Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: davarits therapi!!!!!!!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  H THERAPIA POY SAS KANEI AKATAMAXITOYS !!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  KOYFALES STA KREBATIA SAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  TO ZONTANO POY EINAI ????????? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Επισκέπτης
θα ιθελα να ροτισο εναν πολι εμπιρο πορνομεταναστι τι χριαζετε για να ανιξισ σχολι καρατε στιν ουκρανια?
τα ενικια σε μια μικρι πολι τιπου χαρκοβο ποσο ειναι?

arcans84

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
θα ιθελα να ροτισο εναν πολι εμπιρο πορνομεταναστι τι χριαζετε για να ανιξισ σχολι καρατε στιν ουκρανια?
θα την δεις τσακι τσαν εκει τυπε?
εγω περιμενα να κατεβεις σαν τον γκουσγκουνη.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλα πλακα κανεις? :2funny:Μηπως ειναι καλητερα να ανοιξεις γυναικια ουρητηρια :2funny:Αν και η καλητερη ιδεα για Μπιζνες στην Ουκρανια ειναι να ανοιξεις Gay σαουνα! :2funny:Αυτο δεν πρεπει να υπαρχει θα φερεις και το Λιλα για να διευθυνει και κανα 2 πακιστανους απο Ελλαδα να δουλευουν εκει.Πιστευω θα τα κονομισεις :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γειά σου Δάσκαλε!! Γεια σε όλους!!

Δάσκαλε τι ήταν η Ροκσολάνα??? Έχει τόσο μεγάλη παράδωση η Ουκρανία σε τέτοιες γυναίκες?

Τι παίζει με τη σειρά του Σουλειμάν εκεί? Έχει αναφορές και για Ελλάδα?

Είναι θετικό ή αρνητικό για εμάς?

Όσο για ανταπόκριση απο το νησί δεν γράφω γιατί θα σας μαυρίσω με τη χάλια κατάσταση...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο Δασκαλος ο Ιωσηφ παντος σιγουρα πρεπει να ξερει να σου πει αφου ανοιξε βιβλιοπωλειο στο Κιεβο.Ομως οπως λεει δεν πηγε καλα

Επισκέπτης
ο δρομοσ προσ τιν ξενιτια ,ο δρομοσ τισ πορνομεταναστευσισ ειναι πλεον μονοδρομοσ!
μετα απο πορνοδεσ σιμβουλια με εμπιρο πορνομεταναστι διμιτρακι κατελιξα για χαρκοβο.
αν καπιοσ εχι καπια αλι γνομι ασ μασ πι!
οι πορνοαισθισισ μασ αιμοραγουν πορνοι μου!
το πετσι μασ εχι κουραστι απο το πιρφορισμα εδο στο πιρφορισταν!
ι μονι λισι ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΙ!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ο δρομοσ προσ τιν ξενιτια ,ο δρομοσ τισ πορνομεταναστευσισ ειναι πλεον μονοδρομοσ!
μετα απο πορνοδεσ σιμβουλια με εμπιρο πορνομεταναστι διμιτρακι κατελιξα για χαρκοβο.
αν καπιοσ εχι καπια αλι γνομι ασ μασ πι!
οι πορνοαισθισισ μασ αιμοραγουν πορνοι μου!
το πετσι μασ εχι κουραστι απο το πιρφορισμα εδο στο πιρφορισταν!
ι μονι λισι ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΙ!!!!
Εγω στη θεση σου θα πηγαινα για 5-6 μερες στην καθε πολη πριν διαλεξω το μερος.Και εγω τον Οκτωβριο του 1992 ειχα παει Μπουργκας πρωτα πριν ερθω εδω εκατσα περιπου 25 μερες και εφυγα γιατι δεν μου αρεσε.Πριν πας καπου μονιμα καλο ειναι να πας πρωτα εκει για μερικες μερες να δεις αν σου αρεσει για να μεινεις μονιμα.Πηγαινε Λβοφ,Χαρκοβ,Νικολαεβ κλπ. και δες που σου αρεσει περισσοτερο και εκει μεινε

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εγω στη θεση σου θα πηγαινα για 5-6 μερες στην καθε πολη πριν διαλεξω το μερος.Και εγω τον Οκτωβριο του 1992 ειχα παει Μπουργκας πρωτα πριν ερθω εδω εκατσα περιπου 25 μερες και εφυγα γιατι δεν μου αρεσε.Πριν πας καπου μονιμα καλο ειναι να πας πρωτα εκει για μερικες μερες να δεις αν σου αρεσει για να μεινεις μονιμα.Πηγαινε Λβοφ,Χαρκοβ,Νικολαεβ κλπ. και δες που σου αρεσει περισσοτερο και εκει μεινε
Αχα!!! Ακόμα δεν έχει κλείσει το μέρος!!! Όπως και να έχει καλύτερα απο εδώ θα είναι!!!

Σπάω το κεφάλι μου που θα πάω διακοπές για 10 μέρες μετά το Κίεβο...
Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το καλύτερο μέρος είναι αυτό με το φτηνότερο εισητήριο, διότι εδώ είναι ο πάτος και όπου σε βγάλει το αεροπλάνο καλύτερα θα είναι...
Πιθανες επιλογές είναι----> Ζαγκρεμπ-Μάριμπορ, Πράγα-Μπρνο-Οστράβα, Κρακοβία-Λβιβ, Ταλίν-Ρίγα.......

Με βίζες δεν θάλω να μπλέξω...Αλλιως Ρωσία ή Μινσκ με κλειστά μάτια!!!
Μόσχα απο Μάρτιο!!!
....

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αχα!!! Ακόμα δεν έχει κλείσει το μέρος!!! Όπως και να έχει καλύτερα απο εδώ θα είναι!!!

Σπάω το κεφάλι μου που θα πάω διακοπές για 10 μέρες μετά το Κίεβο...
Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το καλύτερο μέρος είναι αυτό με το φτηνότερο εισητήριο, διότι εδώ είναι ο πάτος και όπου σε βγάλει το αεροπλάνο καλύτερα θα είναι...
Πιθανες επιλογές είναι----> Ζαγκρεμπ-Μάριμπορ, Πράγα-Μπρνο-Οστράβα, Κρακοβία-Λβιβ, Ταλίν-Ρίγα.......

Με βίζες δεν θάλω να μπλέξω...Αλλιως Ρωσία ή Μινσκ με κλειστά μάτια!!!
Μόσχα απο Μάρτιο!!!
....
Κανένας? Μα κανένας? Πρόσφατη ενημέρωση δεν υπάρχει? Κανένας για κανένα λόγο δεν έχει κανει ταξίδι Κεντρο-Ανατολική Ευρώπη?

Μύδας?Κμαν? Που να πάω? Είμαστε 2 άτομα και όποιος θέλει "κολλάει"!
Υπάρχει άλλος προτεινόμενος προορισμός για 12-22 Δεκεμβρίου?

Επισκέπτης
πορνομεταναστι οπου και να παο σε αυτεσ τισ πολισ θα γαμαο?
σε πια πολι θα γαμαο περισοτερο?σε μεγαλι ι σε μικρι?
θελο να γαμαο μεχρι εσχατον!
δεν αντεχο αλο το πιρφορισμα στο πιρφορισταν!εχο ξεχιλοσι τι πετσα τισ πουτσασ μου.
εχο σελινιαστι χιστι μου!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν αντεχο αλο το πιρφορισμα στο πιρφορισταν!εχο ξεχιλοσι τι πετσα τισ πουτσασ μου.

αφου την ξερεις την πορνομιρα σ χιστι μ! :headbang: μια ζωη θα κυλιεσε στη μαλακια! :jerking: και αν εχεις κανα φραγκο ιατρεια για κανα απαξιωτικο τσιμπουκι απο καμια ξοφλημενη γρια, αλλιως ας ειναι καλα οι καρναβαλοι  :2funny:

Επισκέπτης
αφου την ξερεις την πορνομιρα σ χιστι μ! :headbang: μια ζωη θα κυλιεσε στη μαλακια! :jerking: και αν εχεις κανα φραγκο ιατρεια για κανα απαξιωτικο τσιμπουκι απο καμια ξοφλημενη γρια, αλλιως ας ειναι καλα οι καρναβαλοι  :2funny:
ελα πορνε μου!μι με προσγιονισ στιν απαξιομενι και θλιβερι μου πορνομιρα στο πιρφορισταν!
ασε με να ζισο ,να νιοσο το ονιρο τισ πορνομεταναστευσισ!!!!!ασε με να ξεροχισο σαν ανθροπο!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ελα πορνε μου!μι με προσγιονισ στιν απαξιομενι και θλιβερι μου πορνομιρα στο πιρφορισταν!
ασε με να ζισο ,να νιοσο το ονιρο τισ πορνομεταναστευσισ!!!!!ασε με να ξεροχισο σαν ανθροπο!!!

Για να μην απογοητευτεις το κανω πορνε μ! για να μη προσαρμοστεις ομαλα στην ελληνικη πιρφοροπραγματικοτητα . μη τρεφεις αυταπατες χιστι μ...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πιστευω οτι οι καλητερες επιλογες σου ειναι μεταξυ Χαρκοβ και Λβοφ πηγαινε και στις 2 πολεις για καμια 10αρια μερες στην καθε μια και μετα διαλεγεις που θα πας μονιμα.Αν πας σε μικρη πολη θα βαρεθεις πολυ γρηγορα.Καλο ειναι να εχει η πολη κανα εκατομυριο κατοικους για να μη βαρεθεις.Και μην ακους αν σου λενε Οδεσσα,Κριμαια και  :jerking: απλως ειναι ασχετοι.μακρια απο τουριστικα μερη!και ακριβοτερα θα ειναι και θα ειναι γεματο Πιρφορους το καοκαιρι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:rockon: :rockon: :rockon: Πράγα κλείσαμε και με τρένο θα δούμε που αλλού θα πάμε!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Εξαρταται τι θελεις,αν θελεις να  :knockinb: μονο πουτανες ναι ειναι καλη επιλογη αν ομως θελεις και κανονικες γκομενες δεν ειναι οτι καλητερο.Παντος ειναι πολυ ωραια πολη.

Επισκέπτης
Εξαρταται τι θελεις,αν θελεις να  :knockinb: μονο πουτανες ναι ειναι καλη επιλογη αν ομως θελεις και κανονικες γκομενες δεν ειναι οτι καλητερο.Παντος ειναι πολυ ωραια πολη.
γενικα οι ευροπαικεσ πολισ ειναι πιρφοροπολισ για πιρφορουσ!!!
εμισ θελουμε ντεκαντασ χορεσ να νιοσι το πιρφοροκαυλι μασ τι χαρα πορνομεταναστι μου!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
γενικα οι ευροπαικεσ πολισ ειναι πιρφοροπολισ για πιρφορουσ!!!
εμισ θελουμε ντεκαντασ χορεσ να νιοσι το πιρφοροκαυλι μασ τι χαρα πορνομεταναστι μου!!!
Αυτές είναι ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ-Ευρωπαικές πόλεις! Νομίζουν οτι η Ε.Ε τις κάνει Ευρωπαίες αλλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται... Αλλά στη Πράγα είναι άλλος ο βασικός λόγος!!! Η πόλη ούτε που με νοιάζει! Ούτε οι πουτάνες τους!!! Ξέρω οτι είναι γεμάτο ξέμπαρκες ΡΩΣΙΔΕΣ σε φάση διακοπών!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Αυτός είναι ο βασικός λόγος!
Στο Μπρνό είναι ξέκολες Τσεχο-φοιτήτριες και Κρακοβία ότι έχει!!!
Απο Ζίλινα ξερει κανένας????? 1-2 μέρες θα είναι καλά??????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom