Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
:
Φιλε μου αυτα που λες δεν στεκουν.Ξερεις κατα αρχην ποσοι ελληνες φερονται πολυ ασχημα στους τουριστες;Τι νομιζεις οτι εμεις ειμαστε καλοι και οι αλλοι κακοι;
έχουμε τους Ελληνες έχουμε κι αυτούς....

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ρε μαστερ απο ζηλια τα λεει γιατι ολες με ρωσοποντιους πηδιουνται, σιγα τωρα να μην γνωριζει την προσωπικη ιστορια της καθε ρωσιδας τουριστριας και ποιος της φερθηκε ασχημα
Όλες????Όπα ρε μεγαλε.....
Ούτε να τους λυπηθώ δεν μου επιτρέπουν!!!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.254
Πόντοι
506
Όλες????Όπα ρε μεγαλε.....
Ούτε να τους λυπηθώ δεν μου επιτρέπουν!!!
Εχω ερθει 8 φορες στην Ροδο,εχω μια ρωσιδα γκομενα που ειναι με καποιον απο Ροδο αρκετα γνωστη στο νησι και απλα πηδιεται μαζι μου.Εχω αποψη 

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.185
Πόντοι
3.656
oti pio ηλιθιο στο σαιτ αυτο εινε οτι δεν φορτωνει ουτε μια φωτογραφια χωρις επεξεργασια απο 3μπχ καμερα κινητου
@@@@ σχινοχαρα πως θα σου βαλω το διπλωμα ν αρχισεις να πληρωνεις σιγα σιγα το χαμενο στοιχημα?
μην μου δωσεις καμμια οδηγια περι φοτοσοπ η καπιου εξωτικ προγραματος
κατι απλο θελω να μπορω να "μικρυνω" το μεγεθος στις φωτο να "ανεβουν " στο σαιτ
@@@ ντημας29,δεν ειμαι ο ρεντσ
επειδη εισαι γατα κ τοπιασες,ειμαι ο νυκτερος,ελα σκαιπ να τα πουμε  ;)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.072
Πόντοι
2.356
Για να ασχολησε τοσο πολυ με την παρτυ μου σε τσουζει ετσι;;;
Φυσικά και τον τσούζει,άσε τον χαζό να λέει.Αυτή είναι όλη του η ζωή,να ασχολείται πάντα με τους άλλους για να καλύψει τα δικά του κόμπλεξ που έχει από παιδί.Πανηγύρι ήτανε πάντοτε και πανηγύρι έμεινε μέχρι και τώρα.
Εσύ συνέχισε να περνάς καλά που από ότι βλέπω περνάς πολύ καλά και γράψε τον στα @@@ σου  :)

Επισκέπτης
Εχω ερθει 8 φορες στην Ροδο,εχω μια ρωσιδα γκομενα που ειναι με καποιον απο Ροδο αρκετα γνωστη στο νησι και απλα πηδιεται μαζι μου.Εχω αποψη  
εγω που ειμαι αφραγκος εχω γαμησει και στο τοκυο
απο πισω στη δευτερη φωτο ειναι ο κηπος του ξενοδοχειου

Συνημμένα

• x_ec8fd026.jpg
    x_ec8fd026.jpg
    117 KB · Εμφανίσεις: 57
  • x_575170b0.jpg
    x_575170b0.jpg
    71 KB · Εμφανίσεις: 36

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.185
Πόντοι
3.656
ΡΕ ΡΟΛΟΓΑ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ;;; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ;;;
ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΠΙΘΗΚΑΝΘΡΩΠΑΚΗΣ29 ΟΤΙ Ο ΝΥΚΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΣΟΠΟΝΤΙΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΕΙΣ
και ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ αυτη την αποψη
Δηλαδη στη Ρωσσια ειναι μονο οι ρωσσοποντιοι ετσι;;;
Δηλαδη ο Χατζηπαναγης ρωσσοποντιος ηταν;;;
Μην καταπινεις αυτα που  σου λενε αμασητα

ποντιοι τοτε και οι Υψηλαντηδες και ο Καποδιστριας
κι ο μητσικωστας!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.185
Πόντοι
3.656
εγω που ειμαι αφραγκος εχω γαμησει και στο τοκυο
τελικα ο ντιμης ειναι ο  πιο αρενωπος,τον ανεβαζει το τριχωτο στηθος
το σωστο να λεγεται!!! :rockon: :rockon: :rockon:
πως να βαλω την φωτο ρε συ σχινο?
μην κανεις την παπια
θα πληρωσεις :s&m_2:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εσυ τη δουλειά σου κάνεις και όλοι οι όμοιοί σου!
Και καλώς κακώς καλά κάνεται,το ίδιο και οι Μαυροί το ίδιο και οι Αλβανοί και όλοι οι συμαζεμένοι!!!
Ο Γκιαούρης ο Ραγιάς ο Ελληνας να τα βλέπει αυτά!
Τους βλέπω έξω τους βλέπω εδώ,τους βλέπω παντού!
Καρπαζοεισπράκτορες της υφηλίου!Το αγγούρι όσο και να μπει στο κωλαράκι δεν νιώθεται τίποτα!!!

.....και Επιδή σας χαλάω και την αισθητική πείτε να σβήσουν τα γραφόμενά μου για να συνεχίσετε να μπινελικώνεται τον Δημητράκη προβάλλοντας τον καθοσπρεπισμό σας όταν σας λένε κατάμουτρα ότι σας γαμάνε τη γυναίκα......

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.254
Πόντοι
506
Φυσικά και τον τσούζει,άσε τον χαζό να λέει.Αυτή είναι όλη του η ζωή,να ασχολείται πάντα με τους άλλους για να καλύψει τα δικά του κόμπλεξ που έχει από παιδί.Πανηγύρι ήτανε πάντοτε και πανηγύρι έμεινε μέχρι και τώρα.
Εσύ συνέχισε να περνάς καλά που από ότι βλέπω περνάς πολύ καλά και γράψε τον στα @@@ σου  :)
Τασο εχω γραψει κατι σε σενα στο θρεντ της Μολδαβιας

Επισκέπτης
oti pio ηλιθιο στο σαιτ αυτο εινε οτι δεν φορτωνει ουτε μια φωτογραφια χωρις επεξεργασια απο 3μπχ καμερα κινητου
@@@@ σχινοχαρα πως θα σου βαλω το διπλωμα ν αρχισεις να πληρωνεις σιγα σιγα το χαμενο στοιχημα?
μην μου δωσεις καμμια οδηγια περι φοτοσοπ η καπιου εξωτικ προγραματος
κατι απλο θελω να μπορω να "μικρυνω" το μεγεθος στις φωτο να "ανεβουν " στο σαιτ
@@@ ντημας29,δεν ειμαι ο ρεντσ
επειδη εισαι γατα κ τοπιασες,ειμαι ο νυκτερος,ελα σκαιπ να τα πουμε  ;)
χαχαχαχα
εναρξη
ζωγραφικη
αλλαγη μεγεθους
ρε Μιδα
ο Πιθηκανθρωπακης29 ειμαι να θελω αποδείξεις;;;;

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.254
Πόντοι
506
Και καλώς κακώς καλά κάνεται,το ίδιο και οι Μαυροί το ίδιο και οι Αλβανοί και όλοι οι συμαζεμένοι!!!
Καρπαζοεισπράκτορες της υφηλίου!Το αγγούρι όσο και να μπει στο κωλαράκι δεν νιώθεται τίποτα!!!

.....και Επιδή σας χαλάω και την αισθητική πείτε να σβήσουν τα γραφόμενά μου για να συνεχίσετε να μπινελικώνεται τον Δημητράκη προβάλλοντας τον καθοσπρεπισμό σας όταν σας λένε κατάμουτρα ότι σας γαμάνε τη γυναίκα......
ειμαι πιο ελληνας απο σενα,για αυτο να εισαι σιγουρος

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.185
Πόντοι
3.656

ρε συ ρολογα παιδι μου,,,τοση πορωση,,,με τον ντημας,δεν λεω ειναι ειδωλο κ δικο μου ο πορνομεταναστης,αλλα εσυ τον εχεις εικονισμα,,,,χαλαρωσε λιγο ρε συ
πορνο-ζηλωτης εχεις γινει!! :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.185
Πόντοι
3.656
χαχαχαχα
εναρξη
ζωγραφικη
αλλαγη μεγεθους
ρε Μιδα
ο Πιθηκανθρωπακης29 ειμαι να θελω αποδείξεις;;;;
τσε γιατι ειμαιν ολιγον ασχετος
για windows 7 milame?
πινακα ελεγχου?κλπ?η αλλου?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Ρε συ οταν κανεις καμακι σε ρωσιδα μπας και εισαι ντυμενος καουμποι; :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε συ ρολογα παιδι μου,,,τοση πορωση,,,με τον ντημας,δεν λεω ειναι ειδωλο κ δικο μου ο πορνομεταναστης,αλλα εσυ τον εχεις εικονισμα,,,,χαλαρωσε λιγο ρε συ
πορνο-ζηλωτης εχεις γινει!! :grin:
την ιδια πορωση ειχε και ο πιτισιρικας ο πιτσιλιστης μεχρι που πηγε εκει και εφαγε την φολα  :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.185
Πόντοι
3.656
την ιδια πορωση ειχε και ο πιτισιρικας ο πιτσιλιστης μεχρι που πηγε εκει και εφαγε την φολα  :2funny:
απ οτι ενθυμουμε ο ντημας εχει δηλωσει οτι ο πιτσιλιστης ειχε κι αλλα γουστα ....εξ ου κι η ψυχροτης στις μετεπειτα σχεσεις
δεν πρεπει να φταιει ο ντημα....

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.500
Πόντοι
216
Star wars εχει γινει το νημα...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Shinoharas σου έχω ένα κουίζ μιαs και έχειs ταξιδέψει πολύ Ουκρανία,αλλά σε παρακαλώ μην κάνείς ζαβολιά και κοιτάξεις πίσω----->

Μήπως ξέρεις ποιός είναι ο οικονομικότερος και ταχύτερος τρόπος να πας απο Κίεβο στο Λβιβ;Αν ξέρεις μπορείς να μας πείς πόσο χρόνο διαρκεί το ταξίδι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom