για 20.000 ατομα που κατεβασαν την Ουκρανικη σημαια αλλα δεν ανεβασαν Ρωσσικη.Στη θεση της Ουκρανικης βαλανε την σημαια της πολης της Οδησσου.
  Και ο Κυπριος μου ειπε οτι δεν εχει Γκριβνα :think:Περιεργο πραγμα!Πηγε λεει σε μια τραπεζα να αλλαξει με 14,7 και δεν ειχανε Γκριβνα να του δωσουνε!Αλλαξε σε αλλη με 13,6 που ειχε Γκριβνα.
  Αυτο ειναι πολυ περιεργο.Συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις δεν υπαρχουν Ευρω ή $.Το τοπικο νομισμα γινεται κωλοχαρτο.Η εισοτημια δεν αλλαξε γιατι ηταν σαββατοκυριακο.Αυριο δευτερα φυσιολογικα το Γκριβνα πρεπει να καταποντιστει.Αν και κανονικα πρεπει να χασει καθε αξια γιατι η κεντρικη κυβερνιση δεν ελεγχει πια τιποτα.Οι ανατολικες επαρχιες ειναι υπο καταληψη απο τους Ρωσσοφωνους,οι δυτικες και αυτες δεν ακουνε το Κιεβο αλλα τους ντοπιους ηγετες.Οποτε δεν ελεγχει τιποτα πια η κεντρικη κυβερνιση.Χρονια τωρα το ελεγα οτι η Ουκρανια αργα ή γρηγορα θα εφτανε σε αυτο το σημειο.
 Οσο για το στρατο της  :2funny: το 60-70% των αξιοματικων ειναι Ρωσσοφωνοι οποτε δεν προκειται να υπακουσουν σε καμια εντολη!

Γιατί δε λες και πόσο έπεσε το ρούβλι;  Κακά τα ψέματα ο πόλεμος δε συμφέρει κανέναν.  Τα δε ελληνικά μέσα ως συνήθως μπουρδολογούν και υπερβάλλουν.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Γιατί δε λες και πόσο έπεσε το ρούβλι;  Κακά τα ψέματα ο πόλεμος δε συμφέρει κανέναν.  Τα δε ελληνικά μέσα ως συνήθως μπουρδολογούν και υπερβάλλουν.

Επί τη ευκαιρεία είδα την ισοτιμία.... κοντα 51 έφτασε το γιουρο.... πω πω πω... ειχα μεινει και πισω... τελευταια φορα που πηγα ήτανε καπου 36.
Δημητρακη τα σαλουν εχουν κρατησει τις τιμές, ή εξαρτούνται από το σκαμπανευασμα του ευρω;

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
χαιβαν αλλαν δοσε στιγμαααααααα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: τι γινεται εισαι οκ η να σφιριξο στα παπουδοκομαντα του κισηνεουυυ να ρθουν για διασοση???????????? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: δοσε στιγμα οβερ!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom