Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Στα Ρωσσικα ειπα γιατι δεν κανω.Οι Ρωσσοι ειναι πολυ ξενερωτοι δεν θα καταλαβουν τιποτα.Με τ'αστεια τους μονο αυτοι γελανε μετα τους Αγγλους οι Ρωσσοι εχουν το χειροτερο χιουμορ!

Εγω το βρηκα ενδιαφερον το ανοιγμα που κανει σε ενα παγκοσποιημενο κοινο με το βιντεο στα ρωσικα.... μετα την προβολη σου στο Λαζοπουλο πρεπει να κανει νεα βιντεο για να τραβηξει το ενδιαφερον....μονο μην γυρισει ταινια και υποδηθεις τον γαμηκο μωαμεθ και σε κυνηγανε οι τσετσενοι....

Η χρηση πλεον μια ξενη γλωσσα ειναι αναγκαιο....ιδεα δεν μπορεις να ντυσεις καμια ρωσιδα με καμμια γερμανικη και να την φυλας στο βιντεο....και να λες στα γερμανικα "μας ακουμπατε τα ευρω για να σας γαμαμε"?  :2funny:

Καλη ιδεα ειναι να εμφανιζεις και καποιον σαν μανατζερ/ιδιαιτερο σου ετσι ωστε να μπει η ιδεα στο κοσμο οτι αφου εχει μανατζερ αυτο πουλαει τρελα και κορδελα..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οργανωνόμαστε και κάνουμε αντεπίθεση!!!!

Ο εθνικογαμισμός έχει προπύργιο τη νήσο της Ρόδου!!!

Συνημμένα

• kamakix.png
    kamakix.png
    70 KB · Εμφανίσεις: 24

Επισκέπτης
Quote from: tsafus on 17/09/12, 13:01
για καμιά ουκρανίδα μουνάρα θα συζητήσουμε ?

Τι να κάνουμε...Θα το κάνουμε...
Και για ουκρανίδες μουνάρες θα πούμε και κώλους θα δείξουμε και για γαμήσια θα συζητήσουμε και φίμπες θα κάνουμε, μιας κι η άτιμη η κοινωνία μας έριξε στα ξένα χέρια.
Άτιμη κοινωνία  άλλους τους ανεβάζει με μια αργομισθία σε κάνα διεθνή οργανισμό κι άλλους τους κατεβάζει στα ντέλα να κανουνε μάθημα...
Κάποτε ήμουνα πουλί και μ'αγαπούσανε πολύ...

Συνημμένα

• tseb.jpg
    tseb.jpg
    208,3 KB · Εμφανίσεις: 24

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δείτε τι μου έστειλε η Ουκρανίδα η ψηλή όταν της είπα οτι θα την τιμωρήσω για τη συμπεριφορά της--------->>>>

Hi pups!

First of all your smile :s&m_1:  made me crazy!I haven`t smile like it in my set and laughed out loud! I`m already waiting for THIS moment !!!

Καφρίλα βγαλμένη απο το παρόν θρεντ θέλουν οι ξεκωλιάρες!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τελικα οσο πας χειροτερευεις.
για ζουρλομανδυα εισαι.
esena σε παο δικε μου για το ιδριμα εισαι και εση  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: μαζι με μενα !!!!!!!!!! μου θιμιζεις τον ρεντ!!!! τετοιο φοτινο μιαλο τετεια εφραδια λογου!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:  τι χαπια σου δινουν???

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Δείτε τι μου έστειλε η Ουκρανίδα η ψηλή όταν της είπα οτι θα την τιμωρήσω για τη συμπεριφορά της--------->>>>

Hi pups!

First of all your smile :s&m_1:   made me crazy!I haven`t smile like it in my set and laughed out loud! I`m already waiting for THIS moment !!!

Καφρίλα βγαλμένη απο το παρόν θρεντ θέλουν οι ξεκωλιάρες!!
ρολογα τραβα πανο στην παναγια την τσαμπικα τραβα διο μετανιες αναψε και μια λαμπαδα μεγαλητερη απο το μποι  :grin: :grin: :grin: σου να φοτιστης να ανεβασεις κανα εμβλιμα που θα τραβαει!!!!  ολοι μαζερατι εχουμε οι εθνικογαμιστες???? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Συνημμένα

• tseb.jpg
    tseb.jpg
    208,3 KB · Εμφανίσεις: 25

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Opa fsiiittt kai dose apo to ψιχιατριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι εγινε  επεσε το θρεντ !!!!!!!!! παλι ρε φιντελ κοιμιθικες???? Θα κανεις καμια μεταφραση ?? για μαλακιες  προτος εισαι!!!!!!!!!  Για καμια δουλεια αρχιδια !!!!!!! μεχρι να κουνισεις το ενα ποδι σου στο αλλο φιτροσαν κουνουπιδια !!!!  Γαμο τα πιτουρα που μπλεξαν με της κοτες!!!!!! Περεπιμτοντος  να ψεκασουμε με κανα  αροματικου χορου  γιατι  βρομαει  αρχιδιλα τσαρικι εδω μεσα!!!!!!!!!  Που  ναι το ζοντανο????? Τι εγινε?? Πολι  περιεργο!!!!!!!!!!!!  Δεν πιστευο να επαλιθευτικα παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Μπα  μαλακιες απο τα χα;πια σκεφτομαι!!!!!  Αλλλλοοοχχχχχχαααα   Μεγα αρχαγγελε της λογικης νεστορα της φιλοσοφιας διανοια της πολιτικης και κοινονικης επιστημης  μεγιστε δημοκρατη διδασκαλε!!!!!!! να σου πω μια ιστορια μιας και το τεμαχιο που εβαλες ειναι  ουκρανικο και με σινγκινησες ακου και δοσε μου την γνομη σου .. ειναι ενας  τυπος  και  επειδη του την σφιριξε  γενικος και ιδικος και πρεπει να ειναι αντι για εξο μεσα μαζι με μενα στο ιδριμα ανιατον  .... αρχισε να φτιαχνει κατι βιντεο γιατι την ειδε μαγκας  Και τα βγαλε στο διαδικτιο για 5  σινπολιτες μας  κατεγεγραμενα και  ποσους  αλλους  δεν ξερο και σε οπιον χριστιανο του πει καμια  κουβεντα μια απο τα ιδια!!!!!! Βιντεακι και οπα  λεμε!!!!! Παρτι στην στρουγκα λεμε!!!!!!!! Ο ενας  απο τους σιμπολιτες  μας  απο την ταραχη του για το βιντεο  του ανεβικε το ζαχαρο και η πιεση και μπικε 17 μερες στον εβαγκελισμο τεζα !!!  ο αλλος  τον χορισε η αραβονιαστικα του ξερα και εμεινε στον δρομο στην κυριολεξια !!!!!!!!!!!! Ο τριτος  απο τα κουδουνια του βιντεο δεν μπορει να βγει απο το σπιτι  του και να αντικρησει την οικογενεια του!!!!!  Ουφφ βαρεθικα  να γραφο της μαλακιες του τυπου που σου αναφερο!!  Για πες μου την γνωμη σου διδασκαλε αμα σου καναν κανα τετειο η σου λεγαν οτι θα κανουν !!! τι θα εκανες !!!  ??   και να σε ρωτησο μετα θα δεχοσουν απλα  μια  συγνωμη   που δεν θα ξερεις και  αν ειναι ηλικρινης ?? για  φοτισε  ρε δασκαλε  !!!!!!!!!!!  γιατι τα πραγματα  ειναι γαματα με μεγαλα γραματα !!!!!!!!!!!! αντε γιατι ξεκιναει και καινουργια βδομαδα!!!!  Παο να παρο τα χαπια μου !!! τελειοσε και  το τσιπουρο!!!!!!!  Ολε  μιραζουμε τα κολυβα!! Οπα λεμε  να ανεβενουμε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μεγα τσαρε προτογαμιστη τιτανα ηθικης και ευρηματικοτητας μεγιστε υγετη τον εθνικογαμιστον!!!!!!!!!! που στο διαλο εισαι????????????? δοσε στιγμα !!!!!!!!!!! αντε αφησες μονο το κομμα!!!! παλι γαμας???????????????????????

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
Εγώ πάντως την φάτσα μου την έβαλα στο θρεντ,τώρα θέλω ο Τσάρος να με κάνει και μένα ένα βιντεάκι και να το ανεβάσει στο youtube.
Να πάρω και γω τα πάνω μου ρε αδερφέ,να αισθανθώ ότι είμαι κάτι σε αυτή την ζωή...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
Δώσε τροφη στο λαο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!
εσενα δεν βλεπω σε καμια γωνια .....................

υγ.: sorry για το ρεεεεεεε
allan,πως πάει?
Ήμουνα διήμερο μετά από αρκετά χρόνια στο Svilengrad για να θυμηθώ λίγο τα παλιά.
50 ευρώ για μια ώρα ζητάνε τώρα και επιπλέον 50 για να σου κάνει την πίπα χωρίς καπότα.
γεια σου Bulgaria με τα ωραία σου  :grin:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
allan,πως πάει?
Ήμουνα διήμερο μετά από αρκετά χρόνια στο Svilengrad για να θυμηθώ λίγο τα παλιά.
50 ευρώ για μια ώρα ζητάνε τώρα και επιπλέον 50 για να σου κάνει την πίπα χωρίς καπότα.
γεια σου Bulgaria με τα ωραία σου  :grin:

στο Svilengrad???????????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
20-30 και πολλα ειναι ....................... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σόφια και πάλι Σοφια.............  εχει κρισηηηηηη μεγαλη και οι τιμες την κατηφόραααααααα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο Δημητράκης θα έπρεπε να προσεγγίσει τον Τόμσεν να τον μετατρέψει σε εθνικογαμιστή ώστε να κάνει ευνοική έκθεση και να μας δώσει ο Σόιμπλε αφειδώς τα κονδύλια για να μπορούμε να γαμάμε.

Επισκέπτης
Opa fsiiittt kai dose apo to ψιχιατριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι εγινε  επεσε το θρεντ !!!!!!!!! παλι ρε φιντελ κοιμιθικες???? Θα κανεις καμια μεταφραση ?? για μαλακιες  προτος εισαι!!!!!!!!!  Για καμια δουλεια αρχιδια !!!!!!! μεχρι να κουνισεις το ενα ποδι σου στο αλλο φιτροσαν κουνουπιδια !!!!  Γαμο τα πιτουρα που μπλεξαν με της κοτες!!!!!! Περεπιμτοντος  να ψεκασουμε με κανα  αροματικου χορου  γιατι  βρομαει  αρχιδιλα τσαρικι εδω μεσα!!!!!!!!!  Που  ναι το ζοντανο????? Τι εγινε?? Πολι  περιεργο!!!!!!!!!!!!  Δεν πιστευο να επαλιθευτικα παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Μπα  μαλακιες απο τα χα;πια σκεφτομαι!!!!!  Αλλλλοοοχχχχχχαααα   Μεγα αρχαγγελε της λογικης νεστορα της φιλοσοφιας διανοια της πολιτικης και κοινονικης επιστημης  μεγιστε δημοκρατη διδασκαλε!!!!!!! να σου πω μια ιστορια μιας και το τεμαχιο που εβαλες ειναι  ουκρανικο και με σινγκινησες ακου και δοσε μου την γνομη σου .. ειναι ενας  τυπος  και  επειδη του την σφιριξε  γενικος και ιδικος και πρεπει να ειναι αντι για εξο μεσα μαζι με μενα στο ιδριμα ανιατον  .... αρχισε να φτιαχνει κατι βιντεο γιατι την ειδε μαγκας  Και τα βγαλε στο διαδικτιο για 5  σινπολιτες μας  κατεγεγραμενα και  ποσους  αλλους  δεν ξερο και σε οπιον χριστιανο του πει καμια  κουβεντα μια απο τα ιδια!!!!!! Βιντεακι και οπα  λεμε!!!!! Παρτι στην στρουγκα λεμε!!!!!!!! Ο ενας  απο τους σιμπολιτες  μας  απο την ταραχη του για το βιντεο  του ανεβικε το ζαχαρο και η πιεση και μπικε 17 μερες στον εβαγκελισμο τεζα !!!  ο αλλος  τον χορισε η αραβονιαστικα του ξερα και εμεινε στον δρομο στην κυριολεξια !!!!!!!!!!!! Ο τριτος  απο τα κουδουνια του βιντεο δεν μπορει να βγει απο το σπιτι  του και να αντικρησει την οικογενεια του!!!!!  Ουφφ βαρεθικα  να γραφο της μαλακιες του τυπου που σου αναφερο!!  Για πες μου την γνωμη σου διδασκαλε αμα σου καναν κανα τετειο η σου λεγαν οτι θα κανουν !!! τι θα εκανες !!!  ??   και να σε ρωτησο μετα θα δεχοσουν απλα  μια  συγνωμη   που δεν θα ξερεις και  αν ειναι ηλικρινης ?? για  φοτισε  ρε δασκαλε  !!!!!!!!!!!  γιατι τα πραγματα  ειναι γαματα με μεγαλα γραματα !!!!!!!!!!!! αντε γιατι ξεκιναει και καινουργια βδομαδα!!!!  Παο να παρο τα χαπια μου !!! τελειοσε και  το τσιπουρο!!!!!!!  Ολε  μιραζουμε τα κολυβα!! Οπα λεμε  να ανεβενουμε   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Αγαπητέ να σου απαντήσω:
έχω ως αρχή στην ζωή μου να μην με απασχολεί τι κάνουν οι άλλοι αλλά τι κάνω εγώ. Λοιπόν κι εγώ τι έκανα? πριν από 2-3 χρόνια με ηρώτησε κάποιος κουτσομπολης για ποιον λόγο δεν γράφω στο σάιτ. Για να γελάσω του απήντησα ότι δεν με πλήρωνε ο Αντισθένης πλέον. "Ά σοβαρά?" μου κάνει. Και πόσα σε πλήρωνε?" "300 ευρώ το μήνα" απαντώ.  Από δω από κει έφτασε στα αυτιά τα δικά σου, δεν είμαστε κουτσομπόληδες ε   κι εκει που έγραφες δάσκαλε-δάσκαλε με περνάς τα τελευταία 2 χρόνια γενεές δεκατέσσερις.  Λοιπόν τι θα ήταν πιο έντιμο να κάνεις να πετάς σπόντες και να με υβρίζεις συνέχεια ή να μου γράψεις ευθαρσώς και να με ρωτήσεις στα ίσια αφού σου έκανε τόση εντυπωση.  Άσε βεβαια που όποιος το πίστεψε και με το αστείον ποσόν που επίτηδες διάλεξα πρέπει να ήταν απίστευετα αφελής και μπατίρης. Και για να έρθω στο ερωτημά σου μήπως αυτοί που ερωτάς ήσαν αφελείς διότι είχαν αέρα - πατέρα τις φωτογραφίες τους στο ίντερνετ κι έγραφαν δεξιά κι αριστερά και τώρα παραπονιούνται?
Κι άμα έχουν παράπονο από κάποιον, με τον οποίον μπορεί να ήταν και φίλοι, πιο έντιμο δεν είναι να του έγραφαν εξ'αρχής "κοίτα φίλε καλά τ'αστεία αλλά θα σε παρακαλούσα να τελειώνει τ'αστείο".  

Εγώ πάντως όταν με υβρίζει κάποιος γελάω, διότι από μεσα μου ξερω την αλήθεια...

arcans83

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Αγαπητέ να σου απαντήσω:
έχω ως αρχή στην ζωή μου να μην με απασχολεί τι κάνουν οι άλλοι αλλά τι κάνω εγώ. Λοιπόν κι εγώ τι έκανα? πριν από 2-3 χρόνια με ηρώτησε κάποιος κουτσομπολης για ποιον λόγο δεν γράφω στο σάιτ. Για να γελάσω του απήντησα ότι δεν με πλήρωνε ο Αντισθένης πλέον. "Ά σοβαρά?" μου κάνει. Και πόσα σε πλήρωνε?" "300 ευρώ το μήνα" απαντώ.  Από δω από κει έφτασε στα αυτιά τα δικά σου, δεν είμαστε κουτσομπόληδες ε   κι εκει που έγραφες δάσκαλε-δάσκαλε με περνάς τα τελευταία 2 χρόνια γενεές δεκατέσσερις.  Λοιπόν τι θα ήταν πιο έντιμο να κάνεις να πετάς σπόντες και να με υβρίζεις συνέχεια ή να μου γράψεις ευθαρσώς και να με ρωτήσεις στα ίσια αφού σου έκανε τόση εντυπωση.  Άσε βεβαια που όποιος το πίστεψε και με το αστείον ποσόν που επίτηδες διάλεξα πρέπει να ήταν απίστευετα αφελής και μπατίρης. Και για να έρθω στο ερωτημά σου μήπως αυτοί που ερωτάς ήσαν αφελείς διότι είχαν αέρα - πατέρα τις φωτογραφίες τους στο ίντερνετ κι έγραφαν δεξιά κι αριστερά και τώρα παραπονιούνται?
Κι άμα έχουν παράπονο από κάποιον, με τον οποίον μπορεί να ήταν και φίλοι, πιο έντιμο δεν είναι να του έγραφαν εξ'αρχής "κοίτα φίλε καλά τ'αστεία αλλά θα σε παρακαλούσα να τελειώνει τ'αστείο".  

Εγώ πάντως όταν με υβρίζει κάποιος γελάω, διότι από μεσα μου ξερω την αλήθεια...
δασκαλε καθεσε και ασχολησε και απαντας σε μαλακιες.
αυτοι ολοι οι τρελοι του σαιτ ειναι σε ξεχωριστα ιδρυματα,αλλα αυτο το ιντερνετ τους ενωσε μεσω skype,και ο καθενας λεει οτι μαλακια του κατεβει στο κεφαλι.
αν περασεις εξω απο τα τρελαδικα δεν εχει κοσμο να περιφερετε στις αυλες,ολοι περιφεροντε στα διαφορα σαιτ,γιαυτο δεν ειναι τυχαιο,οτι τους ιδιους και ιδιους γνωστους-αγνωστους τρελους τους συναντας σε πολλα σαιτ,σε διαφορετικες εκδοσεις.το ιδιο ισχυει για τις καθε λογης κρυφοπουστες.
ξαφνικα εκει που γαμουσε συνεχεια και σκορπιζε λεφτα ο ωνασης-νταβαριτς-γαμιας,μας το γυρισε το εργο τωρα σε αστυνομικη περιπετεια,και εχουμε τωρα τον αστυνομο-μπεκα-νταβαριτς.εχουν μπερδευτει ολες οι αστυνομιες του κοσμου με την υποθεση<<Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες>>,και ξαφνικα πλακωσαν ολες οι μυστικες υπηρεσιες να βρουν τι γινετε στο θρεντ τις ουκρανιας.  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

δασκαλε και οι 2-3 αλλοι εδω μεσα,οσο καθεστε και απαντατε σε ατομα που χρηζουν αμεσης ιατρικης βοηθειας,τοσο το θρεντ χανει την αξια του,και στο τελος θα καταντησει σαν τα θρεντ τυπου <<θελω πιπα απο τον κολλητο μου στο γυμναστηριο>>.

ο τρελος του καθε χωριου οταν παει στην πλατεια και αρχιζει και κανει μαλακιες,αν δεν ασχοληθει κανενας μαζι του απο τα γυρω καφενεια,σταματαει να κανει μαλακιες και  φευγει.
το ιδιο πρεπει να γινει και εδω.

giorgos doul

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Σου παραθέτω τον επόμενο πολύ-πολύ χοντρικό πίνακα αντιπαραβολής:

Ρωσίδες                                 Ουκρανίδες
τρώγονται                               Μουνάρες                     
σπάταλες                                ακόμα πιο σπάταλες
εργατικές                               εργατικές
αφιλότιμες                              ακόμα πιο αφιλότιμες
ακόμα πιο ψεύτρες                       ψεύτρες
φιλαργυρες                              ακόμα πιο φιλάργυρες

Σε γενόμενη ερώτηση πως γίνεται κάποιος να είναι φιλάργυρος και σπάταλος μαζί βεβαίως και γίνεται, όταν πρόκειται για τα δικά τους λεφτά είναι φιλάργυρες, όταν πρόκειται για τα δικά σου σπάταλες. Επίσης κάτι άλλο: Οι Ρωσίδες γενικώς θεωρούνται πιο πριμιτίβ στα ένστικτα, πιο αιμοδιψείς.  Πχ έχεις μια ωραία γκόμενα Ουκρανίδα/Ρωσίδα που σε έχει καψουρευτεί και σε πιάνει σε καμιά ψιλοπουστιά να γαμα΄ς κάμια άλλη και τέτοια...Και οι δυό θα σ’αρχίσουν στις βρισιές, τι έκανες, θα σου δείξω εγώ, θα σε σκοτώσω και τέτοια. Η Ουκρανίδα θα σου κλάψει μια μάντρα καρύδια, θα της πάρεις καμιά κολώνια, καμιά γούνα ξέρω’γω και θα ξεχαστεί η υπόθεση. Η Ρωσίδα μπορεί να βάλει και τέσσερα άτομα να σε τουλουμιάσουν το βράδυ καθώς γυρνάς σπίτι, διότι της έθειξες την τιμήν και την υπόλιψιν στην καινωνία να’ ούμε...
Ελπίζω η απαντησή μου να σε βόηθησε...

Κάνε καλύτερα σχέση με Ρωσίδα παρά με Ουκρανέζα, και θα με θυμηθείς

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Opa fsiiittt kai dose apo to ψιχιατριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι εγινε  επεσε το θρεντ !!!!!!!!! παλι ρε φιντελ κοιμιθικες???? Θα κανεις καμια μεταφραση ?? για μαλακιες  προτος εισαι!!!!!!!!!  Για καμια δουλεια αρχιδια !!!!!!! μεχρι να κουνισεις το ενα ποδι σου στο αλλο φιτροσαν κουνουπιδια !!!!  Γαμο τα πιτουρα που μπλεξαν με της κοτες!!!!!! Περεπιμτοντος  να ψεκασουμε με κανα  αροματικου χορου  γιατι  βρομαει  αρχιδιλα τσαρικι εδω μεσα!!!!!!!!!  Που  ναι το ζοντανο????? Τι εγινε?? Πολι  περιεργο!!!!!!!!!!!!  Δεν πιστευο να επαλιθευτικα παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Μπα  μαλακιες απο τα χα;πια σκεφτομαι!!!!!  Αλλλλοοοχχχχχχαααα   Μεγα αρχαγγελε της λογικης νεστορα της φιλοσοφιας διανοια της πολιτικης και κοινονικης επιστημης  μεγιστε δημοκρατη διδασκαλε!!!!!!! να σου πω μια ιστορια μιας και το τεμαχιο που εβαλες ειναι  ουκρανικο και με σινγκινησες ακου και δοσε μου την γνομη σου .. ειναι ενας  τυπος  και  επειδη του την σφιριξε  γενικος και ιδικος και πρεπει να ειναι αντι για εξο μεσα μαζι με μενα στο ιδριμα ανιατον  .... αρχισε να φτιαχνει κατι βιντεο γιατι την ειδε μαγκας  Και τα βγαλε στο διαδικτιο για 5  σινπολιτες μας  κατεγεγραμενα και  ποσους  αλλους  δεν ξερο και σε οπιον χριστιανο του πει καμια  κουβεντα μια απο τα ιδια!!!!!! Βιντεακι και οπα  λεμε!!!!! Παρτι στην στρουγκα λεμε!!!!!!!! Ο ενας  απο τους σιμπολιτες  μας  απο την ταραχη του για το βιντεο  του ανεβικε το ζαχαρο και η πιεση και μπικε 17 μερες στον εβαγκελισμο τεζα !!!  ο αλλος  τον χορισε η αραβονιαστικα του ξερα και εμεινε στον δρομο στην κυριολεξια !!!!!!!!!!!! Ο τριτος  απο τα κουδουνια του βιντεο δεν μπορει να βγει απο το σπιτι  του και να αντικρησει την οικογενεια του!!!!!  Ουφφ βαρεθικα  να γραφο της μαλακιες του τυπου που σου αναφερο!!  Για πες μου την γνωμη σου διδασκαλε αμα σου καναν κανα τετειο η σου λεγαν οτι θα κανουν !!! τι θα εκανες !!!  ??   και να σε ρωτησο μετα θα δεχοσουν απλα  μια  συγνωμη   που δεν θα ξερεις και  αν ειναι ηλικρινης ?? για  φοτισε  ρε δασκαλε  !!!!!!!!!!!  γιατι τα πραγματα  ειναι γαματα με μεγαλα γραματα !!!!!!!!!!!! αντε γιατι ξεκιναει και καινουργια βδομαδα!!!!  Παο να παρο τα χαπια μου !!! τελειοσε και  το τσιπουρο!!!!!!!  Ολε  μιραζουμε τα κολυβα!! Οπα λεμε  να ανεβενουμε   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
= Μισομπούκαλο + χάπια!!!!

Η νέα επαναστατική συνταγή!!! Συστήνεται ανεπιφύλακτα!! Τρελα, κορδέλα και ότι τελειώνει σε (μπουρδ)"ΕΛΑ"

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μ'αρεσει Ιωσηφ που καθεσαι και του απαντας :2funny:λες και εχει νοημοσυνη ανθρωπου αυτο το ζωο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom