Μα δεν εχει καποιο νοημα η δουλεια του γυμναστη ολοι ασχετοι ειναι με τον κοολ αρχηγο τους
με τη σειρα μου να σε συγχωρησω και εγω! απαλλασεσαι λογω βλακειας και ασχετοσυνης!
Μα δεν εχει καποιο νοημα η δουλεια του γυμναστη ολοι ασχετοι ειναι με τον κοολ αρχηγο τους
Περασαμε κι εμεις απο γυμναστηρια κατι ξερουμεΝουκτερο σε συγχωρω γι αυτα που λες γιατι δεν το γνωριζεις το αντικειμενο
Τι μας δειχνεις ρε κακομοιρη τι σχεση εχει ο σωματοτυπος αν ειναι αχλαδι η οχι με την προπονηση που θα δωσεις δεν πας να μαθεις καρατε σε 10χρονα που ηρθες εδω να μας δωσεις μαθηματα
,ναι σιγα μη σε πληρωσω κιολας με τις μαλακιες που λεςμαθηματα να δωσω σε σενα ρε κακομοιρε!? τι με νοιαζει? αν με πληρωσεις να σου δωσω! το τσαμπα πεθανε χαζε!
,ναι σιγα μη σε πληρωσω κιολας με τις μαλακιες που λες
Τι να δωσεις στον πανηλιθιο ολα τα ξερει και για ολα εχει αποψη.ολη η Μολδαβια γελαει μαζι του. Να ‘χαν οι κουραδες γνώση, να μας δάνειζαν καμπόση.μαθηματα να δωσω σε σενα ρε κακομοιρε!? τι με νοιαζει? αν με πληρωσεις να σου δωσω! το τσαμπα πεθανε χαζε!
Ναι δειξε μας καμια φοτο με την σωματαρα που εκανες ρε καρατεγκα να μας πεισεις για τις γνωσεις σου ,ολοι οι παπαρολογογυμναστες τις ιδιες μαλακιες λετε,εμενα τουλαχιστον εχουν δει το σωμα μου 2-3 ατομα εσυ μονο παπαρολογιες λες και θες να σου πουμε και μπραβοπροβλημα σου! εσυ θα μεινεις αιωνια ασχετος!σιγα μην κανω και διαλογο μαζι σου!και που σου απαντησα πολυ σου ειναι!
Τι να δωσεις στον πανηλιθιο ολα τα ξερει και για ολα εχει αποψη.ολη η Μολδαβια γελαει μαζι του. Να ‘χαν οι κουραδες γνώση, να μας δάνειζαν καμπόση.
Μιλησε και η κουραδα που πεταγεται και λεει μαλακιες καθε τοσο,δειξε μας και συ μια φοτο της φατσας σου να γελαμε μεχρι αυριοΤι να δωσεις στον πανηλιθιο ολα τα ξερει και για ολα εχει αποψη.ολη η Μολδαβια γελαει μαζι του. Να ‘χαν οι κουραδες γνώση, να μας δάνειζαν καμπόση.
Ναι δειξε μας καμια φοτο με την σωματαρα που εκανες ρε καρατεγκα να μας πεισεις για τις γνωσεις σου ,ολοι οι παπαρολογογυμναστες τις ιδιες μαλακιες λετε,εμενα τουλαχιστον εχουν δει το σωμα μου 2-3 ατομα εσυ μονο παπαρολογιες λες και θες να σου πουμε και μπραβο
αδερφη εισαι και συ Στελλα ?????Μιλησε και η κουραδα που πεταγεται και λεει μαλακιες καθε τοσο,δειξε μας και συ μια φοτο της φατσας σου να γελαμε μεχρι αυριο
Καλο απογευμα να εχετε ολοι,το το γαμησαμε παλι
Καλο απογευμα να εχετε ολοι,το το γαμησαμε παλι
Αυτο ειναι αληθεια φιλε μου,δεν λεει κανεις το αντιθετο.Ελπιζω να κανεις πλακιτσα φιλε
Ο μεσος ορος των Ελληνιδων ειναι παρα πολυ κατωτερος,σε σχεση ειδικα με τις Ανατολικοευρωπαιες ! !
Επειδη εχω ταξιδεψει σε αρκετες χωρες-εχω διαπιστωσει δυστυχως οτι οι Ελληνιδες απεχουν ετη φωτος.
Πιστεψε με η μεση Τσεχα-Πολωνιδα-Σερβα στην Ελλαδα θεωρειται μοντελο ! !
Αδιαβαστος παλι Μητσο η ЦАРЬ БОМБА ανηκει στης βομβες υδρογονου ,ατομικες ηταν η πρωτες βομβες που χρησιμοποιηθηκαν στο τελος του δευτερου παγκοσμιου πολεμουΒαλε της φωτο που μου εδειξες PLEASE Ριξε την ατομικη βομβα!ΡΙΞΕ ΤΗΝ ЦАРЬ БОМБА!Θα πεθανουν απο τη ζηλεια τους οι Πιρφοροι [youtube=425,350]qxz_jQwAzL8[/youtube]
Περιμενω την ατομικη βομβα
Προσεξε μονο οταν γαμας ελλεεινιδες φορα γυαλια γιατι η ομορφια τους τυφλωνει
ΠΟΙΟΣ το είπε αυτό????
Μήπως οι συνήθεις ύποπτοι....
Τυπε ηξερα οτι στην Κοζανη βγαζουν κροκους,αλλα βλεπω οτι βγαζουν και στοκουςΣτελαρα ασε τις παπαριες , δεν σε ξερω προσωπικα αλλα απο οτι μου ειπαν στην Μολδαβια οι κοινοι γνωστοι εχεις προβλημα σκεπτικου με τις γυναικες.
Οσο ωραιος και εμφανησιμος αν εισαι πρεπει να καταλάβεις οτι οποιος θελει να κυκλοφορει με γυναικα πρεπει να πληρωνει να κερνα ,- (οχι απαραιτητα οτι θα το πουν θυμα αν πληρωση ενα ποτο ή ενα γευμα) απλα εσυ εχεις λάθος κατευθυνση σε αυτο το θέμα.
Τωρα αν πιστευης οτι δεν υπάρχουν αξιαγαμητες Ελε-ει-νιδες εισαι μαλλον πολυ αποκλεισμενος εκει στην Κοζανη και θα πρεπει να αναπτυξης τους Οριζοντες σου περισσότερο.
Αν δεν γαμας εδω στην εδρα σου ρε φιλε δεν προκειτε να γαμησης πουθενα ειτε διαθετης χρηματα ειτε οχι.