Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μη φας. Θα φάμε γλάρο  :pipa3: :pipa3:
IERAPOSTOLE εμαθα οτι εισαι πιρφοροαγαπουλης και πηγαινες ουκρανια και ζητιανευες,το 2003,αλλα εισαι τοσο κακασχημος που μονο κλασιματα ετρωγες,ειναι αληθεια?

Καλα τοση αγαμια εχεις και συ και ετρεχες ουκρανια μπας και γαμησεις  :S

Γιατι σε αποκαλουν τα παιδια εδω τερας της φυσεως?

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
IERAPOSTOLE εμαθα οτι εισαι πιρφοροαγαπουλης και πηγαινες ουκρανια και ζητιανευες,το 2003,αλλα εισαι τοσο κακασχημος που μονο κλασιματα ετρωγες,ειναι αληθεια?

Καλα τοση αγαμια εχεις και συ και ετρεχες ουκρανια μπας και γαμησεις  :S

Γιατι σε αποκαλουν τα παιδια εδω τερας της φυσεως?

Που τα έμαθες όλα αυτά ! :S
Μη μου πεις ότι έχεις αδερφό γεννημένο το 2004 γιατί θα αγχωθώ άσχημα :grin: :-* :-*

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.253
Πόντοι
506
Πω πω έτσι όπως εκφράστηκες για το Όλιγκαρχ θα νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με τίπιτα αρχινονούς  :2funny: :2funny:
Φυσικά και ξέρεις το αφεντικό ρε γατούλη, όλοι τον ξερουνε αφού το μαγαζί είναι ΠΑΡΕΙΣΤΙΚΟ.
Οι ίδιες παρέες πάνε 10 χρόνια, αφού αυτοί αποτελούν τους νορμάλ ρωσσόφωνους στην Ελλάδα.
Εσύ μου πετούσες πίπες για νταβάδςς, βίζιτες ντράγκια και μαλακίες και μου συνέκρινες με Τράστ.
Τελικά τι έγινε, εσύ έλεγες μαλακίες ή είσαι νταβάς και γυρνάς με πουτάνες από το 2001, διάλεξε  :2funny: :2funny:
Στις αρχες του 2000 το μαγαζι ηταν πολος ελξης για καθε ρωσόφωνο , ηταν πολυ διαφορετικο το επιπεδο του και μαζευε σχετικα καλο κοσμο. Ειχε και ζωντανη μουσικη με άσημους και διασημους ρωσους τραγουδιστες . Οταν λοιπον εισαι ρωσόφωνος αρχες 30 και ερχεσαι να μεινεις Αθηνα που θα πας ??? Οτι κοσμο και να ειχε τοτε δεν μου εκανε εντυπωση γιατι μετα την δεκαετια του 90 στην Ρωσια ολα τα αλλα ηταν παιδικη χαρα . Τωρα μεγαλωσα,μεταλαχτηκα, αλλαξε το DNA μου και ο τροπος σκεψης μου  και δεν τα γουσταρω πλεων αυτα τα μαγαζια κακο ειναι ????? Το τοτε σε τιποτα δεν συγκρινεται με το τωρα .Δεν ειναι καθολου ιδιος και ο κοσμος που συχναζει εκει . Τα βαλκανια και ο Καυκασος  εχουν εκει την τιμητικη τους  και καθε αλλο παρα ρωσικο ειναι το μαγαζι .

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Επειδή είσαστε ρατσιστές και δε γουστάρετε ξένους, άντε με το ζόρρυ κανέναν Έλληνα που έχει σχέσεις με ρώσσους,
να πω και τα άλλα μέρη που μαζεύεστε ή να σταματήσουμε σε αυτό μη σκάνε τίποτα αγάμητοι και σας χαλάνε την ατμόσφαιρα;;  :cool2: :cool2:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ότι να ΄ναι.... Θρέντ υποκόσμου το κάνατε...

Έδιωξες πόσο κόσμο απο το θρέντ! Δάσκαλους,Ταξιδεμένους, σοβαρούς τρελούς, πραγματικούς τρελούς, νέους, πρεσβύτερους και προσπαθείς με λύσα να διώξεις κι εμένα....

Αλλά για τον εαυτό μου δεν με νιάζει! Πες οτι θέλεις κι εγώ θα στο βουλώνω.... ΑΛΛΑ τον θρυλικό πορνομετανάστη να τον αφήσεις ύσηχο γιατι μας ανοίγει τα μάτια και μας παίρνει απο τον στραβό δρόμο του πιρφορισμού και της αγαμίας!
Τον τρόπο ζωής του τον ζηλευετε και ξέρετε οτι ποτέ δεν θα τον φτάσετε, γι αυτό επιδή δεν καταλαβαίνετε δεν τον σέβεστε και αντίθετα βγάζετε χολή και μένος εναντίων του και εναντίων όσων τελικά επιτυχαίνουν και ρίχνουν Ουκρανίδες(και με τη βοήθεια του παρώντος διαδυκτιακού χώρου)
Πρεπει να ειναι μεγαλος κακομοιρης :2funny:γραφει οτι μενω Πειραια και πηγαινω 2-3 φορες το χρονο ανατολικο μπλοκ :2funny: παλι καλα που δεν ειπε οπως ειχανε πει τοτε οτι γραφω απο το Ζουμπερι  :2funny:καποτε το σα'ι'τ ειχε καλα ατομα τωρα εχουνε μεινει  μουτζουριδες αναπηροι ,αθλια ζωα.Και ολοι ειναι φτωχομπινεδες.Δεν υπαρχει κανενας που να εχει παει Ρωσσια.Στην καλητερη περιπτωση για 3-4 μερες να πηγες κανενας! Για Ρωσσια ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.Για να γελας καλοι ειναι παντος :2funny:

Επισκέπτης
Καλα ρε σεις δεν εχετε βαρεθει να τσακωνεστε;;;;;
οκ μπουρδελα.κομ το φορουμ λεγετε
αλλα το θρεντ το κανατε τελειως πουτανα!
Ρε συ nukteros τι σχεση εχει με ουκρανια το καθε κλαμπακι που εχει ρωσσοφωνους με το παρον θρεντ;;;;
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΣ μπαινει τα χωνει για να κανει την πλακα του να σας τσιτωσει;;;; :priest:
να το καταλαβω απο αλλους αλο απο σενα ρε nykteros να τσιμπας ετσι;;;;

Φετος λεω οι εισαγωγες μου να ειναι τουλαχιστον μια απο Λετονια

Κυπρο λεω να παω για 3-4 μερες που δεν εχω παει

Ρολογα βρες μου ρε για τον Αυγουστο ενα καλο 4-5 αρι χοτελακι

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.253
Πόντοι
506
Ρε συ nukteros τι σχεση εχει με ουκρανια το καθε κλαμπακι που εχει ρωσσοφωνους με το παρον θρεντ;;;;
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΣ μπαινει τα χωνει για να κανει την πλακα του να σας τσιτωσει;;;; :priest:

Δικιο εχεις το σταματησα ο Ιεραποστολος εχει παρει τον ρολο του προβοκατορα . Ρόδος Palace Θα σου αρέσει πολύ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Τους το ειπα προχθες ή χθες? για τον Ιεραποστολο... μαλακάκος ειναι αλλα δεν καταλαβαινουν
κουραστικο να μην καταλαβαινει ο άλλος.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ρόδος Palace Θα σου αρέσει πολύ
:2funny: :2funny: :2funny: Ε όχι ρε γαμώτο κι έτσι............ :2funny: :2funny: :2funny:

Τώρα κατάλαβα πως συμβουλευεις για πόλεις, γυναίκες και μαγαζιά!!!

Ακυρο ξενοδοχείο είναι το παλλάς!Παμπάλαιο, όλο παράπονα απο τους πελάτες και χάλια παραλία και έξω απο τη πόλη....

Ότι να ´ναι

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
:2funny: :2funny: :2funny: Ε όχι ρε γαμώτο κι έτσι............ :2funny: :2funny: :2funny:

Ακυρο ξενοδοχείο είναι το παλλάς!Παμπάλαιο, όλο παράπονα απο τους πελάτες και χάλια παραλία και έξω απο τη πόλη....

Ότι να ´ναι
ξενοδοχείο θα σας πω αύριο με λινκ!Και θα σας πω και πως θα μείνετε και με μισή τιμή απο αυτή του booking!!!!Και μάλιστα 5αστερο spa resort!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.253
Πόντοι
506

Ότι να ´ναι
Kαι τι σχεσι εχουν οι γκομενες με τα ξενοδοχεια ???? Εγω εκει πηγαινω παντα γιατι δεν θελω να ειμαι στην πολη και μακρια απο αδιακριτα βλεμματα .

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.253
Πόντοι
506
ξενοδοχείο θα σας πω αύριο με λινκ!Και θα σας πω και πως θα μείνετε και με μισή τιμή απο αυτή του booking!!!!Και μάλιστα 5αστερο spa resort!
Αν εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο να σε ακουσουμε ευχαριστως . Το μονο σιγουρο ειναι οτι το νησι το ξερεις πολυ καλυτερα απο εμας .

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Κοντά στη Λίνδο!
Για καλύτερες τιμές στις ήδη καλές που έχει με πμ!!!
Και όποιος άλλος θέλει αρκεί να μην είναι κλώνος!

