Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Καταρχην μιλησα ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΕΚΣΥΓΧΡΩΝΗΣΜΕΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!Ειπα επισης ΟΤΙ ΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ!Οι συγχρωνοι ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΚΟΥΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και γραφουνε στ'αρχηδια τους τη θρησκεια οι Ελληνες ειναι περισσοτερο θρησκοι θα ελεγα.Μην μπερδευεται τη νεολαια του Ιισραηλ με τους ορθοδωξους Εβραιους με της κοτσιδες και τα καπελα!Δεν εχουνε καμια σχεση!Γ'αυτο τι εχετε να πειτε?     Μηπως οι Εβραιοι ειναι φιλελληνες? :think:και εμεις ημαστε  :jerking: που μας εχει βαλει η εκκλησια να τους μισησουμε!Εγω οσες Εβραιες γκομενες ειχα και οσους γνωστους Ισραηλινους βλεπανε με θαυμασμο την Ελλαδα δεν ειδα να μας μισουνε.Σε αντιθεση με τους Αραπαδες που με μια εντολη του Μουφτη βγαινουνε μια ωραια μερα και καινε οτι Ελληνικο βρισκουνε!

αρα δεν εισαι μασωνος / ροταρι / ιλλουμινατι / κομμουνιστης ? καλα και εγω δεν ειπα να μην γαμαμε εβραιες..!!! αυτο θα πηγαινε εναντια στην ιδεολογια μας...  :2funny:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

Linguaphone Russian Course

1bedd8e0da.jpg

[pre]Linguaphone Russian Course
Published 1961
mp3 and djvu files
total 30 lessons[/pre]

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ​
Pentium, 700 MHz
Windows 98/2000/XP/Vista
28 MB RAM
16 bit Graphics Card
Sound Card
Μικροφωνο και ακουστικa​

[align=justify]Enjoying learning Russian. Linguaphone Russian Course 1961 (Size: 125.95 MB)[/align]

[align=left]Lessons 01-04
Lessons 05-10
Lessons 11-15
Lessons 16-20
Lessons 21-25
Lessons 26-30 [/align]

[align=left]Linguaphone_russian_course_1961_Introduction_to_russian_grammar(1).djvu 226.94 KB
Linguaphone_russian_course_1961_Notes.djvu 9.98 KB
Linguaphone_russian_course_1961_Russian_course.djvu 2.8 MB
Linguaphone_russian_course_1961_Students_instructions.djvu[/align]

djview.jpg

Θα πρεπει να εχετε εγκατεστημενο το προγραμμα DjView για να ανοιξετε τα αρχεια DJVU.

Αφιερωνεται το upload στο Μεγα Διδασκαλο Δημητρη Σατανιδη (για οσους τον γνωριζουν)

Η Μεθοδος ειναι παλαια οποτε να ειστε επιηκεις :-D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αρα δεν εισαι μασωνος / ροταρι / ιλλουμινατι / κομμουνιστης ? καλα και εγω δεν ειπα να μην γαμαμε εβραιες..!!! αυτο θα πηγαινε εναντια στην ιδεολογια μας...  :2funny:
Εγω στις Ισραηλινες μιλαω Εβρα'ι'κα και μου ειναι πανευκολες.Η πλακα ειναι οτι οι Ελληνες μοιαζουμε τρομερα με Ισραηλινους ειδηκα στον τροπο ομηλιας οταν μιλαω Ρωσσικα σε Ρωσσοεβραιους ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΕΒΡΑ'Ι'ΚΑ!Νομιζουν οτι ειμαι Ισραηλινος.Το κακο ειναι οτι οι Ρωσσοεβραιες που ητανε Ισραηλ και γυρισαν Ρωσσια γιατι δεν τους αρεσε η ζωη στο Ισραηλ με μισουνε!Χωρις να εχω πει οτι ξερω Εβρα'ι'κα!Εκει το κρυβω :2funny:παρολαυτα με μισουνε γιατι μοιαζω με τους Ισραηλινους τους φεροντουσαν υποτημιτικα.Αν και κατα τη γνωμη μου αυτες ηταν  :jerking: που δεν θελαν να μαθουν τη γλωσσα.Οσο για τη γεωπολητικη η Ελλαδα ειναι πιο κοντα στο Ισραηλ απο οτι στους Αραβες και μπορει να γινει μια συμμαχια.Εμεις θα διαδοσουμε την κουλτουρα μας στο Ισραηλ [youtube=425,350]9Xjm8Ku0xOM[/youtube]  [youtube=425,350]j5wL6tAAzSo[/youtube]       [youtube=425,350]055W8ktXN3E&feature=related[/youtube]  ΝΑ ΤΙ ΑΚΟΥΝΕ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ!ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΣΙΡΙΑΛ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
αφιστε τισ αερολογιεσ τορα πορνοι μου και δοστε πλιροφοριεσ για κιεβο!
για κανα φτινο διαμερισμα κανα σαιτ καπιοσ?
και απο πουτανεσ τι εχουμε?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
αφιστε τισ αερολογιεσ τορα πορνοι μου και δοστε πλιροφοριεσ για κιεβο!
για κανα φτινο διαμερισμα κανα σαιτ καπιοσ?
και απο πουτανεσ τι εχουμε?
Πως καταντήσαμε έτσι? Το θρέντ "πουλάει" πια μόνο όταν πέφτει κουτσομπολιό!!!
Όταν μιλάμε για Κίεβο και για Ουκρανίδες όλοι χάνονται.....

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
Πως καταντήσαμε έτσι? Το θρέντ "πουλάει" πια μόνο όταν πέφτει κουτσομπολιό!!!
Όταν μιλάμε για Κίεβο και για Ουκρανίδες όλοι χάνονται.....
τι δηλ να κανουμε?να απανταμε του πιτσι?αφου δεν παει,,ετσι τα   γραφει να περνα η ωρα,,
μια για μολντοβα μια για κιεβο,μια οτι θα μεταναστευσει με 300ε μπατζετ.... :helpplea:
αν δεν γραψει ο νταβαριτς και .βασικα, ο  μεγας διδασκαλος το θρεντ ειναι ανυπαρκτο!! :grin: :grin: :grin:
εκοψε κι ο νεοσιωνιστης δημητριος29 να γραφει,κ το μαγαζι εκλεισε... :S

Επισκέπτης
τι δηλ να κανουμε?να απανταμε του πιτσι?αφου δεν παει,,ετσι τα  γραφει να περνα η ωρα,,
μια για μολντοβα μια για κιεβο,μια οτι θα μεταναστευσει με 300ε μπατζετ.... :helpplea:
αν δεν γραψει ο νταβαριτς και .βασικα, ο  μεγας διδασκαλος το θρεντ ειναι ανυπαρκτο!! :grin: :grin: :grin:
εκοψε κι ο νεοσιωνιστης δημητριος29 να γραφει,κ το μαγαζι εκλεισε... :S
πορνε μου ι πορνομεταναστευσι πλισιαζι!!!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Είπα σε ένα γκαυλάκι Ρωσιδάκι να πάμε για μπάνιο αύριο(δοκιμασμένη τεχνική) αλλά μου είπε οτι φευγει!!! Έτσι του είπα για σήμερα το βράδι!! Απο Αγ. Πετρούπολη και αυτό!!
Δεν το εμπιστέυομαι οτι θα έρθει ούτε αν το κάνει τι θα γίνει!!!
Έχει φοβηθεί το μάτι μου με τα Ρωσίδια φέτος.... Κρίμα πάντος γιατί είναι πολύ ωραίο!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παιδια αν προσεξατε ο Yantis μετα τη συλληψη του πατερα Παστητσιου τα'κανε  :shit:πανω του :2funny:σταματισε να γραφει :2funny:.Θα του ειπε και ο Προδωμενος πως τον  :knockinb: οι Αραπαδες στη φυλακη και πως τσουζει το Αραποψωλι :2funny:και Κρυφτηκε κ'αυτος σε καμια σπηλια :2funny:.Κριμα ενας ενας φευγουν οι φουκαραδες απο το σα'ι'τ αν συνεχιστει αυτο δεν θα εχουμε με ποιον να γελαμε :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Παιδια αν προσεξατε ο Yantis μετα τη συλληψη του πατερα Παστητσιου τα'κανε  :shit:πανω του :2funny:σταματισε να γραφει :2funny:.Θα του ειπε και ο Προδωμενος πως τον  :knockinb: οι Αραπαδες στη φυλακη και πως τσουζει το Αραποψωλι :2funny:και Κρυφτηκε κ'αυτος σε καμια σπηλια :2funny:.Κριμα ενας ενας φευγουν οι φουκαραδες απο το σα'ι'τ αν συνεχιστει αυτο δεν θα εχουμε με ποιον να γελαμε :2funny:
Τις μαλακίες που άκουσα χτές, λιγες φορές τις έχω ακούσει....
Τι γίνεται με τις Ρωσίδες της Αγίας Πετρούπολης!?
Το 22αχρονο γκαυλάκι μου είπε πως ποτέ δεν έχει βγεί ραντεβού με άντρα! Πότέ δεν της έχει πιασει κάποιος το χέρι και η μαμά της, της είπε να μην φιληθεί μαζί μου :hammer: :hammer: :hammer:!!!!
Μετά μου είπε οτι δουλευε σε μπαρ, 5 μήνες!Εκεί μόνο το κώλο μάλλον τις πιάναν και όχι το χέρι.... :headbang: :headbang: :headbang:
Έχει χαλάσει ο κόσμος...  

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πορνε μου ι πορνομεταναστευσι πλισιαζι!!!!!
Πότε θα γινει?εγω το βλεπω λιγο δυσκολο να πορνομεταναστευσεις.Το Thread παντος σιγησε! :)Τα ζωα που βριζανε σταματισανε αφου  :shit:μην εχουν την τυχη του γεροντα Παστιτσιου :2funny:!Ο Ιωσηφ καπου εξαφανιστηκε παλι :think:παλια ολο και καποιος πηγαινε Ουκρανια τωρα με την κριση δεν παει κανενας :2funny:απο μια αποψη καλητερα γιατι πηγαιναν ολοι οι Πιρφοροι Ουκρανια και μας ξεφτιληζανε :2funny:.Ο Yantis πρεπει να κρυφτηκε σε καμια σπηλια οπως και ο Προδωμενος :2funny:Σιγα σιγα θα ξεμυτησουν και θα αρχισουν να γραφουνε παλι :2funny:να'χουμε και καποιον να γελαμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Φαινεται οτι στην ουκρανια εχει αντρες...αντρες. Οχι σαν την ελλαδα και κατι αλλες χωρες που μαζευτηκαν ολα τα παρασάνταλα.
Στην Ουκρανια εχει μεταλαγμενους! :2funny:Οσο για αυτο το νομο ειμαι κατα.Αστους να πουστευουνε!Ετσι θα μας μενουνε περισσοτερες γυναικες.Η Ουκρανια ειναι ακομα ο παραδισος για να πας να  :knockinb: ευτυχως που η Ελλαδα φτωχευσε και οι Πιρφοροι δεν μπορουνε να πανε πια για να την καταστρεψουνε :2funny:.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
Στην Ουκρανια εχει μεταλαγμενους! :2funny:Οσο για αυτο το νομο ειμαι κατα.Αστους να πουστευουνε!Ετσι θα μας μενουνε περισσοτερες γυναικες.Η Ουκρανια ειναι ακομα ο παραδισος για να πας να  :knockinb: ευτυχως που η Ελλαδα φτωχευσε και οι Πιρφοροι δεν μπορουνε να πανε πια για να την καταστρεψουνε :2funny:.
  :rockon: :rockon: :rockon: ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΝΤΙΜΑΣ..κλειστε το κλουβι μην μας φυγουν,,, :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

arcans83

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
4
Πόντοι
1
ειχατε δεν ειχατε τον διωξατε τον δασκαλο με τις μαλακιες σας.
αντε να δουμε ποτε θα εμφανιστει παλι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ειχατε δεν ειχατε τον διωξατε τον δασκαλο με τις μαλακιες σας.
αντε να δουμε ποτε θα εμφανιστει παλι.
Ο Ιωσηφ απλως καπου πηγε :)σιγουρα σε λιγο καιρο θα ξαναεμφανιστει

arcans84

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
νεκρα επεσε στο θρεντ.

ο δασκαλος εξαφανιστηκε.
ο προεδρος του εθνικογαμησου εξαφανιστηκε.
οι τρελοι του θρεντ εξαφανιστηκαν.(μαλλον κοπηκε το ιντερνετ στο ιδρυμα).

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
νεκρα επεσε στο θρεντ.

ο δασκαλος εξαφανιστηκε.
ο προεδρος του εθνικογαμησου εξαφανιστηκε.
οι τρελοι του θρεντ εξαφανιστηκαν.(μαλλον κοπηκε το ιντερνετ στο ιδρυμα).

και ο βλακας παραμενει να κανει προφιλ. το ανεπιθυμητος δε σου λεει τπτ ετσι χοτζα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom