Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Διπλωματικός σήμερα, άντε να δούμε άν τό σώσεις μέ Lady D. Καλή τύχη.

URL]]

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Ντονγκκκκκκ την εφαγα κατακουτελα
το ονειρο μιας καζακας ειναι να ερθει μια βδομαδα ροδο διακοπες με 2 φιλες της να παντρευτουνε ελληνες
για διακοπες ηρθαν κι αν κατσει κανας καλος γκομεμενος να φανε κι ενα πουτσο

Κι οσους παρακραζουν τον ρολογα ολοι τον ζηλευτε ρε

γιατι ειναι μιντ 20 και τον περνει να πει και να κανει μαλακιες
εχει χρονο μπροστα του να τις διορθωσει
ενω εσεις ειστε κωλογεροι  :2funny: :2funny: :2funny:

προς κλωνο μου επειμενεις να λες οτι γαμας ακριβα ερασιτεχνες στην ουκρανια ε;;;

- μιντ 30 παρακαλώ........  :cool2:

-ποτέ δεν είπα ότι γαμάω ακριβά. είπα ότι τους τα σκάω χοντρά και πάνε και γαμιούνται με άλλους  :S :grin:
αλλά τουλάχιστον παίρνω φωτογραφίες για να τον παίζω στον ελεύθερό μου χρόνο  :bounce:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Στήν Κώ 2 Ολλανδέζες πού καμακώσαμε μέ ένα φίλο σέ ξενοδοχείο τύπε βάζανε διακριτικά τό χέρι πάνω στό ποτό τους όταν τίς πήγαμε Εξάρχεια. Ό φίλος δέν τό ήξερε γιατί, καί όταν τού εξήγησα ότι τούς έχουν πεί παίζει νά τούς ρίξουμε γαμησόλ χάπι στό Ελλάντα στράβωσε καί φύγαμε. Έπρεπε νά είναι υπομονετικός όμως γιατί ήταν μουνάρες νοσοκόμες μιγάδες ευδιάθετες καί σέ λίγο θά σπάγαμε τόν πάγο. Δέν θέλει νεύρα, είναι σέ άμυνα σάν ξένες στήν αρχή.

Εννοείται ότι καλά κάνατε και φύγατε.
Ελπίζω να μην πληρώσατε καν το λογαριασμό.
Το να το καταπίνατε και να καθόσασταν θα ήταν ο ορισμός της μουνοδουλείας και ως γνωστόν
- η μάνα του μουνόδουλου δε γίνεται γιαγιά ποτέ - δικό μου  :dancing:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Εννοείται ότι καλά κάνατε και φύγατε.
Ελπίζω να μην πληρώσατε καν το λογαριασμό.
Το να το καταπίνατε και να καθόσασταν θα ήταν ο ορισμός της μουνοδουλείας και ως γνωστόν
- η μάνα του μουνόδουλου δε γίνεται γιαγιά ποτέ - δικό μου  :dancing:

Δέν είχαμε κεράσει καί όταν τίς πετύχαμε μετά από καμιά ώρα στήν μπαρότσαρκα μάς κάλεσαν νά ξανακάνουμε παρέα. Ό φίλος ήταν ανένδοτος γιά συνέχεια. Τελικά αποδείχτηκε ότι βρήκαν καί γαμήθηκαν, τίς τσεκάραμε ζευγαρωμένες σέ δύο μέρες. Άρα ήθελαν νά γαμηθούν, απλά ήταν προσεκτκές. Δέν θέλαν νά προσβάλουν κάποιον ειδικά, πρόσεχαν ομολογουμένως άγαρμπα αλλά γενικά. Μουνοδουλίαση εξετάζεται σέ πλαίσιο σχέσεων όχι στό νά γαμήσουμε τυχαίες μουνάρες τής βραδιάς. Εκεί είναι μόνο θέμα στόχου, παρατήρησης, ψυχραμίας, καί προσαρμοσμένης τακτικής κατά τή γνώμη μου.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Εγώ δε μπορώ να ξέρω παρά μόνο αυτά που λες.
Με βάση αυτά που είπες, εγώ αν αντιλαμβανόμουνα ότι κάποια καλύπτει το ποτό της προκειμένου να μην της ρίξω μέσα τίποτα εκούσια,
είχα εξαφανιστεί ακόμα και αν ήταν η τελευταία γυναίκα στον κόσμο, ακόμα και αν ήτανε η πιο ωραία γυναίκα στον κόσμο.
Κάποιος άλλος μπορεί να το βλέπει διαφορετικά, δικαίωμα του, νομίζω ότι οι περισσότεροι ολλανδοί θα το εξελάμβαναν ως απαράδεκτη αρνητικότητα και θα έκοβαν λάσπη,
οι 'Έλληνες είμαστε (τώρα δεν θέλω να είμαι ισοπεδωτικός αλλά τι να κάνω!) ποιό λιγούρια  και οι περισσότεροι όχι απλά θα το καταπίνανε
αλλά θα το κάνανε και γαργάρα από πάνω.
Αν το δούμε και θεωρητικά μουνοδουλίαση , το λέει η λέξη, είναι να είσαι ενδοτικός μπροστά στην προοπτική του μουνιού,
άρα αυτό που θα ήθελες να κάνατε θα ήταν Ο ΟΡΙΣΜΟΣ της μουνοδουλίασης, αμφιβολία καμία.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δέν είχαμε κεράσει καί όταν τίς πετύχαμε μετά από καμιά ώρα στήν μπαρότσαρκα μάς κάλεσαν νά ξανακάνουμε παρέα. Ό φίλος ήταν ανένδοτος γιά συνέχεια. Τελικά αποδείχτηκε ότι βρήκαν καί γαμήθηκαν, τίς τσεκάραμε ζευγαρωμένες σέ δύο μέρες. Άρα ήθελαν νά γαμηθούν, απλά ήταν προσεκτκές. Δέν θέλαν νά προσβάλουν κάποιον ειδικά, πρόσεχαν ομολογουμένως άγαρμπα αλλά γενικά. Μουνοδουλίαση εξετάζεται σέ πλαίσιο σχέσεων όχι στό νά γαμήσουμε τυχαίες μουνάρες τής βραδιάς. Εκεί είναι μόνο θέμα στόχου, παρατήρησης, ψυχραμίας, καί προσαρμοσμένης τακτικής κατά τή γνώμη μου.
Καλα ασε για το μουναρες μας επεισες,τιποτα χοντρουλες κακομοιρες ηταν τυπου νοσοκομες ελλαδα,και μας τις παρουσιαζεις μουναρους

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Με βάση αυτά που είπες, εγώ αν αντιλαμβανόμουνα ότι κάποια καλύπτει το ποτό της προκειμένου να μην της ρίξω μέσα τίποτα εκούσια,
είχα εξαφανιστεί ακόμα και αν ήταν η τελευταία γυναίκα στον κόσμο, ακόμα και αν ήτανε η πιο ωραία γυναίκα στον κόσμο.
Κάποιος άλλος μπορεί να το βλέπει διαφορετικά, δικαίωμα του, νομίζω ότι οι περισσότεροι ολλανδοί θα το εξελάμβαναν ως απαράδεκτη αρνητικότητα και θα έκοβαν λάσπη,
οι 'Έλληνες είμαστε (τώρα δεν θέλω να είμαι ισοπεδωτικός αλλά τι να κάνω!) ποιό λιγούρια  και οι περισσότεροι όχι απλά θα το καταπίνανε
Αν το δούμε και θεωρητικά μουνοδουλίαση , το λέει η λέξη, είναι να είσαι ενδοτικός μπροστά στην προοπτική του μουνιού,
άρα αυτό που θα ήθελες να κάνατε θα ήταν Ο ΟΡΙΣΜΟΣ της μουνοδουλίασης, αμφιβολία καμία.
Ο ΑΡΧΙΛΗΓΟΥΡΗς ΒΓΗΚΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΓΑΜΙΚΟΥΛΑΣ,λες και δεν ξερουμε τι πιρφοριδης εισαι τωρα,εδω το 2003 ουκρανια σε ταραξαν στο κλασσιμο βγηκες να το παιξεις γαμιας  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Ο ΑΡΧΙΛΗΓΟΥΡΗς ΒΓΗΚΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΓΑΜΙΚΟΥΛΑΣ,λες και δεν ξερουμε τι πιρφοριδης εισαι τωρα,εδω το 2003 ουκρανια σε ταραξαν στο κλασσιμο βγηκες να το παιξεις γαμιας  :2funny: :2funny: :2funny:

Άργησες να γράψεις τη μαλακία σου.
Το ομολόγησα μόνος μου 5 ποστ πιο πάνω

-ποτέ δεν είπα ότι γαμάω ακριβά. είπα ότι τους τα σκάω χοντρά και πάνε και γαμιούνται με άλλους  Grin
αλλά τουλάχιστον παίρνω φωτογραφίες για να τον παίζω στον ελεύθερό μου χρόνο  Bounce

Αφού στα έχω πει και σπίτι όταν με καλέσατε μετά την αναγνώριση ότι αφότου γάμησα μερικές ελληνίδες milf έκλεισα σαν άντρας.

Επισκέπτης
-ποτέ δεν είπα ότι γαμάω ακριβά. είπα ότι τους τα σκάω χοντρά και πάνε και γαμιούνται με άλλους  :S :grin:
Επειδη τωρα εχω καποιες οικονομικες δυσκολιες για τον κλωνο σου δεν θα σκασεις τιποτα ψιλα να γαμησω κι εγω ο χαλιας;;;;

Ιστοριουλα για γελια και για κλαματα
Ηρθε που λετε ο φιλος μου ο Ουκρανος με ελληνικη παιδεια στην Ελλαδα
αφου φαγαμε ειπιαμε
λεω να τον παω σε ενα στριπτιτζαδικο
Τον παω που λετε ΛΙΝΤΟ
ε διαλεξε να γαμησει ενα καραμπαζο Ρουμουνα παιζει να ηταν και 2500 ετων
κι οταν το ρωτησα ρε μαλακακο τι πηγες κι εκανες τι μου απαντησε ο αθεοφοβος
ε! ωραια μουνια γαμαω σπιτι μου....ηθελα να δω πως γαμιουντε τα μπαζα!!!! :headbang:

Μπάϊ δε γουέϊ ειναι διακοπες στην Ροδο
Λεω να τον γνωρισει ο Ρολογας  :grin:
εγγυημενα θα βγαλετε ρωσοειδη

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
οι 'Έλληνες είμαστε (τώρα δεν θέλω να είμαι ισοπεδωτικός αλλά τι να κάνω!) ποιό λιγούρια  και οι περισσότεροι όχι απλά θα το καταπίνανε

-Δέν συμφωνώ. Σέ τυχαίο καμάκι σκοπός είναι νά γαμήσεις μία άγνωστη. Άλλο τά παρακάλια καί οί υποχωρήσεις καί άλλο ή υπομονετική διερεύνηση τών προθέσεων.
-Μιά χαρά λιγούρια είναι τόσοι καί τόσοι ξένοι, σιγά τούς μάγκες. Ούτε από πουτάνες δεν ξέρουνε. Στή Ρόδο όλο ξένοι είναι στό στριπτιζάδικο νέοι καί ωραίοι ενώ τό νησί βράζει από μουνιά. Οί Αλβανοί καί Μαροκινοί τίς τρώνε. Πάντα τρώει ό πιό πεινασμένος πρώτος στή ζούγκλα. Έτσι τρώγαμε εμείς στή Ρόδο στά 80ς.

010101.jpg

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αυτό είναι το σύμβολό της νέας γενειάς καμακιών! :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• kamakix (1).png
    kamakix (1).png
    70 KB · Εμφανίσεις: 49
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
...
...
...
ε διαλεξε να γαμησει ενα καραμπαζο Ρουμουνα παιζει να ηταν και 2500 ετων
κι οταν το ρωτησα ρε μαλακακο τι πηγες κι εκανες τι μου απαντησε ο αθεοφοβος
ε! ωραια μουνια γαμαω σπιτι μου....ηθελα να δω πως γαμιουντε τα μπαζα!!!! :headbang:

...
...

:rolleyes:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
-Δέν συμφωνώ. Σέ τυχαίο καμάκι σκοπός είναι νά γαμήσεις μία άγνωστη. Άλλο τά παρακάλια καί οί υποχωρήσεις καί άλλο ή υπομονετική διερεύνηση τών προθέσεων.
-Μιά χαρά λιγούρια είναι τόσοι καί τόσοι ξένοι, σιγά τούς μάγκες. Ούτε από πουτάνες δεν ξέρουνε. Στή Ρόδο όλο ξένοι είναι στό στριπτιζάδικο νέοι καί ωραίοι ενώ τό νησί βράζει από μουνιά. Οί Αλβανοί καί Μαροκινοί τίς τρώνε. Πάντα τρώει ό πιό πεινασμένος πρώτος στή ζούγκλα. Έτσι τρώγαμε εμείς στή Ρόδο στά 80ς.

010101.jpg

Τα παραβλέπω τα υπόλοιπα.
Στέκομαι σε αυτό:

Πάντα τρώει ό πιό πεινασμένος πρώτος στή ζούγκλα. Έτσι τρώγαμε εμείς στή Ρόδο στά 80ς.

Δηλαδή εξυπονοείς ότι τώρα είμαστε λιγότερο πεινασμένοι;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Επαναλαμβάνω επειδή μάλλον πρέπει να χρησιμοποιώ στοιχειώδη Ελληνικά
α) Θεωρείς ότι γαμάμε περισσότερο συγκριτικά με τα 80 ς;
β) Θεωρείς ότι είμαστε λιγότερο λιγούρια συγκριτικά με τα 80ς ;

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Επαναλαμβάνω επειδή μάλλον πρέπει να χρησιμοποιώ στοιχειώδη Ελληνικά
α) Θεωρείς ότι γαμάμε περισσότερο συγκριτικά με τα 80 ς;
β) Θεωρείς ότι είμαστε λιγότερο λιγούρια συγκριτικά με τα 80ς ;

Γαμάμε πολύ λιγότερο τουρίστριες ώς καμάκια από ότι στά 80ς γιατί είμαστε πολύ πιό σόφτ καί υπερόπτες τώρα. Περάσαμε από δυτικοποίηση εντωμεταξύ, τότε είμασταν πολύ πιό Βαλκάνιοι.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

010101.jpg
Φίλε Ομπιwαν! Είσαι πάντα θετικός και σωστός!
Στη περίπτωση των Ολλανδέζων, τους είναι πλέον συνήθεια! Στην Ολλανδία συμβαίνει συνεχώς αυτό με τα χάπια! Μου το έχουν πει πολλές! Μάλιστα βάζαν και το σουβέρ επάνω στο ποτήρι!!!!
Κι εγώ πάντος θα σπαζόμουν! Εγώ τους τη λέω που με  το που μπαίνουν στο αυτοκίνητο η πρώτη κίνηση είναι να βάλλουν ζώνη "με μανία"(όλες εκτός απο τις Ουκρανίδες!!!)
Πάντος έχω κι εγώ ενδιασμό για την ομορφιά των Ολλανδέζων....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom