Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αυτές είναι ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ-Ευρωπαικές πόλεις! Νομίζουν οτι η Ε.Ε τις κάνει Ευρωπαίες αλλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται... Αλλά στη Πράγα είναι άλλος ο βασικός λόγος!!! Η πόλη ούτε που με νοιάζει! Ούτε οι πουτάνες τους!!! Ξέρω οτι είναι γεμάτο ξέμπαρκες ΡΩΣΙΔΕΣ σε φάση διακοπών!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Αυτός είναι ο βασικός λόγος!
Στο Μπρνό είναι ξέκολες Τσεχο-φοιτήτριες και Κρακοβία ότι έχει!!!
Απο Ζίλινα ξερει κανένας????? 1-2 μέρες θα είναι καλά??????
O Έλληνας πορνοτουρίστας πλέον δεν έχει τη πέραση που είχε παλιώτερα και οι λόγοι γνωστοί!!!
Διάβαζα σε ένα θρεντ της Πολωνίας οτι κάποιος εκεί το έπεζε Ελληνο-Ελβετός για να μην ξενερώνουν τα μουνιά!!!
Στις ντόπιες χαζο- γκόμενες το έχω έτοιμο το παραμύθι!! Έχω υλικό(μπλουζάκια,σημαιάκια,βραχιολάκια και λουριά για βαλίτσα) απο Καναδά!!! Αν πετύχουμε σοβαρές γκόμενες τότε είμαστε απο Ρόδο με την προυπόθεση να μην έχουν έρθει φέτος!! Γιατί φέτος τη σιχάθηκε και η κάθε πικραμένη....
Έχει πάει κανείς τελευταία πορνοεκδρομή για να μου δώσει το παλμό και το τι συμβαίνει και πως παίζεται το παιχνίδι???

.....Μόνο ο "Ντάβαριτσ" πάει ταξίδια πλέον.....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
O Έλληνας πορνοτουρίστας πλέον δεν έχει τη πέραση που είχε παλιώτερα και οι λόγοι γνωστοί!!!
Διάβαζα σε ένα θρεντ της Πολωνίας οτι κάποιος εκεί το έπεζε Ελληνο-Ελβετός για να μην ξενερώνουν τα μουνιά!!!
Στις ντόπιες χαζο- γκόμενες το έχω έτοιμο το παραμύθι!! Έχω υλικό(μπλουζάκια,σημαιάκια,βραχιολάκια και λουριά για βαλίτσα) απο Καναδά!!! Αν πετύχουμε σοβαρές γκόμενες τότε είμαστε απο Ρόδο με την προυπόθεση να μην έχουν έρθει φέτος!! Γιατί φέτος τη σιχάθηκε και η κάθε πικραμένη....
Έχει πάει κανείς τελευταία πορνοεκδρομή για να μου δώσει το παλμό και το τι συμβαίνει και πως παίζεται το παιχνίδι???

.....Μόνο ο "Ντάβαριτσ" πάει ταξίδια πλέον.....
Ο Yantis ειναι για γελια :2funny:μια φορα ειχε παει το 2009 Ουκρανια και μας γραφει  :jerking:.Αν ειναι να κυνηγας αυτες της τελειωμενες που γραφεις οτι εχει στη Ροδο τοτε κατι μπορεις να βρεις.Αν ομως θες κατι καλητερο ξεχνα το!Και το τρενο μου φενεται πολυ τριτοκοσμικο.Καλα αεροπανα δεν εχει?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ο Yantis ειναι για γελια :2funny:μια φορα ειχε παει το 2009 Ουκρανια και μας γραφει  :jerking:.Αν ειναι να κυνηγας αυτες της τελειωμενες που γραφεις οτι εχει στη Ροδο τοτε κατι μπορεις να βρεις.Αν ομως θες κατι καλητερο ξεχνα το!Και το τρενο μου φενεται πολυ τριτοκοσμικο.Καλα αεροπανα δεν εχει?
Οι πόλεις που λέμε είναι σχετικά κοντά η μια με την άλλη για να πάμε αεροπορικώς!

Είμαστε σε θέση να χτυπήσουμε απο τη πιο τελειωμένη μέχρι και τη πιο χλυδάτη γκόμενα!!!
Άλλη συμπεριφορά στη μιά και αλλού βρήσκεις την άλλη! Το ταξίδι έχει μεσαίο μπάτζετ αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα αν χρειαστεί να ξεφύγει!!!

Φέτος η Κως μάζεψε πολύ καλύτερο κόσμο απο τη Ρόδο ενώ η Ρόδος έχει το όνομα!!
Το τυχαιρό δεν ξέρουμε ποτέ,το πότε και που θα  κάτσει!
΄
Και άλλη μια ερώτηση.... αν και ξέρω ποιος είναι μόνο σε θέση να μου πει... Καθημερινές που είναι καλύτερα στα μέρη που θα κινηθούμε? Στη  Ζίλινα θα είναι καλά ή θα ξενερώσουμε?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οι πόλεις που λέμε είναι σχετικά κοντά η μια με την άλλη για να πάμε αεροπορικώς!

Είμαστε σε θέση να χτυπήσουμε απο τη πιο τελειωμένη μέχρι και τη πιο χλυδάτη γκόμενα!!!
Άλλη συμπεριφορά στη μιά και αλλού βρήσκεις την άλλη! Το ταξίδι έχει μεσαίο μπάτζετ αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα αν χρειαστεί να ξεφύγει!!!

Φέτος η Κως μάζεψε πολύ καλύτερο κόσμο απο τη Ρόδο ενώ η Ρόδος έχει το όνομα!!
Το τυχαιρό δεν ξέρουμε ποτέ,το πότε και που θα  κάτσει!
΄
Και άλλη μια ερώτηση.... αν και ξέρω ποιος είναι μόνο σε θέση να μου πει... Καθημερινές που είναι καλύτερα στα μέρη που θα κινηθούμε? Στη  Ζίλινα θα είναι καλά ή θα ξενερώσουμε?
Εκει να κανεις τι?Ειναι μια πολη το πολη 70-80 χιλιαδων κατοικων μια φορα ειχα παει με την Ουγγαρεζα μου (αν θυμαμαι καλα το 2001) με την Ουγγαρεζα μου.Εχει ενα δασος λιγο παρα περα και ηθελε να παμε  :jerking:.Αν θες να εχεις αποτελεσμα καλο ειναι να πας σε ενα μερος και να κατσεις καμια 20αρια μερες.Αλλιως δεν θα κανεις τιποτα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μητσο θελω να μιλησουμε σοβαρα για μια φορα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εκει να κανεις τι?Ειναι μια πολη το πολη 70-80 χιλιαδων κατοικων μια φορα ειχα παει με την Ουγγαρεζα μου (αν θυμαμαι καλα το 2001) με την Ουγγαρεζα μου.Εχει ενα δασος λιγο παρα περα και ηθελε να παμε  :jerking:.Αν θες να εχεις αποτελεσμα καλο ειναι να πας σε ενα μερος και να κατσεις καμια 20αρια μερες.Αλλιως δεν θα κανεις τιποτα
Εμείς πάμε για αρπαχτή!!! Χτυπάμε στο κλαμπάκι γκομενάκια κυρίως δυάδες αφού κόψουμε οτι δεν έχουν πολλές επαφές με ντόπιους και πεταν καμιά ματιά!Η ενδυμασία μας είναι φιρμάτη αλλά νεανική! Δεν δείχνουμε ούτε μεγιστάνες αλλά ουτε μπατήρηδες! Και βέβαια δεν φοράμε ορειβατικά μποτάκια ούτε αδιάβροχα :2funny: :2funny: :2funny:
Αν η πόλη των 70-80000 έχει 1-2 κλαμπάκια που πάνε τα τοπ πιτσιρίκια της περιοχής και είναι λίγο σκοτεινό είναι ότι πρέπει για φόρτωμα!!!
Αυτή είναι η λογική μας και ο σκοπος του ταξιδιού!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εμείς πάμε για αρπαχτή!!! Χτυπάμε στο κλαμπάκι γκομενάκια κυρίως δυάδες αφού κόψουμε οτι δεν έχουν πολλές επαφές με ντόπιους και πεταν καμιά ματιά!Η ενδυμασία μας είναι φιρμάτη αλλά νεανική! Δεν δείχνουμε ούτε μεγιστάνες αλλά ουτε μπατήρηδες! Και βέβαια δεν φοράμε ορειβατικά μποτάκια ούτε αδιάβροχα :2funny: :2funny: :2funny:
Αν η πόλη των 70-80000 έχει 1-2 κλαμπάκια που πάνε τα τοπ πιτσιρίκια της περιοχής και είναι λίγο σκοτεινό είναι ότι πρέπει για φόρτωμα!!!
Αυτή είναι η λογική μας και ο σκοπος του ταξιδιού!!!

Σορρυ που επεμβαινω αλλα αν ειναι να πας να κανεις κατι τετοιο στην κεντρικη ευρωπη, απλα ξεχνα το. Αυτα περνανε σε καμια Λευκορωσια που ειναι τερμα απομονωση ( και οχι στο Μινσκ) η σε καμια περαν των Ουραλιων πολη της Ρωσιας που δε θα χουν δει αλλο ξενο στη ζωη τους

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Σορρυ που επεμβαινω αλλα αν ειναι να πας να κανεις κατι τετοιο στην κεντρικη ευρωπη, απλα ξεχνα το. Αυτα περνανε σε καμια Λευκορωσια που ειναι τερμα απομονωση ( και οχι στο Μινσκ) η σε καμια περαν των Ουραλιων πολη της Ρωσιας που δε θα χουν δει αλλο ξενο στη ζωη τους
Κοίτα να δείς-----> Όπου και να πάμε παιχνίδι θα γίνει!!! Είμαστε εμφανίσιμοι, νέοι,υπάρχει συντονισμός στο παιχνίδι στο κλαμπ και χρήμα! Άλλη επιλογή εκτός Ανατολικής Ευρώπης ήταν η Βαρκελώνη ή οι Βρυξέλες!
Πάμε εκεί γιατί τα μουνιά είναι κλάσεις ανώτερα!

(Μην μου πείς γιατί δεν γαμάμε στη Ρόδο γιατί τα έχω πει πολλές φορές! Σε κάθε γυναίκα εδώ την πέφτουν στατιστικά 2,5 αντρες ανα ώρα και δεν ξέρουν πως να γλυτώσουν! Μόνο με αδιάκρητο φτύσιμο προς όλους την γλυτώνουν πλήν αυτών που είναι σε πόστα όπως ανιματέρ, μπαρμαν κτλ...)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Κοίτα να δείς-----> Όπου και να πάμε παιχνίδι θα γίνει!!! Είμαστε εμφανίσιμοι, νέοι,υπάρχει συντονισμός στο παιχνίδι στο κλαμπ και χρήμα! Άλλη επιλογή εκτός Ανατολικής Ευρώπης ήταν η Βαρκελώνη ή οι Βρυξέλες!
Πάμε εκεί γιατί τα μουνιά είναι κλάσεις ανώτερα!

(Μην μου πείς γιατί δεν γαμάμε στη Ρόδο γιατί τα έχω πει πολλές φορές! Σε κάθε γυναίκα εδώ την πέφτουν στατιστικά 2,5 αντρες ανα ώρα και δεν ξάρουν πως να γλυτώσουν! Μόνο με αδιάκρητο φτύσιμο προς όλους την γλυτώνουν πλήν αυτών που είναι σε πόστα όπως ανιματέρ, μπαρμαν κτλ...)

Οτι και να σαι κρατα χαμηλα τον πηχη. Αν πας με προσδοκιες θα χαλασεις το ταξιδι σου.
Αλλα την εχουν δει και πολυ ιστορια σε αυτες τις χωρες, νομιζουν καποιες  ειναι - και οι αντρες φυσικα- και με ελληνες δε θα χασουν την ευκαιρια να βγαλουν κομπλεξ.
Και δεν ειναι τοσο απελπισμενες οσο πριν 20 χρονια να πανε με τουριστα , λογω και βλαχονοοτροπιας θα το θεωρησουν και πολυ ξεφτιλα. Αντε να κανεις 2-3 γνωριμιες ωστε να χεις καμια επαφη για αααν γινει κατι καποτε.
Και εκει τις καλες σχετικα τις εχουν καβατζωσει δικοι τους και μαλιστα απο μικρες. Ε τωρα καμια πιο δευτερη ισως ειναι ελευθερη και ξεμπαρκη και κατι γινει...

εντωμεταξυ ξαναειδα τα μερη! πας στα χειροτερα μερη ρε παιδακι μου! Πραγα, Κρακοβια! Ουτε να γυρισουν να σε κοιταξουν εκει!
Και τις βαλτικες τι τις θες?
Βεβαια ως ταξιδι και εμπειρια θα ναι γαματο - και φυσικα ματι. Αλλα για ξεφρενο  :knockinb: πολυ δυσκολα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Οτι και να σαι κρατα χαμηλα τον πηχη. Αν πας με προσδοκιες θα χαλασεις το ταξιδι σου.
Αλλα την εχουν δει και πολυ ιστορια σε αυτες τις χωρες, νομιζουν καποιες  ειναι - και οι αντρες φυσικα- και με ελληνες δε θα χασουν την ευκαιρια να βγαλουν κομπλεξ.
Και δεν ειναι τοσο απελπισμενες οσο πριν 20 χρονια να πανε με τουριστα , λογω και βλαχονοοτροπιας θα το θεωρησουν και πολυ ξεφτιλα. Αντε να κανεις 2-3 γνωριμιες ωστε να χεις καμια επαφη για αααν γινει κατι καποτε.
Και εκει τις καλες σχετικα τις εχουν καβατζωσει δικοι τους και μαλιστα απο μικρες. Ε τωρα καμια πιο δευτερη ισως ειναι ελευθερη και ξεμπαρκη και κατι γινει...

εντωμεταξυ ξαναειδα τα μερη! πας στα χειροτερα μερη ρε παιδακι μου! Πραγα, Κρακοβια! Ουτε να γυρισουν να σε κοιταξουν εκει!
Βεβαια ως ταξιδι και εμπειρια θα ναι γαματο - και φυσικα ματι. Αλλα για ξεφρενο  :knockinb: πολυ δυσκολα...

και που ξερεις εσυ απο αυτα ρε μποζο

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Είπαμε----->Greek-Canadian :2funny: :2funny: :2funny:!!! From Torodo!Νow studing  for 6 months in Prague!!!
Θα πάω στο καπάκι απο Κίεβο και θα έχω ρίξει τα γαμήσια μου!!!  Θα είμαι με το κολητό μου που ξεσκιστήκαμε στη δουλεια το καλοκαίρι και τα μέρη εκεί είναι ωραία και φτηνά!!
Με τα μουνιά θα το παλέψουμε και ότι γίνει!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Είπαμε----->Greek-Canadian :2funny: :2funny: :2funny:!!! From Torodo!Νow studing  for 6 months in Prague!!!
Θα πάω στο καπάκι απο Κίεβο και θα έχω ρίξει τα γαμήσια μου!!!  Θα είμαι με το κολητό μου που ξεσκιστήκαμε στη δουλεια το καλοκαίρι και τα μέρη εκεί είναι ωραία και φτηνά!!
Με τα μουνιά θα το παλέψουμε και ότι γίνει!!!

Γιατι Κιεβο περιμενεις να ριξεις πολλα γαμησια?!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Νομίζω πως ο Κμαν ξέρει καλά απο αυτά τα μέρη!!! Οι στατιστικές του είναι πολύτιμες με συντελεστές τα πεσίματα/ανα λεπτό X ποσσότητα ωραίων γυναικών και με άγνωστο χ το χρόνο ξεκούρασης!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Νομίζω πως ο Κμαν ξέρει καλά απο αυτά τα μέρη!!! Οι στατιστικές του είναι πολύτιμες με συντελεστές τα πεσίματα/ανα λεπτό X ποσσότητα ωραίων γυναικών και με άγνωστο χ το χρόνο ξεκούρασης!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

ο κμαν ξερει μονο να τρωει ξυλο στις ντισκο για να μαρκαρει μια πουτανα. ειναι ο βασιλης καϊλας του καμακιου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom