balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
καλο παιδακι αυτο ,αλλα φαινεται λιγο καμμενο-χαμενο,,, το "μπου" φταιει??..Μικρε συγκεντρωσου και διαβασε ολο το θεμα και να εισαι σοβαρος οταν σου μιλάνε σοβαρά.
καλο παιδακι αυτο ,αλλα φαινεται λιγο καμμενο-χαμενο,,, το "μπου" φταιει??..Μικρε συγκεντρωσου και διαβασε ολο το θεμα και να εισαι σοβαρος οταν σου μιλάνε σοβαρά.
καλο παιδακι αυτο ,αλλα φαινεται λιγο καμμενο-χαμενο,,, το "μπου" φταιει??..![]()
25-28 κατω απο τριαντα μαλλον,κρινοντας απο τον τροπο γραφης κι εκφρασεων γενικοτεραΜάντεψε την ηλικία αυτού του μαλάκα που αποκαλείς παιδάκι.
Πλακα κανεις,εγω τον ειχα για καναν 20χρονο πιτσιρικα με τις μαλακιες που λεει.Βάλε.... Ανέβα περιμένω, μόλις έχασες μια ζωή
ΥΓ Άσε που και 25 ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ!!! Είσαι άντρας στην καλύτερή σου φάση, και νέος και έμπειρος ταυτόχρονα και ειδικά αν είσαι από σούπερ τουριστικό μέρος έχεις γίνει εξπέρ πια, έρχεται η άλλη στο μήνα του μέλιτος και φεύγει χωρισμένη και γκαστρωμένη από σένα που λέει ο λόγος.
Ταλαιπωρο ειναι εχει να δει νιμου ζωντανα απο την μερα που γεννηθηκε.Και του φταινε ολη για την αγαμια του.Τα σεξουαλικά του απωθημένα καταλήγουν σε διαστροφές, νευρασθένειες ή και σχιζοφρένειες.Μάντεψε την ηλικία αυτού του μαλάκα που αποκαλείς παιδάκι.
Για αυτο δεν εχουν αφησει πεπονι για πεπονι.Μαλακες μην αγοραζετε πεπονια ροδου,ειναι επικυνδιναΤαλαιπωρο ειναι εχει να δει νιμου ζωντανα απο την μερα που γεννηθηκε.Και του φταινε ολη για την αγαμια του.Τα σεξουαλικά του απωθημένα καταλήγουν σε διαστροφές, νευρασθένειες ή και σχιζοφρένειες.
Οσο ωραιος και εμφανησιμος αν εισαι πρεπει να καταλάβεις οτι οποιος θελει να κυκλοφορει με γυναικα πρεπει να πληρωνει να κερνα ,- (οχι απαραιτητα οτι θα το πουν θυμα αν πληρωση ενα ποτο ή ενα γευμα) απλα εσυ εχεις λάθος κατευθυνση σε αυτο το θέμα.
μην το γαμαμε κι εντελως αξιαγαμητες ελληνιδες υπαρχουν και ειναι πολλεςΤωρα αν πιστευης οτι δεν υπάρχουν αξιαγαμητες Ελε-ει-νιδες εισαι μαλλον πολυ αποκλεισμενος εκει στην Κοζανη και θα πρεπει να αναπτυξης τους Οριζοντες σου περισσότερο.
τα ειπες ολαΑν δεν γαμας εδω στην εδρα σου ρε φιλε δεν προκειτε να γαμησης πουθενα ειτε διαθετης χρηματα ειτε οχι.
Τοτε εσυ που πηγες εξω και δεν γαμησες ουτε σκυλο στην μολδαβια,φανταζομαι ποσο ομορφος θα εισαι στελακι.Kαλα ασε τα κλαμπ,και γω αν φορεσω μινι και καλτσον μουναρα θα μαι,δες τις γκομενες στην παραλια με τις κυταριτιδες οταν βγαλουν τα ρουχα και μετα μιλα.
Για να δεις ολοκαθαρο ποδι,κωλο χωρις κυτταριτιδα στην ελλαδα προσευχη θα πρεπει να κανεις.
Εδω σε ελληνικες παραλιες μολις βλεπω ξενη κατευθειαν ξεχωριζει απο τις ελλεεινοπατσαβουρες απο το ολοκαθαρο ποδι,και αυτη πιστευει οτι ειναι και πατσαβουρα.
Και ποσες πιθανοτητες εχεις να βγαλεις μια πλευμεητ γκομενα στην ελλαδα και ποσες εξωτερικο.
Στην ελλαδα πριν 2 χρονια τουλαχιστον θα επρεπε να χεις φεραρι και πανω,στο εξωτερικο απλα αρκει να εισαι λιγο πιο ομορφος απο ουρακοταγκο η να εισαι...γλυκουλης
Καμια πολωνεζα χοντρη θα γνωρισεις εδω στα παιδια σαν αυτες που γαμας σαβουρογαμη :SΤοτε εσυ που πηγες εξω και δεν γαμησες ουτε σκυλο στην μολδαβια,φανταζομαι ποσο ομορφος θα εισαι στελακι.![]()
![]()
![]()
Στελιο κλαψε και αλλο ρε.Τον οκτωμβρη θα ειμαι εκει και θα σου στελνω χαιρετισματα.Καμια πολωνεζα χοντρη θα γνωρισεις εδω στα παιδια σαν αυτες που γαμας σαβουρογαμη :S
Εμαθα ταυλανδη παει ο μαστερακης μπας και γαμησει επι πληρωμη ο αγαμητος![]()
![]()
Για τον πουτσο εντελως εισαι επιτελους εκδηλωσες την πορφυρια σου.
Τις αλλες χωρες που περασες απεξω με το καραβι σαν μουτσος τι τα εβαλες για να σε πουμε γαμια.
Οτι εισαι πιρφοριδης το εμπεδωσαμε ολοι πλεον οτι και να πεις κανεις δεν προκειται να αλλαξει γνωμη :S
Ο μουτσος21,ειναι ο δευτερος κλωνος σου?
Αρχισες τωρα να εγκαινιαζεις βλεπω και ολους τους καινουργιους πιρφορικους μιτους σαν αρχιπιρφορος![]()
Στελιο κλαψε και αλλο ρε.Τον οκτωμβρη θα ειμαι εκει και θα σου στελνω χαιρετισματα.
![]()
και κατσε εσυ να κλαιγεσαι στους γυρω σου γιατι δεν σου κατσε καμια μολδαβεζα![]()
![]()
![]()
Ρε πλακα μου κανεις,εσυ δεν μας ρωταγες αν εχεις ελπιδες να γαμησεις αν πας να ζησεις εκει;![]()
![]()
,Που αλλου θα πηγαινες ρε πιρφοριδη μονο εκει μπορεις να γαμησεις,καταλαβες οτι μονο ταυλανδη μπορεις να γαμησεις,σε εκλασαν και οι χοντρες εδω,γιαυτο ξημεροβραδιαζεσαι στο θεμα της ταυλανδης
![]()
Ποτε ειπα εγω ετσι ρε πιρφορε,σαν και σενα τον πιθηκομουρι ειμαι να παω να δινω 2χιλιαρα να γαμαω πιθηκουςΡε πλακα μου κανεις,εσυ δεν μας ρωταγες αν εχεις ελπιδες να γαμησεις αν πας να ζησεις εκει;![]()
![]()
![]()
![]()
Τι πουθενα ρε μαλακα δεν ρωταγες σε ολα τα θρεντ του εξωτερικου που ειναι πιο ευκολα να πας να γαμησεις,σου ειπαν στην μολδαβια,πηγες και γυρισες οπως πηγες;Ποτε ειπα εγω ετσι ρε πιρφορε,σαν και σενα τον πιθηκομουρι ειμαι να παω να δινω 2χιλιαρα να γαμαω πιθηκους
Πουθενα δεν παω για να γαμησω,εγω δεν δουλευω μουτσος στην ελλαδα να καθομαι να παρακαλαω χοντρες εκει και να τραβαω μαλακια με φοτο απο φειςμπουκ οπως κανεις εσυ,μπορω να ζησω οπου γουσταρω και οπως γουσταρω,πληροφοριες παιρνω.
Σε λιγο που θα σε βαλουν φυλακη για τα χρεη που χεις θα καταλαβεις τι ωραια ειναι η ζωη στην ελλαδα