You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.255
- Πόντοι
- 506
Χωρις να θελω να παρω καποιον στο λαιμο μου οι πιο ομορφες ευκολες εχω την εντυπωση οτι ειναι στην κεντρικη Ουκρανια . Δνεπροπετροβσκ,Πολταβα,Κρεμεντσουκ , Κριβιε Ρονγ,Τσερκασι,Κιροβγρατnukteros ποια μερη τελικα ειναι να ψαχτει καποιος ειπες μικρες πολεις αλλα ποιες?
Επισκέπτης
Χωρις να θελω να παρω καποιον στο λαιμο μου οι πιο ομορφες ευκολες εχω την εντυπωση οτι ειναι στην κεντρικη Ουκρανια . Δνεπροπετροβσκ,Πολταβα,Κρεμεντσουκ , Κριβιε Ρονγ,Τσερκασι,Κιροβγρατ
Τύπε δε φορτώνεις κανά πούλμαν με νύφες από κει μπας και δει καμιά άσπρη μέρα ο λαός εδώ;
Γιατί με δαύτες που μπλέξαμε εδώ χάμω, δε βλέπω χαίρι...
Jasone
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Πολεις οπως ντονετσκ κιεβο χαρκοβο καλυτερα ειναι να τις αποφευγουμε δηλαδη?Χωρις να θελω να παρω καποιον στο λαιμο μου οι πιο ομορφες ευκολες εχω την εντυπωση οτι ειναι στην κεντρικη Ουκρανια . Δνεπροπετροβσκ,Πολταβα,Κρεμεντσουκ , Κριβιε Ρονγ,Τσερκασι,Κιροβγρατ
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Ok.... Πάμε λοιπόν εκει.... με μια νορμάλ εμφάνιση και νορμαλ κομπόδεμα, άντε και ένα πιασάρικο παραμύθι για το λόγο που είμαστε εκεί! Το παιχνίδι πως και που θα παιχτεί?Στο κλαμπ της πόλης? Έχει μπαρόδρομο με κλαμπάκια δεξιά αριστερά? Μόνο Παρασκευή-Σάββατο γίνεται παιχνίδι?εχω την εντυπωση
Σε 10 μέρες τι προλαβαίνουμε να κάνουμε?
Παρακαλώ διευκρίνησε αν είναι απο εμπειρία(με χρονολογία) ή απλά εντύπωση και υποθέσεις...
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.255
- Πόντοι
- 506
Αυτα ειναι απο προσωπικες εμπειριες το ετος 2008 . Καλα ειναι εκει που εχεις γνωστους . Δεν σου λεω να αποφευγεις καποια πολη , αν εισαι μονος σου με αγνωστους και δεν ξερεις γλωσσα παντου ειναι δυσκολα .Πολεις οπως ντονετσκ κιεβο χαρκοβο καλυτερα ειναι να τις αποφευγουμε δηλαδη?
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.255
- Πόντοι
- 506
Παντου γινεται παιχνιδι στο δρομο στα κλαμπ . Οταν μιλας με καποια στο δρομο δεν σε σνομπαρει ειναι απλα τα πραγματα εκει .Και ξερει οτι αν δεχτει να βγει μαζι σου στο τελος της βραδιας υπαρχει η περιπτωση να κοιμηθει μαζι σου .Ok.... Πάμε λοιπόν εκει.... με μια νορμάλ εμφάνιση και νορμαλ κομπόδεμα, άντε και ένα πιασάρικο παραμύθι για το λόγο που είμαστε εκεί! Το παιχνίδι πως και που θα παιχτεί?Στο κλαμπ της πόλης? Έχει μπαρόδρομο με κλαμπάκια δεξιά αριστερά? Μόνο Παρασκευή-Σάββατο γίνεται παιχνίδι?
Σε 10 μέρες τι προλαβαίνουμε να κάνουμε?
Παρακαλώ διευκρίνησε αν είναι απο εμπειρία(με χρονολογία) ή απλά εντύπωση και υποθέσεις...
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Πες μας και το τελευταίο! Ποιόν Απρίλιο και Μάιο πήγες εκεί και έγιναν αυτά που λες και σε ποιά πόλη?Παντου γινεται παιχνιδι στο δρομο στα κλαμπ . Οταν μιλας με καποια στο δρομο δεν σε σνομπαρει ειναι απλα τα πραγματα εκει .Και ξερει οτι αν δεχτει να βγει μαζι σου στο τελος της βραδιας υπαρχει η περιπτωση να κοιμηθει μαζι σου .
Αν θες μας λες...
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.255
- Πόντοι
- 506
Ημουνα και το 2007 και το 2008 την πρωτη φορα χειμωνα και την δευτερη ανοιξη . Σε ολες τις πολεις που αναφερω πιο πανω . Καπου εχω και φωτογραφιες απο τα κλαμπ . Αν θες να τις βρω και να της ανεβασωΠες μας και το τελευταίο! Ποιόν Απρίλιο και Μάιο πήγες εκεί και έγιναν αυτά που λες και σε ποιά πόλη?
Αν θες μας λες...
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Οκ! Όι fotos δεν με νοιάζουν και ούτε θα με πείσουν για του λόγου τω αληθές!Το μόνο που με ανυσυχεί στην επαρχία είναι τα ελειπή Ρωσικά μου....Ημουνα και το 2007 και το 2008 την πρωτη φορα χειμωνα και την δευτερη ανοιξη . Σε ολες τις πολεις που αναφερω πιο πανω . Καπου εχω και φωτογραφιες απο τα κλαμπ . Αν θες να τις βρω και να της ανεβασω
Ακόμα δεν μπορώ να τουμπάρω επιφυλακτικές και πονηρές γκόμενες...
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.255
- Πόντοι
- 506
Για αυτο προτεινω επαρχια επειδη δεν ειναι πονηρες και επιφυλακτικεςΟκ! Όι fotos δεν με νοιάζουν και ούτε θα με πείσουν για του λόγου τω αληθές!Το μόνο που με ανυσυχεί στην επαρχία είναι τα ελειπή Ρωσικά μου....
Ακόμα δεν μπορώ να τουμπάρω επιφυλακτικές και πονηρές γκόμενες...
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Πάλι τα περσινά κάνεις... Αφού δεν ζήτησα φώτος....Τα παλια καλα χρονια
Και πέρσι ένα κώλο ζήτησαμε και μόνο αρχ.... δεν μας έβγαλες...
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
!!!!!!!!!!!!!! 3 χρόνια Ρόδο χάμος απο Ουκρανίδες και δεν ξέρω άνθρωπο να έχει πάρει μουνί εκτός απο Κίεβο άντε και Ντόνετσκ!Για αυτο προτεινω επαρχια επειδη δεν ειναι πονηρες και επιφυλακτικες
........... ποιές δεν είναι πονηρές και επιφυλακτικές....
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.255
- Πόντοι
- 506
Θα σου εξηγησω γιατι συμβαινει αυτο . νεα κοπελα απο επαρχια δεν εχει χρηματα για εκδρομες στην Ελλαδα και παει Τουρκια που ειναι πιο φθηνα και δεν εχει και τα εξοδα της βιζας κανει και δωρεαν μαθηματα οθωμανικου δικαιου . Αυτες που ειναι απο τις μεγαλες πολεις εχουν λεφτα και ερχονται Ελλαδα!!!!!!!!!!!!!! 3 χρόνια Ρόδο χάμος απο Ουκρανίδες και δεν ξέρω άνθρωπο να έχει πάρει μουνί εκτός απο Κίεβο άντε και Ντόνετσκ!
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Οι ξεκολιάρες.....Παρεμπιπτόντως η Τουρκια εχει 3 φορες περισσοτερους ρωσους και 4 φορες περισσοτερους ουκρανους τουριστες απο εμας
Απο εμένα τρώνε Bann και τρομερο κράξιμο και απαξίωση αν μετά την Ελλάδα πάνε Τουρκία....
Αλλά συνήθως μόνο τα βλήτα οι ανασφαλείς και οι πατσαβούρες στην εμφάνηση και την ψυχή τραβιούνται με Τούρκους!
Εγώ τη μουνάρα την Ουκρανίδα που είχα πριν 3 χρόνια την έκραξα άσχημα και απο τότε που πήγε Τουρκία μόνο απροθυμία και απαξία λαμβάνει απο τη πλευρά μου....
Συνχήστικά βραδιάτικα
Πάω κλάμπ να δω τι παίζει σε λίγο
Σποκι νοκι everybody
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.255
- Πόντοι
- 506
Συνηθως οταν παει καποιος για βιζα πρεπει να φερει βεβαιωση απο τον εργοδοτη του για τις αποδοχες του και το ελληνικο προξενειο παιρνει τηλεφωνο να τα επιβεβαίωση ολα αυτα , αν ειναι πολυ νεες κοπελες υπαρχει περιπτωση να αρνηθουν την βιζα κατι που γινεται συχνα . Ποσες νεες κοπελες νομιζεις τηρουν τα κριτηρια να παρουν βιζα ???? Αποτελεσμα ειναι να ερχονται πιο ηλικιωμενες απο την επαρχια η να ειναι με την οικογενια τους πραγμα που κανει απαγορευτικο τα νυχτερινα ξεσαλωματα . Αλλα μην αγχώνεσαι σε ενα χρονο δεν θα χρειαστεί να πας πουθενα μιας και η Ροδος και γενικα η Ελλαδα θα βουλιαξει απο ρωσους και ουκρανους . Το 2014 θα καταργησουν την βιζα για Ρωσια και Ουκρανια!!!!!!!!!!!!!! 3 χρόνια Ρόδο χάμος απο Ουκρανίδες και δεν ξέρω άνθρωπο να έχει πάρει μουνί εκτός απο Κίεβο άντε και Ντόνετσκ!
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Τα παλια καλα χρονια
Καλά ρε μάστορα ποστάρεις το έρημο μαγαζάκι με 2 άκυρες να χορεύουν στο ξεκάρφωτο και κάτι μεσήλικες να παίζουν περιφέρεια και μιλάς;
Εγώ που δεν ξέρω γρι Ουκρανικά πως ακριβώς θα καμακώσω εκει μέσα στο επαρχιακό μπαράκι;
Άμα πας στα στέκια των ρώσων ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ θα πετύχεις 30-50 μουνάρες ρωσσίδες σαββατόβραδο να χορεύουν όλη νύχτα (
είστε ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ που μιλάτε για να πάτε άκυροι στα κατσάβραχα και προφανώς αγνοείται παντελώς την ύπαρξη τους........!)
και το λέω εγώ που δεν μου αρέσουν οι Ρωσσίδες και τις θεωρώ τελείως ανέραστες, άλλο αν τα έφερε η ζωή να ανοίξω παρτίδες με ρώσους.
υγ Προφανώς και μιλάς με άνθρωπο που και έχει πάει και ξέρει πέντε πραματάκια αλλιώς θα έλεγα και εγώ τα παλιά σοβιετικά κλισέ που αναμασούν όσοι φύγανε νωρίς... :-*