Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.254
Πόντοι
506
ο ανθρωπος (τροπος του λεγειν) εχει οκικιοποιηθει την ουκρανια λες και ειναι ιδιοκτητης της ασε που εχει να παει ποσα χρονια εκει
παει ενας συναγωνιστης να δωσει πληροφοριες και ασχολειτε μαζι του
ενταξει καλο ειναι να εχουμε μασκοτ στο φορουμ αλλα γινετε περισσοτερο γραφικος απο οτι ειναι
Σιγα μην εχει παει Ουκρανια,αυτος ανεβαζει φωτογραφιες ακομα και οταν χεζειδεν θα εβγαζε εκει ???? Που ειναι οι φωτογραφιες απο Ουκρανια??????

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γιατι τυπε δεν το εχω παιξει γαμιας και να βαλω εδω φωτο προφανως και δεν θελω,γιατι δεν θελω να με αναγνωρισουν.Τα παιδια δεν μενουν ελλαδα και δεν εχουν προβλημα μαλλον να τους αναγνωρισουν καποιοι φιλοι,η συγγενεις.Και δευτερον,εγω δεν λεω οτι με κοιτανε ολες οι γυναικες οπου παω και οτι ειμαι πανεμορφος,και να ειμαι σαν κουραδα.
Τοτε θα με περνουσαν ολοι για τρελο,και θα ειχαν δικιο.
Κοίτα μιλάμε για διαφορετική κουλτούρα!Κάτι που εδώ φαίνεται τρελό στη Ρωσία δεν είναι----->

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πες σε παρακαλώ για τους Κοζάκους στη Ρωσία και την Αγία Πετρούπολη για τα εστιατόρια τους που είναι πολυ δημοφιλή και πάνε πολλές Ρωσίδες!Όλοι οι Κοζάκοι είναι ντυμένοι με παραδοσιακές στολές και διασκεδάζουν τις πελάτησες που ξερογλύφονται απο τα τραπέζια!
Γενικά αρέσουν στις Ρωσίδες όσοι ασχολούνται με το animation!

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Κανονικά πρέπει να μπει πλαφόν ευφυίας στο σαιτ.
Κι αν έχω δει ηλίθιους στη ζωή μου αλλά εσύ μου χαλάς την αισθητική, πραγματικά καθυστερημένος.
Δεν είανι ο γαριδάκης, εγώ καταβάθος τον πάω γιατί φαίνεται ότι έχει ανήκεστο και προσπαθεί, άμα δεν είχε την αρρώστια του
θα μπορούσε ακόμα και έξυπνος να ήτανε, αλλά εσύ είσαι μπετόβλακας, στούρνος που λέμε.
Ξύλο απελλέκητο.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Κι αν έχω δει ηλίθιους στη ζωή μου αλλά εσύ μου χαλάς την αισθητική, πραγματικά καθυστερημένος.
Δεν είανι ο γαριδάκης, εγώ καταβάθος τον πάω γιατί φαίνεται ότι έχει ανήκεστο και προσπαθεί, άμα δεν είχε την αρρώστια του
θα μπορούσε ακόμα και έξυπνος να ήτανε, αλλά εσύ είσαι μπετόβλακας, στούρνος που λέμε.
Ξύλο απελλέκητο.
Πες κι αλλά,τα έχω συνηθίσει απο άτομα τηs συνομοταξίαs σου και δεν με αγγίζουν!Στα έχω ξαναπεί...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.254
Πόντοι
506
Κοίτα μιλάμε για διαφορετική κουλτούρα!Κάτι που εδώ φαίνεται τρελό στη Ρωσία δεν είναι----->
Διαμενοι σε μια πολη τον 5 εκατομμυριων και ψαχνετε για γκομενες απο ολη την Ρωσια,Ουκρανια και Μολδαβια.Αν τον κυνηγουσαν οπως αναφερει θα ψαχνοταν αλλου????? Η μηπως προλαβε και τησ πηδηξε ολες της γυναικες της πολης????? Μου φενετε σου αρεσουν τα παραμυθια η δεν εχεις αντιληψη τον πραγματων  

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.254
Πόντοι
506
Πες σε παρακαλώ για τους Κοζάκους στη Ρωσία και την Αγία Πετρούπολη για τα εστιατόρια τους που είναι πολυ δημοφιλή και πάνε πολλές Ρωσίδες!Όλοι οι Κοζάκοι είναι ντυμένοι με παραδοσιακές στολές και διασκεδάζουν τις πελάτησες που ξερογλύφονται απο τα τραπέζια!
Γενικά αρέσουν στις Ρωσίδες όσοι ασχολούνται με το animation!
Τι σχεση εχουν εδω οι κοζακοι?????? η μηπως θελεις να πεις οι καυκασιοι?????

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.254
Πόντοι
506
Ξύλο απελλέκητο.
+1000000

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Εννοεί -Ο ΒΛΑΚΑΣ- ότι ο γαριδάκης είναι καλτ και ποθητός όπως οι κοζάκοι  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Σας είπα μιλάμε για σουπερ λιγκ ηλίθιο.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Χμμμμμ........

Εδώ είμαι εκτός της παρούσας συζήτησης αλλά θα το πω για τους νεότερουs εδώ γιατι τέτοιου είδους σχόλια είναι απομεινάρια των συζητήσεων που κάναμε τον Μάιο και τον Ιούνιο! Τότε αλλά και άλλες φορές έκανα κάποια πολιτικά σχόλια υπέρ της συλλογικής εθνικής δράσης και κατά παρείσακτων μαυρων,μουσουλμάνων,Αλβανών και λοιπών!Σε κάποιους προοδευτικούς βέβαια δεν άρεσαν και έτσι μου γράφουν πάντα σε αυτό το στύλ!
Δεν τρέχει όμως κάτι ..
Sorry για το ξεστράτημα της συζήτησης!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ε βέβαια.. ...

Για τους Ρωσοποντιους της Ρόδου τα είχα πει καλά το καλοκαίρι!Λέω κι εγω....Υπάρχει έστω και ένας καλός απο δαυτούς!!!Όλα για την πάρτη τους!Και το χειρότερο είναι ότι παρουσιάζονται ως Ελληνες στουs Τουρίστεs και τιs Ρωσίδες,τους φέρονται άσχημα και μετά δεν θέλουν να ξανά πατήσουν Ελλάδα και να δούνε Ελληνα!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.254
Πόντοι
506
Για να μην το κουραζουμε λεω οτι ο  :rockon: ΠΡΟΕΔΡΟΣ  :rockon: πηδαει και οσο πληρωνει θα πηδαει.Γνωριμιες εχει πολλες αλλα κι εκει οπως και εδω των εχουν μονο για σοου οι κανονικες γκομενες

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.254
Πόντοι
506
Ε βέβαια.. ...

Για τους Ρωσοποντιους της Ρόδου τα είχα πει καλά το καλοκαίρι!Λέω κι εγω....Υπάρχει έστω και ένας καλός απο δαυτούς!!!Όλα για την πάρτη τους!Και το χειρότερο είναι ότι παρουσιάζονται ως Ελληνες στουs Τουρίστεs και τιs Ρωσίδες,τους φέρονται άσχημα και μετά δεν θέλουν να ξανά πατήσουν Ελλάδα και να δούνε Ελληνα!
Το πιο πιθανο ειναι να βγαζουν πολλες γκομενες που της βλεπεις εσυ και  :cum: για αυτον τον λογο μαθαινεις και τα ρωσικα.Κριμα που δεν σου αφησαν κανενα κοκαλακι να γλυψεις και εσυ

Επισκέπτης
Ε βέβαια.. ...

ΡΕ ΡΟΛΟΓΑ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ;;; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ;;;
ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΠΙΘΗΚΑΝΘΡΩΠΑΚΗΣ29 ΟΤΙ Ο ΝΥΚΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΣΟΠΟΝΤΙΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΕΙΣ
και ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ αυτη την αποψη
Δηλαδη στη Ρωσσια ειναι μονο οι ρωσσοποντιοι ετσι;;;
Δηλαδη ο Χατζηπαναγης ρωσσοποντιος ηταν;;;
Μην καταπινεις αυτα που  σου λενε αμασητα

ποντιοι τοτε και οι Υψηλαντηδες και ο Καποδιστριας

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ε βέβαια.. ...

Φιλε μου αυτα που λες δεν στεκουν.Ξερεις κατα αρχην ποσοι ελληνες φερονται πολυ ασχημα στους τουριστες;Τι νομιζεις οτι εμεις ειμαστε καλοι και οι αλλοι κακοι;

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Το πιο πιθανο ειναι να βγαζουν πολλες γκομενες που της βλεπεις εσυ και  :cum: για αυτον τον λογο μαθαινεις και τα ρωσικα.
Μιλάω για Λαμόγια και αλήτες του δρόμου!Είναι καινούργιο φρούτο που τώρα το μαθαίνουμε!Αλλά το μαθαίνουν και οι Ρώσοι και οι Ρωσίδες!!!!!
Ενα τέτοιο κολοπαίδι μου έκανε μια στραβή με γκόμενα πριν 2 χρόνια!Σκοπός του ήταν να μην γαμήσω!Χωρίς κάν να με ξέρει και χωρίς να θέλει να γαμήσει αυτός!Εκεινη τη νύχτα του τη χάρησα και το μετάνιώνω ακόμα!Εκτοτε με κυνηγούσε και έβαζε άτομα να τα βρούμε----->

Μια φορά Μαλάκας,μια ζωή Μαλάκας

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.254
Πόντοι
506
Φιλε μου αυτα που λες δεν στεκουν.Ξερεις κατα αρχην ποσοι ελληνες φερονται πολυ ασχημα στους τουριστες;Τι νομιζεις οτι εμεις ειμαστε καλοι και οι αλλοι κακοι;
Ρε μαστερ απο ζηλια τα λεει γιατι ολες με ρωσοποντιους πηδιουνται, σιγα τωρα να μην γνωριζει την προσωπικη ιστορια της καθε ρωσιδας τουριστριας και ποιος της φερθηκε ασχημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom