zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 484
- Πόντοι
- 6.045
Εγω λεω αυτα που βλεπω,αν δεν με πιστευεις εχω να σου υποδειξω 3 μαγαζια στην Αθηνα και δες εκει με ποιους ειναι οι ρωσιδες.Εχω ακουσει πολλες συζητησεις απο ρωσιδες και θα σου πω οτι περισσοτερο απο τους ελληνες γουσταρουν αλβανους,ρωσοποντιους,ρουμανους,βουλγαρους κτλ Αν βγαινεις στην Αθηνα εξω ειναι ευκολο να το διαπιστωσεις. Σε ολα τα ανατολικα κρατη οι ανθρωποι που μεγαλωσαν σε αυτα τα καθεστωτα ειναι βιαιοι. Τι περιμενεις στην CCCP απο το γυμνασιο καναμε στρατιωτικες ασκησεις και τα παιδια δεν παιζαν με παιχνιδια αλλα καναν βολες με καλασνικοφ Στις νεες γενιες χανεται αυτο το στοιχειο.Κουραστηκα να λεω οτι δεν εχω σχεση με ρωσοποντιους η δικια μου ιστορια ειναι διαφορετικη και οι γονεις μου και οι γονεις των γονιων μου εχουν γεννηθει Ελλαδα και ουδεποτε ειχαν αλλη υπηκοοτητα απο την ελληνικη. Ουτε και εκαναν ποτε παλιννοστηση το χαρτι που πηραν για να επιστρεψουν εγραφε επαναπατρισμος
Καταρχάς το ποστ μου δεν πήγαινε για σένα ρε φίλε. Μια γενική παρατήρηση έκανα για το τι συμβαινει με τον όρο ρωσσοπόντιος. Αθήνα δεν μένω και είχα πολλά πάρε δώσε μια γνήσιες ρωσσίδες και ουκρανέζες οι οποίες ζουν και εργάζοντε κανονικά στην ελλάδα. Απο όλες έχς ακούσει λόγια αποστροφής. Τεσπα έχεις την άποψη σου οπότε σεβαστή αν και όπως είπα διαφωνώ με αυτην.