Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.162
Πόντοι
3.656
Shinoharas σου έχω ένα κουίζ μιαs και έχειs ταξιδέψει πολύ Ουκρανία,αλλά σε παρακαλώ μην κάνείς ζαβολιά και κοιτάξεις πίσω----->

Μήπως ξέρεις ποιός είναι ο οικονομικότερος και ταχύτερος τρόπος να πας απο Κίεβο στο Λβιβ;Αν ξέρεις μπορείς να μας πείς πόσο χρόνο διαρκεί το ταξίδι;
κυριε κυριε..
με το τρενο που κανει μιαμισυ ωρα τα 550 χλμ,οπως σουχε πει το μωρο σου!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Shinoharas σου έχω ένα κουίζ μιαs και έχειs ταξιδέψει πολύ Ουκρανία,αλλά σε παρακαλώ μην κάνείς ζαβολιά και κοιτάξεις πίσω----->

Μήπως ξέρεις ποιός είναι ο οικονομικότερος και ταχύτερος τρόπος να πας απο Κίεβο στο Λβιβ;Αν ξέρεις μπορείς να μας πείς πόσο χρόνο διαρκεί το ταξίδι;
δεν εχω παει και δεν ξερω
εγω παω οπου εχει μεγαλα αεροδρομια
δεν θελω να σου λεω μαλακιες

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.162
Πόντοι
3.656
δεν εχω παει και δεν ξερω
εγω παω οπου εχει μεγαλα αεροδρομια
δεν θελω να σου λεω μαλακιες
τουχε πει μια ντεβουσκα οτι εχει τρενο που κανει τα 550χλμ σε μιαμισυ δυο ωρες μαζι με τις στασεις κ τουχει μεινει,απο το καλοκαιρι ρωταει αν τον κοροιδευε...
ρε ρολογα γαμω το πουλακι τσιου μου γαμω,,ποτε θα στρωσεις ρε συ??/ :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Επισκέπτης
την εβαλα μεσα μετα?τι κανω ,ποιες παραμετρους κοιτααστο θα βρω καναν ειδικο αυριο...
νυκτερος σπηκινγκ.. :2funny: :2funny: :2funny:
ρισαϊζ
απο 100 το κανεις 30 και ΤΕΛΟΣΣΣΣΣ
ΣΟΥ ΕΒΑΛΑ ΟΔΗΓΕΙΕΣ ΣΕ ΦΩΤΟ
ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΟΣΧΑΣ
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΜ

Συνημμένα

• Untitled55.jpg
    Untitled55.jpg
    107,3 KB · Εμφανίσεις: 47
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μαστερ απο ζηλια τα λεει γιατι ολες με ρωσοποντιους πηδιουνται, σιγα τωρα να μην γνωριζει την προσωπικη ιστορια της καθε ρωσιδας τουριστριας και ποιος της φερθηκε ασχημα
Γεια σε ολους, διαβαζω το thread, Νυκτερος που τα ειδες αυτα, προσωπικα ουτε ξερω ουτε εχω δει καμια ελληνιδα η ρωσσιδα με ρωσσοποντιους και αλβανους. Με καμια ρωσσοποντια μπορει.

Επισκέπτης
Ρε μαγκες εγώ για την πάρτυ μου θα το πω τελευταία φορά. Ολοι εδώ μαζευόμαστε για τον ίδιο σκοπό,να πούμε πέντε πράγματα για την Ταϊλάνδη, να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας,να ενημερώσουμε κανα καινούργιο που κατεβαίνει κάτω και τον γδύνουν και πάνω από όλα να κάνουμε την πλάκα μας σε μιά εποχή που όλοι μας πάνε πίπα κώλο. Μπαίνεις σε ένα ξένο σαϊτ παρόμοιου περιεχομένου και όλοι είναι με το σεις και με το σας και ας μιλάνε για πουτάνες και δεν ξέρω γω τι. Ακόμα και οι Έλληνες που μπαίνουν εκεί όλο στην κυρίλα είναι οι κουβέντες τους.Γιατί ξέρουν ότι δεν τους παίρνει για μαλακίες. Εδώ όμως η καφρίλα που μας έχει γαμήσει τον εγκέφαλο όλα αυτά τα χρόνια εκφράζεται από ένα τεράστιο ΕΓΩ από όλους μας.ΡΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΥΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΪΤ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΝΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ PC ΜΕ ΕΝΑ ΑΪ ΣΙΧΤΗΡ.Το φαινόμενο βέβαια δεν είναι καινούργιο και για αυτό τον λόγο δεν είχα την διάθεση να συμμετέχω.Η ξεφτύλα μας είναι τόσο μεγάλη που ορισμένοι μπαίνουν και δημιουργούν ένα καινούργιο nickname και λένε αυτά που δεν λένε με το άλλο λές και εκείνο είναι η βιτρίνα τους.Ποιός είσαι ρε adiso που μπαίνεις κάθε τόσο για να ρίξεις λάδι στη φωτιά και να μην τελειώνουμε;Ρε  Lusiano ακόμα και αν υποθέσουμε ότι κάνεις την πλάκα σου θα πρέπει να καταλαβαίνεις που ο άλλος ενοχλείται και να το σταματάς. Οσον αφορά τους expats υπάρχουν παιδιά σοβαρά και είναι ευχάριστο τουλάχιστον για μένα να διαβάσω την γνώμη τους. Αλλά ο προσδιορισμός που ντόπιου δεν σημαίνει και την απόλυτη γνώση. Το να πάρεις ένα βλάκα και τον τοποθετήσεις στην Αθήνα στην Μπανγκόκ, στο Τόκιο στην Νέα Υόρκη σε καμία περίπτωση οι γεωγραφικές συντεταγμένες της παρουσίας του δεν θα αλλάξουν το βαθμό ευφϊας του. Τώρα για άλλους που μπαίνουν αφήνουν μια κλανιά μαγκιάς και νομίζουν ότι άφησαν την στάμπα της ανεξίτηλης γνώσης δεν έχω να πω τίποτα.Εχει μπει στο dna της φυλής μας και μας έχει γαμήσει τη ζωή.
Κάθησα εχθές και έφαγα τρεις ώρες για να γράψω με κέφι μια ιστορία πέρα για πέρα αληθινή. Θα μπορούσα να έχω αυτές τις ώρες ένα πουτανάκι στα τέσσερα και να το ξεμουνιάζω. Αλλά κάθησα και έγραψα΄εδώ όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί και γω γουστάρω όταν κάθομαι και ξεραίνω το σκατό μου στην Αθήνα να μπαίνει κάποιος και να μου δίνει μια τζούρα από το μέρος που γουστάρω.Λοιπό κύριε Χ,Ψ, ξέρω γω έχεις πεις κάτι μπες και πες το, κάνε την πλάκα σου σε βαθμό που δεν προσβάλλει το άλλο,κράτα αυτό που θεωρείς χρήσιμο γράψε στα άρχίδια σου τα υπόλοιπα.Τα υπόλοιπα ειναι του κώλου τα εννιάμερα.
Αυτα προς το παρόν σας αφήνω γιατί ήρθε το σορτ ταϊμ μου.
ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ.

ΟΠΟΥ ΤΑΥΛΑΝΔΗ -ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΣΙΑ
ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ29

Επισκέπτης
Γεια σε ολους, διαβαζω το thread, Νυκτερος που τα ειδες αυτα, προσωπικα ουτε ξερω ουτε εχω δει καμια ελληνιδα η ρωσσιδα με ρωσσοποντιους και αλβανους. Με καμια ρωσσοποντια μπορει.
δηλαδη ολες οι ελληνιδες ειναι με ελληνες;;;

Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Κοιτα, δε με νοιαζει με ποιον ειναι αλλα εγω  ετσι τα ξερω τα πραματα. Ουτε εχω κατι με τους ρωσσοποντους ελληνες η γεωργιανους.

Επισκέπτης
Κοιτα, δε με νοιαζει με ποιον ειναι αλλα εγω  ετσι τα ξερω τα πραματα. Ουτε εχω κατι με τους ρωσσοποντους ελληνες η γεωργιανους.
πρεπει ο περιγυρος σου να ειναι ιδεατος
τυχερος εισαι
εγω εχω δει πολλες ελληνιδες καταρες να εχουν παρει αιγυπτιους κι εχουμε μπασταρδοελληνες μουσουλμανους

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.253
Πόντοι
506
Για ελληνιδες δεν μιλησα,λεω και το ξαναλεω οτι οι ρωσιδες πανε με ρωσοποντιους σαν πρωτη επιλογη και ακολουθουν  αλβανους,ρουμανους,βουλγαρους.Εαν δεν τα εχεις δει μπορω να στα δειξω εγω.Αν εχεις ορεξη να πας σε δυο τρια ρωσικα κλαμπ στην Αθηνα και να μου πεις ποσες συνοδευονται απο ελληνες.

Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
πρεπει ο περιγυρος σου να ειναι ιδεατος
τυχερος εισαι
εγω εχω δει πολλες ελληνιδες καταρες να εχουν παρει αιγυπτιους κι εχουμε μπασταρδοελληνες μουσουλμανους
Εγω Θεσσαλονικη μενω και λεω απο αυτα που βλεπω εξω. Ξερω για ελληνες και τουρκαλες στη Γερμανια

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.253
Πόντοι
506
Εγω Θεσσαλονικη μενω και λεω απο αυτα που βλεπω εξω. Ξερω για ελληνες και τουρκαλες στη Γερμανια
Και η Θεσσαλονικη εχει ρωσικα κλαμπ κανε καμια βολτα εκει και πες μου μετα τι ειδες. Πριν τις γιορτες ειχα παει σε καποιο αφτερ στη Θησεως που μαζευει πολλες ρωσιδες και ουκρανες.Ειδα αντρες απο ολες τις φυλες εκτος των ελληνων. Δεν ειμαι ρωσοποντιος και ουτε υπερασπιζομαι κανεναν

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
6.045
sorry αλλα ρε παιδιά έχει γαμηθεί ο όρος ρωσσοπόντιος. Ο κάθε τουρκογεωργιανός με λάδωμα στην χώρα του γίνεται πόντιος και έρχεται ελλάδα. Το πρόβλημα με τους περισσότερους είναι η καυκάσια επιθετική τους συμπεριφορά κάτι που εμένα με κάνει να τους συχαίνομαι. Όταν κάποιοι σαν επίλυση λογαριασμών έχουν μόνο το ξύλο τότε αστα βράστα. Και πρέπει να υπηρετήσουν και στον ελληνικό στρατό για να πάρουν την ελληνική ταυτότητα. Εκεί μέσα το 60% ήταν γεωργιανοί και ένα μικρο ποσοστό μιλούσαν ελληνικά. Διαφωνω φιλε νυχτερε με την αποψη οτι οι ρωσσιδες γουσταρουν γεωργιανους και καυκάσιους. Απο αυτούς έχουνε και στην ρωσσία, ελλάδα έρχονται για έλληνες. Ρωσσία πήγα μία φορά για λίγες μέρες και πέρασα γαμάτα. Πίστεψε με ευρωπαιους γουστάρουν. Τώρα αν κάποιου η συμπεριφορά είναι σωστή και αντιμετωπίζει το φλέρτ όχι σαν μαλάκας, τότε θα υπάρχουν και πολλές εξερέσεις.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.253
Πόντοι
506
sorry αλλα ρε παιδιά έχει γαμηθεί ο όρος ρωσσοπόντιος. Ο κάθε τουρκογεωργιανός με λάδωμα στην χώρα του γίνεται πόντιος και έρχεται ελλάδα. Το πρόβλημα με τους περισσότερους είναι η καυκάσια επιθετική τους συμπεριφορά κάτι που εμένα με κάνει να τους συχαίνομαι. Όταν κάποιοι σαν επίλυση λογαριασμών έχουν μόνο το ξύλο τότε αστα βράστα. Και πρέπει να υπηρετήσουν και στον ελληνικό στρατό για να πάρουν την ελληνική ταυτότητα. Εκεί μέσα το 60% ήταν γεωργιανοί και ένα μικρο ποσοστό μιλούσαν ελληνικά. Διαφωνω φιλε νυχτερε με την αποψη οτι οι ρωσσιδες γουσταρουν γεωργιανους και καυκάσιους. Απο αυτούς έχουνε και στην ρωσσία, ελλάδα έρχονται για έλληνες. Ρωσσία πήγα μία φορά για λίγες μέρες και πέρασα γαμάτα. Πίστεψε με ευρωπαιους γουστάρουν. Τώρα αν κάποιου η συμπεριφορά είναι σωστή και αντιμετωπίζει το φλέρτ όχι σαν μαλάκας, τότε θα υπάρχουν και πολλές εξερέσεις.
Εγω λεω αυτα που βλεπω,αν δεν με πιστευεις εχω να σου υποδειξω 3 μαγαζια στην Αθηνα και δες εκει με ποιους ειναι οι ρωσιδες.Εχω ακουσει πολλες συζητησεις απο ρωσιδες και θα σου πω οτι περισσοτερο απο τους ελληνες γουσταρουν αλβανους,ρωσοποντιους,ρουμανους,βουλγαρους κτλ Αν βγαινεις στην Αθηνα εξω ειναι ευκολο να το διαπιστωσεις. Σε ολα τα ανατολικα κρατη οι ανθρωποι που μεγαλωσαν σε αυτα τα καθεστωτα ειναι βιαιοι. Τι περιμενεις στην CCCP απο το γυμνασιο καναμε στρατιωτικες ασκησεις και τα παιδια δεν παιζαν με παιχνιδια αλλα καναν βολες με καλασνικοφ Στις νεες γενιες χανεται αυτο το στοιχειο.Κουραστηκα να λεω οτι δεν εχω σχεση με ρωσοποντιους η δικια μου ιστορια ειναι διαφορετικη και οι γονεις μου και οι γονεις των γονιων μου εχουν γεννηθει Ελλαδα και ουδεποτε ειχαν αλλη υπηκοοτητα απο την ελληνικη. Ουτε και εκαναν ποτε παλιννοστηση το χαρτι που πηραν για να επιστρεψουν εγραφε επαναπατρισμος

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.253
Πόντοι
506
Εδω εισαι παλι στην εκθεση ΜΕ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ :2funny:ΕΛΕΟΣ!ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ να φτιαξω τ'αμαξι!Εδω παλι εσυ αθλια ντυμενος!Σαν Πακιστανος.Ας βγαλουν οι αναγνωστες τα συμερασματα τους.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Ο ΡΩΣΣΟΟΝΤΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ μηπως πισω απο της φωτογραφιες του Ρωσσοποντιου γραφεις εσυ? :think:Μια φορα οταν ο Ρωσσοοντιος πηγε να γραψει Ρωσσικα εκανε τρελα λαθη!που Ρωσσοφωνος δεν τα κανει με τιποτα :think:.Και ενας Ρωσσοποντιος δεν μπορει να ξερει τοσο καλα Ελληνικα για να γραφει κιολας.Οι περισσοτεροι ξερουν μονο τα βασικα
Να κατι που δεν ξερεις και θα στο εξηγησω οι πολιτικη προσφυγες του εμφυλιου δεν πηραν ποτε ρωσικη υπηκοοτητα και ειδικα για αυτους και τα παιδια τους εφτιαξαν ελληνικα σχολεια απο το δημοτικο μεχρι το λυκειο. Πηγαινα και σε ελληνικο και σε ρωσικο για αυτο μιλαω και τις δυο γλωσσες καλυτερα απο εσενα.Και στο σπιτι μας ελληνικα μιλουσαμε  Οι ελληνοποντιοι,ρωσοποντιοι και λοιποι δεν ειχαν αυτα τα προνομια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom