Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πάλι βγήκες οφ τόπικ.
Αυτό πρέπει να μεταφερθεί στην ενότητα "Ερωτικές ιστορίες επιστημονικής φαντασίας" καραγκιοζάκο  :2funny: :2funny: :2funny:
Μην μου αλλάζεις ύφος και μου παίρνεις και εσύ τουπέ.
Εδώ είπαμε θα γράφεις τις παπαριές που κάνεις να γελάμε.
Ξέρεις εσύ αυτές τις κραυγές απόγνωσης με πόνο ψυχής που μας έκαναν να σε αγαπήσουμε και να σε κάνουμε τη μασκώτ μας.
ποιηματάκι δεν μου αφιερώνεις σήμερα?

Δεν την χωνευεις την επιτυχία ε?

Θέλεις την ισοπέδωση στη μιζέρια σου!

Με πολύ περιφάνεια και ΤΟΥΠΕ σου λέω πως σαν κι εσένα δεν θα γίνουμε....

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Σου έχω πει και πάλι ότι νιώθω πολύ άσχημα.
Σου αποκάλυψα ότι είσαι περίγελος και άρχισες και εσύ το success story για να φτίαξεις λίγο κύρος.
Βγάλε με σε παρακαλώ από τις τήψεις μου, γύρνα στον πραγματικό σου εαυτό.
Μην με κάνεις να σκέφτομαι ότι μας στέρησα από πολλές ώρες γέλιου.  :'(

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Σου έχω πει και πάλι ότι νιώθω πολύ άσχημα.
Σου αποκάλυψα ότι είσαι περίγελος και άρχισες και εσύ το success story για να φτίαξεις λίγο κύρος.
Βγάλε με σε παρακαλώ από τις τήψεις μου, γύρνα στον πραγματικό σου εαυτό.
Μην με κάνεις να σκέφτομαι ότι μας στέρησα από πολλές ώρες γέλιου.  :'(
Ο καθένας έχει τον τρόπο του να χαίρετε και να περνάει καλά!
Εγώ με Ουκρανίδες και Ρωσίδες κι εσύ με εμένα

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Ο καθένας έχει τον τρόπο του να χαίρετε και να περνάει καλά!
Εγώ με Ουκρανίδες και Ρωσίδες κι εσύ με εμένα

Εσύ πολύ μαυριδερός και πολύ μεγάλος σε ηλικία. Μοιαζεις με συνταξιούχο πακιστανό  :2funny: :2funny:
Μόνο να τις φαντάζεσαι και να κλαψουρίζεις που τις πληρώνεις και δεν τις γαμάς μπορείς.
Αλλά δυστυχώς σταμάτησες να μας τα λες πιά  >:( και φταίω εγώ για αυτό  :headbang: :headbang: :headbang:

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Π ο λ ύ  φ α γ ω μ ά ρ α  π ά λ ι  ε δ ώ  :idiot:....

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εσύ πολύ μαυριδερός και πολύ μεγάλος σε ηλικία. Μοιαζεις με συνταξιούχο πακιστανό  :2funny: :2funny:
Μόνο να τις φαντάζεσαι και να κλαψουρίζεις που τις πληρώνεις και δεν τις γαμάς μπορείς.
Αλλά δυστυχώς σταμάτησες να μας τα λες πιά  >:( και φταίω εγώ για αυτό  :headbang: :headbang: :headbang:
Ναι εσύ είσαι ο Guru :jerking:
Βοηθάνε και 2-3 σαν κι εσένα, αλλά πιο χαμηλής νοημοσύνης :idiot:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Δάσκαλε ΕΣΥ εδώ!! και μάλιστα πρόφερες και το όνομά μου!! Ακόμα και το να με βρίζει το Μεγαλείο σου είναι τιμή για μένα (βαθειά υπόκλιση).

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

BARIEΜΑΙ ΤΩΡΑ θα το δω αλλη στιγμη

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Η πιο καταλληλοτερες ειναι οι πολεις που εχουν πληθυσμο 50.000-500.000 κατοικους και βρισκονται μακρια απο αναπτυγμενα κεντρα και παραθαλασσια θερετρα . Αν θες μπορω να σου υποδείξω μερικες .
Ναι θελω αλλα πολεις οπως ντονετσκ χαρκοβο κιεβο κριμαια λβοβ λουγκαντσκ οδησσος τρωνε ακυρο απο τι καταλαβα?

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Η πιο καταλληλοτερες ειναι οι πολεις που εχουν πληθυσμο 50.000-500.000 κατοικους και βρισκονται μακρια απο αναπτυγμενα κεντρα και παραθαλασσια θερετρα . Αν θες μπορω να σου υποδείξω μερικες .

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

....και άντε πες ότι κάποιος ρομαντικός πλην όμως ξεκάρφωτος μαλάκας παγαίνει μόνος και αλοίμονος χωρίς να μιλάει γρι Ουκρανικά στο Κίεβο
(ονόματα δε λέμε υπολήψεις δε θίγουμαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:) .....

παίρνει τα παπάρια μου, κάνει τις βόλτες του στο ύπαιθρο, παίρνει τις φώτο του με του έρημους δρόμους, κάνει και τις οικονομοτεχνικές αναλύσεις του
για να περάσει η ώρα (σαν έναν άλλο μαλάκα στη Μολδαβία, πάλι ονόματα δε λέμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:) βαράει και 5 μαλακίες με τοπική "θεματολογία"
και γυρνάει πίσω.

Στην κωμόπολη ρε στόκε που θα είναι σα τη μύγα μες στο γάλα τι στο πούτσο θα κάνει;  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Θα πάει στο τοπικό καφενεδάκι και θα ξεκινήσει "excuse me sir, may I ...." ΣΤΟΝ ΟΥΚΡΑΝΟ ΧΩΡΙΑΤΗ;;  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ή θα σκάσει στο μπαρ δίπλα στους ουκρανούς φορτιγατζήδες και τορναδόρους και θα μοστράρει το iphone (πάλι ονόματα δε λέμε) για να καβλώσουν;

Το πολύ πολύ να βρει κανα βασταγερό να τον πετάξει μέχρι το .......Τορίνο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Tragic.

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

....και άντε πες ότι κάποιος ρομαντικός πλην όμως ξεκάρφωτος μαλάκας παγαίνει μόνος και αλοίμονος χωρίς να μιλάει γρι Ουκρανικά στο Κίεβο
(ονόματα δε λέμε υπολήψεις δε θίγουμαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:) .....

παίρνει τα παπάρια μου, κάνει τις βόλτες του στο ύπαιθρο, παίρνει τις φώτο του με του έρημους δρόμους, κάνει και τις οικονομοτεχνικές αναλύσεις του
για να περάσει η ώρα (σαν έναν άλλο μαλάκα στη Μολδαβία, πάλι ονόματα δε λέμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:) βαράει και 5 μαλακίες με τοπική "θεματολογία"
και γυρνάει πίσω.

Στην κωμόπολη ρε στόκε που θα είναι σα τη μύγα μες στο γάλα τι στο πούτσο θα κάνει;  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Θα πάει στο τοπικό καφενεδάκι και θα ξεκινήσει "excuse me sir, may I ...." ΣΤΟΝ ΟΥΚΡΑΝΟ ΧΩΡΙΑΤΗ;;  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ή θα σκάσει στο μπαρ δίπλα στους ουκρανούς φορτιγατζήδες και τορναδόρους και θα μοστράρει το iphone (πάλι ονόματα δε λέμε) για να καβλώσουν;

Το πολύ πολύ να βρει κανα βασταγερό να τον πετάξει μέχρι το .......Τορίνο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Tragic.
Συμφωνω φιλε με την αποψη σου οτι ειναι εντελως ακυρο να πας ετσι ξεκαρφωτος αλλα αμα κανεις γνωριμια με καποια μεσω ιντερνετ και υστερα να πας εκει μπορει να γινει δεν ειναι τοσο τραγικο δεν συμφωνεις?

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
1) αν κάνω συμφωνία να πάω συστημένος δεν έχει νόημα να συζητάμε....... όπου θέλει αυτή θα πάω..... και δύσκολο να γουστάρει στο χωριό της.

2) αν ήταν να ασχοληθώ ποτέ με ιντερνετικό καμάκι θα ασχολούμουν ΜΟΝΟ σε μια ακτίνα 50 χλμ από τη μόνιμη κατοικία μου. Ούτε καν Χαλκίδα! ....δε ξέρω το σπορ αλλά αυτό επιτάσει η στοιχειώδης λογική....

3) αν κάποιοι νομίζουν ότι οι επαρχιώτισσες είναι πιο εύκολες, δεδομένα 2013 δε ξέρω τι γινόταν το 2003, μην τρώτε χρόνο τζάμπα! το ανάπηρο σε αυτό έχει δίκιο, υπάρχει όντως ένα μινι birth boom στα αστικά κέντρα τα τελευταία 4-5 χρόνια, τίποτα τόσο σπουδαίο που να δικαιολογεί την οποιαδήποτε αισιοδοξία βέβαια.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.253
Πόντοι
506

και γυρνάει πίσω.

Tragic.
Μπερδευεις την Ελλαδα με την Ουκρανια , εκει ειναι εντελως διαφορετικη η νοοτροπια , και αυτο συμβαινει επειδη δεν εχεις εμπειριες με αυτα τα μερη . Μην αναφέρεσαι σε πραγματα που δεν γνωριζεις εκτιθεσαι ανεπανορθωτα .

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Φίλε μου είσαι άσχετος, γνωρίζω πολύ καλύτερα από σένα.
Οτι κάποτε ήσουν εκεί αποδεικνύεται συνέχεια ότι δεν λέει κάτι.

Και εδώ όλοι Έλληνες είναι και Ελλάδα έχουνε ζήσει αλλά κάποιοι (σχεδόν όλοι), λένε πίπες.
Στο λέω γιατί τόσο καιρό γράφεις πράγματα που δείχνουν ότι έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι ξέρεις.

Δε σου λέω μπορεί όντως να έχεις δει και να έχεις κάνει πολλά αλλά να μην έχει το μυαλό να τα φιλτράρεις.
Μη μου θυμώνεις, αλλά λες συνέχεια πράγματα που δεν ισχύουν, ίσχυαν κάποτε, είναι υπεραπλουστευμένα, είναι προπαγάνδα κτλ.
Λυπάμαι αλλά σε αυτό ο ακατανόμαστος (ο οποίος για να τα λέμε όλα από κρίση και παρατήρηση πάει καλά, αλλού έχει τρομερά προβλήματα) έχει δίκια.

Τέλος πάντων, δεν θέλω να στερήσω από τα παιδιά τις σκέψεις σου, εγώ εξέθεσα το σκεπτικό μου, αν έχεις άλλη λογική πες μας,
σε διαβεβαιώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχθώ αν έχω κάνει λάθος κρίση.....αν και σε προτρέπω να το αφήσουμε εδώ γιατί θα αρχίσεις πάλι τα γνωστά κλισέ
(10 γυναίκες για 1 άντρα στην επαρχία, απελευθερωμένες γυναίκες, μπεκρήδες άντρες κτλ) και θα εκτεθείς χειρότερα.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.253
Πόντοι
506
Φίλε μου είσαι άσχετος, γνωρίζω πολύ καλύτερα από σένα.
Οτι κάποτε ήσουν εκεί αποδεικνύεται συνέχεια ότι δεν λέει κάτι.

Και εδώ όλοι Έλληνες είναι και Ελλάδα έχουνε ζήσει αλλά κάποιοι (σχεδόν όλοι), λένε πίπες.
Στο λέω γιατί τόσο καιρό γράφεις πράγματα που δείχνουν ότι έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι ξέρεις.

Δε σου λέω μπορεί όντως να έχεις δει και να έχεις κάνει πολλά αλλά να μην έχει το μυαλό να τα φιλτράρεις.
Μη μου θυμώνεις, αλλά λες συνέχεια πράγματα που δεν ισχύουν, ίσχυαν κάποτε, είναι υπεραπλουστευμένα, είναι προπαγάνδα κτλ.
Λυπάμαι αλλά σε αυτό ο ακατανόμαστος (ο οποίος για να τα λέμε όλα από κρίση και παρατήρηση πάει καλά, αλλού έχει τρομερά προβλήματα) έχει δίκια.

Τέλος πάντων, δεν θέλω να στερήσω από τα παιδιά τις σκέψεις σου, εγώ εξέθεσα το σκεπτικό μου, αν έχεις άλλη λογική πες μας,
σε διαβεβαιώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχθώ αν έχω κάνει λάθος κρίση.....αν και σε προτρέπω να το αφήσουμε εδώ γιατί θα αρχίσεις πάλι τα γνωστά κλισέ
(10 γυναίκες για 1 άντρα στην επαρχία, απελευθερωμένες γυναίκες, μπεκρήδες άντρες κτλ) και θα εκτεθείς χειρότερα.
Επαναλαμβανω οτι δεν μου αρεσει να μιλω με ασχετους .Τελευται φορα ημουν το 2011 στο Κιεβο . Αυτα που λεει ο Πορνομεταναστης αφορα την Ρωσια που οντως εχει αλλαξει πολυ τα τελευταια 10 χρονια . Η Ουκρανια ευτυχως δεν εχει αλλαξει καθολου η και να εχει αλλαξει ειναι προς το χειροτερο .Μην μπερδεύεις ανομοια πραγματα . (10 γυναίκες για 1 άντρα στην επαρχία, απελευθερωμένες γυναίκες, μπεκρήδες άντρες κτλ Τετοια πραγματα δεν εχω αναφερει ποτε ) Δεν μπορεις να εχεις κριση σε κατι που δεν εχεις ζησει . Ειναι σαν να μιλας για προσωπικο ηρωισμο την στιγμη που δεν εχεις παει στον πολεμο

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
1) αν κάνω συμφωνία να πάω συστημένος δεν έχει νόημα να συζητάμε....... όπου θέλει αυτή θα πάω..... και δύσκολο να γουστάρει στο χωριό της.

2) αν ήταν να ασχοληθώ ποτέ με ιντερνετικό καμάκι θα ασχολούμουν ΜΟΝΟ σε μια ακτίνα 50 χλμ από τη μόνιμη κατοικία μου. Ούτε καν Χαλκίδα! ....δε ξέρω το σπορ αλλά αυτό επιτάσει η στοιχειώδης λογική....

3) αν κάποιοι νομίζουν ότι οι επαρχιώτισσες είναι πιο εύκολες, δεδομένα 2013 δε ξέρω τι γινόταν το 2003
, μην τρώτε χρόνο τζάμπα! το ανάπηρο σε αυτό έχει δίκιο, υπάρχει όντως ένα μινι birth boom στα αστικά κέντρα τα τελευταία 4-5 χρόνια, τίποτα τόσο σπουδαίο που να δικαιολογεί την οποιαδήποτε αισιοδοξία βέβαια.
Για τερατα της φυσεως αναπηρους καμια δεν ειναι ευκολη και ταυλανδη να πας κλασιμο θα φας απτις μαιμουδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom