Αγαπητέ να σου απαντήσω:
έχω ως αρχή στην ζωή μου να μην με απασχολεί τι κάνουν οι άλλοι αλλά τι κάνω εγώ. Λοιπόν κι εγώ τι έκανα? πριν από 2-3 χρόνια με ηρώτησε κάποιος κουτσομπολης για ποιον λόγο δεν γράφω στο σάιτ. Για να γελάσω του απήντησα ότι δεν με πλήρωνε ο Αντισθένης πλέον. "Ά σοβαρά?" μου κάνει. Και πόσα σε πλήρωνε?" "300 ευρώ το μήνα" απαντώ. Από δω από κει έφτασε στα αυτιά τα δικά σου, δεν είμαστε κουτσομπόληδες ε κι εκει που έγραφες δάσκαλε-δάσκαλε με περνάς τα τελευταία 2 χρόνια γενεές δεκατέσσερις. Λοιπόν τι θα ήταν πιο έντιμο να κάνεις να πετάς σπόντες και να με υβρίζεις συνέχεια ή να μου γράψεις ευθαρσώς και να με ρωτήσεις στα ίσια αφού σου έκανε τόση εντυπωση. Άσε βεβαια που όποιος το πίστεψε και με το αστείον ποσόν που επίτηδες διάλεξα πρέπει να ήταν απίστευετα αφελής και μπατίρης. Και για να έρθω στο ερωτημά σου μήπως αυτοί που ερωτάς ήσαν αφελείς διότι είχαν αέρα - πατέρα τις φωτογραφίες τους στο ίντερνετ κι έγραφαν δεξιά κι αριστερά και τώρα παραπονιούνται?
Κι άμα έχουν παράπονο από κάποιον, με τον οποίον μπορεί να ήταν και φίλοι, πιο έντιμο δεν είναι να του έγραφαν εξ'αρχής "κοίτα φίλε καλά τ'αστεία αλλά θα σε παρακαλούσα να τελειώνει τ'αστείο".
Εγώ πάντως όταν με υβρίζει κάποιος γελάω, διότι από μεσα μου ξερω την αλήθεια...
δασκαλε καθεσε και ασχολησε και απαντας σε μαλακιες.
αυτοι ολοι οι τρελοι του σαιτ ειναι σε ξεχωριστα ιδρυματα,αλλα αυτο το ιντερνετ τους ενωσε μεσω skype,και ο καθενας λεει οτι μαλακια του κατεβει στο κεφαλι.
αν περασεις εξω απο τα τρελαδικα δεν εχει κοσμο να περιφερετε στις αυλες,ολοι περιφεροντε στα διαφορα σαιτ,γιαυτο δεν ειναι τυχαιο,οτι τους ιδιους και ιδιους γνωστους-αγνωστους τρελους τους συναντας σε πολλα σαιτ,σε διαφορετικες εκδοσεις.το ιδιο ισχυει για τις καθε λογης κρυφοπουστες.
ξαφνικα εκει που γαμουσε συνεχεια και σκορπιζε λεφτα ο ωνασης-νταβαριτς-γαμιας,μας το γυρισε το εργο τωρα σε αστυνομικη περιπετεια,και εχουμε τωρα τον αστυνομο-μπεκα-νταβαριτς.εχουν μπερδευτει ολες οι αστυνομιες του κοσμου με την υποθεση<<Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες>>,και ξαφνικα πλακωσαν ολες οι μυστικες υπηρεσιες να βρουν τι γινετε στο θρεντ τις ουκρανιας.
δασκαλε και οι 2-3 αλλοι εδω μεσα,οσο καθεστε και απαντατε σε ατομα που χρηζουν αμεσης ιατρικης βοηθειας,τοσο το θρεντ χανει την αξια του,και στο τελος θα καταντησει σαν τα θρεντ τυπου <<θελω πιπα απο τον κολλητο μου στο γυμναστηριο>>.
ο τρελος του καθε χωριου οταν παει στην πλατεια και αρχιζει και κανει μαλακιες,αν δεν ασχοληθει κανενας μαζι του απο τα γυρω καφενεια,σταματαει να κανει μαλακιες και φευγει.
το ιδιο πρεπει να γινει και εδω.