Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
6.045
Εγω λεω αυτα που βλεπω,αν δεν με πιστευεις εχω να σου υποδειξω 3 μαγαζια στην Αθηνα και δες εκει με ποιους ειναι οι ρωσιδες.Εχω ακουσει πολλες συζητησεις απο ρωσιδες και θα σου πω οτι περισσοτερο απο τους ελληνες γουσταρουν αλβανους,ρωσοποντιους,ρουμανους,βουλγαρους κτλ Αν βγαινεις στην Αθηνα εξω ειναι ευκολο να το διαπιστωσεις. Σε ολα τα ανατολικα κρατη οι ανθρωποι που μεγαλωσαν σε αυτα τα καθεστωτα ειναι βιαιοι. Τι περιμενεις στην CCCP απο το γυμνασιο καναμε στρατιωτικες ασκησεις και τα παιδια δεν παιζαν με παιχνιδια αλλα καναν βολες με καλασνικοφ Στις νεες γενιες χανεται αυτο το στοιχειο.Κουραστηκα να λεω οτι δεν εχω σχεση με ρωσοποντιους η δικια μου ιστορια ειναι διαφορετικη και οι γονεις μου και οι γονεις των γονιων μου εχουν γεννηθει Ελλαδα και ουδεποτε ειχαν αλλη υπηκοοτητα απο την ελληνικη. Ουτε και εκαναν ποτε παλιννοστηση το χαρτι που πηραν για να επιστρεψουν εγραφε επαναπατρισμος

Καταρχάς το ποστ μου δεν πήγαινε για σένα ρε φίλε. Μια γενική παρατήρηση έκανα για το τι συμβαινει με τον όρο ρωσσοπόντιος. Αθήνα δεν μένω και είχα πολλά πάρε δώσε μια γνήσιες ρωσσίδες και ουκρανέζες οι οποίες ζουν και εργάζοντε κανονικά στην ελλάδα. Απο όλες έχς ακούσει λόγια αποστροφής. Τεσπα έχεις την άποψη σου οπότε σεβαστή αν και όπως είπα διαφωνώ με αυτην.

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
ΟΠΟΥ ΤΑΥΛΑΝΔΗ -ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΣΙΑ
ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ29
" Οσον αφορά τους expats υπάρχουν παιδιά σοβαρά και είναι ευχάριστο τουλάχιστον για μένα να διαβάσω την γνώμη τους. Αλλά ο προσδιορισμός που ντόπιου δεν σημαίνει και την απόλυτη γνώση. Το να πάρεις ένα βλάκα και τον τοποθετήσεις στην Αθήνα στην Μπανγκόκ, στο Τόκιο στην Νέα Υόρκη σε καμία περίπτωση οι γεωγραφικές συντεταγμένες της παρουσίας του δεν θα αλλάξουν το βαθμό ευφϊας του. Τώρα για άλλους που μπαίνουν αφήνουν μια κλανιά μαγκιάς και νομίζουν ότι άφησαν την στάμπα της ανεξίτηλης γνώσης δεν έχω να πω τίποτα.Εχει μπει στο dna της φυλής μας και μας έχει γαμήσει τη ζωη"
σχινο το διαβασα κι εγω
αλλα για τον ντημα θα διαφωνησω
εγω προσοπικα,ανευ ντημα βρισκω το θρεντ βαρετο...
ειναι το αλατοπιπερο του θρεντ,ειδικα,οταν τσακωνεται με νυκτερο ξαι εσενα δεθτερευοντω;,, :grin: :grin: :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.061
Πόντοι
2.356
Να κατι που δεν ξερεις και θα στο εξηγησω οι πολιτικη προσφυγες του εμφυλιου δεν πηραν ποτε ρωσικη υπηκοοτητα και ειδικα για αυτους και τα παιδια τους εφτιαξαν ελληνικα σχολεια απο το δημοτικο μεχρι το λυκειο. Πηγαινα και σε ελληνικο και σε ρωσικο για αυτο μιλαω και τις δυο γλωσσες καλυτερα απο εσενα.Και στο σπιτι μας ελληνικα μιλουσαμε  Οι ελληνοποντιοι,ρωσοποντιοι και λοιποι δεν ειχαν αυτα τα προνομια.
Φίλε νυκτερος,ακριβώς σαν την δικιά σου περίπτωση έχω συγγενείς στην  Bουδαπέστη(δεύτερα ξαδέρφια).Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι για τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΎΣ ΠΡΌΣΦΥΓΕΣ.

Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Για ελληνιδες δεν μιλησα,λεω και το ξαναλεω οτι οι ρωσιδες πανε με ρωσοποντιους σαν πρωτη επιλογη και ακολουθουν  αλβανους,ρουμανους,βουλγαρους.Εαν δεν τα εχεις δει μπορω να στα δειξω εγω.Αν εχεις ορεξη να πας σε δυο τρια ρωσικα κλαμπ στην Αθηνα και να μου πεις ποσες συνοδευονται απο ελληνες.
Σε ρωσσικα κλαμπ δε εχω παει, ουτε ξερω που εχει, αλλα εσυ λες για μερη που μαζευονται  οι μεταναστες που ειναι στην Ελλαδα. Ξερω και ελληνες που εχουν παρει βουλγαρες, ουκρανες  αλλα οι περισσοτεροι μεταναστες πανε μεταξυ τους . Και πιστευω οτι ρωσσιδα και οχι απο γεωργια-καζακσταν κ.α δε ερχεται ελλαδα για δουλεια, να κανει τι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν ξέρω ρε παιδιά τί να πώ...  Κάποτε αυτό το thread ήταν τόπος διδασκαλίας του γέροντα Ιωσήφ Μπλάσκου
και τώρα έχει καταντήσει ένα σωρό αλλά πράγματα.

Το καλοκαίρι εμφανίστηκε ένα ζαβό ο Glock_Perfection o οποίος από τον τρόπο έκφρασης,εάν κάποιος είναι και λίγο ψυχολόγος,
καταλαβαίνει ότι ο τύπος δεν έχει πάει ποτέ του με γυναίκα εκεί στην Μικρά Ασία που ζεί.
Εντάξυ, αν και πολλοί από εσάς κατάλαβαν τί φρούτο είναι, τουλάχιστον το τυπάκι δεν χαλούσε τόσο πολύ το thread.

Αργότερα όμως εξαγριώθηκαν για τα καλά κάποιοι κι άρχισαν να βρίζουν τον τσάρο Δημητράκη !
Μήπως αυτό είναι τελικά ιεροσυλία ?

Tίμιε αλλά κατά τα άλλα αγανακτισμένε μεσόκοπε PONTIE_PILATE (with ED)μήπως πρέπει να βάλεις μέσα σου λίγο αγάπη ?

Τασούλη 45χρονε ταλαιπωρημένε επαρχιώτη ταρίφα (idiot face) μήπως πρέπει να συγχωρέσεις λίγο την αλαζονεία του Δημητράκη μας (MASCOTE μας) ?

Allantalon εσύ βασικά δεν φταίς.... βρίζεις μόνο όταν σου κολάνε.... Απλά η μαλακία σου είναι απ'ότι κατάλαβα ότι δεν πλαίνεσαι κι ότι κάνεις
σαν γυμνασιόπαιδο Nerd όταν βλέπεις γυναίκα στο δρόμο...

Master 21  μήπως θα έπρεπε να σου κάνουν μεταμόσχευση ένα ζευγάρι όρχεις ?
Εντάξυ δεν θα μείνω στο ότι εμφανισιακά υπολίπεσαι πολύ - ούτε στα συμπλέγματα κατωτερότητας που σου έχει  δημιουργήσει το κακό επάγγελμα σου....
απλά δεν είναι καθόλου αντρίκιο το γεγονός ότι ενώ δεν πας καθόλου τον Δημητράκη και τον ζηλεύεις κι εσύ.... Ποτέ μα ποτέ δεν μπαίνεις
στη διαδικασία να του την πεiς όταν όλα είναι ήρεμα και δεν ασχολείται κανείς κακοπροερετα μαζί του !!!!!
Όλες οι επιθέσεις σου γίνονται ΜΌΝΟ όταν βλέπεις ότι τον βρίζουν 2-3 άτομα παράλληλα !!!!

Shinoharas εσύ είσαι καλό παιδί κατά βάθος... Έχεις καλά στοιχεία και σου αρέσει απλά το πολύ καλό φαγητό σε πολύ μεγάλες ποσότητες,
η καλή παρέα, τα ταξίδια κτλ. Είσαι έξω καρδιά γενικά αλλά φαίνεται πως παρασυρθήκες κι εσύ μαζί με τους άλλους...

Εν κατακλείδι και κλειτορίδι, μήπως θα έπρεπε να αναβαθμίσουμε λίγο το thread και να μην τρώγεστε μεταξύ σας ? Έχετε κάτι να χωρίσετε μήπως ? ΌΧΙ !
Απλά χαλαρώστε και γράψτε κάτι με ουσία.... 'Α και κάτι άλλο.... αυτός ο γέροντας ο Λάσκος ξέρετε γιατί έχει εξαφανιστεί ?
Μήπως τον δισαρεστίσατε με τα καμώματα σας κι έφυγε ?
Για να μην γραφω στον Τασο,Master κ.α. :think: βαωζ την απαντηση του Ιωσηφ που με καλυπτει πληρως
Σε ρωσσικα κλαμπ δε εχω παει, ουτε ξερω που εχει, αλλα εσυ λες για μερη που μαζευονται  οι μεταναστες που ειναι στην Ελλαδα. Ξερω και ελληνες που εχουν παρει βουλγαρες, ουκρανες  αλλα οι περισσοτεροι μεταναστες πανε μεταξυ τους . Και πιστευω οτι ρωσσιδα και οχι απο γεωργια-καζακσταν κ.α δε ερχεται ελλαδα για δουλεια, να κανει τι.
Οι (Ρωσσιδες) που μενουν στην Ελλαδα δεν εχουν καμια σχεση με της Ρωσσιδες της Ρωσσιδας.Απ'αυτες που μενουν στην Ελλαδα και δηλωνουν Ρωσσιδες ειναι ζητημα μια στις 100 να εχει Ρωσσικο διαβατηριο.Κατι παρομοιο συνεβαινε στην Ευρωπη Οπου Αλβανιδες δηλωναν Ελληνιδες και αρκετοι Τουρκοι δηλωναν Ελληνες χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι.Οι (Ρωσσιδες) που μενουνε στην Ελλαδα σιγουρα μπορει να πηγαινουνε με Ρωσσοποντιους,Πακιστανους κλπ. αυτο δεν σημαινει οτι και στη Ρωσσια γινεται το ιδιο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
παλι βρε παπαρα με μενα ασχολησε; σε πειραζει που με αθλητικο παπυτσακι γαμαω πιο πολυ απο εσενα;;
και για να εχουμε καλο ρωτημα ψευτακο, δεν ειδα καποιον να εβαλε λινκ δικο μου, αρα καποιος με τον οποιο επικοινωνησα σου το εδωσε!
σου ειπε κανεις οτι οι πακιστανοι ειναι ολοι ταπες;;; και ο συγκεκριμενος πακιστανος που εσυ κοροϊδευεις μονο για το μπουθ στην εκθεση πληρωσε 50.000 ευρω

και οποιος παει σε τεραστιες εκθεσεις ειναι το λιγοτερο χαζος να τις παει περπατωντας με λουστρινι  :2funny:
Δεν εχω κανενα προβλημα βρε καραγκιοζακο που ειδες το κοντακτε μου
κι εκει οχι δεν εχω φιλο μου τον νυκτερο, γιατι δεν χρειαζετε τα λεμε στο σκαϊπ
Για να ασχολησε τοσο πολυ με την παρτυ μου σε τσουζει ετσι;;;
Και αυτος εδω ειναι 2 μετρα στην πρωτη φωτογραφια,και οι 2 Πακιστανοι ειναι 1,85 θες να μας πεις :think:.Αυτο ειναι το μικροτερο ψεμα που ειπες.

Συνημμένα

• shino3a.jpg
    shino3a.jpg
    58,3 KB · Εμφανίσεις: 32
  • shino11a.jpg
    shino11a.jpg
    91,7 KB · Εμφανίσεις: 48

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οσο για τα πλουτη σου ας βγαλουν τα συμπερασματα μονοι τους οι αναγνωστες μου θυμιζεις κατι μαστοροπουλα που δουλευανε στα Μηχανουργεια τα τελη της δεκαετιας του '80  :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Συνημμένα

• shino4a.jpg
    shino4a.jpg
    76 KB · Εμφανίσεις: 30
  • shino101.jpg
    shino101.jpg
    87,5 KB · Εμφανίσεις: 31

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Για να μην γραφω στον Τασο,Master κ.α. :think: βαωζ την απαντηση του Ιωσηφ που με καλυπτει πληρωςΟι (Ρωσσιδες) που μενουν στην Ελλαδα δεν εχουν καμια σχεση με της Ρωσσιδες της Ρωσσιδας.Απ'αυτες που μενουν στην Ελλαδα και δηλωνουν Ρωσσιδες ειναι ζητημα μια στις 100 να εχει Ρωσσικο διαβατηριο.Κατι παρομοιο συνεβαινε στην Ευρωπη Οπου Αλβανιδες δηλωναν Ελληνιδες και αρκετοι Τουρκοι δηλωναν Ελληνες χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι.Οι (Ρωσσιδες) που μενουνε στην Ελλαδα σιγουρα μπορει να πηγαινουνε με Ρωσσοποντιους,Πακιστανους κλπ. αυτο δεν σημαινει οτι και στη Ρωσσια γινεται το ιδιο
δεν ξερω τι παιζει στην ρωσσια,αλλα στα αλλα εχει δικιο ο ντιμας29 στο ποστ αυτο
οτι θελει δηλωνει η καθεμια κι ο καθενας οταν ειναι σε ξενη χωρα  :jerking: :jerking: :jerking:
ενας μια φορα ολλανδια ημουν μουπε "τι κανεις φιλε,ειμε κυπριος" ,αλλα αλλα ελληνικα δεν μιλαγε
τελικα ηταν εποικος απο την ανατολια πουχε περασει εν ακαλοκαιρι στην κυρηνεια ,καπου δουλευε χτιστης  :jerking: :jerking: :jerking:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Και αυτος εδω ειναι 2 μετρα στην πρωτη φωτογραφια,και οι 2 Πακιστανοι ειναι 1,85 θες να μας πεις :think:.Αυτο ειναι το μικροτερο ψεμα που ειπες.
νταξει ρε ντημας
τον εφαγες τον σχινο,ε,δεν εισαι κι εσυ κανας διμετρος.δεν σε κοβω ανω του 1.70,1.75 το πολυ
οποτε μην του  το παιζεις και μπασκετμπολλιστας,, :grin: :grin: :grin:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Οσο για τα πλουτη σου ας βγαλουν τα συμπερασματα μονοι τους οι αναγνωστες μου θυμιζεις κατι μαστοροπουλα που δουλευανε στα Μηχανουργεια τα τελη της δεκαετιας του '80  :think: :think: :think: :think: :think: :think:
σχινο εσυ εισαι ρε?τι μηχανηματα πουλας?
για πες μην βγει κανας λαγος,περα απο τις μαλ,,ιες..

Επισκέπτης
θα αρχισω να πιστευω οτι εισαι ερωτευμενος μαζι μου  :2funny:
βρε θηριο κατεβασες τοσες πολλες δικες μου φωτογραφιες;;;;;
πω πω
μακρια απο πουστη αντρα
μηπως να παω στην αστυνομια να βγαλω περιοριστικα μετρα;;;;;
ευκολο ειναι

επειδη βαζεις οσες φωτογραφιες σε συμφερουν
οσο αφορα αν εχω λεφτα την φωτο που ειναι αβανταρ δεν την αντεγραψες
εμενα στην τελικη με εχει δει κι οαλλαν νταλον
τελευταια φορα που απονταω σε ερωτευμενο πουστη
εμενα που με νοιζαει ειναι να γαμαω κι οχι να ασχολουμε με αδελφες

Συνημμένα

• Untitled33.jpg
    Untitled33.jpg
    81,8 KB · Εμφανίσεις: 35
  • w8sXAYbdMWM.jpg
    w8sXAYbdMWM.jpg
    212,3 KB · Εμφανίσεις: 28

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εχεις πολυ φαντασια αλλα ειλικρινα μου αρεσεις, χωρις εσενα ολα αυτα τα θρεντ θα ηταν βαρετα.  Απλα δεν ειμαι τοσο βλακας, εφοσον ξερω οτι εβγαλες τις φωτογραφιες του Σινοχαρα αν ημουν στους φιλους του ευκολα θα εβρισκες και το δικο μου προφιλ. Προ πολλου μου το προτεινε ο Σινοχαρας και δεν δεχτηκα. Αλλα τα λεμε απο το σκυπε συχνα.  Και εσυ εφοσον λες οτι ειμαι ανυπαρκτος γιατι δεν βγαινεις στο σκυπε να το εξακριβωσης
Ναι γ'αυτο γραφατε ο ενας στον αλλον σου εστειλα προσκληση στο vkontakte,odnaklasniki κλπ. Ο Σινοχαλιας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ 'ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΑ'Ι'Τ!Υπαρχουν 2 εκοδχες Ο Ρωσσοποντιος δουλευει στο τυπογραφειο του Σινοχαλια ο Σινοχαλιας εβαλε της φωτογραφιες του και γραφει αυτος,γ'αυτο και δεν υπαρχει κανενα προφιλ στο vkontakte,odnaklasniki οπως και οι αλλοι πιθανοτατα που γραοφυν να μην υπαρχουν καν!ή λιγοτερο πιθανο Ο Ρωσσοποντιος βλεποντας την ασχημια του Σινοχαλια δεν δεχτηκε να τον βαλει στους φιλους του για να μην αηδιασουν ολες οι γκομενες και φυγουνε!  Αντε καλη σας ορεξη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• shino100.jpg
    shino100.jpg
    74,7 KB · Εμφανίσεις: 29

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Ναι γ'αυτο γραφατε ο ενας στον αλλον σου εστειλα προσκληση στο vkontakte,odnaklasniki κλπ. Ο Σινοχαλιας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ 'ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΑ'Ι'Τ!Υπαρχουν 2 εκοδχες Ο Ρωσσοποντιος δουλευει στο τυπογραφειο του Σινοχαλια ο Σινοχαλιας εβαλε της φωτογραφιες του και γραφει αυτος,γ'αυτο και δεν υπαρχει κανενα προφιλ στο vkontakte,odnaklasniki οπως και οι αλλοι πιθανοτατα που γραοφυν να μην υπαρχουν καν!ή λιγοτερο πιθανο Ο Ρωσσοποντιος βλεποντας την ασχημια του Σινοχαλια δεν δεχτηκε να τον βαλει στους φιλους του για να μην αηδιασουν ολες οι γκομενες και φυγουνε!  Αντε καλη σας ορεξη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
στρωσε ρε συ ντημα.μην γραφεις ολο μαλ,,ιες
αφου τα αλλα που λες ειναι σωστα
αδικεις τον εαυτο σου ,οταν γραφεις τετοιες μπουρδες,,,,

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
νταξει ρε ντημας
τον εφαγες τον σχινο,ε,δεν εισαι κι εσυ κανας διμετρος.δεν σε κοβω ανω του 1.70,1.75 το πολυ
οποτε μην του  το παιζεις και μπασκετμπολλιστας,, :grin: :grin: :grin:
το υψος ειναι το τελευταιο :2funny:Στην πρωτη φωτογραφια ο πιθηκανθρωπος και στη δευτερη ο Άδωνις ο πανεμορφος νεανιας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:που ειναι και δισεκατομυριουχος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• x_8a4394b8.jpg
    x_8a4394b8.jpg
    46,4 KB · Εμφανίσεις: 22
  • shino99.jpg
    shino99.jpg
    86,7 KB · Εμφανίσεις: 44

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
το υψος ειναι το τελευταιο :2funny:Στην πρωτη φωτογραφια ο πιθηκανθρωπος και στη δευτερη ο Άδωνις ο πανεμορφος νεανιας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:που ειναι και δισεκατομυριουχος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εε,,τωρα αλaνταλλον
αφου για το υψος τουγραψες ολοκληρο κατεβατο
εντωμεταξυ διαλεγεις μια φωτο που εισαι στην τριχα εσυ
και τον αλλον τον εβαλες σε μπρεικ απο την δουλεια
totaly unfair,, ;)
οσο για τα $$$$$$$$$$$,δεν μπορεις να κρινεις απο μια φωτογραφια,,ο σχινο μονο κ μονο να συμετεχει σε τοσες εκθεσεις σημαινει οτι ειναι ανετος,,, ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στην πρωτη φωτογραφια παλι ο ασχημος Πιθηκανθρωπος και στη δευτερη ο Άδωνις ο ωραιος νεος που ερωτευθηκε η Αφροδιτη.Κοιταχτε ομορφια,κοιταχτε ενα θε'ι'κο πλασμα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Χτες κυλιομουνα απο τα  :2funny:στη γκομενα ειπα οτι ειναι Τουρκος μη ξεφτηλισουμε και την Ελληνικη φυλη :)

Συνημμένα

• x_4e7dc149.jpg
    x_4e7dc149.jpg
    53,9 KB · Εμφανίσεις: 27
  • -DLpAC0gdIE.jpg
    -DLpAC0gdIE.jpg
    42,4 KB · Εμφανίσεις: 41

Επισκέπτης
αυτα τα λιγα εχω προχειρα στο ποερτοφολι μου για το σ/κ

Συνημμένα

• DSC00739.jpg
    DSC00739.jpg
    84 KB · Εμφανίσεις: 37
  • DSC00738.jpg
    DSC00738.jpg
    384,4 KB · Εμφανίσεις: 23

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Στην πρωτη φωτογραφια παλι ο ασχημος Πιθηκανθρωπος και στη δευτερη ο Άδωνις ο ωραιος νεος που ερωτευθηκε η Αφροδιτη.Κοιταχτε ομορφια,κοιταχτε ενα θε'ι'κο πλασμα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Χτες κυλιομουνα απο τα  :2funny:στη γκομενα ειπα οτι ειναι Τουρκος μη ξεφτηλισουμε και την Ελληνικη φυλη :)
κρινοντας απο τις  ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΕς αλλες φωτο σου
ΤΟΤΕ εισουνα οντως ΣΩΜΑ!!!
αλλα ,αλλο το ΤΟΤΕ ,κι αλλο το ΤΩΡΑ>!! ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom