Και εγω δεν αγαπω την πολυ ζεστη και μου ειναι καλυτερα στο κρυο αλλα αρχιζω να τρωω σαν τρελος και παιρνω πολλα κιλα οταν μενω Ρωσια . Εχεις δικιο ειναι πολυ πιο εκφυλες οι ρωσιδες .
Νυχτερε σου απανταω εδω γιατι πιστευω οτι ειναι ταιριαζει πιο πολυ στο θεμα.Στην Ελλαδα εγω παντα παιρνω βαρος Ρωσσια μπορω να κανω πιο ευκολα διαιτα.Και Ρωσσια πρεπει να εισαι προσεγμενος και οχι σα βοδι.Στη Ρωσσια πρεπει κανεις να προσεχει τον εαυτο του γιατι εχει μουνι και μπορεις να εισαι μονιμος κατοικος να
.Τωρα Ελλαδα γιατι να τα κανεις ολα αυτα αφου η συχαμερη Ελεηνιδα θα προτιμησει να παει μ'αυτον που θα της παρει αυτοκινητο (εχω δει και τετοια
σε μια γνωστη μου χοντρη 35 ετων ο γκομενος της της πηρε αμαξι
Mersedes A klass μου αρεσει που παραπονιοτανε και ελεγε ελα μωρε μεταχηρισμενο το πηρε
) και θα χαλαει λεφτα γ'αυτην και ας τα εχει παρει δανεικα παρα με σενα.Θυμαμαι μιλαγα με το Fidel και του ελεγα οτι οι βαφες μαλλιων στην Ελλαδα ειναι 2,5 φορες ακριβοτερες απο τη Ρωσσια
και πολυ σωστα μου απαντησε:Γιατι να κατσω να βαψω το μαλλι μου?Για της Ελεηνιδες αφου ετσι κ'αλλιως δεν σε κοιτανε
και ειχε δικιο 100%!Στην Ελλαδα βλεπω ακομα και νεοι εουνε παραμελισει τον εαυτο του.Και εχουνε και δικιο γιατι να ντυθεις,γιατι να τα κανεις ολα αυτα οταν η βρωμιαρα Ελεηνιδα θα παει με τον Πιρφορο που θα της παρει αυτοκινητο και θα την πηγαινει στα Μπουζουκια.Τωρα καταλαβαινεις γιατι χαιρομαι την κριση
οι Πιρφοροι δεν εχουνε λεφτα να πανε Ουκρανια να μας ξεφτηλισουνε και οι Ελεηνιδες σιγα σιγα αρχιζουν να προσγηονονται γιατι οι τρελλες απαιτησεις ειναι πια μονο ονειρα θερινης νυκτος