Επισκέπτης
Κοντά στη Λίνδο!
Για καλύτερες τιμές στις ήδη καλές που έχει με πμ!!!
Και όποιος άλλος θέλει αρκεί να μην είναι κλώνος!
ρε ρολογα, η Λινδος εχει μεγαλη ανηφορα  :2funny:
ελεγα για κατι μεταξυ καλλιθεας και φαληρακι
Αν και με 180 ευρω την μερα προτιμω να τα δωσω στο καψης στην Αγια Πελαγια

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

Λογικά μιλησα και δεν έκανα πλάκα.
Αμα γουσταρα να κάνω χαβαλέ θα έλεγα ότι και καλά νοικιάζω γυναίκες όλη μέρα με 50 ευρώ και μάλιστα
ερασιτέχνισσες μέσω κοινωνικών δικτύων.
Αν γουστάρετε μπορώ να κάνω και τέτοιου επιπέδου ποσταρίσματα δεν υπάρχει πρόβλημα  :grin: :grin:

Το χοτέλι του "πιτσιρίκου" (ο θεός να τον κάνει  :2funny:) το είδα γιατί σε καμια βδομάδα κατεβαίνω και γω Ρόδο να σπάσω πλάκα  :2funny:
Τραγικά ακριβό κατά τη γνώμη μου. Κάτι 400 το ζευγάρι είδα και σε στυλ που δε μου άρεσε, δηλαδή κλασσικό συγκρότημα/πολιτεία φάση.
Αν είναι να πληρώσω τουλάχιστον να πληρώσω λούσα, όχι υποδομές, μπετά και υπαίθριους χώρους, στην ισπανία συγνώμη αλλά θα το πω οι τιμές
είναι στο μισό για ΠΟΛΥ καλύτερα ξενοδοχεία. Μαλάκες είναι; Μαλλον.
Με 3000 ευρώ ΜΟΝΟ διαμονή πάω Ριο ντε Τζανέιρο δε χρειάζεται να πάω ρόδο.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Λογικά μιλησα και δεν έκανα πλάκα.
Αμα γουσταρα να κάνω χαβαλέ θα έλεγα ότι και καλά νοικιάζω γυναίκες όλη μέρα με 50 ευρώ και μάλιστα
ερασιτέχνισσες μέσω κοινωνικών δικτύων.
Αν γουστάρετε μπορώ να κάνω και τέτοιου επιπέδου ποσταρίσματα δεν υπάρχει πρόβλημα  :grin: :grin:

Το χοτέλι του "πιτσιρίκου" (ο θεός να τον κάνει  :2funny:) το είδα γιατί σε καμια βδομάδα κατεβαίνω και γω Ρόδο να σπάσω πλάκα  :2funny:
Τραγικά ακριβό κατά τη γνώμη μου. Κάτι 400 το ζευγάρι είδα και σε στυλ που δε μου άρεσε, δηλαδή κλασσικό συγκρότημα/πολιτεία φάση.
Αν είναι να πληρώσω τουλάχιστον να πληρώσω λούσα, όχι υποδομές, μπετά και υπαίθριους χώρους, στην ισπανία συγνώμη αλλά θα το πω οι τιμές
είναι στο μισό για ΠΟΛΥ καλύτερα ξενοδοχεία. Μαλάκες είναι; Μαλλον.
Με 3000 ευρώ ΜΟΝΟ διαμονή πάω Ριο ντε Τζανέιρο δε χρειάζεται να πάω ρόδο.
Είσαι άτακτο παιδί και τα άτακτα παιδιά πληρώνουν χοντρά εδώ!

Τα έχουμε πει αυτά πριν ένα χρόνο! Και είχα πει ακριβώς πως------> εκεί που εσείς περιμένετε μισή ώρα για να μπήτε μέσα με είσοδο και ψάξιμο απο τους Μπράβους, ο πορνομετανάστης μπαίνει Τσάμπα και σαν Κύριος :rockon: :rockon: :rockon:!

Εσείς επιλέξτε σαν ποιόν θέλετε να μοιάσετε!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εδω εχεις δικιο.Απο τη Ρωσσια με 200 Ευρω πας Ροδο για μια βδομαδα μαζι με τα αεροπορικα εισητηρια,μεταφορα απο και προς το αεροδρομιο και πρω'ι'νο (που εγω ποτέ δεν το προλαβαινω επειδη ξυπναω αργα :2funny:)!Και εδω αυτοι μιλανε για 200 Ευρω τη μερα  :headbang:Η Ροδος εχει βγαλει τη φημη σε ολο τον κοσμο οτι  :knockinb: ολη τη σαβουρα! :2funny:Ολα τα τερατα της φυσης πηγαινουν εκει για να  :knockinb:!Σε πολλες χοντρες και ασχημες εχω προτινει τη Ροδο και εχουνε μεινει πολυ ευχαριστημενες θελουν να πανε να μεινουν εκει μονιμα :2funny:.Κατι τερατα της φυσεως που εδω δεν γυριζει ουτε Ουζμπεκος να της κοιταξει πανε στη Ροδο και της Θεοποιουνε :headbang:.Μια αλλη  :jerking: στη Ροδο ειναι οτι σχεδον ολα τα ξενοδοχεια ειναι εξω απο την πολη της Ροδου οποτε πρεπει οποσδηποτε να νοικιασεις μηχανακι ή αμαξι.Με 3500 Ευρω πας για εναμιση μηνα Τα'ι'λανδη.Αν θυμασαι ειχα βαλει λινκ απο Ρωσσια 4 ή 5 μερες Ζακυνθο με 120 Ευρω (αεροπορικα,ματαφορα απο και προς το ξενοδοχειο).Μιλαω για αρχες ιουνιου τωρα πας με 12.000 ρουβλια μια βδομαδα.Αλλα αν βαλεις αλλο ενα κατοσταρικο μπορεις να πας σε ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟ ΜΕ 16.190 (400 Ευρω) και πολουπανσιον! Mabely Grand 5*, полупансион,  16 190 руб   Αν πας απο Ελλαδα εκει θα πληρωσεις 3500 τη βδομαδα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: (Αεροπορικα Αθηνα,Ζακυνθο,ξενοδοχειο κλπ.)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Είσαι άτακτο παιδί και τα άτακτα παιδιά πληρώνουν χοντρά εδώ!

Τα έχουμε πει αυτά πριν ένα χρόνο! Και είχα πει ακριβώς πως------> εκεί που εσείς περιμένετε μισή ώρα για να μπήτε μέσα με είσοδο και ψάξιμο απο τους Μπράβους, ο πορνομετανάστης μπαίνει Τσάμπα και σαν Κύριος :rockon: :rockon: :rockon:!

Εσείς επιλέξτε σαν ποιόν θέλετε να μοιάσετε!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Τους περισσοτερους απο'δω δεν τους βαζουνε καν θα φανε πορτα :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εδω εχεις δικιο.Απο τη Ρωσσια με 200 Ευρω πας Ροδο για μια βδομαδα μαζι με τα αεροπορικα εισητηρια,μεταφορα απο και προς το αεροδρομιο και πρω'ι'νο (που εγω ποτέ δεν το προλαβαινω επειδη ξυπναω αργα :2funny:)!Και εδω αυτοι μιλανε για 200 Ευρω τη μερα  :headbang:Η Ροδος εχει βγαλει τη φημη σε ολο τον κοσμο οτι  :knockinb: ολη τη σαβουρα! :2funny:Ολα τα τερατα της φυσης πηγαινουν εκει για να  :knockinb:!Σε πολλες χοντρες και ασχημες εχω προτινει τη Ροδο και εχουνε μεινει πολυ ευχαριστημενες θελουν να πανε να μεινουν εκει μονιμα :2funny:.Κατι τερατα της φυσεως που εδω δεν γυριζει ουτε Ουζμπεκος να της κοιταξει πανε στη Ροδο και της Θεοποιουνε :headbang:.Μια αλλη  :jerking: στη Ροδο ειναι οτι σχεδον ολα τα ξενοδοχεια ειναι εξω απο την πολη της Ροδου οποτε πρεπει οποσδηποτε να νοικιασεις μηχανακι ή αμαξι.Με 3500 Ευρω πας για εναμιση μηνα Τα'ι'λανδη.Αν θυμασαι ειχα βαλει λινκ απο Ρωσσια 4 ή 5 μερες Ζακυνθο με 120 Ευρω (αεροπορικα,ματαφορα απο και προς το ξενοδοχειο).Μιλαω για αρχες ιουνιου τωρα πας με 12.000 ρουβλια μια βδομαδα.Αλλα αν βαλεις αλλο ενα κατοσταρικο μπορεις να πας σε ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟ ΜΕ 16.190 (400 Ευρω) και πολουπανσιον! Mabely Grand 5*, полупансион,  16 190 руб   Αν πας απο Ελλαδα εκει θα πληρωσεις 3500 τη βδομαδα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: (Αεροπορικα Αθηνα,Ζακυνθο,ξενοδοχειο κλπ.)
Τον Shino και όποιον άλλο σωστό θα τον βοηθήσω, γιατί κατα βάθος δεν είναι κακό παιδί!!! Αλλά οι άλλοι ας πάνε Ταυλάνδη και όπου αλ΄λού θέλουν, αν και νομίζω οτι ούτε Πόρτο Ράφτη δεν μπορούν, με τα μυαλά που κουβαλάνε :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom